isolove Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Eιμαι πληρως ενημερωμενος,τα επεισοδια που εχω να δω ειναι μεχρι τελους 8ου κυκλου. 9ο κυκλο δεν θα δω ο κατσερ δεν υποδειεται τον Σιν,πως θα μπορουσε αλλωστε! Ναι το joey πολυ αγαπημενο,φοβερες ατακες,γρηγορη ροη,υπεροχο τραγουδι τιτλων..... Θα περιμενα την απορια σου αν ελεγα οτι εβλεπα καμμια Ελληνικη σειρα(ουαχαχαχαχαχα)...Ενοειτε δεν βλεπω τιποτα Ελληνικο γιατι εχω δει τις ατακες στις ξενες σειρες απο οπου τις κοπιαρανε..... Y.Γ: Mε τον Τσαρλυ Σιν ανταλλαξαμε ευχες μεσω twitter tα χριστουγγενα.....:D Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Eιμαι πληρως ενημερωμενος,τα επεισοδια που εχω να δω ειναι μεχρι τελους 8ου κυκλου. 9ο κυκλο δεν θα δω ο κατσερ δεν υποδειεται τον Σιν,πως θα μπορουσε αλλωστε! Ναι το joey πολυ αγαπημενο,φοβερες ατακες,γρηγορη ροη,υπεροχο τραγουδι τιτλων..... Θα περιμενα την απορια σου αν ελεγα οτι εβλεπα καμμια Ελληνικη σειρα(ουαχαχαχαχαχα)...Ενοειτε δεν βλεπω τιποτα Ελληνικο γιατι εχω δει τις ατακες στις ξενες σειρες απο οπου τις κοπιαρανε..... Y.Γ: Mε τον Τσαρλυ Σιν ανταλλαξαμε ευχες μεσω twitter tα χριστουγγενα.....:D Από περιέργεια καθαρά ρωτάω...έχεις παρακολουθήσει καμιά κωμική σειρά από αυτές που όντως θεωρούνται καλές και με έξυπνο χιούμορ...π.χ. 30 Rock, Parks & Recreation, The Office (προηγούμενες σαιζόν τουλάχιστον) κτλ. ; Γιατί σειρές όπως το 2 1/2 Men θεωρούνται ο πάτος της Αμερικανικής τηλεόρασης και κατά την γνώμη μου όντως είναι. Για το Joey δεν θα αναφερθώ καν, αμφιβάλλω αν ακόμα και ο πρωταγωνιστής της θυμάται ότι την έκανε, ήταν ο ορισμός της αρπαχτής που δικαίως πήγε άπατη, σε κάθε επεισόδιο έχανε και το 50% των τηλεθεατών της. Και πέρα από αυτά, τον Τσάρλυ Σιν τον εκτιμάς γενικά σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο ή απλά τον βρίσκεις αστείο στην συγκεκριμένη σειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Αν πάτο εννοείς να είναι η πρώτη σε θεαματικότητά σε ένα κοινό εκατοντάδων εκατομμυρίων επι καμια 250αρια εβδομάδες,τοτε ναι...αλλιώς δεν μπορώ να σκεφτώ τι θες να πεις... Sent from my Defy. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 πατος το two and a half man? που ηταν σταθερα πρωτο? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 πατος το two and a half man? που ηταν σταθερα πρωτο? Πάτος ποιοτικά. Η τηλεθέαση δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην ποιότητα ενός προγράμματος. Πρώτα σταθερά εδώ και χρόνια είναι και τα ριάλιτι τύπου Jershey Shore, Living With The Kardhasians, όλα τα America's Next Top...Something κτλ. Αυτό τί σημαίνει; Ότι είναι και καλά προγράματα; Το 2 1/2 Men θεωρείται από κάθε σοβαρό άτομο σκουπίδι ποιοτικά. Ρε παιδιά δηλαδή για όνομα, επεισόδιο παρά επεισόδιο, δεν μιλάμε για μια φορά στα τόσα χρόνια, έχει τον σιχαμερό γιο να...πως να το πω πιο κομψά, δεν ξέρω, να κλάνει, και μετά να σχολιάζει ο πατέρας του το πόσο βρωμάει. Αν αυτό θεωρείται χιούμορ τί να πω. Όλη του η τηλεθέαση επίσης στηρίζεται στις λεγόμενες κεντρικές πολιτείες όπου το επίπεδο γενικά των ανθρώπων είναι τραγικό και ακόμα πιο συγκεκριμένα από άτομα (σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία και έρευνες) που γενικά είναι κατώτερου πνευματικού επιπέδου. Από 'κει και πέρα, δέχομαι ότι σε κάποιον μπορεί να αρέσει, γούστο του και καπέλο του, εδώ ο κόσμος γελάει ακόμα με το Κωνσταντίνου και Ελένης, απλά μου κάνει εντύπωση το "η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σειρά ever" και απλά απορώ αν έχει δει κάποια σειρά που όντως έχει και πετυχημένα αστεία και θεωρείται πιο έξυπνη γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 δε την θεωρω εννοειται καλυτερη σειρα ever οκ, αν και γουστα ειναι αυτα.... πχ αγαπημενη σειρα που παιζεται ακομα εχω το House MD... αλλοι ουτε να το δουν ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Το 2 1/2 Men θεωρείται από κάθε σοβαρό άτομο σκουπίδι ποιοτικά. Ρε παιδιά δηλαδή για όνομα, επεισόδιο παρά επεισόδιο, δεν μιλάμε για μια φορά στα τόσα χρόνια, έχει τον σιχαμερό γιο να...πως να το πω πιο κομψά, δεν ξέρω, να κλάνει, και μετά να σχολιάζει ο πατέρας του το πόσο βρωμάει. Αν αυτό θεωρείται χιούμορ τί να πω. Καλα, δεν στηριζεται ολη η σειρα στα σκηνικα που αναφερεις, αλλα υπαρχουν... και το south park φανταζομαι δεν σου αρεσει ε? Προσωπικα θεωρω πολυ καλη σειρα το 2 and a half men, ουτε κατα διανοια την καλυτερη ή την πιο εξυπνη αλλα το να λες οτι ειναι σκουπιδι ειναι απλα η αποψη σου κι οχι "καθε σοβαρου ατομου" :p Κι απο αυτες που αναφερεις εχω δει μονο το 30 rock, που επισης ειναι πολυ καλο, αλλα μεχρι εκει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Από περιέργεια καθαρά ρωτάω...έχεις παρακολουθήσει καμιά κωμική σειρά από αυτές που όντως θεωρούνται καλές και με έξυπνο χιούμορ...π.χ. 30 Rock, Parks & Recreation, The Office (προηγούμενες σαιζόν τουλάχιστον) κτλ. ; Γιατί σειρές όπως το 2 1/2 Men θεωρούνται ο πάτος της Αμερικανικής τηλεόρασης και κατά την γνώμη μου όντως είναι. Για το Joey δεν θα αναφερθώ καν, αμφιβάλλω αν ακόμα και ο πρωταγωνιστής της θυμάται ότι την έκανε, ήταν ο ορισμός της αρπαχτής που δικαίως πήγε άπατη, σε κάθε επεισόδιο έχανε και το 50% των τηλεθεατών της. Και πέρα από αυτά, τον Τσάρλυ Σιν τον εκτιμάς γενικά σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο ή απλά τον βρίσκεις αστείο στην συγκεκριμένη σειρά; Αν εσυ βγαζεις κοινωνικα συμπερασματα επιδει καποιος βλεπει μια σειρα,οκ ειναι ο δικο σου τροπος σκεψης.:wacko: Προφανως στον δικο σου υψηλου επιπεδου κοσμο κανεις δεν....κλανει..... Ειναι υποκειμενικο τι αρεσει η δεν αρεσει σε καποιον. Και το joey και το two and half men περασε μετα απο εμενα σε ολους τους φιλους μου-φιλες μου και ξετρελλαθικαν.....δικηγοροι,πανεπιστημιακοι,χτιστες,μαθηματικοι,κομμωτριες...... Αν εγω γελαω με τον τσαρλυ και εσυ οχι,δεν εχω εγω απαραιτητα το ...προβλημα.....:lol: Συμπαθεστατος απο ανεκαθεν ο Σιν,ΚΑΙ απλα μοναδικος και ανεπαναληπτος στην σειρα. Τωρα να κατσω να απολογηθω γιατι γελασα με το joey?αστεια πραγματα.....:lol::lol: "Από το 2004 έως το 2009 η σειρά έχει κερδίσει 5 βραβεία ΕΜΜΥ σε τεχνικές κατηγορίες ενώ για δύο συνεχόμενες χρονιές (2004 – 2005) ο Τσάρλι Σιν ήταν υποψήφιος για «Χρυσή Σφαίρα» στην κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμωδία»" Edited January 7, 2012 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. May 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 παιδιά η σειρα ανανεώθηκε και για δέκατη σεζόν ελεος ειλικρινά δε μου άρεσε καθόλου ο κουτσερ ελεος ακου τη συνεχιζουνε βέβαια δεν έχω δει όλη την ένατη σεζόν αλλά σιγα μη συνεχίσω να βλέπω τη συγκεκριμένη σειρα απλά μου έκανε εντυπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. August 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 παιδια να υπενθυμισω αν και θα το ξερετε για οποιον καθεται σπιτι αυγουστιατικα στις 9 το βραδυ παιζει ο alpha νομιζω τον 8ο και τον 9ο κυκλο της σειρας.... αξιζει ο 8ος κυκλος που ειναι φοβερος δε παιζεται απο τον 9ο και μετα απλα απογοητευση δεν αντεχεται με τιποτα ο κουτσερ ιεροσυλια να βγαλουν 9ο κυκλο απλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Είδα χθες για 10'' alpha και παρατήρησα πως στο "Two and a Half Men" έπαιζε ο Τσάρλι Σιν ο οποίος εδώ και κάνα μήνα έχει πεθάνει. Το έβαλαν πάλι από την αρχή ή ήταν σκηνή του τύπου flashback; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Είδα χθες για 10'' alpha και παρατήρησα πως στο "Two and a Half Men" έπαιζε ο Τσάρλι Σιν ο οποίος εδώ και κάνα μήνα έχει πεθάνει. Το έβαλαν πάλι από την αρχή ή ήταν σκηνή του τύπου flashback; :confused: Εννοείς έχει πεθάνει στη σειρά? Γιατί στην πραγματικότητα μια χαρά είναι. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Εννοείς έχει πεθάνει στη σειρά? Γιατί στην πραγματικότητα μια χαρά είναι. Ναι, εννοείται αυτό. :p Απλώς ο alpha είχε δείξει την κηδεία του πριν από πολλές μέρες και γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Έβαλαν και πάλι τα παλιά επεισόδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ναι, εννοείται αυτό. :p Απλώς ο alpha είχε δείξει την κηδεία του πριν από πολλές μέρες και γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. :confused: Α..ΟΚ. Είπα και εγώ πως δε το πήρα χαμπάρι :asxetos_me_TV: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Αφού τα καινούρια δεν βλέπονται. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 υπερβολες :p τυχεροι που στο imdb δε μπορεις να αλλαξεις την βαθμολογια σου... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Δε συγκρίνεται η σειρά προ- και μετά- Charlie Sheen. Ο Kutcher μπροστά του είναι απλά ένα αγγούρι. Δε βγάζει γέλιο. Ο άλλος είναι one-man-band. Και μόνο που βλέπεις τους μορφασμούς που κάνει και φαντάζεσαι τι ατάκα θα πετάξει, γελάς με τη μία. Ευτυχώς τουλάχιστον τα βράδια ο Alpha βάζει τα πρώτα επεισόδια και είναι ένα καλό διάλειμμα στη σαβούρα της TV, ιδίως την ώρα που το βάζουν, είτε αποφασίσεις να μείνεις μέσα ένα βράδυ, είτε όσο ετοιμάζεσαι να βγεις... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Δε συγκρίνεται η σειρά προ- και μετά- Charlie Sheen. Ο Kutcher μπροστά του είναι απλά ένα αγγούρι. Δε Έτσι ειναι δυστυχώς. Δεν ήταν σωστή επιλογή ο Κούτσερ. Ανυπομονούσα να δω τα επεισόδια με τον Σιν ενώ τώρα τα βλέπω με το ζόρι ή και καθόλου...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 υπερβολες :p τυχεροι που στο imdb δε μπορεις να αλλαξεις την βαθμολογια σου... Τί; Φυσικά και μπορείς, γιατί να μην μπορείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 α το αλλαξαν? ειχα προσπαθησει τετοια εποχη περσι που βγηκε το πρωτο επεισοδειο με τον κουτσερ :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix13 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 απίστευτη σειρά όσο ήταν ο Charlie, έχω δει όλα τα επισόδεια όταν μπήκε ο Κούτσερ έχασε πολύ η σειρά και σταμάτησα να την βλέπω o Charlie ήταν η καρδία της σειράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Το ίδιο θα ρωτήσω και εδώ, όπως και στο Big bang theory... Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε όλες τις σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους ? Σημείωση : Μιλάω για αγορά γνήσιων dvd και όχι για download. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Ναι ρε παιδιά, ενδιαφέρομαι κι εγώ, αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει :( Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Πολύ γέλιο το επεισόδιο με τη Miley :lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts