sakiss Δημοσιεύτηκε August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2011 (edited) Η Samsung αποκάλυψε το νέο Galaxy Xcover που συνδιάζει όλα τα πλεονεκτήματα[imgalign]http://sammyhub.com/wp-content/uploads/2011/08/galaxy-xcover.jpg[/imgalign] ενός android smartphone με την ικανότητα να αντέχει σε ακραίες συνθήκες.Χάρη στην πιστοποίηση IP67 έχει μεγαλύτερη αντοχή στα πεσίματα,οθόνη ανθεκτική σε χτυπήματα (scratch-resistant),ενισχυμένη σχεδίαση για χώρους εκτεθειμένους σε σκόνη/υγρασία ενώ μπορεί να μείνει για 30 λεπτά μέσα σε νερό βάθους 1 μέτρου. Το Xcover διαθέτει: Oθόνη 3.6'' capacitive (9.2 cm) CPU 800 MHz 150MB εσωτερική μνήμη (επέκταση με microSD έως 32GB) Android 2.3 WiFi, Bluetooth 3.0, 3G, GPS Διαστάσεις:122 x 66 x 11,95 mm,Βάρος:116gr,Μπαταρία:1.500 mAh Quad-band GSM/Dual-band UMTS / HSDPA VGA πρόσθια κάμερα Κάμερα 3.2MP με LED flash το οποίο ''διπλασιάζεται'' όταν χρησιμοποιείται σαν φακός Επίσημο λανσάρισμα τον οκτώβριο στην Γερμανία Τεχνικά Χαρακτηριστικά Edited August 31, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 τιμη περιπου ξερουμε? ανταγωνιστης του xperia active λογικα καθως και του defy.παντως κατα τη γνωμη μου οσο αναφορα τα specs κατωτερο και απο τους δυο ανταγωνιστες του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ας ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι κατώτερο και στην τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Θα έχει και gorilla glass; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Θα έχει και gorilla glass; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Κινητό ανθεκτικό χωρίς gorilla δεν υφίσταται. Οπότε φαντάζομαι πως ναι. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) http://www.skroutz.gr/s/388523/Samsung-S5690-Galaxy-Xcover.html [ame=http://www.youtube.com/watch?v=i3uYe7YjGk0]Samsung Galaxy Xcover Review - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=nLyX0AdSkfk&feature=plcp&context=C32f6928UDOEgsToPDskJGS-cVMWi--RZoCt0v4zkF]Samsung Galaxy Xcover Unboxing - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qHeY3pTD308]Evil Jared Hasselhoff tries to destroy the Samsung Galaxy XCover - YouTube[/ame] Edited January 13, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 για δευτερο τηλεφωνο μια χαρα ειναι μαλλον θα το παρω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelios Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Ξερετε αν το galaxy s5690 xcover εχει μπροστινη καμερα και βιντεοκλιση: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Και από τα εδώ γραφόμενα, http://www.gsmarena.com/samsung_s5690_galaxy_xcover-4091.php όχι δεν έχει! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 πηρα προχθες το Galaxy Xcover S5690 που εχει εσωτερικη μνημη 150mb το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να αποθηκευσω σε αυτη γιατι οταν παω στα αρχεια μου μου δειχνει μονο αυτα που εχω στην καρτα μνημης δηλαδη δεν εχει πουθενα το external Sd που εχει το S2 μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athotyros Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 μήπως ξέρετε πως γίνεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 μήπως ξέρετε πως γίνεται root? Διάβασε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ειχα αρχησει να πιστευω οτι δεν θα γινοταν root ποτε αυτη συσκευη αλλα ευτυχως εγινε Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 εγω ειλικρινα θες την πειρα χαμπαρη οτι προχθες την πειρα χαμπαρει οτι υπαρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisaios2006 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ας πει καποιος απο σας που το εχει στα χερια του αν αξιζει τα λεφτα του,εντυπωσεις κτλ.εν ολιγοις αξιζει να το παρει καποιος ή να κοιταξει κατι αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ναι παιδες για πειτε,αυτο ή defy ?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 ναι παιδες για πειτε,αυτο ή defy ?? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Υπάρχει στο φυλλάδιο του Media Markt Θεσσαλονίκης μόνο, 189 ευρό. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Υπάρχει στο φυλλάδιο του Media Markt Θεσσαλονίκης μόνο, 189 ευρό. αποτι φαινεται ειναι καλο τηλεφωνακι αλλα δε πουλαει ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisaios2006 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ας μου πει καποιος γιατι αναβει και σβηνει η οθονη σε κατασταση αναμονης? 3 με 4 φορες καθε μιση ωρα περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosmyr Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την εγκατάσταση θεμάτων και apps. Προσπαθώ μέσω ίντερνετ να το κάνω αλλά δεν γίνεται εγκατάσταση ή δεν μπορώ να βρω που αποθηκεύει τις εφαρμογές. Βοηθήστε παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrTatin Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλησπερα.Παρακολουθω καιρο το φορουμ,αλλα αποφασισα να γραψω για να πω κι εγω τον...πονο μου. Πριν απο μια βδομαδα περιπου αγορασα το Xcover,συνειδητα,μιας και ξερω οτι αλλου ειδους κινητα δεν επιβιωνουν στα χερια μου.Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Ειναι στιβαρο,με καλη αυτονομια,ευκολο στη χρηση και με σχετικα μεγαλη οθονη. Υπαρχει ομως ενα προβλημα.Οταν προσπαθω να δω καποιο μεγαλο βιντεο (πανω κατω 350Mb) μου κανει "νερα" και εχει lag.Αλλες φορες ανεπαισθητο,αλλες φορες πιο μεγαλο.Κι οπως καταλαβαινετε ειναι μεγαλο και το ξενερωμα.Γνωριζει κανενας αν υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο?Εχω μεσα την καρτουλα των 2Gb που ηταν στη συσκευασια.Ειναι πιθανον με μια πιο γρηγορη καρτα να μην παρουσιαζεται κατι τετοιο?Ή αν κατεβαζα καποιο player...? Θα εκτιμουσα πολυ μια απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλησπερα. Δεν το έχω το κινητό, αλλα πιστευω ειναι φυσιολογικό να σου βγάζει αυτά τα προβλήματα στην αναπαραγωγή βίντεο. Πρόκειται για μια συσκευή με μετρια χαρακτηριστικα, σχετικά αδύνατο επεξεργαστή και πιθανόν και καρτα γραφικών. Δε νομίζω τα multimedia να ειναι γενικά το δυνατό της σημειο. Αυτο που ίσως θα μπορούσες να κάνεις, χωρις ομως να περιμένεις θαύματα, θα ήταν να βάλεις καποιον player απο το market. Προτείνω τους mx player και bs player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrTatin Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ευχαριστω πολυ.Θα τους δοκιμασω,οπως και την πιο γρηγορη καρτα που εχω ηδη παραγγειλει.Ξερεις που κολλαω μ αυτο που λες?Οτι μεχρι πριν λιγες μερες ειχα ενα Jet S8000,το οποιο αν και ηταν 3 χρονων δεν ειχε ποτε τετοια προβληματα.Τοσο πιο καλη συσκευη ηταν ο "παππους"? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Δυστυχως το android ειναι βαρυ λειτουργικο και θελει δυνατα χαρακτηριστικα για να αποδωσει καλα στο multimedia και οχι μονο κομματι. Εκτος και αν καποια συσκευή ειναι επίτηδες προσεγμένη σε αυτο τον τομεα, πραγμα που θα ηταν εκπληξη για τη φυσιογνωμια της συγκεκριμένης συσκευής. Μη σου κανει εκπληξη που το jet "φυσουσε" τις ταινιες που το xcover αγκομαχα να τις παιξει. Και γω ειχα ενα media player 7ετιας που τις επαιζε για πλακα. Δεν τρεχει ομως λειτουργικό smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts