Jump to content

Qteκ 2020

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 5 Δεκ. 2004 , 21:11)

την εχει δοκιμασει κανενας απο εδω ?

υπαρχουν ασυμβατοτητες ?

μπορω να κανω backup την ρομ που εχω αυτη την στιγμη ?

Την έχω βάλει και δουλεύει μια χαρά, με ότι έχω δοκιμάσει τουλάχιστο. Αρχικά είχα προβλήματα με κολλήματα αλλά όταν δεν έβαλα το IntelliDialer που είχε η extended rom όλα λύθηκαν. Δυστυχώς στην 2.06 δεν υπάρχει ο Media Player 10.

Παλιότερο restore δεν δοκίμασα.

Για το backup της ρομ δες εδώ :

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=XDAtools

http://users.forthnet.gr/the/sgeor/q1.jpg http://users.forthnet.gr/the/sgeor/q2.jpg

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fnwokke ( 6 Δεκ. 2004 , 22:04)

Μάλλον δεν μπορείς να κάνεις restore το backup που είχες πριν βάλεις τα SECOND EDITION...Σωστά?

Δεν το δοκίμασα, άλλα και να γίνεται σίγουρα κάποιες διαφορές θα έχει το registry που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Πάντως αφού κάνω όλες τις εγκαταστάσεις που θέλω και κάνω backup, θα κάνω μια προσπάθεια για restore ένα παλιό, να δω τι θα γίνει.

Ελπίζω να γίνει restore αυτό που θα κάνω τώρα στην έκδοση 2.20 μόλις την μεταφράσουν και την περάσω (η οποία έχει και τον Media Player 10)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sgeor ( 6 Δεκ. 2004 , 21:03)

Την έχω βάλει και δουλεύει μια χαρά, με ότι έχω δοκιμάσει τουλάχιστο. Αρχικά είχα προβλήματα με κολλήματα αλλά όταν δεν έβαλα το IntelliDialer που είχε η extended rom όλα λύθηκαν. Δυστυχώς στην 2.06 δεν υπάρχει ο Media Player 10.

Παλιότερο restore δεν δοκίμασα.

Από τα screenshot που έβαλες είδα ότι σου λέει στην today screen τις γιορτές. Εσύ τις έχεις περάσει ή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που τις περνάει;

Την έκανα την δοκιμή με το restore (του xBackup). Όπως ήταν αναμενόμενο δεν δούλεψε. Ενώ το restore έγινε κανονικά, μετά το restart φόρτωσε το today screen και μετά κόλλησε πριν προλάβω να κάνω τίποτα. Έκανα ακόμα δυο reset αλλά τίποτα... μόνο το hard reset έσωσε τα πράγματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon ( 6 Δεκ. 2004 , 22:59)

Από τα screenshot που έβαλες είδα ότι σου λέει στην today screen τις γιορτές. Εσύ τις έχεις περάσει ή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που τις περνάει;

Εγώ τις είχα περάσει στο outlook παλιότερα. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να στις δώσω σε ένα pst αρχείο. Είναι προφανώς μόνο οι ακίνητες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katerini ( 6 Δεκ. 2004 , 23:00)

Kai apo pou mporoume na katebasoume thn kainourgia version?

Από το : http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=13588&sid=943f0c6e70b067561a8b5b50136e885d

Πρέπει να κάνεις register για να μπορείς να δεις τα συνημμένα αρχεία.

Όταν την κατεβάσεις πρέπει να αλλάξεις το operator ID σε Qtek. Καλό θα είναι να μη βάλεις την ext rom, άλλα μόνο ότι χρειαστείς από εδώ : http://www.djrm.net/htc/

Η βασική rom δεν έχει για παράδειγμα πρόγραμμα για την κάμερα και για τα MMS και πρέπει να τα βάλεις μετά (CameraB10_Hima25_WWE.CAB, MMS15024_WWE_Hima_OzUp.sa.CAB)

Πάντως απ’ ότι φαίνεται σύντομα θα μεταφράσουν και την 2.20, αν θες να περιμένεις. Υπάρχει και τώρα διαθέσιμη... αλλά είναι στα Κινέζικα,όπως θα διαβάσεις στο forum.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sgeor ( 6 Δεκ. 2004 , 23:53)

Εγώ τις είχα περάσει στο outlook παλιότερα. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να στις δώσω σε ένα pst αρχείο. Είναι προφανώς μόνο οι ακίνητες.

Βεβαίως. Αn μπορείς στείλτο μου στο εδώ.

Από το : http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=13588&sid=943f0c6e70b067561a8b5b50136e885d

Πρέπει να κάνεις register για να μπορείς να δεις τα συνημμένα αρχεία.

Όταν την κατεβάσεις πρέπει να αλλάξεις το operator ID σε Qtek. Καλό θα είναι να μη βάλεις την ext rom, άλλα μόνο ότι χρειαστείς από εδώ : http://www.djrm.net/htc/

Η βασική rom δεν έχει για παράδειγμα πρόγραμμα για την κάμερα και για τα MMS και πρέπει να τα βάλεις μετά (CameraB10_Hima25_WWE.CAB, MMS15024_WWE_Hima_OzUp.sa.CAB)

Πάντως απ’ ότι φαίνεται σύντομα θα μεταφράσουν και την 2.20, αν θες να περιμένεις. Υπάρχει και τώρα διαθέσιμη... αλλά είναι στα Κινέζικα,όπως θα διαβάσεις στο forum.

Πως μπορεις να παρέμβεις στην extended Rom;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon ( 7 Δεκ. 2004 , 00:08)

Βεβαίως. Αn μπορείς στείλτο μου στο εδώ.

Στο έστειλα

Πως μπορεις να παρέμβεις στην extended Rom;

Το πιο εύκολο είναι να μην την βάλεις καθόλου. Ή να αφαιρέσεις το image της extended rom τελείως (είναι το ms_.nbf) ή απλά μετά το πρώτο reboot που θα κάνει το ppc (ή μετά από ένα hard reset) να κάνεις άμεσα άλλο ένα (soft) reset πριν προλάβει να εγκαταστήσει τίποτα. Το καλύτερο είναι φυσικά να να αφαιρεθεί το αρχείο. Τo upgrade δίνεται συνήθως σε δύο μορφές. Ή σε ένα zip που έχει τα τρία images (NK.nbf, Radio_.nbf, Ms_.nbf) και το HimaUpgradeUt.exe ή σε ένα μόνο exe που ουσιαστικά τα αποσυμπιέζει στο temp και τρέχει από εκεί το HimaUpgradeUt.exe.

Pio update exis vali akrivos auto pou exi stin arhi kai pia programata apo tin ext rom kseris sigoura oti kolane
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 ( 7 Δεκ. 2004 , 09:13)

Pio update exis vali akrivos auto pou exi stin arhi kai pia programata apo tin ext rom kseris sigoura oti kolane

Τελικά χρησιμοποίησα αυτήν που δίνει ο τύπος εδώ :

http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=13660

έχει ROM Version : 2.06.00WWE και Radio Version : 1.18.00

search sto contacts sta ellhnika den mporeis na kaneis sto 2020? bgainei to ellhniko keyboard afoy ebala to update ths ace hellas kai

kaneis ellhnikh kataxorisi ston katalogo alla den mporeis na kaneis searc xerei kaneis?

Ρε παιδιά έχω το 2020 και καμιά φορα μου στέλνουν sms τους ερχεται βεβαιωση οτι το πήρα αλλα εγω δεν παίρνω τίποτα. για να αρχισω να παίρνω πρεπει να κανω reset και πάλι δεν παίρνω αυτά που μου έχουν στείλει !!!!! αλλα μόνο καινούργια . Τι φταίει και πως μπορω να το διορθώσω αυτό ?????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dragons ( 7 Δεκ. 2004 , 14:36)

Ρε παιδιά έχω το 2020 και καμιά φορα μου στέλνουν sms τους ερχεται βεβαιωση οτι το πήρα αλλα εγω δεν παίρνω τίποτα. για να αρχισω να παίρνω πρεπει να κανω reset και πάλι δεν παίρνω αυτά που μου έχουν στείλει !!!!! αλλα μόνο καινούργια . Τι φταίει και πως μπορω να το διορθώσω αυτό ?????

Εχεις κανει τελευταια backup με το Sprite Backup με παλια εκδοση ?

sprite backup version 2.1.4

κανω backup με αυτο αλλα οχι τo email και δεν κάνω reset μετα το backup.

αυτό φταίει ????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dragons ( 7 Δεκ. 2004 , 14:44)

sprite backup version 2.1.4

κανω backup με αυτο αλλα οχι τo email και δεν κάνω reset μετα το backup.

αυτό φταίει ????

μαλλον ναι. εμενα αυτο μου εκανε ζημια... Βαλε μια πιο νεα εκδοση ! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sgeor ( 7 Δεκ. 2004 , 09:18)

Τελικά χρησιμοποίησα αυτήν που δίνει ο τύπος εδώ :

http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=13660

έχει ROM Version : 2.06.00WWE και Radio Version : 1.18.00

ekane to update full mazi me tin ext rom ktipise kapia programata oti den litourgoun me tin sigkekrimeni ekdosi to windows afou litourgise etsi ekana ke restore me to sprite backup full mazi me t email ke gia periergo logo litourgoun ola kala xvris kanena provlima mexri stigmis destinator ok

worldmate ok

syxronismos ok

sprite backup ok

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 ( 7 Δεκ. 2004 , 16:36)

ekane to update full mazi me tin ext rom ktipise kapia programata oti den litourgoun me tin sigkekrimeni ekdosi to windows afou litourgise etsi ekana ke restore me to sprite backup full mazi me t email ke gia periergo logo litourgoun ola kala xvris kanena provlima mexri stigmis destinator ok

worldmate ok

syxronismos ok

sprite backup ok

Με το bluetooth τι γίνεται;

Ποιο σου εγκαταστάθηκε;

pedia sorry alla to restore akiro vgazi ektos katarhin ta setup tis othonis oso gia to bluetooth den to eho dokimasi akoma alla den ehi to btools egkatestimeno

pedia oso kala fanikan ta pragmata stin arhi to halia pane

1) poli sihna kolimata xoris logo

2) to internet meso gprs ola kanonika alla oxi mms (cosmote)

3) sto kathe programa pou kanis ekgatastasi pernis backup gia na min exis ftou kai apo tin arhi

loipon meta apo arketes ores psaksimo sas sinisto anepifilaxta na min kanete anavatmisi akoma sta wm2003 se 2.06 akoma den eho kataferi na leitourgiso ta mms (tora dokimazo 2.0.0.13 mms) o filos pou evale protos tin 2.06 ta dokimase, tou litourgoun kanonika? to mms kani na to stili alla den pai pouthena kai otan erhete den to katevazi oso gia bluetooth akoma tipota

Σε εμένα πάντως δουλεύουν 3 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα ( MMS δεν χρησιμοποιώ και δεν ξέρω). Τα πολλά προβλήματα που είχα στην αρχή (με συνεχή κολλήματα) λύθηκαν όταν δεν εγκατέστησα τα προγράμματα από την ext rom. Προφανώς κάποιο (ή κάποια) από αυτά μου τα δημιουργούσε. Αποδεδειγμένα είχα πρόβλημα με τον IntelliDialer, που μου κολλούσε τα πάντα κάθε φορά που έπαιρνα ή δεχόμουν τηλέφωνο.. τραγικό!

Σχετικά με το Bluetooth τα πράγματα είναι πολύ ομαλά. Έχει αλλάξει το interface των ρυθμίσεων, σου προτείνει να κάνει com πόρτες ανάλογα με το μηχάνημα που βρίσκει (XP SP2) και το ActiveSync δουλεύει άμεσα και άψογα χωρίς καμία άλλη ρύθμιση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 ( 8 Δεκ. 2004 , 08:26)

pedia oso kala fanikan ta pragmata stin arhi to halia pane

1) poli sihna kolimata xoris logo

2) to internet meso gprs ola kanonika alla oxi mms (cosmote)

3) sto kathe programa pou kanis ekgatastasi pernis backup gia na min exis ftou kai apo tin arhi

loipon meta apo arketes ores psaksimo sas sinisto anepifilaxta na min kanete anavatmisi akoma sta wm2003 se 2.06 akoma den eho kataferi na leitourgiso ta mms (tora dokimazo 2.0.0.13 mms) o filos pou evale protos tin 2.06 ta dokimase, tou litourgoun kanonika? to mms kani na to stili alla den pai pouthena kai otan erhete den to katevazi oso gia bluetooth akoma tipota

Με πρόλαβες!!

Κι εγώ συνιστώ να περιμένετε΄λίγο ακόμα.

Όχι ότι δεν λειτουργεί σωστά, είναι περίφημα. Αλλά μέχρι να του βάλεις προγράμματα που δεν είναι σχεδιασμένα για SE. Αν το έχεις χωρίς προγράμματα ή με προγράμματα σχεδιασμένα καί για SE τότε πάλι όλα καλά.

Μετά από πολλές δοκιμές και flashing, επέστρεψα πάλι στην 1.72 αλλά κράτησα και κάποια χρήσιμα δωράκια... :cool:

Την radio version 1.18 και extended rom που διαμόρφωσα μόνος μου με mms ενσωματωμένα στο Messaging, με Camera version 1.51, με Album version 2.51 με Java midlet viewer και κάποια ακόμα μικρά...

Μόλις λοιπόν αναβαθμιστούν και τα προγράμματα και δουλεύουν καλά και στα PPC2003SE τότε θα είναι η σωστή στιγμή για την αναβάθμιση.

• The title was changed to Qteκ 2020