INKAS Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 kalispera/kalimera an kai ebala kapoia aporia prin apo kana 2 selides kai apantisi den pira diabasa oles tis selides mia-mia kai pragmatika brika kapoia pragmata alla exo akoma merikes erotiseis 1) h proti afora to topic kai einia "pou pige h palia froura" ta arxika atoma alla akoma kai o murdof exoun kairo na grpsoun. 2) mia ka8ata qteck-iki erotisi"pos mporoume na ma8oume to transxriber ellinika?" 3)Stin ekdosi 1.72 tis ace to programma info manos keyboard den ginetai remove. Poso la8os einai kapoios na perasei to driver pou dinei to cd? 8a doulepsei? eyxaristo Stathis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odis75 Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zer0cool (14 Ιαν. 2005 , 23:41) Μια ερώτηση επειδή δεν μπορώ να βρώ απάντηση, θέλω να φτιάξω δικά μου wallpaper για το qtek2020, πως μπορώ να το κάνω; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Εδώ θα βρείς αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ειχα ενα αρκετα περιεργο προβλημα σημερα ..... παρατηρισα οτι δεν δεχομουνα τα sms .... και οντως ετσι ηταν μιας και το δοκιμασα ...... κανω hard reset δεχομουνα τα sms , κανω τοτε και restore το backup μου και τοτε παλι δεν τα δεχομουνα .... σχετικα οτι κατι εχει γινει με την reg κανω hard reset περναω μονο τα sms απο το backup παλι τα ιδια .... τοτε ξανα εκανα hard reset και ξανα περασα ολο το backup εκτος απο τα sms και δεχομουνα τα sms.... πως το δικαιολογειτε αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Υπαρχει προγραμμα για να γραφω αρχεια σε μορφη .txt ? ΜΕ ΤΟ WORD. ΠΑΣ ΣΤΟ TOOLS , FILES , SAVE DOCUMENT AS .... , ΚΑΙ ΣΤΟ TYPE BAZEIS PLAIN TEXT DOCUMENT (*.TXT) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ΜΕ ΤΟ WORD. ΠΑΣ ΣΤΟ TOOLS , FILES , SAVE DOCUMENT AS .... , ΚΑΙ ΣΤΟ TYPE BAZEIS PLAIN TEXT DOCUMENT (*.TXT) Πραγματικα δεν το ηξερα αυτο φιλε μου...σε ευχαριστω πολυ. :happy: Ασχετο, φοραμε την ιδια εκδοση λιγισμικου που εχεις στην υπογραφη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ΜΕ ΤΟ WORD. ΠΑΣ ΣΤΟ TOOLS , FILES , SAVE DOCUMENT AS .... , ΚΑΙ ΣΤΟ TYPE BAZEIS PLAIN TEXT DOCUMENT (*.TXT) η με το Notepad @ phm. για μένα πιο γρήγορο και εύκολο. ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer0cool Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 eksartate ti theleis na kaneis!theleis na dimiourgeiseis esi ena diko sou wallpaper i theleis na valeis mia photo diki sou san wallpaper? :worry: Και τα δύο, έχω βάλει ήδη ένα jpeg το οποίο έφτιαξα σε μέγεθος να προσαρμόζετε στην οθόνη του QTEK αλλά δεν φαίνεται καθόλου καλά, υπάρχει καμμιά άλλη απάντηση τι μπορεί να γίνει; Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας Παράθεση Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer0cool Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Εδώ θα βρείς αυτό που θες. Εγώ όπως έγραψα και ποιο πάνω θέλω π.χ. να βάλω μια φωτογραφία δικιά μου ως wallpaper έτοιμες έχω χιλιάδες. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Παράθεση Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ειχα ενα αρκετα περιεργο προβλημα σημερα ..... παρατηρισα οτι δεν δεχομουνα τα sms .... και οντως ετσι ηταν μιας και το δοκιμασα ...... κανω hard reset δεχομουνα τα sms , κανω τοτε και restore το backup μου και τοτε παλι δεν τα δεχομουνα .... σχετικα οτι κατι εχει γινει με την reg κανω hard reset περναω μονο τα sms απο το backup παλι τα ιδια .... τοτε ξανα εκανα hard reset και ξανα περασα ολο το backup εκτος απο τα sms και δεχομουνα τα sms.... πως το δικαιολογειτε αυτο ? Ναι το συνιθίζει μετά από hard reset και restore να το πιάνει λόξυγγας. Συμβαίνει και με τα mms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ναι το συνιθίζει μετά από hard reset και restore να το πιάνει λόξυγγας. Συμβαίνει και με τα mms. Το sprite backup φταιει. Εχετε "παλια" εκδοση. Κατεβαστε την καινουρια και δεν θα εχετε προβλημα ! :cool: V.3.1.4 παιζει μια χαρα ! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ναι το συνιθίζει μετά από hard reset και restore να το πιάνει λόξυγγας. Συμβαίνει και με τα mms. ti na pw re paidia ego ayto proti fora to akouw asxeta oti exw kani apeira hard k soft reset kai den mou exei simvei pote ayto! :o Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Το sprite backup φταιει. Εχετε "παλια" εκδοση. Κατεβαστε την καινουρια και δεν θα εχετε προβλημα ! :cool: V.3.1.4 παιζει μια χαρα ! :X μαλλον μιας και εχω 2.1.4 αυτο ομως που ρωτησα ηταν πως εξηγειται ξαθνικα να μην δεχονταν τα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 μαλλον μιας και εχω 2.1.4 αυτο ομως που ρωτησα ηταν πως εξηγειται ξαθνικα να μην δεχονταν τα sms na rwtiso ti einai to sprite backup?? :o Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 προγραμμα για backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ok thanks for all!! thelw an kserei kapios na mou pei an to 2020 ginete gps kai pos,kai an aksizei ton kopo na to kanw apo apopsi leitourgeikotitas! Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Και εμενα με ενδιαφερει αυτο το ζητημα. Τι παιζει λοιπον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 @Leolipop , tayros υπαρχουν σχετικα thread σε αυτο το section ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Οκ, θα κοιταξω αυτα τα θεματα να δω τι γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didmim1 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ 2020 :D ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ (ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΛΟΥΣ ΕΔΩ) α) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ SIM? β) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ? γ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΩΝ? ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΗΝΗΣ ΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ: -ROM 1.66 -ΕΚΔΟΣΗ RADIO : 1.10 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕΡΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ :worry: Παράθεση ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ 2020 :D ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ (ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΛΟΥΣ ΕΔΩ) α) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ SIM? β) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ? γ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΩΝ? ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΗΝΗΣ ΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ: -ROM 1.66 -ΕΚΔΟΣΗ RADIO : 1.10 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕΡΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ :worry: υπαρχει η 1.72 ρομ κοιτα στο qtek.gr οσο για το οταν σερνετε δοκιμασε να κανεις κανενα restart ....το restart ποτε δεν κανει κακο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didmim1 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 ΜΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ? :confused: Παράθεση ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Γιατι να μην μπορεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didmim1 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Γιατι να μην μπορεις Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ :o Παράθεση ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Χαλαρωσε, κατανοηση παντα υπαρχει.Γι'αυτο αλλωστε βρισκονται εδω ολα τα παιδια ,για να βοηθουν εμας τους αρχαριους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Γιατι να μην μπορεις Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ :o ολοι στην αρχη ημαστε ασχετη.... το αρνητικο ειναι οταν καποιος μενει για μια ζωη ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts