Jump to content

Νιώθετε άνετα για το σώμα σας;

E_jay
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά αν και έχω λίγα παραπάνω κιλάκια δεν έχω κανένα κόμπεξ.

(Οταν λέω λίγα το εννοώ!)

Όμως έχω ένα φίλο που είναι κανονικός ((μόνο λίγο μπάκα έχει)) και όλη την ώρα με πρύζει: "Πρέπει να αδυνατίσω!" "Ρε μλκ, είμαι χοντρός;"

και άλλα τέτοια!!!

Εσεις τι λέτε;

Εγώ νομίζω πως πρέπει να είμαστε περίφανοι :D για τον εαυτό μας χωρίς όμως να τον αφήνουμε να παρακμάζει!!!!!!

(Τι λέω ο ποιητής!)

:alien:

Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα.

Αριστοτέλης.

• Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ego exo sumvivastei me auto pou eimai! Eimai 75 kila kai eimai 1,76. An mou poun tpt xontre kai etsi tous leo:1)Troo polu gia na areso 2)Troo polu gia na eimai aeratos 3) Ante gamiso*

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Egw pali eimai 1.79 kai 67 kila kai i mana mou (paidiatros) me prizei sinexxeia troge! troge! :) pantos s anafora to komplex... egw exw komplex kai einai genika me tin emfansi mou... kanw poli perierga pragmata ws anafora tin emfanisi... alla panta mou arese kai mou areseito atimelito... twra gia ton filo sou pestou... pws an niwthei KALA me ton eyauto tou na min ton noiazei ti lene oi alloi an omws exei ''komples'' tote boithise to na adinatisei kai esi mazi tou na kanete mia kali arxi mazi san nomizw kaloi filoi (xwris na iponow tipota prosblitiko gia esena kai ton filo sou) :)
AplA^ o OneiroS

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από shodanjr_gr

1.95 και 100+κιλά. Πρέπει να πέσω στα 90. Απλά δεν μου αρέσω.

Se fantazomai Ovelix sto pol pio psilo tou!! Asteieuomai fusika!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από shodanjr_gr

Ευτυχώς δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί :Ρ

Egw se eixa pio konta se asterix para ovelix! :)

no sig...

Ki egw to idio...1.96 103kila....prepei na pesw katw apo 93. Prin 3 bdomades hmoun 107 kai olo peftw. Os to kalokairi elpizw na eimai katw apo 96. Kai egw exw kati san komplex...alla einai epidi prosfata pira ola ta kila otan stamatisa ton prwta8litismo kai apo kokkalo exw mpaka kai kati extra sto stu8os mesa se 2 xronia pou pira panw apo 15kila.

εγώ δεν έχω κάνενα κόμπλεξ.. απλά θα ήθελα να πάρω μερικά κιλά... πρέπει να είμαι λίγο πάνω 1.80 αλλά μόνο 65 κιλά! τρώω τον αγλέορα αλλά τίποτα! μεταβόλισμος σου λέει μετά!

2.01μ υψος και 103 κιλα !!! Μια μικρη μπακα την εχουμε αλλα τι να κανουμε...?? :o Πρεπει να πεσω στα 97 για να ειμαι οκ και μπασκετικα!! Αντε να δουμε εχουμε ακομα 1 μηνα... Κομπλεξ δεν εχω πλεον...το εχω ριξει στην πλακα!! ;)

Antoni_wrx egw eides eimai 1.79 kai mou leei o ''giatros na faw giati prepei na parw.... kai eimai 67 kila... esi pou eisai ligo pio panw ao 1.80???

bebea arxizw kai komplexarw ligo me ta 1.95 niwthw nanos ksafnika :( alla eimai kai 15 xronwn min to parakanoume apo twra :)

AplA^ o OneiroS

ti lete re paides? akomi kai na mhn eistate kaligrami den pa na ... . Opos leei kail o laos den armenizoyme emeis strava...stravos einai o gialos ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (16 Απρ. 2004 , 23:50)

1.95 και 100+κιλά. Πρέπει να πέσω στα 90. Απλά δεν μου αρέσω.

Πιστεύω φίλε πως πρέπει να πέσεις στα 95-97.

Το ύψος σου με τέτοιο βάρος θα είναι ιδανικό. :)

Εγώ είμαι 1.75 και 77 και πιστεύω πως αν τα διατηρήσω και ψηλώνω είμαι μια χαρά. :)

Εγω παντως ειμαι 1.88 με 68 κιλα....! ενταξει εχουμε λιγο μπακα....αλλα ο σκεμπες ειναι γοητεια :cool: :p

Αλλα εγω παντως με βλεπω μια χαρα!!!!

λιγο κοιλιακους θελω και θα ειμαι τζαμι.....!!!

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

Εγω ειμαι οκ με τον εαυτο μου..ειμαι 1,76 και καπου 50+ κιλα...Ε καλα ειμαι και 14 ακομα...Παντως θα ηθελα να πω κατι σε αυτους που ειπαν πως εχουνε προβλημα με τα κιλα τους.. Για τις ανασφαλειες σας δεν φταιτε εσεις αλλα τα προτυπα που προσπαθουν να μας περασουν οι σχεδιαστες μοδας και οι λιποι... και δεν μιλαω εκ του ασφαλους επειδη ξερω πολυ καλα πως θα αλλαξουν τα προτυπα και οι παχουλοι θα παρουν την εκδικιση τους...!!!!!!

Frozen inside without your touch

without your love darling

only you are the life among the death!

ενα bottox στο 16 παρακαλω.... και πεντε μηνες εντατικης φροντιδας σε spa ... για να χαλαρωσω!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αντε τα spa τα καταλαβαινω... το bottox ομως τι ειναι ??? Τι να κανω ανδρας ειμαι και δεν ασχολουμαι πολυ με αυτα... :rolleyes: :rolleyes:

Είμαι 1.80 μ. και 70 κιλά.

Έχω έναν υπέροχο μεταβολισμό και τρώω αρκετά χωρίς να νοιάζομαι αν θα βάλω κιλό.

Το μέγιστο που μπορώ να πάρω είναι μισό κιλό και αυτό το χάνω άμεσα αν το θελήσω :)

Ήμουν 74 κιλά όταν μπήκα στον στρατό και έχασα 4 στην ΣΕΑΠ(μερικοί ξέρουν καλά την θα πουν τα αρχικά χεχε)

Από τότε δεν βάζω όσο και να προσπαθήσω

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για το σώμα μου,ελπίζω να συνεχιστεί και σε μεγαλύτερες ηλικίες αυτό γιατί το φαγητό είναι ένας τέλειος εγκεφαλικός οργασμός :D

The Future Belongs To The Brave

1,70 & 55kg με πολλή γυμναστική καθημερινά

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg

Rocky Balboa-The Italian Stallion

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (17 Απρ. 2004 , 19:17)

... το bottox ομως τι ειναι ???

συμφωνω τι ειναι αυτο??? :worry:

στο θεμα μας...

ειμαι 1.75 (καπου εκει) και 70 κιλα...κανονικα επρεπε να με γυρω στα 63

αλλα δεν χαθηκε και ο κοπσμος...προσωπικα λιγο με νοιαζει..δεν ειμαι βεβαια και παχυς αντιθετος μια χαρα ειμαι...ΚΑΙ Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ ;)

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!