Jump to content

Sony Ericsson "Live with Walkman"

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφορουμιτες γεια σας. θα θελα την συμβουλή, σας. έχω το lww μιας φίλης μου το χω πάει στην 4.0.4 μέσω του companion επίσημα, όμως πλέον μετά και από τόσο καιρό σέρνεται αισχρά κάνει reboot μόνο του κλπ κλπ...

λέω να του βάλω μια custom rom, cyanogen ίσως, να φρεσκαριστει και να μην έχει το απίστευτο bloarware της SE.

ποια version λέτε να βάλω, όπως σας είπα είναι μια φίλης άρα απλή χρήση χωρίς κατι το ιδιαίτερο αλλά δοκιμασμένο και να δουλεύει, δεν θέλω να ξανασχοληθώ...

είμαι ανάμεσα σε cm 7.2 και 9 (αξιοπιστία γι'αυτό κοιτάω τις stable)

τι λέτε;

Mobile: Nokia 3310 -> Nokia 3510 -> Nokia 6260 -> Nokia N72 -> Nokia E51 -> ZTE中兴 blade (CyanogenMod 9.0) -> Jiayu G3S (original ROM) -> Motorola Moto G -2014 (CM 14.1) -> Xiaomi Mi4C

Tablet: Ainol Fire (CyanogenMod 10.1)

Αν και συνεχίζουμε να είμαστε εκτός topic, δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει ότι το Ε1 ονομάζεται διάδοχος του LWW.

Το ότι διαθέτει λειτουργία walkman, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και αντικαταστάτης του!

Το Ε1 αφορά ένα οικονομικό walkman smartphone και τίποτε άλλο. Απλά πράγματα.

Εντάξει! Δεν βγήκε και δελτίο τύπου, που να το έχρισε ως αντικαταστάτη. Απλά κοιτώντας την προωθητική κίνηση - διαφήμιση της εταιρίας εδώ:http://www.sonymobile.com/gr/products/phones/xperia-e1/#tabs ,τα χαρακτηριστικά που προβάλλονται παραπέμπουν ευθέως.

Demis

όπως σας είπα είναι μια φίλης άρα απλή χρήση χωρίς κατι το ιδιαίτερο αλλά δοκιμασμένο και να δουλεύει, δεν θέλω να ξανασχοληθώ...

Δεν θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια πολλών ανά τον κόσμο developers, αλλά αν θες κάτι που πραγματικά δουλεύει, πέρνα του τη 2.3 που είχε όταν πρωτοξεκίνησε. Το root πλέον είναι παιχνιδάκι (πόσο μάλλον για την 2.3), οπότε μ' ένα μικρό ρετουσάρισμα το κινητό θα φυσάει.

Ο λόγος που εγώ προσωπικά παρέμεινα στην (θεωρητικά) παλιά πλέον GB, ήταν ακριβώς αυτό που είπα πιο πάνω, γιατί πραγματικά δουλεύει άψογα και απροβλημάτιστα με αυτήν.

Δοκίμασα πάρα πολλές custom, αλλά με λύπη μου διαπίστωσα πως custom χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει, αφού η μία είχε θέμα με την αυτονομία της μπαταρίας, στην άλλη δε δούλευε σωστά το wifi και στην παραπέρα δεν υπήρχε καν λειτουργία xLoud.

Κρίνεις κι επιλέγεις.

Δεν θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια πολλών ανά τον κόσμο developers, αλλά αν θες κάτι που πραγματικά δουλεύει, πέρνα του τη 2.3 που είχε όταν πρωτοξεκίνησε. Το root πλέον είναι παιχνιδάκι (πόσο μάλλον για την 2.3), οπότε μ' ένα μικρό ρετουσάρισμα το κινητό θα φυσάει.

Ο λόγος που εγώ προσωπικά παρέμεινα στην (θεωρητικά) παλιά πλέον GB, ήταν ακριβώς αυτό που είπα πιο πάνω, γιατί πραγματικά δουλεύει άψογα και απροβλημάτιστα με αυτήν.

Δοκίμασα πάρα πολλές custom, αλλά με λύπη μου διαπίστωσα πως custom χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει, αφού η μία είχε θέμα με την αυτονομία της μπαταρίας, στην άλλη δε δούλευε σωστά το wifi και στην παραπέρα δεν υπήρχε καν λειτουργία xLoud.

Κρίνεις κι επιλέγεις.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Αν θέλεις όντως custom rom CM10 είναι η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου. Αν δεν γεμίσεις το τηλέφωνο με εφαρμογές θα είναι άριστη και με καλή αυτονομία. xLoud πάντως δεν υποστηρίζει.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτηκαν και αποφάσισαν να βγάλουν το Ε1.

----:confused:

Αν και συνεχίζουμε να είμαστε εκτός topic, δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει ότι το Ε1 ονομάζεται διάδοχος του LWW.

Το ότι διαθέτει λειτουργία walkman, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και αντικαταστάτης του!

Το Ε1 αφορά ένα οικονομικό walkman smartphone και τίποτε άλλο. Απλά πράγματα.

Θα παρακαλέσω για ακόμα μια φορά να παραμείνουμε στο θέμα. Την επόμενη φορά είμαι αναγκασμένος να προβώ σε διαγραφές. Υπάρχει πλέον θέμα για το Ε1 οπότε μπορείτε να γράψετε εκεί ότι θέλετε

Και πάλι ευχαριστώ για τη συνεργασία.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Αν θέλεις όντως custom rom CM10 είναι η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου. Αν δεν γεμίσεις το τηλέφωνο με εφαρμογές θα είναι άριστη και με καλή αυτονομία. xLoud πάντως δεν υποστηρίζει.

Παίζει το ραδιόφωνο σε αυτή;;;;

Γιατί δεν άντεξα να περιμένω απάντησή σας :) και έβαλα την τελευταία stable 9.1 (που στηρίζεται στο αργό 4.0.4) αλλά δεν είδα ραδιόφωνο πουθενα! Το xLoud δεν με νοιάζει.

Θα προτιμούσα cm γιατί δεν έχουν το bloatware της sony και είναι πιο κοντά στο original android (του AOKP), αλλά αν δεν έχει και η CM10 ραδιόφωνο θα το σκεφτώ σοβαρά να βάλω της SONY την 2.3...

Διαβάζοντας τώρα (αφού πέρασα την CM9.1) το thread από καμιά 50αριά σελίδες παραπίσω και βλέποντας τι λέει ο ManGelakis περι των χαρακτηρισμών nightly και stable βλακεία έκανα και φοβήθηκα να βάλω την CM10 που είναι nightly...

Για όσους την έχουν δοκιμάσει την CM10 υπάρχουν άλλα γνωστάθέματα σε αυτήν;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Edited by eggsamos

Mobile: Nokia 3310 -> Nokia 3510 -> Nokia 6260 -> Nokia N72 -> Nokia E51 -> ZTE中兴 blade (CyanogenMod 9.0) -> Jiayu G3S (original ROM) -> Motorola Moto G -2014 (CM 14.1) -> Xiaomi Mi4C

Tablet: Ainol Fire (CyanogenMod 10.1)

Το ραδιόφωνο δουλεύει αν και ελαφρώς buggy. Έμενα δηλαδή λειτουργεί κανονικά αλλά μερικές φορές ανοίγει και τα ηχεία και τα ακουστικά μαζί.

Το ραδιόφωνο δουλεύει αν και ελαφρώς buggy. Έμενα δηλαδή λειτουργεί κανονικά αλλά μερικές φορές ανοίγει και τα ηχεία και τα ακουστικά μαζί.

Ναι στο cm10 λειτουργούν όλα μια χαρά. Όσο για το ραδιόφωνο μου το έκανε και εμένα αυτό με τα ακουστικά αλλά πολύ σπάνια. Διορθωνόταν πάντως εύκολα με το να το απενεργοποιήσεις και να το ξαναξεκινήσεις.

OnePlus 2

Με αφορμή την διαφήμιση που πέταξε η cosmote όσον αφορά το HD voice ... μπήκα στο σάιτ της για να τσεκάρω αν έχει και το κινητό μας αλλά τελικά δεν... αντίθετα έχουν τα arc & arc S που είναι πάνω κάτω ίδια σε δυνατότητες με εμάς... γιατί έτσι ....;;

Και κάτι τελευταίο... πως θα καταλαβαίνουμε αν ένα κινητό υποστηρίζει HD voice μπαίνοντας στο gsmarena για να το δούμε;;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Σύμφωνα με αυτό η συσκευή μας υποστηρίζεται.

Βασικά, στο ίδιο άρθρο γίνεται αναφορά σε όλες τις συμβατές συσκευές.

Edited by othon

Σύμφωνα με αυτό η συσκευή μας υποστηρίζεται.

Βασικά, στο ίδιο άρθρο γίνεται αναφορά σε όλες τις συμβατές συσκευές.

Τι να πω.. ποιο είναι αξιόπιστο ένας θεός ξέρει.. θα δοκιμάσω να δω αν υπάρχει διαφορά πάντως..

Τι να πω.. ποιο είναι αξιόπιστο ένας θεός ξέρει.. θα δοκιμάσω να δω αν υπάρχει διαφορά πάντως..

Για να μπορέσεις να δεις διαφορά, θα πρέπει και ο συνομιλητής σου να διαθέτει συμβατή συσκευή και ίδιο δίκτυο, ειδάλλως η εμπειρία χρήσης πάει περίπατο.

"Για να απολαμβάνουν κλήσεις High Definition, οι δύο συνομιλητές αρκεί να χρησιμοποιούν, οπουδήποτε στην Ελλάδα, το 3G/4G δίκτυο της COSMOTE και οι συσκευές τους να υποστηρίζουν κλήσεις υψηλής ευκρίνειας."

Εγώ πάντως που πειραματίστηκα, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας αφού το 3G/4G δίκτυο της Cosmote στην περιοχή μου τουλάχιστον είναι για κλάματα (Τούμπα Θεσσαλονίκης).

καλησπερα παιδια!!! ειμαι παλιος κατοχος της συσκευης(πλεων κατοχος αλλης) και επειδη μου χαλασε θα ηθελα να ηξερα αν μπορειτε να με βοηθησετε στο αν μπορω να το επισκευασω μονος μου! μου ειχε ραγισει η οθονη και μιας και το ηθελα να πειραματιστω πηγα να ανοιξω το κινητο..χωρις λοιπον να του κανω τπτ (εννοωντας ανοιξα το καπακι ξεβιδωσα τις βιδες και με το που σηκωσα την προσοψη την μπροστινη) ενοιωσα σαν να υπερθερμανθηκε η οθονη και ξαφνικα δεν αναβε παρα μονο δονουταν το κινητο οταν το ανοιγα και το εκλεινα και μετα απο λιγο δεν εκανε ουτε την δονηση(δεν λειτουργει ουτε φορτιστης ουτε τπτ) εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

καλησπερα παιδια!!! ειμαι παλιος κατοχος της συσκευης(πλεων κατοχος αλλης) και επειδη μου χαλασε θα ηθελα να ηξερα αν μπορειτε να με βοηθησετε στο αν μπορω να το επισκευασω μονος μου! μου ειχε ραγισει η οθονη και μιας και το ηθελα να πειραματιστω πηγα να ανοιξω το κινητο..χωρις λοιπον να του κανω τπτ (εννοωντας ανοιξα το καπακι ξεβιδωσα τις βιδες και με το που σηκωσα την προσοψη την μπροστινη) ενοιωσα σαν να υπερθερμανθηκε η οθονη και ξαφνικα δεν αναβε παρα μονο δονουταν το κινητο οταν το ανοιγα και το εκλεινα και μετα απο λιγο δεν εκανε ουτε την δονηση(δεν λειτουργει ουτε φορτιστης ουτε τπτ) εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

για ρίξε μια ματιά εδώ

και εδώ

@Othon Ξέρω τις οδηγίες χρήσης ρε συ χαχα, δοκιμασα να κάνω με εναν φιλο μου που εχει το Χ8 αλλά δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα κιολας... αντε να ακουγοταν λιγο πιο δυνατα..

@Othon Ξέρω τις οδηγίες χρήσης ρε συ χαχα, δοκιμασα να κάνω με εναν φιλο μου που εχει το Χ8 αλλά δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα κιολας... αντε να ακουγοταν λιγο πιο δυνατα..

Ναι βρε, δεν προσπάθησα να παραστήσω τον έξυπνο, απλώς θεώρησα χρήσιμο να το αναφέρω προς ενημέρωση κάποιων άλλων που πιθανότατα να μην το γνώριζαν.

Μάλλον κάτι έχει βραχυκυκλώσει. Ελπίζω να μην έχει καεί τίποτα γιατί διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Μάλλον κάτι έχει βραχυκυκλώσει. Ελπίζω να μην έχει καεί τίποτα γιατί διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

μπορω να το τεσταρω με οποιοδηποτε τροπο? γιατι στην σονυ μου λενε οτι αμα μπει το κινητο θα πρεπει να πληρωσω και την οθονη που πηγαινει 90 ευρω!!

μπορω να το τεσταρω με οποιοδηποτε τροπο? γιατι στην σονυ μου λενε οτι αμα μπει το κινητο θα πρεπει να πληρωσω και την οθονη που πηγαινει 90 ευρω!!

Έχοντας (οικτρά) εμπειρία από το δικό μου, κατά πάσα πιθανότητα έχει καεί. Είχα βρει εσωτερική οθόνη (η εξωτερική είναι για την αφή) κάπου στον Αγ. Δημήτριο με 35€. Η αντικατάστασή της δεν είναι και τόσο δύσκολη. Θέλει απλώς σταθερό χέρι και απαλές κινήσεις. (Θα σε βοηθήσει, βέβαια, ένα σετ εργαλειάκια ρολογά και ένας μεγεθυντικός φακός.)

Με κάποιο πολύμετρο.

Δεν ξέρω αν έχει καεί μόνο το digitizer ή και κάτι άλλο. Πιθανότατα δεν αξίζει.

Αν αποφασίσω (αν λέμε) να αλλάξω rom στο κινητό μου ... θα χάσω την 720p εγγραφή βίντεο; Edited by Inevar

• 2 weeks later...
εχω το συγκεκριμένο κινητό και χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση στο σύστημα android μου βγάζει σφάλμα 919 καθώς ανοίγω την εφαρμογή του facebook. έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι το ίδιο. ξέρει κανένας σας τι πρέπει να κάνω?

Μηπως το χεις φορτωσει με πολλες εφαρμογες την εσωτερικη μνημη τηλεφωνου..αν ναι μετεφερε οσες γινεται στην sd; αν δν πιασει απεγκατεστησε το φβ και δοκιμασε να το ξαναβαλεις ..

• 2 weeks later...
Γεια σας και απο εμένα. Είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού εδώ και 1,5 χρόνο αλλα απο εχθές η οθόνη έχει μαυρίσει ενώ το κινητό κατα τα αλλα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά (δηλ χτυπάει, τα φετάκια ανάβουν κτλ). Η οθόνη αφής επίσης προφανώς δεν δουλευει( προσπαθώ να απαντήσω ενώ χτυπάει χωρίς επιτυχία). Καμία ιδέα ως προς το τι μπορεί να φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί; Αν όχι υπάρχει κάποιος τροπος να πάρω τις επαφές και μηνύματα γιατί πρέπει να εχω κάνει τη βλακεία να μη τα σώσω στο gmail. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

• The title was changed to Sony Ericsson "Live with Walkman"