Jump to content

Evanescence_Oly

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Evanescence_Oly

  1. και εγω το εχω ακουσει αυτο.ενας φιλος ειχε μεινει εκει για ενα χρονο και στο σχολειο τα παιδια τον εβριζαν και τον κοιτουσαν με μισο ματι. εγω παντως θελω πολυ να παω στην Κυπρο....απ'οτι εχω δει απο φωτογραφιες εκεινου του φιλου μου ειναι πανεμορφα.
  2. τεσπα αλλο ειναι το θεμα και αλου το πηγαμε. Φτανει γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη...
  3. τωρα κανεις αυτο που λεγαμε πριν.κρινεις τους αλλους απο την εμφανιση.λες οτι αυτοι που εχουν πολλες τρυπες ειναι και χρηστες ναρκωτικων ή κανω λαθος? ε-λε-ος!
  4. και γιατι πρεπει να αποδεχτουμε τα προτυπα ομορφιας που μας πλασαρουν τα περιοδικα????????? :eek:
  5. πιστευω πως ηταν πολυ υπερβολικη δηλωση... :( γιατι ειναι καμμενοι ρε παιδια? επειδη τους αρεσει να κανουν τατουαζ και να εχουν σκουλαρικια? και γιατι δεν ειναι αποδεκτοι?????? :mad: ελεος!
  6. δεν εχουν ολα τα παιδια τα ιδια γουστα. ισως στην πλιοψηφια τους να τους αρεσει των νεων το piercing αλλα δεν ισχυει για ολους :) αλλα ειπαμε:σεβαστη η αποψη ολων.
  7. το να κανεις ενα τατουαζ δεν σημαινει πως θελεις να το παιξεις μαγκας.(οχι παντα τουλαχιστον). παντως πολλοι αντρες βρισκουν οτι ειναι πολυ σεξυ αν η γυναικα εχει ενα τατουαζ και ειδικα αν αυτο ειναι στο μπουστο (λουλουδακι,φιδακι κτλ) η στην πλατη.
  8. Περα απο την πλακα τωρα.. ας μην κοροιδευουμε γιατι ετσι δειχνουμε οτι δεν σεβομαστε τις αποψεις των αλλων (που δεν ειναι αληθεια) και ειναι πολυ λογικο να μην συμφωνουνε ολοι μαζι μας! Sorry παιδια παρασηρθηκα... :o
  9. Ε τι,φυσικα και εισαι κακη παρεα!!! :p εγω εχω 4 τρυπες συνολικα (2 σε καθε αυτι) ποπο αλητισσα εγινα!! :p :p :p
  10. η απαντηση μου στην ερωτηση σου ειναι αυτο που ειπα πριν. δηλαδη τι,οποιος εχει σκουλαρικια ειναι ο μπαμπουλας που τα παιδακια τρομαζουν μολις τον δουν?
  11. εγω παντως δεν πιστευω πως η εμφανιση κανει τον ανθρωπο. μπορει η φιλη σου να εχει λιγο περιεργη εμφανιση(με τοσες τρυπες!) αλλα αυτο δεν σημαινει πως και ο χαρακτηρας της ειναι "περιεργος".. οποτε georgep206 πριν πουμε κατι τετοιο πρωτα σκεφτομαστε μην προσβαλουμε κανεναν.
  12. α ελα καλε καταλαβα...αργησα αλλα το πιασα. ΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΥΥΥΥΥΤΣ!
  13. δεν καταλαβα, σε ποιο μερος εννοεις?
  14. οκ πες στο μαγουλο κ στον σβερκο πως ειναι περισσοτερο φυσιολογικο.. αλλα στους αγκωνες????? πονεσε?
  15. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
  16. κοπελα ειναι ή σουρωτηρι? :p
  17. (εμενα μου αρεσει η τρυπα στο φρυδι ειδικα στα αγορια) εχω ακουσει οτι οταν κανεις τρυπα στο φρυδι και δεν στην κανουν σωστα υπαρχει περιπτωσει να "χυθει" το ματι.αληθευει ή ειναι απλα φημη? επισης μια φιλη μου εκανε πριν λιγο καιρο και ειπε πως δεν πονεσε καθολου αλλα αυτο βεβαια ειναι αναλογα και με το ατομο. οσο για την τρυπα στο κατω χειλος συμφωνω με την Freak.
  18. μερικες φορες καλη ειναι και λιγη προτοτυπια... ;) αλλιως βαριουνται και οι δυο.
  19. Αρα ειναι το στυλο και τα στυλο; ευχαριστω πολυ OveLix!
  20. ευχαριστω πολυ! και κατι αλλο τωρα.ακουω να λενε ο στυλος αλλα και το στυλο ..ποιο ειναι το σωστο; :wacko:
  21. Καταρχας το παιδι πρεπει να μας πει αν η σχση του ειναι σοβαρη και αν εχουν ξαναγιορτασει επισημα την επετειο τους(δεν ξερω αν το εχει πει ηδη).για να ξερουμε κι εμεις τι να πουμε βρε παιδι μου... :)
  22. Εγω μπερδευομαι με τις λεξεις: ατυχης,ατυχες.. ποτε τα χρησιμοποιουμε;
  23. Θυμηθηκα κι αλλα...εχουμε μια σοφιτα στο σπιτι μας και οπως καθε κοριτσακι μου αρεσε παρα πολυ να παιζω με τις κουκλες στην σοφιτα μας...ειχα γεμισει την σοφιτα με ρουχα, κουκλες, χτενες, τσαντακια, σπιτακια,κομμωτηρια, πισινες και ολα τα σχετικα....εβαζα με το ζορι την μαμα μου να μου τις ντυνει και να καθετα να παιζει μαζι μου...Τελικα ημουν πολυ δυστροπο μωρο... :) επισης ηθελα παντα να γινεται το δικο μου,αλιμονο σε οποιον μου πηγαινε κοντρα...δεν ημουν κανενα μαμοθρεφτο να λεω "ολα στην μαμα μου"...οοοοχι...εγω καθαριζα μονη μου...και ξυλο επαιζα..μια φορα θυμαμαι ενας αμοιρος συμμαθητης μου εβρισε την μαμα μου και την ειπε "τσοκαρο'..ε τα πηρα αγρια και τον εδειρα και δεν μπορουσε να ουρησει 3 μερες απο τον πονο του "εκει"..ημουν τεταρτη δημοτικου τοτε.εχω δειρει κι αλλους ομως αλλα παντα για θεματα οικογενειας..δεν ανεχομαι να βριζει κανενας ασχετος την οικογενεια μου και ιδιαιτερα την μαμα μου.αυτα.αμα θυμηθω κι αλλα θα σας πω.
×
×
  • Create New...