Jump to content

PROS Moderators

ONR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω κάτι που έγινε σε προσωπικό επίπεδο να αφορά εμάς....τον Denni τον ξέρω και βλέπω ότι στο τέλος σε παρέπεμψε στον ΜσΚ.....

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Onar : Το τι γινεται στο channel του irc δεν αφορα το forum και δη το forum του σχολιασμου! . Εχεις καποιο προβλημα με εναν οπερ; Συννενοηθειτε Prive ή με Pm ή με Mail, με οτι θελεις. Αλλα reality δεν θα γινουμε να κρινει ο καθενας αν εχει καλα ενας Oper κλπ. Εν ολιγοις δεν μπορεις να μεταφερεις το προβλημα σου στον σχολιασμο.

Και κατι αλλο.. Καταλαβαιτε το ολοι : Το chat δεν ειναι forum. Μπενουμε για την πλακα μας, τον χαβαλε και καποιες φορες για να λυσουμε καποιες παρεξηγησεις στο χαλλαρο... Οι opers εχουν το δικαιωμα να κανουν οτι νομιζουν σωστο για να επιβαλλουν την ταξη. Και ειναι προσωπικη τους επιλογη και δικαιωμα. Και μπορουν να εχουν οτι αφορμη και αιτια θελουν. (Παντα σε λογικα πλαισια που ισχυουν και στο forum) Εαν λοιπον καποιος χρηστης εχει παραπονο απο τους Opers να απευθυνθει στον διαχειρηστη του καναλιου ωστε να διευθετηθει.. Ετσι φεροντε σωστα και τιμια. Δεν ειναι θεμα που πρεπει να απασχολει 18.000 χρηστες που οι μισοι απο αυτους δεν εχουν ιδεα για το τι συζηταμε. Ουτε θα πρεπει να χρησιμοποιουμε το channel στο grnet για να προκαλουμε εντυπωσεις.

vassia : δεν θα κρινω το ποιος εχει δικιο η οχι. 2 παρατηρησεις...

-Περιμενες τοσο καιρο και αυτο το thread για να σχολιαστει αυτο; Νομιζεις οτι ταιριαζει εδω;

- Τα private messages ειναι private messages. Γι'αυτο και λειτουργουν μ'αυτην την μορφη. :worry: Ανεξαρτητως αν εχει προβλημα ο εν λογω Mod να δημοσιευεταν αυτο το pm (που νομιζω δεν λεει κατι που πρεπει να το κρυψει, και θα υποστηριζε το ιδιο και δημοσια) μου κανει εντυπωση που το παραθετεις δημοσια και χωρις να εχετε και καποια τρομερη διαφωνια για να θες να αποδειξεις κατι...

To thread δημιουργηθηκε απο τον ΟΝΑΡ με σκοπο να ζητησει απο τους moderators να κανουν "καλυτερη" δουλεια .

Οπως ειπε και ο MsK και συμφωνω και εγω με αυτο , ειναι καλο να αναφερομαστε σε κατι συγκεκριμενο και οχι γενικα .

Ομως , αυτο δεν σημαινει οτι το thread υπαρχει με σκοπο ο καθενας μας να πει το παραπονο που δικαιως ή αδικως εχει απο καποιον moderator .

Θα παρακαλεσω να μην συνεχιστει αυτο .

Οπως εχει αναφερει πολλες φορες ο administrator , καθε φορα που καποιο μελος εχει καποιο "προβλημα" με καποιον moderator , θα πρεπει να το αναφερει σε αυτον .

Το θέμα είναι οτι παραδέχεται οτι κάνει λάθος, απο την μία. Αλλά, απο την άλλη, δεν δέχεται κουβέντα να ξεκλειδώσει ένα θέμα συζήτησης στο οποίο ούτε καν συμμετείχε. Με παραπέμπει σε άλλο moderator για να βρω το "δίκιο" μου, ή να ανοίξω θέμα "επιπέδου" τέχνης.

Όλα αυτά δημιούργησαν μία εντύπωση οτι τελικά δεν λαμβάνεται υπ' όψιν, η γνώμη κανενός. Τί θα γινόταν άραγε εάν ο κύριος αυτός ξεκλείδωνε το θέμα και έλεγε οτι έκανε ένα λάθος? Σίγουρα θα έχανε την αξιοπιστία του και φυσικά εσείς οι άλλοι moderators τον καλύπτετε τώρα.

Όμως σε κανένα απο τα επιχειρήματα που ανέφερα πιο πάνω δεν απαντάει, απλά λέει, γενικά, οτι διαφωνεί σε όλα. Αν προσέξετε όμως ένας άνθρωπος που διαφωνεί σε αυτά τα επιχειρήματα μάλλον είναι αλλόφρων.

Εξακολουθώ να θεωρώ άδικο εκείνο το κλείδωμα, και αρκετοί άλλοι χρήστες. Πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι αλλόφρων, αλλά ένας εγωϊστης και οτι δεν του αρμόζει να είναι moderator. Γιατί, μπορεί να αναγνωρίζει οτι κάνει κάνει λάθος, άλλα δεν κάνει τίποτα απολύτως για να το διορθώσει. Και παραπέμπει τους άλλους, στην προκειμένη περίπτωση εμένα, να τρέξω και να παρακάλαω σαν το μικρό κοριτσάκι οτι με "αδικήσανε", ή στην χειρότερη να φτιάξω ένα παρόμοιο θέμα "του και κάλά δικού του επιπέδου".

Δυστηχώς, αυτές οι αντιλήψεις δεν είναι για ανθρώπους που συζητάνε πολιτισμένα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτισμό τότε εάν δεν μάθουμε να συζητάμε.

Επικαλούμαι τους Ο.Π.Χ. :

Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή.

και

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανοίγονται συζητήσεις, με περιεχόμενο μηνύματα, που καταδικάζουν την αργοπορία των αρμοδίων να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν. Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε «δικαιωθεί» μπορείτε να ενημερώσετε τον Administrator με PM και αυτός θα εξετάσει το αίτημά σας.

και πιστεύω πως το θέμα δεν έχει νόημα ύπαρξης.

Τα του chat δεν αφορούν το forum και επίσης αν βγαίνει κάθε χρήστης που έχει παράπονα και τα δημοσιεύει,χαθήκαμε - 18,876 μέλη είμαστε...

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (14 Απρ. 2004 , 01:22)

και πιστεύω πως το θέμα δεν έχει νόημα ύπαρξης.

Δεν συμφωνώ καθόλου....άλωστε αν ήταν έτσι θα είχε "φύγει" από τον MsK

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

@Vassia

Ενδιαφέροντα όσα λες και δεν φαίνεται να έχεις άδικο, αλλά νομίζω οτι κάνεις μια άδικη επίθεση στον Vampyre ο οποίος πραγματικά αξίζει να είναι moderator.

Επιπλέον τον κατηγορείς για εγωισμό γιατί κλείδωσε ένα θέμα και δεν θέλησε να το ξανανοίξει.

Θυμάμαι πάντως ένα άλλο παλιό θέμα, το οποίο είχε σχέση με την ομοφυλοφιλία, και το οποίο ενώ το κλείδωσε μετά δέχτηκε να το ξεκλειδώσει.

Άρα αυτό που λες δεν ισχύει.

Επιπλέον άλλο ένα θέμα είναι αυτό με τις ομορφότερες γυναίκες το οποίο κλειδώθηκε επίσης επειδή είχε ξεφύγει, αλλά επέτρεψε στον manoz να ανοίξει ένα ίδιο με πιο σοβαρό και ποιοτικό περιεχόμενο. Το συγκεκριμένο παραδειγμα είναι και πιο κοντά στν δική σου περίπτωση. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (14 Απρ. 2004 , 01:28)

Kαι εγώ λέω τη γνώμη μου,όπως κάνετε όλοι εδωμέσα :)

Εξάλλου το λένε και οι Ο.Π.Χ. και εγώ αυτούς ακούω ;)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vassia (14 Απρ. 2004 , 01:19)

Το θέμα είναι οτι παραδέχεται οτι κάνει λάθος, απο την μία. Αλλά, απο την άλλη, δεν δέχεται κουβέντα να ξεκλειδώσει ένα θέμα συζήτησης στο οποίο ούτε καν συμμετείχε. Με παραπέμπει σε άλλο moderator για να βρω το "δίκιο" μου, ή να ανοίξω θέμα "επιπέδου" τέχνης.

Όλα αυτά δημιούργησαν μία εντύπωση οτι τελικά δεν λαμβάνεται υπ' όψιν, η γνώμη κανενός. Τί θα γινόταν άραγε εάν ο κύριος αυτός ξεκλείδωνε το θέμα και έλεγε οτι έκανε ένα λάθος? Σίγουρα θα έχανε την αξιοπιστία του και φυσικά εσείς οι άλλοι moderators τον καλύπτετε τώρα.

Όμως σε κανένα απο τα επιχειρήματα που ανέφερα πιο πάνω δεν απαντάει, απλά λέει, γενικά, οτι διαφωνεί σε όλα. Αν προσέξετε όμως ένας άνθρωπος που διαφωνεί σε αυτά τα επιχειρήματα μάλλον είναι αλλόφρων.

Εξακολουθώ να θεωρώ άδικο εκείνο το κλείδωμα, και αρκετοί άλλοι χρήστες. Πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι αλλόφρων, αλλά ένας εγωϊστης και οτι δεν του αρμόζει να είναι moderator. Γιατί, μπορεί να αναγνωρίζει οτι κάνει κάνει λάθος, άλλα δεν κάνει τίποτα απολύτως για να το διορθώσει. Και παραπέμπει τους άλλους, στην προκειμένη περίπτωση εμένα, να τρέξω και να παρακάλαω σαν το μικρό κοριτσάκι οτι με "αδικήσανε", ή στην χειρότερη να φτιάξω ένα παρόμοιο θέμα "του και κάλά δικού του επιπέδου".

Δυστηχώς, αυτές οι αντιλήψεις δεν είναι για ανθρώπους που συζητάνε πολιτισμένα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτισμό τότε εάν δεν μάθουμε να συζητάμε.

Πρωτα απο ολα κανεις ενα μεγαλο λαθος .

Κανεις δεν υποστηριζει κανεναν .

Ο καθενας απο εμας εχει την δυνατοτητα να μιλησει μονος του και να υποστηριξει τον εαυτο του .

Απο εκει και περα , πρεπει να καταλαβεις κατι , το οποιο διαβασες και αποδεχθηκες οταν εγινες μελος του myphone .

Οπως σου ειπα και πριν , οταν εχεις καποιο προβλημα με καποιον moderator αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με τον administrator και να του περιγραψεις το προβλημα σου .

Αυτο που κανεις αυτη την στιγμη λυπαμαι αλλα δεν ειναι σωστο .

Δεν καθομαι να κρινω αν εχεις δικιο ή αδικο γιατι δεν ειναι δικη μου δουλεια να το κανω αυτο .

Ο μονος που μπορει να το κρινει αυτο , ειναι ο MsK .

Τοσο απλα .

Σε αυτον πρεπει να απευθυνθεις .

Απο εκει και περα , ο καθενας απο εμας εχει δικαιωμα να αποφασιζει συμφωνα με την δικη του κριση ,

Στην περιπτωση που καπου κανουμε λαθος , υπαρχει παντα καποιος ανωτερος μας και αυτος ειναι ο Msk ο οποιος και ειναι υπευθυνος για να κρινει ποιο ειναι το σωστο .

Ποιος ειναι λοιπον ο λοφος που τα λες αυτα δημοσια ?

Θελεις να περασεις τον vampyre απο καποιο ειδος "λαικου δικαστηριου" ?

Λυπαμαι αλλα αυτο δεν επιτρεπεται .

Οχι γιατι δεν ειναι δημοκρατικο ή οτιδηποτε αλλο παρομοιο .

Ουτε γιατι θελω να προστατεψω τον vampyre .

Αλλα γιατι οπως εχεις επισης διαβασει στους ορους που αποδεχθηκες οταν εγινες μελος του φορουμ , δεν επιτρεπεται να κρινεις δημοσια καποιο αλλο μελος /moderator κλπ .

Ειναι απλο νομιζω .

Οπως ειπα και πριν , σας παρακαλω να μην εξελιχθει το thread σε μερος που μπορει ο καθενας απο εμας να πει το παραπονο του .

Οπως ειπε και ο stephen δεν μπορει κατι που απασχολει καποια μελη να απασχολει και οποιο αλλο μελος απο τα 18.000 θελει να διαβασει τον σχολιασμο , χωρις να εχει ιδεα για το τι εχει γινει .

Για αυτο και λεμε οτι αυτα πρεπει να αναφερονται στον administrator

Δεν θελουμε να κριψουμε κατι , δεν προσπαθουμε να προστατευσουμε κανεναν . Αυτο που θελουμε να κανουμε ειναι να μην απασχολουμε ενα ολοκληρο φορουμ με κατι που εχει να κανει με καποια μελη μονο ειτε αυτα ειναι λιγα ειτε πολλα

Σας παρακαλω πολυ για μια ακομα και τελευταια φορα να σταματησει αυτο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (14 Απρ. 2004 , 01:28)

Ομως , δεν ειναι και αυτος ο λογος για τον οποιο ανοιξε το thread .

Ανοιξε απο τον ΟΝΑΡ με μονο σκοπο να ζητησει απο τους moderators να κανουν καλυτερα την δουλεια τους

Εστω και αν προσωπικα δεν συμφωνω με αυτο , και εστω και αν πιστευω οτι κανουμε την καλυτερη δουλεια που μπορουμε , ειναι δικαιωμα του ΟΝΑΡ να πει την γνωμη του .

Αν δεις ομως αυτο που ειπε ο Msk θα καταλαβεις οτι αναφεροταν σε οποιαδηποτε προταση μπορει να κανει καποιος για να βελτιωθει το φορουμ .

Κατι που ζητησα και εγω στην συνεχεια .

Σε καμια περιπτωση ουτε ο MsK ουτε εγω ουτε κανενας αλλος δεν ζητησαμε και δεν ειπαμε οτι επιτρεπεται να μετατραπει το thread σε ενα μερος που μπορει ο καθενας να βγαλει το "αχτι" του

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (14 Απρ. 2004 , 01:41)

Kαι εγώ λέω τη γνώμη μου,όπως κάνετε όλοι εδωμέσα :)

Εξάλλου το λένε και οι Ο.Π.Χ. και εγώ αυτούς ακούω ;)

όταν έλεγες "θέμα" ενοούσες όλο το thread σωστά?

Για να μην γίνου περεξηγήσεις....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (14 Απρ. 2004 , 01:50)

Σε καμια περιπτωση ουτε ο MsK ουτε εγω ουτε κανενας αλλος δεν ζητησαμε και δεν ειπαμε οτι επιτρεπεται να μετατραπει το thread σε ενα μερος που μπορει ο καθενας να βγαλει το "αχτι" του

Συμφωνώ απόλυτα και απορώ πως ακόμα δεν έχετε διαγράψει το PM του Denni.....

Αυτό δεν είναι προσωπικό στοιχείο?

Όταν έκανα παράθεση στην νέλη και έλεγε το "θεμα" εγώ νόμιζα ότι έλεγε για όλο το thread

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (14 Απρ. 2004 , 01:44)

Πρωτα απο ολα κανεις ενα μεγαλο λαθος .

Κανεις δεν υποστηριζει κανεναν .

Ο καθενας απο εμας εχει την δυνατοτητα να μιλησει μονος του και να υποστηριξει τον εαυτο του .

Απο εκει και περα , πρεπει να καταλαβεις κατι , το οποιο διαβασες και αποδεχθηκες οταν εγινες μελος του myphone .

Οπως σου ειπα και πριν , οταν εχεις καποιο προβλημα με καποιον moderator αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με τον administrator και να του περιγραψεις το προβλημα σου .

Αυτο που κανεις αυτη την στιγμη λυπαμαι αλλα δεν ειναι σωστο .

Δεν καθομαι να κρινω αν εχεις δικιο ή αδικο γιατι δεν ειναι δικη μου δουλεια να το κανω αυτο .

Ο μονος που μπορει να το κρινει αυτο , ειναι ο MsK .

Τοσο απλα .

Σε αυτον πρεπει να απευθυνθεις .

Απο εκει και περα , ο καθενας απο εμας εχει δικαιωμα να αποφασιζει συμφωνα με την δικη του κριση ,

Στην περιπτωση που καπου κανουμε λαθος , υπαρχει παντα καποιος ανωτερος μας και αυτος ειναι ο Msk ο οποιος και ειναι υπευθυνος για να κρινει ποιο ειναι το σωστο .

Ποιος ειναι λοιπον ο λοφος που τα λες αυτα δημοσια ?

Θελεις να περασεις τον vampyre απο καποιο ειδος "λαικου δικαστηριου" ?

Λυπαμαι αλλα αυτο δεν επιτρεπεται .

Οχι γιατι δεν ειναι δημοκρατικο ή οτιδηποτε αλλο παρομοιο .

Ουτε γιατι θελω να προστατεψω τον vampyre .

Αλλα γιατι οπως εχεις επισης διαβασει στους ορους που αποδεχθηκες οταν εγινες μελος του φορουμ , δεν επιτρεπεται να κρινεις δημοσια καποιο αλλο μελος /moderator κλπ .

Ειναι απλο νομιζω .

Οπως ειπα και πριν , σας παρακαλω να μην εξελιχθει το thread σε μερος που μπορει ο καθενας απο εμας να πει το παραπονο του .

Οπως ειπε και ο stephen δεν μπορει κατι που απασχολει καποια μελη να απασχολει και οποιο αλλο μελος απο τα 18.000 θελει να διαβασει τον σχολιασμο , χωρις να εχει ιδεα για το τι εχει γινει .

Για αυτο και λεμε οτι αυτα πρεπει να αναφερονται στον administrator

Δεν θελουμε να κριψουμε κατι , δεν προσπαθουμε να προστατευσουμε κανεναν . Αυτο που θελουμε να κανουμε ειναι να μην απασχολουμε ενα ολοκληρο φορουμ με κατι που εχει να κανει με καποια μελη μονο ειτε αυτα ειναι λιγα ειτε πολλα

Σας παρακαλω πολυ για μια ακομα και τελευταια φορα να σταματησει αυτο.

Λοιπόν αφού είναι έτσι τα πράγματα, και εφόσον έχετε εδώ ενα topic που λέγεται "σχολιασμός" και αφού δεν διορθώνετε τα σφάλματα σας από μόνοι σας, και οτι το μέλος πρέπει να κάνει δήλωση του νόμου 105 και να πάρει σφράγίδα από τον Πάπα για να γίνει δεκτό το αιτημά του. Και οτι απο τη στιγμή που η αυτοκριτική σας περιορίζεται στο "Ουδείς αλάνθαστος".

Απαιτώ να με κάνετε ban από το myphone γιατί δεν θέλω να υπάρχει το ονομά μου εδω πέρα πια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vassia (14 Απρ. 2004 , 02:00)

Λοιπόν αφού είναι έτσι τα πράγματα, και εφόσον έχετε εδώ ενα topic που λέγεται "σχολιασμός" και αφού δεν διορθώνετε τα σφάλματα σας από μόνοι σας, και οτι το μέλος πρέπει να κάνει δήλωση του νόμου 105 και να πάρει σφράγίδα από τον Πάπα για να γίνει δεκτό το αιτημά του. Και οτι απο τη στιγμή που η αυτοκριτική σας περιορίζεται στο "Ουδείς αλάνθαστος".

Απαιτώ να με κάνετε ban από το myphone γιατί δεν θέλω να υπάρχει το ονομά μου εδω πέρα πια.

Mήπως (λέω μήπως) έχεις εξισωθεί με αυτό που κατηγορείς;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (13 Απρ. 2004 , 23:06)

H WRA EINAI 11:05 to bradi kai o Moderator TN97 me ekane BAN parakalw apo to kanali epeidi piga a ekfrastw dimosios mesa sto kanali se sxesi me ayto to post! Egw on theorousa filo mougiati me eixe boithisei kiolas se ati pou tou zitisa.... ALLA RWTAW EINAI SIMPERIFORA AYTA?????????????????????????????????

kSERW OTI META APO AUTO THA TO KLEIDWSEI ALLA EGW THWLW NA TO PW! ETSI EINAI O SWSTOS MODERATOR????????????

AS APATISEI KAI META AMA THELEI AS ME ANEI KAI BAN APO TO FORUM

Πριν λίγες μέρες, είχες μπει στο κανάλι, και παρόλες τις συστάσεις των άλλων μελών και των δικών μου, φερόσουν με τρόπο ανάρμοστο.

Σου ρίχνω ένα kick, ξαναμπαίνεις.

Ξαναβρίζεις, τρως και 2ο.

Ξαναμπαίνεις, ξαναβρίζεις και σου επιβάλλω BAN από το κανάλι, το οποίο και διατήρησα για 15 λεπτά, αν θυμάμαι καλά.

Σου θυμίζω λοιπόν πως εκείνο το βράδυ, ενώ είχες ένα πρόβλημα και προσπαθούσαμε να σε βοηθήσουμε (και πιο πολύ εγώ), εσύ μας έβριζες.

Πάει αυτό.

Ερχόμενοι στα σημερινά, μπήκες στο κανάλι και άρχισες να μιλάς για το παρόν topic. Άρχισε μια συζήτηση επ'αυτού, ωστόσο ο τρόπος που μιλούσες ήταν μάλλον απότομος.

Σου εξήγησα πως εάν έχεις κάποιο παράπονο για κάποιο μέλος του MyPhone, δεν ανοίγεις θέμα στο forum, ούτε είναι καλό να το συζητάς δημόσια στο κανάλι, πράγμα που δεν ήθελες να καταλάβεις.

Όταν σου ζήτησα να ηρεμήσεις και να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο μιλούσες, μου απάντησες ότι δεν σου άρεσε ο δικός μου.

Στο σημείο αυτό, θεώρησα καλό να σου επιβάλλω BAN έτσι ώστε να ηρεμήσεις και να μην πάρει "φωτιά" το κανάλι μιας και, λόγω πείρας, ήξερα ότι εκεί θα πηγαίναμε μιας και τα άτομα που κατηγορείς συχνάζουν εκεί.

Σαν σωστός Moderator λοιπόν, έκανα ότι έπρεπε ώστε να κρατήσω ήσυχο το κανάλι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (13 Απρ. 2004 , 23:14)

Einai sovaros o anthropos??? Den katalabenw... isws egw eimai o paralogos alla an mporei as mou eksigisei kai emena pois o logos??????????????????????????????????????

Για εσένα μπορεί να μην είμαι σοβαρός, για άλλους πάλι μπορεί και να είμαι. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό είναι να μην εκφράζεσαι δημόσια έτσι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (13 Απρ. 2004 , 23:19)

MsK to problima itan pws egw den ethiksa kanenan!!!! Twra giati mou ekane ban tin dieuthinsi kai den mporw na mpw pia???? Den kserw ti nootropoia exei o moderetor pou akouei sto onoma TN97???Me ti dikaioma???

Δεν έθιξες κανέναν ονομαστικά, αλλά το ΒΑΝ το έφαγες για να μην προκαλέσεις προβλήματα. Αυτό ονομάζεται ΠΡΟΛΗΨΗ.

ΥΓ, Μάθε, ότι καλό είναι τα του IRC να μένουν στο IRC και τα του forum στο forum. Παλιός και καλός κανόνας...

Όου όου όου...........

Χαλάρωσε......

Το κακό που έγινε είναι ότι δημοσίευσες ένα πμ=προσωπικο μύνημα......

Δεν νομίζω να υπήρξε κάτι κακό με τον μοδ στο μύνημα......

Αυτό που ήθελε να πεί ο RIP είναι ότι δεν μπορείς να συκοφαντείς/να κρίνεις ένα μέλος ή άνθρωπο δημόσια...

Μπορείς πολύ απλά να του στείλεις κάποιο πμ και να τον ρωτήσεις κάποια πράγμα.Μπορείς επίσης να στείλει ένα πμ στον admin και να του πείς αυτός ο mod δεν ήταν σωστός απέναντί μου....

όλα το θέμα έγινε επειδή κριτήκαρες κάποιος δημόσια που απαγορεύεται....

Είδες τον <<ON@R>> να ανέφερε κάποιο όνομα ή να δημοσήευσαι κάποιο πμ...?(στην αρχή γιατί μετά.....)

edit:μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί διέγραψε το thread μου χωρίς να το κλειδώσει πρώτα και να προιδοποιήσει?

Συγνωμη που θα το πω , αλλα υπερβαλεις .

Δεν σου ζητησε κανεις να κανεις καμια δηλωση του νομου 105 .

Δεν σου ζητησε κανεις να παρεις αδεια απο τον Παπα .

Το μονο που σου ζητησα ηταν να κανεις αυτο που αποδεχθηκες μονη σου οταν εγινες μελος .

Κανεις δεν ειπε οτι δεν κανουμε λαθη .

Αν δεις το ποστ μου στην πρωτη σελιδα του thread θα δεις οτι παραδεχομαι οτι μερικες φορες δεν μπορουμε μονοι μας να τα κανουμε ολα .

Και ζητησα την βοηθεια και των μελων κατι που εχω κανει και αλλες φορες στο παρελθον .

Αυτο που ειπα ειναι οτι σε ενα φορουμ με 18.000 μελη δεν υπαρχει λογος να απασχολουμε καποια απο αυτα που διαβαζουν τον σχολιασμο με ενα θεμα που αφορα μερικα μελη μονο και εναν super moderator .

Αυτος ηταν και ο λογος που απο την αρχη εχει μπει η παρακληση να επικοινωνει ενα μελος αμμεσα με τον administrator οταν εχει καποιο προβλημα .

Απλα επειδη αυτος ειναι αρμοδιος να δωσει λυση σε καποιο θεμα οταν δεν μπορει ο αρμοδιος moderator ή ακομα και οταν εχει κανει λαθος .

Κανεις δεν σου λεει οτι ειναι λαθος να πεις αυτο που πιστευεις .

Το μονο που σου ειπα ειναι οτι υπαρχει αλλος τροπος να το κανεις ο οποιος εδω που τα λεμε ειναι και πιο σωστος .

Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να κρινεις δημοσια καποιο αλλο μελος .

δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγει ένα θέμα και πρέπει να ασχοληθούμε με άλλα 2 άσχετα.

Βάσια δεν ξέρω γιατί θυμήθηκες τώρα και σε αυτό το thread κάτι που καταρχην αφορά προσωπική συνενέοηση με έναν moderator και δεύτερον συνέβη παλιά, αλλά αρκετοί σου υπέδειξαν παραπάνω τι πρέπει να κάνεις αν νιώθεις αδικημένη/προσβεβλημένη.

ONAR σου εξήγησε ο Stephen ότι τα προβλήματα του chat δεν τα μεταφέρουμε στο forum και το αντίστροφο, κοιτάμε να τα κρατάμε ανεξάρτητα αυτά τα 2.

Όσον αφορά στο αρχικό σου σχόλιο/παράπονο, αν αναφέρεσαι στο thread για το ngage θα έπρεπε να κάνεις χρήση του report ή να στείλεις PM στον αρμόδιο mod ο οποιος έχει ένα περιθώριο 24-48 ωρών να επέμβει και να σου απαντήσει και μόνο αν δεν βρεις το "δίκιο" σου να προχωρήσεις σε θέμα στο σχολιασμό ή ΡΜ σε κάποιον super mod.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αν μπορεί κάποιος να διαβάσει το edit μου:(

Αν κάποιος απαντήσει μπορεί να το διαγράψει?

Ευχαριστώ:)

Έίναι τουλάχιστον αστείο όσο και περίεργο το γεγονός να καταπατούνται κατάφορα οι ΟΠΧ στο τόπικ του Σχολιασμού!

Ο Σχολιασμός δεν είναι δικαστήριο ούτε βήμα διαμαρτυρίας. Αντίθετα είναι χώρος ο οποίος υπάρχει για να βετλιώνει το site και όχι να το καταστρέφει όπως και τις σχέσεις μεταξύ των μελών...

Το συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησε αναίτια και αδικαιολόγητα μάλλον εν βρασμώ ψυχής για μία πρεξήγηση με άλλο μέλος. Στην παρεξήγηση αυτή ανακατεύτηκαν και οι Διαχειριστές, και το πόσο κάνουν καλά τη δουλειά τους, και το επίπεδο του forum και του site!!!

και η φοβερή και τρομερή αιτία βρίσκεται εδώ!

όπως είπα και αρχικά, οι ΟΠΧ στο Σχολιασμό τείνουν να γίνουν διακοσμητικοί.... τους ανέφεραν ήδη τα μέλη της ομάδας Διαχείρισης, τους ανακεφαλαιώνω κι εγώ ::

• Εφόσον κάποια «συζήτηση» παραβεί οποιονδήποτε από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, απαγορεύεται να συνεχιστεί η συμμετοχή των μελών του forum σε αυτήν. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με (PM) ή e-mail στους αρμόδιους Moderators ή τον Administrator.

• Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή

• Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανοίγονται συζητήσεις, με περιεχόμενο μηνύματα, που καταδικάζουν την αργοπορία των αρμοδίων να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν. Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε «δικαιωθεί» μπορείτε να ενημερώσετε τον Administrator με PM και αυτός θα εξετάσει το αίτημά σας.

• "Απαγορεύονται οι συστάσεις μελών του myPhone.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι μόνο οι Moderators του myPhone.gr, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να προβαίνουν στην λήψη κατάλληλων μέτρων. Εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum, ενημερώστε με PM τον αρμόδιο Moderator, και εκείνος θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση του."

• Οι Moderators και o Administrator δεν έχουν, όπως γίνεται κατανοητό, καμία δικαιοδοσία σε χώρους εκτός του myPhone.gr και των forum του. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε προσωπικό θέμα στο myPhone.gr, όσο σημαντικό και αν είναι. Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα Προσωπικά Μηνύματα (PMs), SMS, EMS, MMS, ICQ, IRC και οι υπόλοιπες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι PM στον αρμόδιο Moderator ή report του συγκεκριμένου post.

Τίποτα από τα 2 δεν έγινε.... ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε και διαμάχη από ξένο προς τα fora του myphone.gr, μέσο...

Σε καμμία περίπτωση δεν γίνεται να επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Θα πρέπει να τηρηθούν οι γνωστές και πρέπουσες διαδικασίες.

Αρκετός χρόνος χάθηκε ήδη σε ένα θέμα χωρίς αιτία...

Για τους λόγους αυτούς καθώς και για τη συμπεριφορά σου προς άλλον χρήστη, φίλε ONAR θα ενημερωθείς σχετικά από τον αρμόδιο Moderator.

Όσο για το ετεροχρονισμένο παράπονο κατά 4 μήνες :!: της Βάσσιας...

Τι να πω? όσο δίκιο 8έλησε να κερδίσει, τόσο το έχασε στη συνέχεια με τα αναίτια βιαστικά, αφελή και λανθασμένα συμπεράσματά της...

Ο Πολιτισμός δεν περιέχει δημοσιοποίηση προσωπικών συζητήσεων αλλά ούτε και χαρακτηρισμούς "αλλόφρων", "εγωιστής" οι οποίοι δεν έχουν καμμία βάση και λογική...

Δυστηχώς, αυτές οι αντιλήψεις δεν είναι για ανθρώπους που συζητάνε πολιτισμένα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτισμό τότε εάν δεν μάθουμε να συζητάμε

όσο για το αίτημά σου περί διαγραφής, έχει ήδη μεταφερθεί στον Administrator (και όχι σ έναν ακόμα Moderator όπως είπες)....

http://www.myphone.gr/forum/image/sendpm.gif http://www.myphone.gr/forum/image/report.gif

Ομάδα Διαχείρισης myphone.gr

Μάθετε να τα χρησιμοποιήτε, μάθετε να ζητάτε αυτό που πρέπει με τον τρόπο που πρέπει... θερμή παράκληση....

Θα είναι καλύτερα για όλους μας... :)

Μετά από το post του Wappy, ο οποίος εξήγησε με τον ιδανικότερο τρόπο ορισμένα θέματα που θίχτηκαν στις προηγούμενες σελίδες, θα προσθέσω το τελευταίο λιθαράκι σε αυτό το thread, ξεκινώντας κάπως διαφορετικά...

Θα σας ενημερώσω λοιπόν, ότι η πρόσβαση στο Myphone.gr δεν είναι δικαίωμα, αλλά προνόμιο. Αν δεν το έχετε καταλάβει, σας υπενθυμίζω, ότι είμαστε μια μικρή ομάδα ατόμων, που έχουμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα, που αποφάσισε να «σπαταλήσει» το χρόνο της πάνω από ένα site. Δουλέψαμε αρκετά και μετά από... αρκετά χρόνια τα καταφέραμε σε κάποιο βαθμό. Μιλάω στο πληθυντικό γιατί δε θεωρώ, ότι ήμουν μόνος σε αυτήν την προσπάθεια. Κάθε άλλο. Μπορεί να είχα την πρωτοβουλία, μπορεί να είχα το αρχικό πάθος, ωστόσο στην πορεία, ανακάλυψα ότι και πολλοί άλλοι μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμένα.

Προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να στηρίξουμε μια κοινότητα και να την υποστηρίξουμε. Με τις γνώσεις μας, το μεράκι μας και την αγάπη μας. Κανείς δεν λέει ότι είμαστε αλάνθαστοι, και σίγουρα δεν είμαστε θεοί. Λάθη γίνονται, άλλωστε όπως και εσείς, είμαστε άνθρωποι, που απλά προσπαθούμε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας στην ομαλοποίηση των καταστάσεων και των συζητήσεων. Κάνω έκκληση εδώ και αρκετές εβδομάδες σε πολλούς, να σεβαστούν τόσο τη δουλειά μας, όσο και τη προσφορά όλων των μελών, που καθημερινά επισκέπτονται το forum. Κάνω έκκληση, να υπάρχει κατανόηση από τα μέλη και πάντα δηλώνω, ότι είμαι πρόθυμος να συζητήσω μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Τα PM γνωρίζεται ότι υπάρχουν. Αν όχι υπάρχουν και οι φόρμες επικοινωνίας. Αν διαφωνείτε κάποια στιγμή με την άποψη ενός moderator, για κάποιο κλείδωμα ή για κάποια θέση που πήρε, σίγουρα μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα. Καταρχήν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα απαντήσω.

Αυτό ισχύει για εσένα αρχικά Onar, που με κάθε σεβασμό, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, σου εγγυούμαι, ότι αν έστω και μια φορά μου είχες ζητήσει την άποψή μου για κάτι θα ήμουν ο πρώτος έστω και με μια εβδομάδα καθυστέρηση, λόγω υποχρεώσεων και θα άκουγα την άποψή σου και θα σου έλεγα τη δική μου. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι μετέφερες ένα θέμα από το IRC, σε αυτές τις σελίδες, όταν οι όροι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σαφέστατοι. Πόσο μάλλον αν δεν είχες κακό προηγούμενο στο IRC, και αν πριν από μερικές εβδομάδες δεν έμπαινες στο κανάλι για να βρίσεις με πολύ άσχημο τρόπο τους πάντες και τα πάντα. Επειδή κινδύνεψα να παρεξηγηθώ προηγουμένως, καλά θα κάνεις να συζητήσεις το «πρόβλημά» σου με τον TN97, στο IRC και γιατί όχι να το λύσετε. Αν πιστέυεις ότι σε αδίκησε ο TN97, τότε να σου ζητήσει συγνώμη - όπως έγραψα και στο προηγούμενο post μου αρκετά βιαστικά και με κίνδυνο να παρεξηγηθώ. Ωστόσο, αν συμβαίνει το αντίθετο, τότε ναι, να τον πιάσεις μια μέρα στο κανάλι (και όχι στο forum) και να του ζητήσεις εσύ συγνωμη, γιατί σίγουρα δεν είναι στη λίστα των αγαπημένων του ασχολιών, να καταναλώνει τον ελάχιστο, ελεύθερο και πολύτιμο χρόνο του, με τον ασχολείται μαζί σου. Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Αν έσφαλα κάπου, πολύ ευχαρίστως να σου ζητήσω συγνώμη.

Tο τι έγινε στο IRC δεν με ενδιαφέρει και ούτε πρόκειται να πάρω θέση. Θα φροντίσω από τη πλευρά μου στο μέλλον να γίνει πιο σαφείς ο διαχωρισμός ανάμεσα στο IRC και στο forum, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει με απλά και εύκολα βήματα. Περιμένω λοιπόν PM με τις αδικίες που έγιναν στα θέματά σου, τα οποία κλειδώθηκαν και σε προσκαλώ να μιλήσεις στο κανάλι με το Γιώργο.

Vasia, η αίτησή σου για ban από το forum, γίνεται αποδεκτή. Δεν πρόκειται να σε κρατήσω εδώ με το ζόρι, άλλωστε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το κάνω. Ωστόσο, πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί έπρεπε να περάσουν 4 ολόκληροι μήνες για να μοιραστείς ένα PM μαζί σου και ίσως να σου πω και εγώ την άποψή μου. Δεχόμαστε ότι μέσα στο forum υπάρχουν ταραξίες και κάποια θέματα καταλήγουν με λουκέτο. Συνήθως καταλήγουν, επειδή μόνοι τους οι «ταραξίες» δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Κάποιοι πάντα απαντάνε και η συζήτηση από ομαλή, γίνεται ανώμαλη με πολλές διαταραχές Σε αυτές τις περιπτώσεις ο κατευνασμός των πνευμάτων είναι ίσως η μοναδική λύση. Vasia, μια συμβουλή. Την επόμενη φορά δείξε κατανόηση και αντί να συμπληρώσεις δήλωση του νόμου 105, επιχείρησε να χρησιμοποιήσεις τη φόρμα επικοινωνίας ή να στείλεις PM. Δεν είναι περισσότερα από 3 κλικ αυτή η κίνηση και δεν ξέρεις ... μπορεί να σου βγει και σε καλό.

Overclocker, έχεις ανοίξει 4 θέματα τον τελευταίο καιρό, στα οποία αναρωτιέσαι που πήγαν τα μηνύματά σου. Θα σε ενημερώσω λοιπόν, ότι αν και έχω καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, έως τώρα, δεν έχει αλλάξει καθόλου η στάση σου και δεν θα μπορώ να την ανέχομαι για πάντα. Είναι πραγματικά ανούσιο, να μπαίνεις σε forums, όπως το computing και το cars & bikes και να απαντάς σε ΟΛΑ τα θέματα της πρώτης σελίδας με ένα "ναι", "όχι", "ίσως". Πριν πατήσεις το υποβολή, θα σε παρακαλέσω να σκέφθεσαι αν το μήνυμά σου έχει ουσιαστικό περιεχόμενο και προσφέρει κάτι στη συζήτηση. Μη γεμίζουμε τη database με ανούσια μηνύματα, δεν υπάρχει λόγος. Tα μηνύματά σου σβήστηκαν προσωπικά από εμένα. Και για να μας καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι, αυτό που φαίνεται στο screenshot, δεν θα το επιτρέψω ποτέ ξανά...

Όλοι οι υπόλοιποι, τώρα. Αν βρείτε κάποιον ταραξία, δεν είναι ανάγκη να του απαντήσετε και να μετατρέψετε ένα θέμα, από συζήτηση σε διαμάχη. Είναι πολύ πιο απλό να τον αγνοήσετε. Δεν θα του δώσετε τροφή να συνεχίσει και το πιο πιθανό είναι ότι θα απομακρυνθεί από μόνος του.

Αρκετοί διαφωνείτε με την πατάτα, κάποιοι άλλοι με το κοντέρ των μηνυμάτων. Καταρχήν, δεν με ενοχλεί η πατάτα. Είναι επιλογή μου να κάνω κλικ πάνω της. Είναι επιλογή μου να μην κάνω κλικ πάνω της. Ωστόσο, το να φθάσουμε στο σημείο να πούμε ότι όλα τα threads, έγιναν πατάτες… όχι δεν το αποδέχομαι. Υπόσχομαι ωστόσο στο εγγύς μέλλον, να γίνουν αρκετά πιο αυστηρά τα πράγματα στα λοιπά forums, εκτός από το Chat & Fun, που – ότι επίσης και να λέτε – το θεωρώ απαραίτητο, αφού όλοι μας που και που, εκτός από το να ασχολούμαστε με κινητά, θέλουμε να μιλήσουμε και για κάτι άσχετο. Αν διαφωνείτε με την πατάτα και την ιδεολογία της, μην τη διαβάζετε. Αν δεν διαφωνείτε, γράψτε σε αυτήν. Αν δείτε post, ανούσια ή off topic σε άλλα forums και θέματα, χρησιμοποιήστε το report. Να είστε βέβαιοι ότι θα βρεθεί κάποιος να σας βοηθήσει. Οι moderators δεν είναι εχθροί σας. Θέλουν να βλέπουν και αυτοί όπως και εσείς ένα forum, υγιές με καλές συζητήσεις και χωρίς προβλήματα ή διαμάχες. Από εσάς στο σχολιασμό

θέλουμε ιδέες και καλοπροαίρετη κριτική. "δεν μου αρέσει η πατάτα", είναι μια άποψη, αλλά δεν περιέχει ούτε ιδέα, ούτε τίποτα το ουσιαστικό. Απλά αγνοήστε την. Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν σε προηγούμενα thread, πετάγεται ο christ-k και αναφέρει ότι "αδιαφορώ για την πατάτα, απλά αλλάξτε τον τίτλο της, σβήστε τα μηνύματα από μέσα της μια φορά την εβδομάδα και αφήστε ελεύθερους όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν να το κάνουν". Αυτό είναι ιδέα και ουσιαστική άποψη. Επειδή δηλάδή κάποιοι στέλνουν σε 4ψήφια νούμερα SMS με 1ευρώ ανά μήνυμα, θα πρέπει να αλλάξω πόλη ή χώρα; Ανήκουμε όλοι σε μια κοινότητα, που δημιουργήθηκε με σκοπό της πάνω από όλα τις τηλεπικοινωνίες... αυτή είναι η λέξη κλειδί.

Είναι η τελευταία φορά που απαντώ σε θέμα τέτοιου είδους. Πραγματικά, τόσο εγώ, όσο και οι λοιποί moderators, έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουν στο forum, από το να ασχολούνται με θέματα και υποθέσεις, που δεν καταλήγουν πουθενά. Λύσεις υπάρχουν για όλα. Το ίδιο και οι Όροι Πρόσβασης και Χρήσης. Από εδώ και στο εξής θέματα σχετικού περιεχομένου θα διαγράφονται εν τη γένεση τους, όπως άλλωστε αναφέρουν και οι Ο.Π.Χ. Αν «σβήστηκαν τα post σας» ή κλειδώθηκε το «θέμα σας» θα υπάρχει ένας λόγος. Αν ο moderator, δεν έκανε σαφές τους λόγους που έγινε το κλείδωμα, τότε ζητήστε του εξηγήσεις (πάντα σε ήρεμο και χαλαρό τόνο). Πριν ζητήσετε εξηγήσεις ελάτε για λίγο στη θέση τους. Κάντε υπομονή για την απάντησή τους. Θα την πάρετε κάποια στιγμή. Αν απουσιάζουν από το forum και δεν σας απαντήσουν, τότε προωθήστε το PM σας σε κάποιον super moderator ή σε εμένα.

Έδωσα απαντήσεις για όλα. Λυπάμαι λοιπόν, αλλά κλειδώνω το thread, όπως και όλα τα θέματα σχετικού περιεχομένου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...