kthtikos Δημοσιεύτηκε April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2004 Παιδιά πως θα κάνω recovery κάποια πράγματα που έχασα χρησιμοποιώντας το partition magic?Συγκεκριμένα έχασα 45 περίπου Gb με videακια και τώρα τα windows βλέπουν αυτό το partition ενεργό ναι μεν αλλά κενό,κανένα πρόγραμμα να προτείνετε? Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suicico Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 to PC Inspector File Recovery einai freeware alla den thimame tin adress Παράθεση Ενα . . . Apple Την Ημερα Υποστήριξη, αναβαθμίσεις, επισκευές Apple συσκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 suicico για θημισου γιατι εχω και εγω παρόμοιο προβλημα... βεβαια οχι τοσο μεγαλο (45Gb) αλλα κατι αρχεια word μόνο που μου είναι απαρέτητα :( ευχαριστώ :) Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 kante ena search sto http://www.download.com :) Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 kai sikekrimena edo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Αρκετά καλό πρόγραμμα για τέτοιες δουλειές είναι το Easy Recovery Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. April 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Παιδιά,το δοκιμάζω,ελπίζω να κάνω κάτι,βασικά,το partition magic μου την έκανε την ζημιά,θα σας πώ μετά το ματς τα αποτελέσματα,γιατι κάνει scan και θα πάρει περίπου 3 ώρες,ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. April 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Παιδιά,μήπως ξέρει κανεις,κανένα άλλο προγραμματάκι γιατί το πρώτο δεν μου έκανε δουλειά? Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Sorry για το off topic αλλά εγώ όταν λέω μην χρησημοποιείτε το Partition Magic δεν με ακούτε...... Αυτό να το βλέπουν οι μέλλοντες χρήστες του εν λόγο προγράμματος.... Καλύτερα να χρησημοποιούμε τα προγράμματα του κατασκευαστή του σκληρού μας ;) Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (19 Απρ. 2004 , 22:24) Sorry για το off topic αλλά εγώ όταν λέω μην χρησημοποιείτε το Partition Magic δεν με ακούτε...... Αυτό να το βλέπουν οι μέλλοντες χρήστες του εν λόγο προγράμματος.... Καλύτερα να χρησημοποιούμε τα προγράμματα του κατασκευαστή του σκληρού μας ;) Κι εγώ είχα χάσει περίπου 200mb πριν κάτι χρόνια κι απο τότε δεν το ξαναδοκίμασα. Σήμερα το πήρα απόφαση (με βαριά καρδιά) να το βάλω για να κάνω merge 2 partitions, αλλά μετα απο αυτά που ακούω δύσκολα θα το επιχειρήσω.. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Εγώ προτείνω το “Recovery for All”, με έχει βοήθησε αρκετές φορές. Όσον αφορά το Partition Magic είναι αναγκαίο κακό ορισμένες φορές αν και προσωπικά προτιμώ το παλιό κλασσικό FDISK ή το visualized FDISK των MS-Windows 2000/XP με το μεγάλο μειονεκτικά πως δεν κάνουν non-destructive partitioning… Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (19 Απρ. 2004 , 22:24) Sorry για το off topic αλλά εγώ όταν λέω μην χρησημοποιείτε το Partition Magic δεν με ακούτε...... Αυτό να το βλέπουν οι μέλλοντες χρήστες του εν λόγο προγράμματος.... Καλύτερα να χρησημοποιούμε τα προγράμματα του κατασκευαστή του σκληρού μας ;) Εμένα γιατί δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα? Και έχω κάνει άπειρα partitions με το PM. Προφανώς τα προβλήματα οφείλονται σε λανθασμένες επιλογές. Δεν μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός και όλοι οι υπόλοιποι γκαντέμηδες, ε? :cool: Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Καπου ειχα διαβασει οτι πριν χρησιμοποιησουμε το ΡΜ πρεπει να εχουμε κανει αποκερματισμο στον δισκο,αυτο πιθανον φταει σε περιπτωσεις απωλειας δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (20 Απρ. 2004 , 16:49) Εμένα γιατί δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα? Και έχω κάνει άπειρα partitions με το PM. Προφανώς τα προβλήματα οφείλονται σε λανθασμένες επιλογές. Δεν μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός και όλοι οι υπόλοιποι γκαντέμηδες, ε? :cool: Αλλος ενας περιεργος και εγω μιας και το εχω χρησιμοποιησει παμπολλες φορες (κανω φορματς 1-2 φορες το μηνα σε δικο μου και αλλα συστηματα....) και ολα ειναι παντα μια χαρα!!!!!Και χωρις defrag κλπ.......Μηπως λεω μηπως κατι δεν κανετε σωστα???? :confused: ENTIT:::Μην ανοιγεται θεματα με τετοιους τιτλους!!!!Βαλτε κατι που να δειχνει ποιο ειναι το προβλημα σας ωστε να τυχετε καλυτερης λυσης........... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (20 Απρ. 2004 , 16:49) Εμένα γιατί δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα? Και έχω κάνει άπειρα partitions με το PM. Προφανώς τα προβλήματα οφείλονται σε λανθασμένες επιλογές. Δεν μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός και όλοι οι υπόλοιποι γκαντέμηδες, ε? :cool: Κοίτα επειδή είστε δύο άτομα δεν μου λέει κάτι..... Έχω κάνει σε δύο δίσκους με τις ίδιες ρυθμίσεις ίδια όλλα ακόμα και τα GB στον κάθε δίσκο....... Ο ένας μετά από μία διακοπή ρεύματος πάπαλα...ευτυχώς που πάντα έχω εφευδρικό δίσκο και ανα τακτά χρονικά διαστήματα παίρνω back-up. Ο άλλος δίσκος δουλεύει ακόμα κανονικά...... Γενικώς έχω αρκετά partitions με το PM με τις γενικές ρυθμίσεις τις ίδιες και στα περισσότερα είχα πρόβλημα.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Οι διαδικασίες που εφαρμόζει το PM είναι εξαιρετικά περίπλοκες, οπότε πάντα υπάρχει πιθανότητα απώλειας δεδομένων για αυτό και πριν από την χρήση του προτείνεται πάντα η δημιουργία back-up των δεδομένων.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts