Jump to content

Παιδιά βοήθεια!!!!!!!!

kthtikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πως θα κάνω recovery κάποια πράγματα που έχασα χρησιμοποιώντας το partition magic?Συγκεκριμένα έχασα 45 περίπου Gb με videακια και τώρα τα windows βλέπουν αυτό το partition ενεργό ναι μεν αλλά κενό,κανένα πρόγραμμα να προτείνετε?
My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison

suicico για θημισου γιατι εχω και εγω παρόμοιο προβλημα... βεβαια οχι τοσο μεγαλο (45Gb) αλλα κατι αρχεια word μόνο που μου είναι απαρέτητα :(

ευχαριστώ :)

AplA^ o OneiroS

Παιδιά,το δοκιμάζω,ελπίζω να κάνω κάτι,βασικά,το partition magic μου την έκανε την ζημιά,θα σας πώ μετά το ματς τα αποτελέσματα,γιατι κάνει scan και θα πάρει περίπου 3 ώρες,ευχαριστώ πολύ πάντως
My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison

Παιδιά,μήπως ξέρει κανεις,κανένα άλλο προγραμματάκι γιατί το πρώτο δεν μου έκανε δουλειά?

Sorry για το off topic αλλά εγώ όταν λέω μην χρησημοποιείτε το Partition Magic δεν με ακούτε......

Αυτό να το βλέπουν οι μέλλοντες χρήστες του εν λόγο προγράμματος....

Καλύτερα να χρησημοποιούμε τα προγράμματα του κατασκευαστή του σκληρού μας ;)

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (19 Απρ. 2004 , 22:24)

Sorry για το off topic αλλά εγώ όταν λέω μην χρησημοποιείτε το Partition Magic δεν με ακούτε......

Κι εγώ είχα χάσει περίπου 200mb πριν κάτι χρόνια κι απο τότε δεν το ξαναδοκίμασα.

Σήμερα το πήρα απόφαση (με βαριά καρδιά) να το βάλω για να κάνω merge 2 partitions, αλλά μετα απο αυτά που ακούω δύσκολα θα το επιχειρήσω.. :worry:

Εγώ προτείνω το “Recovery for All”, με έχει βοήθησε αρκετές φορές. Όσον αφορά το Partition Magic είναι αναγκαίο κακό ορισμένες φορές αν και προσωπικά προτιμώ το παλιό κλασσικό FDISK ή το visualized FDISK των MS-Windows 2000/XP με το μεγάλο μειονεκτικά πως δεν κάνουν non-destructive partitioning…

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (19 Απρ. 2004 , 22:24)

Εμένα γιατί δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα? Και έχω κάνει άπειρα partitions με το PM.

Προφανώς τα προβλήματα οφείλονται σε λανθασμένες επιλογές.

Δεν μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός και όλοι οι υπόλοιποι γκαντέμηδες, ε? :cool:

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Καπου ειχα διαβασει οτι πριν χρησιμοποιησουμε το ΡΜ πρεπει να εχουμε κανει αποκερματισμο στον δισκο,αυτο πιθανον φταει σε περιπτωσεις απωλειας δεδομενων.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (20 Απρ. 2004 , 16:49)

Εμένα γιατί δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα? Και έχω κάνει άπειρα partitions με το PM.

Αλλος ενας περιεργος και εγω μιας και το εχω χρησιμοποιησει παμπολλες φορες (κανω φορματς 1-2 φορες το μηνα σε δικο μου και αλλα συστηματα....) και ολα ειναι παντα μια χαρα!!!!!Και χωρις defrag κλπ.......Μηπως λεω μηπως κατι δεν κανετε σωστα???? :confused:

ENTIT:::Μην ανοιγεται θεματα με τετοιους τιτλους!!!!Βαλτε κατι που να δειχνει ποιο ειναι το προβλημα σας ωστε να τυχετε καλυτερης λυσης...........

:tease:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (20 Απρ. 2004 , 16:49)

Κοίτα επειδή είστε δύο άτομα δεν μου λέει κάτι.....

Έχω κάνει σε δύο δίσκους με τις ίδιες ρυθμίσεις ίδια όλλα ακόμα και τα GB στον κάθε δίσκο.......

Ο ένας μετά από μία διακοπή ρεύματος πάπαλα...ευτυχώς που πάντα έχω εφευδρικό δίσκο και ανα τακτά χρονικά διαστήματα παίρνω back-up.

Ο άλλος δίσκος δουλεύει ακόμα κανονικά......

Γενικώς έχω αρκετά partitions με το PM με τις γενικές ρυθμίσεις τις ίδιες και στα περισσότερα είχα πρόβλημα....

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Οι διαδικασίες που εφαρμόζει το PM είναι εξαιρετικά περίπλοκες, οπότε πάντα υπάρχει πιθανότητα απώλειας δεδομένων για αυτό και πριν από την χρήση του προτείνεται πάντα η δημιουργία back-up των δεδομένων..

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.