Jump to content

Απίστευτες ιστορίες των κινητών μας

Aek21r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aek21r (24 Απρ. 2004 , 20:34)

thn istoria me to p800 den katalaba tespa :p perimenoume pantos kai alles istories me gelio:)

dokimase na vgaleis foto eno rixnei pagakia kai na prospatheis na filakseis oxi mono to kinito,alla k esena ton idio!!! :p

allo:enos filou mou eno ekane cart tou efige to t300 apo tin tsepi kai to epsaxne meta se oli tin pista :lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Πάλι καλά που υπάρχουν κι άλλοι που έχουν ιστορικό με κινητά... :rolleyes:

Ακούστε τη δικιά μου ιστορία! Σαν τώρα τη θυμάμαι! :lol:

Είχα το πρώτο μου κινητό... Ένα Panasonic G600(φοβερό κινητό για την εποχή του! Μου άρεσε πολύ!)

Ένα ζεστό Σάββατο καθώς ήμουν στην προηγούμενη δουλειά μου είχα το κινητό στην πάνω αριστερή τσέπη της φόρμας μου,δεν ήταν κουμπωμένη και για μια στιγμή χρειάστηκε να σκύψω να πιάσω ένα μηχάνημα και το κινητό πέφτει και σκάει στο έδαφος! :( :eek: Ήταν η πρώτη φορά που μου είχε πέσει και είχα πανικοβληθεί! Έτσι όπως το κράταγα και το κοίταζα ξαφνικά ανάβει το κόκκινο λαμπάκι που είχε και... ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ!! :wacko: :blink: :confused: Χωρίς φορτιστή χωρίς τίποτα!! Λέω "Δεν είναι δυνατόν!!" και ξεκαρδίστηκα επιτόπου στα γέλια!! :lol: Μιλάμε το κινητό φόρτιζε 4 ολόκληρες ώρες χωρίς φορτιστή,χωρίς να του κάνω τίποτα άλλο!! Και μόλις τελείωσε έδειχνε κανονικά full τη μπαταρία και σε fully functionality!! :lol:

Τώρα αυτό το κινητό το έχει ο πατέρας μου και όταν του μιλάω σε αυτό ακούγεται μια ηχώ λες και σου μιλάνε απο το υπερπέραν!! :lol:

Αθάνατη Panasonic!!!

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

i dikia mou istoria einai i pio pomeneni.. :(

mesa se mia evdomada exasa 2 kinita..to ena to eixa afisei i xazi sto piso kathisma tou aftokinitou k ego efiga gia kafe k otan girisa eixan spasei k to tzami eixan voutiksei k to kinito..d pernane 2 meres k opos proxoraga ston dromo me to panasonic X70 k to Nokia 6610 mazi sto idio xeri mou glistraei to nokia(eftixos oxi to panasonic) kanei gel ston dromo kana metro k voutaei sta vathia mesa ston iponomo..mou afise na to thimame to piso kapaki k tin mpataria.. :( :blink:

Εμενα μ'αρεσε να πεταω το 3510i στοκαδο με τα σκουπιδια!!Οποτε ειχα νευρα...εσπαγα και τον καδο!!

auta ta ekana kai egw me to gd67 alla paei tha prospathiso na balw mia photo pou exw apo 3310 anoigmeno ola !!!! A nai tha parakalousa tous mods mia pou to thema pistuew einai wraio kai uparxei kinisi na ginei episimasmeno nomizo oti anoikei sto chat kai fun gnwmh mou :)
www.glafki.com

Να και κάτι απο εμένα.

Είχα αρκετό καιρό ένα 3210.. το οποιό μέχρι και σήμερα δουλεύει και ας έχει περάσει όλα τα παρακάτω:

.Μια μέρα το μου έπεσε στη μπανιέρα, λίγες ώρες πιστολάκι και δουλεψε

.μου έχει πέσει πάνω απο 10 φορές απο τουλάχιστον 1,5 μέτρα και το μόνο που έπαθε ήταν κάποια στιγμή εσπασε λίγο η πρόσοψη

.το εχω χρησιμοποιήσει για:

σφυρί

.το έχω πετάξει αρκετές φορές στον τοίχο

και κάτι άλλα ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ.. και το χρησιμοποιώ για κάτι δοκιμές. Αυτά για το θρυλικό 3210 μου..

(αυτά για το σφυρί και για το όπλο είναι πραγματικά χρήσιμα)

Edited by CerealKiller

ΧΑ!

Το πρωτο μου κινητο ενα t29 πηγε απο...δοκαρι!Επαιζα μπαλα στο σχολειο και το χα στην τσεπη ο μ#@$κας! Ενω ειχα φυγει μπροστα (μεγας επιθετικος :P ) , και ντριμπλαρα τον τερματζη μου εφυγε το κινητο απο την τσεπα,με αποτελεσμα αυτος που με κυνηγουσε να ρθει απο πισω με φορα και να το σουταρει καταλαθος!το κινητο κατεληξε στο δοκαρι,εφυγε το πορτακι και η μπαταρια,ενω ραγισε η οθονη.Λειτουργουσε κανονικα,απλα δεν εβγαζε γραμματα στην οθονη :p :D .

Το δευτερο κινητο ηταν ενα 3310 το οποιο εκανα διαγωνισμο με ενα φιλο μου ποιος θα το πεταξει πιο ψηλα :D (παμε κοντα σε πολυκατοικιες εξω απο το φροντιστηριο και μετραμε οροφους). Ο φιλος μου (με 3330 νομιζω) το πεταξε 3ο οροφο, αλλα ο μαλ#$@ς το πεταξε στραβα,δε προλαβε να το πιασει καλα μολις επεφτε και επεσε κατω :cry: . Το κινητο διαλυθηκε, αλλα μολις το συναρμολογησαμε δουλευε κανονικα!!(εκτος απο την προσοψη που ειχε ραγισει). Εγω προσπαθωντας να τον περασω το πεταξα πιο ψηλα (4ο οροφο) αλλα το πεταξα και εγω στραβα με αποτελεσμα να μεινει στο μπαλκονι!δυστυχως οσα κουδουνια και αν χτυπησαμε μας ειπαν οτι εκει δεν εμενε κανεις και δεν μπορουσαμε να το διαρρηξουμε κιολας (ειχε πορτα ασφαλειας γαμωτο%$!@$! )

Το τριτο μου κινητο ηταν ενα t610 που το ειχα μολις μια βδομαδα. Το ειχα στην τσεπα απο το μπουφαν και ημουνα με τη μηχανη,και για να ξεσπασω λιγο αρχισα τις ταρζανιες (λαμπαδες κλπ κλπ). Μολις κατεβηκα,απλα δεν το ειχα.Καποιος χαρηκε τ610 λιγων ημερων :mad:

Επισης πεταξα στη θαλασσα ενα samsung δε ξερω τι σοι (του ξεδερφου μου) γιατι με ειχε πρηξει οτι κολωνα να το πεταξω.ε και γω δεν το χα και σε πολυ :p :p :D :whistle:

Το ζητημα ειναι οτι σε ολα τα κινητα ειχα συνδεση cosmote και πηγαινα καθε λιγο στη spacephone στο βολο να βγαλω καινουρια sim και να ακυρωσω την παλια.εκει να δειτε δουλεμα!!! :o

Τωρα εχω ενα 8310 και ενα sl45 που το προσεχω σαν τα ματια μου...Κινητο θα παρω του χρονου παλι!!

αντε και να προσεχετε τα κινητα σας :P

wraies istories :p emena ola ta kinita mou pane apo othoni ektos apo to 8310 pou to anoiga kai mou elege service contact to phga sti nokia kai mou eipan oti exei mesa ouiski :p tespa egw tote den epina ouiski oute kan ebgena giati den mou arese :p kai mou eipan oti thelei allagma h plaketa kai mou zhthsan pio polla lefta apo oti ekane new :p tespa :p
www.glafki.com

• 4 weeks later...
eida ena atomo pou epiase ena p900 kai to peta3e psila kai epese katw kai gelouse kai den epathe tpt ... to p900 auto den exei oute mia gratzounia .... kai egw pou to prosexw san ta matia mou den exei alla auts giati na mhn exei :p
www.glafki.com

οταν χωνει ο μπαμπακας το χερακι του στην τσεπη του κ αγοραζει του παιδιου του οποιο μοντελο του εχει καπνισει ειναι φυσικο κ επομενο το παιδι να μην εχει την αισθηση των χρηματων, ας το ειχε αγορασει το ιδιο κινητο με τον ιδρωτα του κ θα σου λεγα αν τολμουσε να το ακουμπησει εστω κ με δυναμη κατω http://www.click-smilies.de/sammlung0304/spezial/roderick/ups.gif

οταν χωνει ο μπαμπακας το χερακι του στην τσεπη του κ αγοραζει του παιδιου του οποιο μοντελο του εχει καπνισει ειναι φυσικο κ επομενο το παιδι να μην εχει την αισθηση των χρηματων, ας το ειχε αγορασει το ιδιο κινητο με τον ιδρωτα του κ θα σου λεγα αν τολμουσε να το ακουμπησει εστω κ με δυναμη κατω

Έτσι, έτσι ακριβώς...

mia istoria enos filou mou,htan panw se ena mhxanaki kai trexame me 90-100 se kapoia fash eixe mia lakouva kai epeidh to eixe sthn tseph tou efyge....poly gelio e otan to katalabe frenare alla phgene kamia 90ara stantar kai fwnazei kai emena apo mprosta pou hmoun me ena allo mhxanaki na stamathsw , frenarw k egw k blepw ena 3330 na me prospernaei....to kinito thn ebale me kati gratsounies..

auto gia ta xrimata simfono egw pou ta plirono tremw stin idea an twra paliosoun kai den exoun a3ia kai exw kai 2 h 3 kinito giati na mhn kanw kamia mamakia na gelasw :p h istoria auth pantos exei sunebh se polous :p me to mhxanhaki kai sthn adelfh mou kai to brike patimeno sto dromo anabe kanonika alla spasmenh othoni to nokia 6110 h allios xameleon :p
www.glafki.com

• 1 year later...

Ωραίο θέμα το ξεθάβω και σας λέω την δικία μου ιστορια με το πρώτο μου κινητό ένα motorola star tac....

Καλοκαίρι του '98 (νομιζω) ειμαστε με παρέα στην Μυκονο και ετοιμαζόμαστε να παμε super paradise. Αφου έχουμε αδείασει ένα shaker το αφήνουμε οπως ειναι με τα παγακια (που δεν ειχαν λιωσει ακομα!!!!) πανω σε ένα ψυγειάκι Φευγοντας λέω κάτσε να αφήσω το κινητό εδώ μην έχουμε άλλα με την πισίνα, θαλασσες κτλ κτλ. και το αφήνω ακριβώς διπλα στο shaker..... E οταν γυρίσαμε ειδα νερα απο τα παγακια που είχαν λιώσει μετά απο τόσες ώρες και το κινητό να μας έχει αφήσει χρόνους!!!!!!!

Το κινητό το έχω ακόμα βεβαια αλλα μονο και μονο για συναισθηματικούς λόγους :p :p :p :p :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

συγνώμη ρε παιδιά. . γιατί παίρνετε το κινητό σας στη τουαλέτα????

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Guest valeria
Πάλι καλά που υπάρχουν κι άλλοι που έχουν ιστορικό με κινητά... :rolleyes:

Ακούστε τη δικιά μου ιστορία! Σαν τώρα τη θυμάμαι! :lol:

Είχα το πρώτο μου κινητό... Ένα Panasonic G600(φοβερό κινητό για την εποχή του! Μου άρεσε πολύ!)

Ένα ζεστό Σάββατο καθώς ήμουν στην προηγούμενη δουλειά μου είχα το κινητό στην πάνω αριστερή τσέπη της φόρμας μου,δεν ήταν κουμπωμένη και για μια στιγμή χρειάστηκε να σκύψω να πιάσω ένα μηχάνημα και το κινητό πέφτει και σκάει στο έδαφος! :( :eek: Ήταν η πρώτη φορά που μου είχε πέσει και είχα πανικοβληθεί! Έτσι όπως το κράταγα και το κοίταζα ξαφνικά ανάβει το κόκκινο λαμπάκι που είχε και... ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ!! :wacko: :blink: :confused: Χωρίς φορτιστή χωρίς τίποτα!! Λέω "Δεν είναι δυνατόν!!" και ξεκαρδίστηκα επιτόπου στα γέλια!! :lol: Μιλάμε το κινητό φόρτιζε 4 ολόκληρες ώρες χωρίς φορτιστή,χωρίς να του κάνω τίποτα άλλο!! Και μόλις τελείωσε έδειχνε κανονικά full τη μπαταρία και σε fully functionality!! :lol:

Αυτό το έπαθε κι εμένα το V3 κι εννοείται φυσικά πως δεν φορτίζει το κινητό εκείνη την ώρα,για να στρώσει του έκανα μια επανεκκίνηση και ok!:lol:

Guest valeria
συγνώμη ρε παιδιά. . γιατί παίρνετε το κινητό σας στη τουαλέτα????
Εγώ προσωπικά πλέον το παίρνω πάντα γιατί παλιά όποτε πήγαινα τουαλέττα,τότε με θυμόντουσαν όλοι και επέμεναν κιόλας :mad: Τώρα βέβαια που το παίρνω δεν χτυπάει ποτέ,αν όμως κάποια φορά δεν το πάρω,τσουπ όλο και κάποιος θα με θυμηθεί σίγουρα :wacko: Είμαι λίγο γκαντέμω βλέπετε...:p