kostas_mob Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 den poulane sto plaisio? giati kai egw suntoma tha parw ppc, kai oposdipote prepei na parw screen protector.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas_mob (23 Δεκ. 2003 , 09:39) den poulane sto plaisio? giati kai egw suntoma tha parw ppc, kai oposdipote prepei na parw screen protector.. δεν νομίζω. από expansys είναι μια λύση. αν και πάει ακριβά 40 λίρες οι τρεις αλλά αξίζουν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Μάλλον θα πάω σε λίγο από το Πλαίσιο και θα σας πω... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 βγήκε και η αναβάθμιση για το i-mate. όποιος έχει, εδώ: http://www.clubimate.com/index.asp?Page (είναι πολύ καλό σάιτ) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (22 Δεκ. 2003 , 20:38) Γρήγορα αυτά που είδα: SMS παίζει πλέον το +30.... BT δεν έχει το stack της widcomm αλλά της microsoft. Πλέον όμως κάνει κανονικά map τα σειρικά οπότε δεν χρειάζεται το bhtools. το θέμα με τις 32 processes που λες δεν ξέρω πως να το ελέγξω. MMS αναφορά δεν υπάρχει όπως και αναφορά για τα SMS πάει άνα μήνυμα. Περισσότερα αύριο. Τα MMS δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα άλλα θα το τσεκάρω για να ενημερωθεί και ο master jazzed που σίγουρα θα έχει αγχωθεί ήδη ;-P Kamia alli diafora paratirises??? Aksizei na tin perasoume??? Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 νομίζω ότι η βελτίωση του ΒΤ είναι αρκετή για την αναβάθμιση. ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 perimene kalytera gia thn qtek anabathmish gia na mhn exeis to customization. xronia polla se olous! Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Βρε παιδιά είμαι σε δήλημα. Ποιο να πάρω το Qtek ή το P900. Δεν μπορώ να αποφασίσω, μου αρέσουν και τα 2 και αυριο λέω να περάσω από την εταιρία στην Αγία Παρασκευή :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mob Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 emena to qtek mou aresei pio polu, logo operating (pocket pc). An to megethos den se poluendiaferei kai se endiaferei pio polu oi dunatotites, qtek xwris sizitisi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuperBilly16V (26 Δεκ. 2003 , 14:56) Βρε παιδιά είμαι σε δήλημα. Ποιο να πάρω το Qtek ή το P900. Δεν μπορώ να αποφασίσω, μου αρέσουν και τα 2 και αυριο λέω να περάσω από την εταιρία στην Αγία Παρασκευή :o χαλαρά qtek. τα sony-ericsson ΔΕΝ είναι κινητά ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Thanks Alex, αύριο πάω αγια παρασκευή να το "χτυπήσω" ελπίζω πως θα ειναι ανοικτά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (26 Δεκ. 2003 , 00:05) perimene kalytera gia thn qtek anabathmish gia na mhn exeis to customization. xronia polla se olous! Auto tha kano spiro tha perimeno... Eksallou den exo polla provlimata kai me tin iparxousa ekdosi... To kinito eksakolouthei na douleuei roloi. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkp (26 Δεκ. 2003 , 17:06) To kinito eksakolouthei na douleuei roloi. αυτό το "πρόβλημα" με τις εικόνες των καλούντων τοπ έλυσες? :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 lithike mono tou to provlima me tis eikones xoris na kano apolitos tipota... Me kati kanei confict mallon alla den katalava me ti...Gia tin ora den me apasxolei mias kai douleuei... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Το Qtek περιλαμβάνει και θήκη μεταφοράς στην συσκευασία?? Καμία πρόταση για κάποιο συμβατό bluetooth headset? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 perilamvani thiki oraia i opoia mpainei kai sti zoni an theleis... Oso gia bluetooth handsfree ego me ta HBH-35 tis Sony-Ericsson douleuo perifima xoris kanena apolitos provlima kai opos exo perigrapsei kai se proigoumena posts einai poli stathero kai idiaitera katharos o ixos sti sinomilia akoma kai an apomakrintheis orismena metra (3-4) Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (26 Δεκ. 2003 , 15:21) χαλαρά qtek. τα sony-ericsson ΔΕΝ είναι κινητά ;) Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έλεγα ότι το Ρ900 είναι περισσότερο κινητό και το Qtek είναι περισσότερο PDA. Ανάμεσα στα δύο πάντως και εγώ θα διάλεγα το Qtek! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 κινητό ΧΩΡΙΣ προφιλ δεν υπάρχει. και το 3410 μου έχει... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Χρόνια Πολλά σε όλους! Και άλλο ένα "bug" (τουλάχιστον για μένα :)) είναι ότι όταν έρχεται sms σού το δείχνει αμέσως! Δεν είχα δώσει σημασία μέχρι που χτύπησε ένα μύνημα όταν το xda ήταν στα χέρια της κοπέλας μου. Ευτυχώς ήταν ανώδυνο αλλά ένα τέτοιο bug μπορεί να σου χαλάσει τα χριστούγενα! ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mob Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jazzedout (27 Δεκ. 2003 , 10:13) Χρόνια Πολλά σε όλους! Και άλλο ένα "bug" (τουλάχιστον για μένα :)) είναι ότι όταν έρχεται sms σού το δείχνει αμέσως! Δεν είχα δώσει σημασία μέχρι που χτύπησε ένα μύνημα όταν το xda ήταν στα χέρια της κοπέλας μου. Ευτυχώς ήταν ανώδυνο αλλά ένα τέτοιο bug μπορεί να σου χαλάσει τα χριστούγενα! ;) auto den einai "bug", einai idiotita ton pocket pc 2003 phone edition... diladi na emfanizei ena meros (nomizw) tou minimatos..... ontos auto eprepe na borouses na epiliekseis an thes na emfanizetai i oxi....... Jazzedout, an thes ta sms apo kapoious i (kuriws) *kapoies* :D , na dineis enan allo arithmo exeis (me karta) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Δεν είναι bug του SMS και λύνεται εύκολα με το. start>settings>sounds & notifications>notifications>select an event κάνουμε scroll βρίσκουμε το Inbox:New SMS message και απερνεγοποιούμε την επιλογή display message on screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Eνα αλλο bug του SMS που ανακάλυψα μόλις είναι το ότι εάν έχεις ήδη γραμμένο στο my text μήνυμα που αρχίζει Υ#00 (πχ. για πληροφορία από τράπεζα) και το στείλεις επιστρέφει με μήνυμα not validated ενώ αν το γράψεις κανονικά είναι ΟΚ. Αντίθετα μήνυμα που αρχίζει με οποιδήποτε αλλο αριθμό εκτός του μηδέν στο my text λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Thanx PPP12 Αυτό ήταν ότι χρειαζόμουν... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Παιδιά λίγη βοήθεια O Microsoft Reader χρησιμοποιεί font frutiger linotype το οποίο δεν διαβάζει ελληνικά και ότι font να περάσω στο Qtek δεν αλλάζει. Ξέρετε καμμία λύση εκτός από το να χρησιμοιήσω άλλο reader ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 PION EXEIS?mipos i kedosi 2 linie to problima? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts