OveLix Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Όπως το βλέπω εγώ, οι περισσότεροι χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει το κάρμα το αντιμετωπίζουν σαν ένα είδος popularity contest. Σύμφωνα με τη λογική αυτοί όσοι ειναι στο top10 είναι οι γ@μίκουλες και δημοφιλείς και όσοι ειναι στο low10 είναι αποπαίδια και χάλιες. Είμαι βέβαιος ότι οργιάζουν οι ανταλλαγές ψήφων και η "γραμμη" για μαύρισμα ή θετική ψήφο στη βάση του "ποιος συμφωνει μαζι μου και ποιος όχι". Δυστυχώς, η άποψη του Μυθοζ ότι όποιος απέχει από το καρμα "τότε δείχνει οτι δεν τον ενδιαφέρει να προσφέρει κάτι στο φόρουμ", ειναι εντελώς ισοπεδωτική για εκείνους που απλά δεν θέλουν να γίνουν δέκτες κριτικής. Γιατί άλλο το να μοιράζεσαι με κάποιους ένα χώρο ή ένα χόμπι και άλλο να τον βάζεις να σε "βαθμολογεί" με τα όποια ιδιοτελή ή μή κινητρά του. Με αυτό δεν προτείνω την κατάργηση του καρμα. Απλά διαπιστώνω ότι έφερε στις σχέσεις μας ένα ακόμη στοιχείο που δεν βοηθά την ανιδιοτελή συμμετοχή, η οποία θα έπρεπε να είναι η βάση μιας δικτυακής κοινότητας σαν ετούτη. Στην αρχή είχα αποφασίσει να απέχω από το κάρμα αλλά μετά κατάλαβα ότι ακόμη κι αν δεν ψηφίζω εγώ θα με ψηφίζουν οι άλλοι και όταν θα βρισκόμουν απολογούμενος (γιατί μην μου πείτε ότι οι 10 "αρνητικότεροι" χρήστες δεν νοιώθουν αδικημενοι) θα είχα άλλον εναν νταλκά στο κεφάλι μου. Καθώς γραφω ήρθε και το τελευταίο ποστ του μυθοζ. Γράφει "Γιαυτό φωνάζω πως σημασία έχουν οι ΘΕΤΙΚΕΣ ψήφοι... και όχι το ποιος θα γίνει ο πιο κακός εδώ μέσα" Αν είναι έτσι τότε καταργήστε το "Οι πιο αρνητικοί χρήστες". Δυστυχώς έχει και παραέχει σημασία ποιος ειναι στο low10, καλώς ή κακώς δεν το εξετάζω, αλλα οι περισσότεροι δίνουν σημασία. Τέλος θα αισθανόμουν καλύτερα αν δεν ειχα κάθε φορά την ανησυχία του τι γράφω και αν θα με μαυρίσουν ομαδικά οι φίλοι εκείνου με τον οποίο θα διαφωνήσω. Αλλά μια και εφαρμόστηκε το κάρμα ας πάμε με τους κανόνες του. http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Egw gia tous logous pou proanafer8hkan exw apofasisei na apexw apo thn olh istoria.Mexri k antallages pshfwn exw akousei.Oute reality na eimastan edw k oxi to no1 forum sthn ellada sthn kathgoria tou. Einai krima pou o manos spatalhse toso xrono mprosta apo mia o8onh gia na sthsei k na kanei na doulepsei h oli istoria me to karma k kapoio na to xeiristoun toso anwrima. Mythozzz, to pm to eides? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Και με τα διπλά Username τι γίνεται? Είναι σωστό διάφοροι χρήστες να έχουν ακόμα και 5 διαφορετικά Username (έχω ακούσει και για παραπάνω απο 5 αλλά δεν είμαι σίγουρος...) Και απο την άλλη, δεν είναι άδικο διάφοροι χρήστες να μπορούν να ψηφίζουν παραπάνω απο μία φορά? (Double-Username) Αν δεν κάνω λάθος τα διπλά Username αντιτίθενται στους ΟΠΧ, σωστά? Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Epishs 8a h8ela na pros8esw oti se kamia periptwsh den 8ewrw oti h apoxh apo ena susthma pou exei apotuxei se megalo va8mo stous skopous tou sunagetai me elleipsh endiaferontos gia to forum. http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 4 Μάι. 2004 , 14:22) Απλά όταν ένας χρήστης ΔΕΝ θέλει να τον ελέγχουν, δεν θέλει να ξέρει τι άποψη έχουν οι άλλοι γιαυτόν, δεν θέλει να πει τη γνώμη του για κάποιον άλλον με το να συμμετέχει με την ψήφο του, όταν γενικά απέχει απο μία διεργασία που σκοπό έχει να αναδείξει τους ΚΑΛΟΥΣ και όχι τους κακούς χρήστες (όπως πολλοί νομίζετε), ε τότε δείχνει οτι δεν τον ενδιαφέρει να προσφέρει κάτι στο φόρουμ. Δικαίωμά του είναι φυσικά, γιαυτό και του δίνεται η δυνατότητα. Όσο για τα... δημοκρατικά της kardoulas, αν ΔΕΝ είμασταν δημοκρατικό φόρουμ, θα βάζαμε Karma υποχρεωτικά σε όλους τους χρήστες, χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησής του. Ετσι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Εμείς όμως δεν είμαστε... ο άλλος κόσμος όπως φαίνεται... :worry: Δεν νομίζω ότι το να απέχω από το κάρμα δείχνει ότι δεν θέλω να προσφέρω στο φόρουμ!Στο φόρουμ προσφέρω τις γνώσεις μου-αυτές τις ελάχιστες που διαθέτω-και κυρίως μαθαίνω!Από κει και πέρα δεν ζητάω τίποτε άλλο!Και δεν άφησα κανέναν υπαινιγμό ότι το myphone δεν είναι δημοκρατικό!Ευχαριστώ που μου δίνεται την επιλογή να μην έχω κάρμα! Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix ( 4 Μάι. 2004 , 15:55) Είμαι βέβαιος ότι οργιάζουν οι ανταλλαγές ψήφων και η "γραμμη" για μαύρισμα ή θετική ψήφο στη βάση του "ποιος συμφωνει μαζι μου και ποιος όχι". Και όντως οργιάζουν... :( Γι αυτό κι εγώ απο τώρα απέχω απο αυτήν την ανώριμη διαδικασία .- Συγγνώμη Μάνο, κατανοώ οτι κουράστηκες και το αναγνωρίζω, αλλά νομίζω οτι καταλαβαίνεις οτι πλέον έχει καταντήσει μια ανόητη φαρσοκωμωδία. .- Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 4 Μάι. 2004 , 15:58) Και με τα διπλά Username τι γίνεται? Είναι σωστό διάφοροι χρήστες να έχουν ακόμα και 5 διαφορετικά Username (έχω ακούσει και για παραπάνω απο 5 αλλά δεν είμαι σίγουρος...) Και απο την άλλη, δεν είναι άδικο διάφοροι χρήστες να μπορούν να ψηφίζουν παραπάνω απο μία φορά? (Double-Username) Αν δεν κάνω λάθος τα διπλά Username αντιτίθενται στους ΟΠΧ, σωστά? μα τι κερδίζεις και να έχεις +100 κάρμα? τπτ. άν είσαι καλό παιδί θα είσαι ακόμα αν είσαι %@#%^ θα συνεχίσεις να είσαι. με λίγα λόγια είναι σαν μια κουδουνίστρα του μωρού, παιγνίδι :) have fun :up: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Κατανοώ οτι θέλετε να προστατέψετε τον θεσμό του "κάρμα" αλλά σκεφτείτε όλα αυτά τα επιχειρήματα των χρηστών που λένε πως το κάρμα έχει πολλά μειονεκτήματα, κι έχουν δίκιο. Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Alexkass Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 4 Μάι. 2004 , 15:58) Και με τα διπλά Username τι γίνεται? Είναι σωστό διάφοροι χρήστες να έχουν ακόμα και 5 διαφορετικά Username (έχω ακούσει και για παραπάνω απο 5 αλλά δεν είμαι σίγουρος...) Και απο την άλλη, δεν είναι άδικο διάφοροι χρήστες να μπορούν να ψηφίζουν παραπάνω απο μία φορά? (Double-Username) Αν δεν κάνω λάθος τα διπλά Username αντιτίθενται στους ΟΠΧ, σωστά? μα τι κερδίζεις και να έχεις +100 κάρμα? τπτ. άν είσαι καλό παιδί θα είσαι ακόμα αν είσαι %@#%^ θα συνεχίσεις να είσαι. με λίγα λόγια είναι σαν μια κουδουνίστρα του μωρού, παιγνίδι :) have fun :up: To idio pou kerdizoun osoi exoun autoskopo to na kanoun olo k perissotera post! :p arxika eixame mono tasterakides twra exoume k karmakides. Mpravo re paides,e3elissomaste! :!: http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Ρε παιδιά, όλα μια ιδέα είναι. Εγώ π.χ. θα πω την άποψη μου είτε είναι αρεστή είτε όχι... Και τι έγινε αν με μαυρίσουνε, τι έγινε αν με ψηφίσουν θετικά... Χαλαρώστε λίγο, το forum υπάρχει για να κάνουμε το χαβαλέ μας και να ενημερωνόμαστε... Αν κάποιοι την είδανε πιο σοβαρά και αλληλοψηφίζονται, πρόβλημά τους... Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Κατανοώ οτι θέλετε να προστατέψετε τον θεσμό του "κάρμα" αλλά σκεφτείτε όλα αυτά τα επιχειρήματα των χρηστών που λένε πως το κάρμα έχει πολλά μειονεκτήματα, κι έχουν δίκιο. Που ειναι ολοι αυτοι;Εγω 4-5 εχω δει μεχρι τωρα και ω τι συμπτωση και οι 5 εχουν επιλεξει να μην εχουν καρμα.Οσο για το αν εχουν δικιο ποιος το αποφασισε;Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 "Υπ' όψην, σύντομα θα ενεργοποιηθεί η επιλογή "δεν θέλω να βλέπω τα μηνύματα των χρηστών που έχουν αρνητικό ή/και μαύρο κάρμα"..." Δηλαδή όταν επιλέγουμε να απενεργοποιήσουμε το κάρμα μας αφαιρείται η δυνατότητα της έκφρασης... Τι να πώ, περίμενα περισσότερη ευγένεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα αλλά... Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 4 Μάι. 2004 , 16:34) Που ειναι ολοι αυτοι;Εγω 4-5 εχω δει μεχρι τωρα και ω τι συμπτωση και οι 5 εχουν επιλεξει να μην εχουν καρμα.Οσο για το αν εχουν δικιο ποιος το αποφασισε;Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα; Απο τα επιχειρήματα φυσικά. Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Α σορυ τα δικα σου επιχειρηματα ειναι σωστα επειδη τα εχεις πει εσυ και των αλλων ειναι λαθος επειδη δεν μας συμφερει,οκ οκ. Οσο για το προηγουμενο ποστ περι επιλογης αν θα φαινονται τα μηνυματα οσων εχουν απενεργοποιημενο το καρμα,αν σε ενοχλει αυτο θα μπορουσες να μην το απενεργοποιησεις αφου το ηξερες εξαρχης,επισης εχε υποψιν σου οτι κατι αναλογο γινεται με την black list εδω και μηνες,και στη τελικη δεν μπορεις να υποδειξεις στον αλλον ποιανου posts θελει να βλεπει ή να αποκλεισει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. May 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Δεν χαλαρώνετε λιγάκι ; :) Παράκληση ; Αυτό θα μου άρεσε περισσότερο και από πράσινες σφαίρες και από κόκκινες. Επιλογή σας είναι να απέχετε από το κάρμα και γι αυτό άλλωστε δόθκε αυτή η δυνατότητα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπήρχε καν αυτή η δυνατότητα. Το θέμα έχει πλέον λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις και από αυτές του Κυπριακού :) Όπως προείπα αλλά πολλοί δεν φαίνεται να καταλάβαν, ήδη έχω πάρει κάποιο πρώτο feedback για τον τρόπο και την ποσότητα με την οποία κάποιοι ψηφίζουν και γίνονται πολλές αλλαγές, ώστε να παραμείνει αντικειμενικότατο το κάρμα και να μην υπάρχουν φαινόμενα του στυλ "μαυρίζουμε" κάποιον, δεν μαυρίζουμε κάποιον. Όπως επίσης έχω πει το Karma είναι ένα project που έχω αναλάβει και προσπαθώ να το τελειοποιήσω και να το εξελίξω ώστε να γίνει ακόμη καλύτερο. Απλά, θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί κακά τα ψέμματα, δεν υπήρχαν ακόμη σαφή αποτέλεσμα και δεν θα πρέπει να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Μην παίρνετε κάποια πράγματα τόσο σοβαρά, όταν πραγματικά ΔΕΝ είναι. Σέβομαι απόλυτα την επιλογή σας και την ελευθερία έκφρασής σας. Η επιλογή που αναφέρεται παραπάνω seeker, θα δίνονταν όπως το είχα ήδη αναφέρει από την αρχή και μάλιστα θα είναι ενεργοποιημένη by default. Αυτές ήταν οι αρχικές μου σκέψεις. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο ακόμη, ναι μπορεί να πειστώ και να αλλάξω γνώμη και άποψη. Δεν εξαρτάται αυτό από εμένα... αλλά από εσάς. Πριν από μερικές σελίδες ξεκαθάρισα ορισμένα μηνύματα και ανέφερα ότι επεξεργάζομαι ήδη τα στοιχεία και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν πολλές αλλαγές. Φαινόμενα διπλών και τριπλών accounts, όπως αυτά που αναφέρετε ΔΕΝ υπάρχουν, αφού εντοπίζονται και απομακρύνονται αυτόματα από το Κάρμα, όσο και αν αυτό φαντάζει τρελό, μπορεί να υλοποιηθεί. Ο κώδικας του κάρμα έχει φθάσει ήδη τα 90kb, μετά τις σημερινές αλλαγές και αναμένεται να γίνουν πολλές ακόμη... Όπως γνωρίζετε... το Karma συνιστά υπομονή! :) Εφόσον είναι δικό μου project, θα το προστατέψω, αρκεί να εντοπίσω κάποια από τα παραδείγματα που αναφέρετε και να τα εξαλείψω. Και φυσικά θα εξελιχθεί... περισσότερο από ότι φαντάζεστε :) Στέλνω 2 PMs εκεί που πρέπει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 4 Μάι. 2004 , 16:42) Α σορυ τα δικα σου επιχειρηματα ειναι σωστα επειδη τα εχεις πει εσυ και των αλλων ειναι λαθος επειδη δεν μας συμφερει,οκ οκ. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση κάποια κριτήρια, τα δικά μου κριτήρια δεν ικανοποιούνται απο αυτήν την φαρσοκομωδία. Οσο για το προηγουμενο ποστ περι επιλογης αν θα φαινονται τα μηνυματα οσων εχουν απενεργοποιημενο το καρμα,αν σε ενοχλει αυτο θα μπορουσες να μην το απενεργοποιησεις αφου το ηξερες εξαρχης,επισης εχε υποψιν σου οτι κατι αναλογο γινεται με την black list εδω και μηνες,και στη τελικη δεν μπορεις να υποδειξεις στον αλλον ποιανου posts θελει να βλεπει ή να αποκλεισει. Βεβαίως και συμφωνώ απόλυτα ΑΛΛΑ υπάρχουν άτομα τα οποία, συμμετέχουν στο forum και προσπαθούν να βοηθήσουν τα άλλα μέλη και τα οποία έχουν επιλέξει να απενεργοποιήσουν το κάρμα τους (βλέπε OverClocker). Αυτό σημαίνει οτι τα σημαδεύουμε και τα κατηγορούμε για όλα τα κακά που συμβαίνουν σε αυτό το Forum? Δεν θα μπορούσε απλά να είναι να μην εμφανίζονται τα μυνήματα των μελών που έχουν αρνητικό κάρμα? Αν και αυτό εν μέρει δεν είναι σωστό γιατί πολλοί ψηφίζουν με βάση το αν κάποιος συμφωνεί-διαφωνεί μαζί τους ή/και κάνουν πολλά Username για να ψηφίζουν πολλές φορές. Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 και μάλιστα θα είναι ενεργοποιημένη by default Δηλαδή το myphone δεν δέχεται τους ανθρώπους που συνειδητά επιλέγουν να μην έχουν ενεργοποιημένο το κάρμα? Ας μην ξεχνάμε το οτι πολλοί που απενεργοποιούν το κάρμα δεν είναι "εγκληματίες" ή "κακοποιά στοιχεία" και το επιλέγουν για λόγους συνείδησης. Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. May 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Seeker, Εγώ ο ίδιος έγραψα: Αυτές ήταν οι αρχικές μου σκέψεις. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο ακόμη, ναι μπορεί να πειστώ και να αλλάξω γνώμη και άποψη. Δεν εξαρτάται αυτό από εμένα... αλλά από εσάς. Θες να σου εξηγήσω τα συμφραζόμενα ; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANOIM Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Vre paidia....vre paidia!Giati tosh fagwmara? :confused: Isws telika einai kalytera pou apo wap de fainetai to karma.Den exw karmikh apopsh gia kanena sas ;) Sas xairomai kai sas ka®marwnw :p Eimaste dynamiko forum pantws :) Na pw epishs oti diafwnw kai egw me thn mellontikh yparksh epiloghs ''na mhn fainontai ta mhnymata oswn exoun apergopoihmeno to karma tous'' Yparxei h black list gia auto to logo kai moiazei san eksanagasmos wste na exoun oloi energopoihmeno to karma tous :( Auta,fate me twra :lol: the whore of babylon is here http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Όπως βλέπω προέκυψε νέο θέμα. :o Βλέπω επίσης οτι είναι της μόδας να απέχεις από το κάρμα. Η κατάργηση του κάρμα κατά την άποψη μου είναι μια περίεργη κατάσταση προς το παρόν. Έχω την εντύπωση οτι αυτός που το έχει καταργήσει δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Φοβάται να αντιμετωπίσει την κρίση του "κοινού". Αλλά έτσι είναι και η ζωή. Κάποιου αντέχουν και δέχονται την κριτική και προσπαθούν να βελτιώνονται. Κάποιοι άλλοι κλείνονται στον εαυτό τους και λένε οτι δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και νιώθουν καλά με τον εαυτό τους... Το οτι κάποιος είναι ο "χειρότερος" χρήστης αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει οτι θα είναι για πάντα. Ωστόσο αν δεν δεχτεί κριτική θα είναι και αυτό θα τον βασανίζει. Ωστόσο εδώ δεν είναι η πραγματική ζωή. Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και κάποιος που θεωρείται κακός θα περιθωριοποιηθεί μόνο σε μια μικρή κοινωνία, αυτή του myphone. Περιθωριοποίηση μέχρι να δείξει κάποιος οτι μπορεί να γίνει και καλύτερος. Το "10 πιο αρνητικοί χρήστες" δεν μπήκε για να τιμωρηθούν ή να στιγματιστούν, αλλά για να βελτιωθούν. Το οτι δεν υπάρχει τώρα εμφανές δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτούς. Έχω ακούσει διάφορους "μάγκες", τη σιχαίνομαι αυτή τη λέξη, όσο και τυς ίδιους, οτι θέλουν να γίνουν οι πρώτοι αρνητικοί. Αυτοί λογικά είναι διαταραγμένες προσωπικότητες οι οποίοι νιώθουν άχρηστοι και θέλουν να το δείξουν και στους υπόλοιπους. Επαναστάτες... No comments. Υπάρχει μια προυπόθεση για όλα τα παραπάνω. Το σύστημα λειτουργεί σωστά, όπως και οι χρήστες αντικειμενικά και χωρίς πάθη. Εκτός απο Δημοκρατία, όπως λέτε έχουμε και ίσα δικαιώματα εδώ μέσα, Δηλαδή δεν μπορούν κάποιοι να κρίνουν και να κρίνονται και κάποιοι άλλοι να απέχουν. Το οτι η σφαίρα τους είναι μαύρη υποδηλώνει και την άσχημη θέση που βρίσκονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 4 Μάι. 2004 , 17:21) Η κατάργηση του κάρμα κατά την άποψη μου είναι μια περίεργη κατάσταση προς το παρόν. Έχω την εντύπωση οτι αυτός που το έχει καταργήσει δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Φοβάται να αντιμετωπίσει την κρίση του "κοινού". Αλλά έτσι είναι και η ζωή. Κάποιου αντέχουν και δέχονται την κριτική και προσπαθούν να βελτιώνονται. Κάποιοι άλλοι κλείνονται στον εαυτό τους και λένε οτι δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και νιώθουν καλά με τον εαυτό τους... Μάλλον λάθος εντύπωση έχεις..Για ξανασκέψου το.... :whistle: Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 4 Μάι. 2004 , 09:04) Πάντως αυτό που πρότεινε ο swiffer στην προηγούμενη σελίδα,ότι πρέπει να είναι υποχρεωτικό να συμμετέχει κανείς στο κάρμα,αλλιώς ξούτ, δεν μου μοιάζει και πολύ δημοκρατικό ούτε ταιριάζει σε ένα site όπως το myphone!O καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει αυτό που θέλει!Όχι δηλ.επειδή έβγαλα το καρμα να σκέφτονται μερικοί οτι το έκανα επειδή είχα φάει αρνητικές ψήφους!!! Αντιθέτως με τα ποστ μου είχα βοηθήσει μερικά άτομα έστω και με τις σχετικά μικρές γνώσεις μου-σε σχέση με άλλα παιδιά εδώ-και ποτέ δεν δημιούργησα αντιπάθειες και αντιπαραθέσεις!Απλά το επέλεξα! Καρδουλα.. Αν και ποτε δεν εχω ασχοληθει μαζι σου και ουδεποτε εχουμε ανταλλαξει εστω και μια απαντηση εδω μεσα, θα σου απαντησω πως δεν αναφερομουν σε 'σενα. Αλλα οσον αφορα εμενα και τον τροπο που αντιμετωπιζω τα πραγματα, δε μου φαινεται απιθανο να απενεργοποιησες το καρμα επειδη εγινε αρνητικο. Και χρησιμοποιωντας το β ενικο, εννοω και ολους αυτους που το απενεργοποιησαν. Δεν ειπα οτι δε βοηθησες κανενα με τα ποστ σου -και δεν με αφορα κιολας. Λοιπον, επενεβησα γιατι αναφερθηκε το nick μου. Ας τελειωσει εδω. http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. May 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Σας εκπλιπαρώ ... μην πλακωθείτε μεταξύ σας :) Θα έχω πολλές τύψεις και δεν θα το αντέξω, θα με βρείτε καμιά μέρα κάτω από κανά server :) Αν σας παρακαλέσω να λύσετε τις προσωπικές σας διαφορές μέσω PM θα με παρεξηγήσετε ; Μπορούμε να επανέλθουμε σοτ θέμα μας αναφέροντας θετικά και αρνητικά, όπως το αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να αναφερόμαστε σε μεμονωμένες περιπτώσεις ; :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 4 Μάι. 2004 , 17:50) αντιμετωπιζω τα πραγματα, δε μου φαινεται απιθανο να απενεργοποιησες το καρμα επειδη εγινε αρνητικο. E ναι λοιπόν, μου κοκκίνησαν το κάρμα επειδή είμαι κούκλα και τσαχπίνα! :lol: :lol: :blink: Το παραδέχομαι!Όλες με ζηλεύουν και όλοι με ποθούν :lol: Οκ, λέω να το ρίξουμε λίγο στο χιούμορ γιατί σαν πολύ το πήραμε στα σοβαρά! Όποιος γουστάρει το απενεργοποιεί και όποιος γουστάρει όχι! Δεν θα πεθάνουμε κι όλας...ή μήπως??????? :blink: :wacko: Και μήν ξεχνάτε:TO ΚΑΡΜΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Και μολις αφαιρεθηκαν τα 10 πιο αρνητικα μελη απο τις λιστες... :!: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts