Jump to content

Τι θα θέλατε να κάνετε στην ζωή σας;

dread
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποτε θα φτάσουμε όλοι σε μια ηλικία (65+) που θα σκεφτόμαστε το παρελθόν μας με δάκρυα στα μάτια γιατί ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος που ποτέ δεν θα τον δούμε όλο. :cry: :cry:

Όλοι μας γεννιόμαστε κάπου και κάποτε χωρίς να το διαλέξουμε και πριν το καταλάβουμε γινόμαστε σκλάβοι του κόσμου, σχολεία πανεπιστήμια δουλειές κτλ. :(

Όμως η ζωή είναι τόσο ωραία και μπορούμε να την απολαύσουμε τόσο καλά μόνο που δυστυχώς τα περισσότερα όνειρα θα μείνουν όνειρα. :worry:

Εγώ θα ήθελα στην ζωή μου:

Να ταξιδέψω στο Μαϊάμι, Αυστραλία ,Κούβα , Χαβάη και χιλιάδες άλλα μέρη, θα ήθελα να σπουδάσω κάτι που με ενδιαφέρει να κάνω μεταπτυχιακό έξω να βρω μια δουλειά ( που να φοράω κάθε μέρα κουστουμάκι :lol: ) Να παντρευτώ στα 30-35 μου(μόνο τότε ;) ) και όταν γεράσω να έχω να λέω πως έκανα μια πολύ καλή ζωή!!! :) :D

Εσείς???

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Poly kalo 8ema ;)

Niw8w omws san na lew to pono mou,opote 8a milhsw aorista kai se genikes grammes.

Epeidh hdh eimai sto louki mias sxolhs,8a h8ela na ginei ena 8auma na teleiwsw giati vare8hka 4 xronia :blink: De me endiaferoun ta xrhmata kai ta makrina taksidia,8a h8ela apla na mporw na zw aneta,na exw psyxikh kai swmatikh ygeia kai kapoia stigmh na gnwrisw tis omorfies ths Elladas.Exw proswpika oneira pou prospa8w na pragmatopoihsw,pou 8a paei?Elpizw pantws sta 70 na exw kataferei ta misa.

Sas fwthsa :p

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

Wirelessly posted (Sharp GX10i: SHARP-TQ-GX10i/1.0gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.d.1 (GUI) MMP/1.0)

Na piasw to joker.

Aυτό που εγώ θα θελα να κανω στη ζωή μου, το πραγματοποίησα πριν 1χρόνο, παντρεύτηκα τον ανρωπο που αγαπούσα και αγαπώ. :)

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

προς το παρον μου αρκει να περασω εκει ακριβως που θελω....τοτε θα μαι πανευτυχης....

μετα απλα να μπορω να κανω συνεχεια ταξιδια με καλη παρεα.. :)

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από kardoula

Aυτό που εγώ θα θελα να κανω στη ζωή μου, το πραγματοποίησα πριν 1χρόνο, παντρεύτηκα τον ανρωπο που αγαπούσα και αγαπώ. :)

Gia emena afto einai to pio omorfo! :-)

Nokia n800 user! :D

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Prwswpika mou oneira einai katarxhn na vrw mia kopela pou na teriazw pragmatika.. Na pernaw ta mathimata sth sxolh kai na ginei to internet free.. Asxeto to telefteo alla einai mesa :)

Nokia n800 user! :D

Τίποτα! Θέλω να γίνω ένα βαρος για την κοινωνία, να μην προσφέρω σε τίποτα, να κάθομαι όλη μερα και να τρώω και να πίνω :D

Mη μετράτε τα post σας,έγινε delete σε όσα δεν απαντούσαν στο θέμα :)

Συνεχίστε plz!

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Ενα σοβαρο θεμα για τον καθενα μας και μερικοι το πηραν αψηφιστα και πιο πολυ στην πλακα. :whistle:

Βασικα με σπουδες τελειωσα, θεωρητικα εχω επαγγελμα δηλαδη.

Αλλα αυτο που μου αρεσει να κανω ειναι να επιλεγω μουσικα κομματια. Το κανω απο ψωνιο :o , στο σπιτι μου που ετσι κι αλλιως ακουω μουσικη, με τα mp3 και τα CDs που εχω.

Δεν μ' ενδιαφερει DJ, πιο πολυ για ραδιοφωνικος παραγωγος μοιαζει αυτο που κανω. Κλεισμενος σ' ενα room και να κανω μουσικες επιλογες. :cool:

Επισης στη ζωη μου θα ηθελα να κανω κι αλλα πραγματα, αλλα εκεινα ειναι πιο πολυ γενικου-φιλοσοφικου περιεχομενου! :confused: :worry:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Θα ήθελα να ζήσω στην δεύτερη πιό όμορφη του κόσμου (μετά την Νίκαια :D ),την Βαρκελώνη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Ότι όταν έχω γεράσει να ξέρω πως βοήθησα ανθρώπους που με χρειάστηκαν.

Θέλω να γίνω γιατρός.

Να παντρευτώ στα 30.

Να κάνω 2 παιδιά.

Να γνωρίσω όσες πιο πολλές περιοχές μπορώ :)

Νιώθω ότι δε μπορώ να απαντήσω πλήρως σε αυτό το θέμα, αφού ανάλογα με την περίοδο της ζωής μας έχουμε άλλα όνειρα για μας (ποιος άραγε από μικρός είχε κατασταλάξει σε αυτό που ήθελε να γίνει). Δυστυχώς, καθώς μεγαλώνουμε βλέπουμε ότι πολλά όνειρα μας θα μείνουν απλά όνειρα...... :(

Ας κάνω μια προσπάθεια...

Θα 'θελα να κάνω κι εγω πολλά ταξίδια, μιας και μου αρέσει πολύ να επισκέπτομαι νέα μέρη, να γνωρίζω διαφορετικά κι όμορφα τοπία και να παίρνω έστω και μια πρόχειρη εικόνα για τους άλλους πολιτισμούς.

Φυσικά, δεν τρέφω αυταπάτες, θεωρώ τα χρήματα αναγκαίο εφόδιο για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή αλλά όχι ικανά από μόνα τους να το εξασφαλίσουν.

Σχετικά με την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, αυτό που εύχομαι είναι το επάγγελμα μου, πέρα από τις καλές αποδοχές, να σχετίζεται με τα ενδιαφέροντα μου (τεχνολογικά ώς επί το πλείστον) ώστε να 'ναι ενδιαφέρον και κατά το δυνατόν ευχάριστο.

Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω για το πότε και τι οικογένεια ονειρεύομαι να κάνω, αυτό που νιώθω τώρα στα 19 μου είναι ότι προτιμώ να χαρώ τη ζωή όσο περισσότερο γίνεται (σε καμία περίπτωση δεν εννοώ το "ξεσάλωμα" που κάνουν πολλοί στην ηλικία μου) και να δεσμευτώ σε μια πιο μεγάλη ηλικία, γύρω στα 30 ίσως κι αργότερα, ειλικρινά δε μπορώ να δώσω μια αξιόπιστη απάντηση τώρα.

Αυτά μπορώ να φανταστώ με την αθωότητα και την αισιοδοξία που διακρίνει τα φοιτητικά μου χρόνια. Ελπίζω να δω στο μέλλον τα περισσότερα από αυτά τα όνειρα να επαληθεύονται και να είναι τόσο όμορφα όσο τα φαντάζομαι τώρα. :o

αυτο που θελω κ μαλλον προς τα εκει οδευω αν πανε ολα καλα ειναι να παω να μεινω στο χωριο μου στην Κρητη :D

μακρυα απο κοσμο φασαρια αγχος,με μια γυναικα κ με καλη παρεα.

LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Εγω θα ηθελα να ειμουν αραχτος στο εξοχικο μου στην Αγια Μαρινα,να εχω διπλα μου τις πιο ωραιες γκομενες,να οδηγω Subaru Impreza WRX,να κανω ταξιδια σε ολο τον κοσμο(οποτε δεν θα βαριομουν)και να αναβω το τσιγαρο με 50ευρα....

Δεν ξέρω ρε παιδιά,άλλοτε μου έρχεται να τα παρατήσω όλα,να ανέβω σε ένα βουνο,να έχω το χωραφάκι μου και να είμαι μόνος μου μακρυά απο όλους,να γράφω να ζωγραφίζω,να ασχοληθώ με όσα πράγματα πάντα ήθελα να ασχοληθώ και δεν είχα χρόνο,ερημίτης,φιλόσοφος και μόνος.

Άλλες φορές ωστόσο σκέφτομαι να συνεχίσω την δουλειά που κάνω,στα 35-40 μου να έχω μια πολυκατοικία δικιά μου,να έχω τα παιδιά μου και να έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους και αργότερα όσο μπορώ να βοηθάω όσους το έχουν ανάγκη,ίσως στο τέλος να μονάσω.

Όταν όμως έρχονται στιγμές που νιώθω πολύ κουρασμένος από τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω μου σκέφτομαι να καταντήσω "καμμένο χαρτί" ρεμάλι,εγώ για τον εαυτό μου και μόνο,να περνάω καλά,να ζώ για το σήμερα,μεροδούλι-μεροφάι,ένας Ζορμπάς κάπως.

Σε καμιά δεκαριά χρόνια θα φανεί που θα είμαι,δεν ξέρω,αγαπάω την ζωή και τους ανθρώπους,όπως και αν καταλήξω καλά θα είμαι.

My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison

θα ήθελα να είμαι ένας από τους καλύτερους λευκούς μπασκετμπολίστες που πέρασαν από το NBA...και να νικάω τους πάντες στο Ποσειδώνιο,φυσικά να καρφώνω καταπληκτικά, να έχω fun club, groopies, χρήματα και τέλος όλα τα τεχνολογικά καλούδια... :lol:

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Egoo thelo na exo polles sxeseis kai platonikous erotes alla tha erthei i stigmu pou tha gnoriso ton erota tis zois mou, ton pragmatiko,ton alithino kai to pathiasmeno. Akoma theloo na peraso se miia kali sxoli sxoli Ikaron dld. Auta!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Egoo thelo na exo polles sxeseis kai platonikous erotes alla tha erthei i stigmu pou tha gnoriso ton erota tis zois mou, ton pragmatiko,ton alithino kai to pathiasmeno. Akoma theloo na peraso se miia kali sxoli sxoli Ikaron dld. Auta!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Στόχους μακρινούς δεν έχω. Το μόνο που εύχομε, είναι να πιάσω την δεύτερη επιλογή μου για πανεπιστήμιο...

Μετά, έχει ο Θεός.