jgk31 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 ta mms sou litourgisan? kai an nai ti etairia ehis? Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 ( 8 Δεκ. 2004 , 14:58) ta mms sou litourgisan? kai an nai ti etairia ehis? MMS δεν χρησιμοποιώ αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην λειτουργούν. Είναι πολύ βολικό που υπάρχουν πλέον ενσωματωμένα μαζί με τα SMS και τα text messages. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Pedia eixa vali tin 2.06 apo tin australia ke eixa provlima vasika me ta mms opote alaksa tin ekdosi apo 1.15 pou eixe kai evala mesa tin ekdosi 2.0.0.13 gia mms aferesa tis automates ritmisis gia ta diktia tis australia ke prosthesa to gb soft tweak gprs ke to xcpuscalar 2.85 mexri stigmis meta apo 2 meres ola litourgoun kanonika (destinator, pocket plus, worldmate, noviiremote, visitor guide, memmaid, pocket mechanic, splashid, sprite backup, spd time) opios theli na piramatisti tin eho edo Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Επιτέλους η Ace Hellas παρουσίασε μαζί με το καινούργιο site της και την 1.72 για το Qtek2020 !!! Πάνω που είχα αρχίσει να απελπίζομαι... Ελπίζω να δούμε και τα 2003 SE σύντομα από την ACE Hellas!!! :D :D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ssarl (10 Δεκ. 2004 , 18:52) Επιτέλους η Ace Hellas παρουσίασε μαζί με το καινούργιο site της και την 1.72 για το Qtek2020 !!! Πάνω που είχα αρχίσει να απελπίζομαι... Ελπίζω να δούμε και τα 2003 SE σύντομα από την ACE Hellas!!! :D :D :D :D :D εδω http://www.qtek.gr/2020_firmware.html Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Μεγάλη προσοχή πάντως με τις αναβαθμίσεις. Ύστερα από αναβάθμιση σε 2.02tiWWE και έπειτα σε 2.06 το qtek ξαφνικά τα κακάρωσε και προσπαθώ ακόμη να το συνεφέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 οκ την περασα ... περπου 1ωρα μεχρι να γινει εγκατασταση... ειναι η 1.72.00 radio 1.14 δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι το διαφορετικο... το keyboard ειναι λιγο περιεργο σε σχεση με την 1,66.. αλλα περασα το backup και επανηλθε....στο γνωστο απο την 1.66 υπαρχει ενα προγαμμα wireless modem...ψαχνω να δω τι κανει.. παρατηρησα μια αυξημενη ταχυτητα στην πλοηγηση στα διαφορα menu.. δεν μπορω προς το παρων να κανω το pocket breeze να δουλεψει... ολες οι αλλες εφαρμογες πανε σφαιρα.... Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Και σε μένα η αναβάθμιση στην 1.72 ήταν επιτυχής. Δεν υπάρχουν κάποιες εμφανείς διαφορές τουλάχιστον από ότι έχω δει μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Μαγείρεψα την 2.02 με την 2.06 και το qtek μου είναι άψογο αυτή την στιγμή 2.06 rom 1.18 radio rom 2.06 extended rom Καλά μαγειρέματα!!! landscape mode on!!! Ασε που πάει και σφαίρα στα μενού!!! Το wireless modem αφορά σύνδεση του ppc με pc μέσω irda ή bt για χρήση μοντεμ. Καμια σχέση με wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer0cool Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 (10 Δεκ. 2004 , 09:29) Pedia eixa vali tin 2.06 apo tin australia ke eixa provlima vasika me ta mms opote alaksa tin ekdosi apo 1.15 pou eixe kai evala mesa tin ekdosi 2.0.0.13 gia mms aferesa tis automates ritmisis gia ta diktia tis australia ke prosthesa to gb soft tweak gprs ke to xcpuscalar 2.85 mexri stigmis meta apo 2 meres ola litourgoun kanonika (destinator, pocket plus, worldmate, noviiremote, visitor guide, memmaid, pocket mechanic, splashid, sprite backup, spd time) opios theli na piramatisti tin eho edo Εγκατέστησα την παραπάνω έκδοση, όλα παίζουν μια χαρά απλά δεν μπορώ να καταλάβω οπυ βρίσκεται ο mms composer Που αναφέρετε στις ρυθμίσεις της Ace Hellas για τα mms. Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήταν καλό. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. :alien: Παράθεση Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zer0cool (11 Δεκ. 2004 , 17:02) Εγκατέστησα την παραπάνω έκδοση, όλα παίζουν μια χαρά απλά δεν μπορώ να καταλάβω οπυ βρίσκεται ο mms composer Που αναφέρετε στις ρυθμίσεις της Ace Hellas για τα mms. Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήταν καλό. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. :alien: einai ensomatomeno mesa sto messaging, tools, mms settings, stous server diamorfese kalitera to idi iparhon Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlastan Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sgeor ( 6 Δεκ. 2004 , 21:03) Την έχω βάλει και δουλεύει μια χαρά, με ότι έχω δοκιμάσει τουλάχιστο. Αρχικά είχα προβλήματα με κολλήματα αλλά όταν δεν έβαλα το IntelliDialer που είχε η extended rom όλα λύθηκαν. Δυστυχώς στην 2.06 δεν υπάρχει ο Media Player 10. Παλιότερο restore δεν δοκίμασα. Για το backup της ρομ δες εδώ : http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=XDAtools http://users.forthnet.gr/the/sgeor/q1.jpg http://users.forthnet.gr/the/sgeor/q2.jpg Pws to ekanes kai sou deixnei onomastikes eortes? Thelw na to valw giati den exw idea poios giortazei pote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer0cool Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 (11 Δεκ. 2004 , 17:23) einai ensomatomeno mesa sto messaging, tools, mms settings, stous server diamorfese kalitera to idi iparhon Ναι το ανακάλυψα και εγώ μετά από μια έρευνα αλλά έφταξα καινούργιο server αλλά τα mms δεν λειτουργούν. Θα δοκιμάσω να αλλάξω τον υπάρχον server. Παράθεση Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Έχω βάλει το truefax στο QTEK μου....Πρέπει να έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία DATA-FAX της cosmote, για να στείλω FAX ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zer0cool (12 Δεκ. 2004 , 13:04) Ναι το ανακάλυψα και εγώ μετά από μια έρευνα αλλά έφταξα καινούργιο server αλλά τα mms δεν λειτουργούν. Θα δοκιμάσω να αλλάξω τον υπάρχον server. Τα MMS παίζουν κανονικά με την καινούργια version (2.06). Απλώς βάλτε σαν port number στο Server για MMS το 9201 (για vodafone). Αν δεν σας παίζουν τα midi σαν ringtones τότε χρειάζεστε το MIDI56.sa.CAB (το είχα βρει παλιότερα στο xda-developers). Το μόνο πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι εμφανίζεται και εξαφανίζεται το Bluetooth headset από το today screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ssarl (12 Δεκ. 2004 , 13:58) Τα MMS παίζουν κανονικά με την καινούργια version (2.06). Απλώς βάλτε σαν port number στο Server για MMS το 9201 (για vodafone). Αν δεν σας παίζουν τα midi σαν ringtones τότε χρειάζεστε το MIDI56.sa.CAB (το είχα βρει παλιότερα στο xda-developers). Το μόνο πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι εμφανίζεται και εξαφανίζεται το Bluetooth headset από το today screen. exis dikio to port number to theli ke stin cosmote oso gia ta midi pali exis dikio to vrika ke to evala ke stin ekdosi pou exo anevasi alla kiti pas ke iparhi tipota alla giati molis to evala san cab efage kolima ke tou ekana kana 2 soft reset gia na erthi sta isia tou Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Με ενα refresh εμφανιζεται ξανά. Το πρόβλημα υπάρχει και στην 2.02 αλλά και στην 2.06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 (12 Δεκ. 2004 , 16:10) exis dikio to port number to theli ke stin cosmote oso gia ta midi pali exis dikio to vrika ke to evala ke stin ekdosi pou exo anevasi alla kiti pas ke iparhi tipota alla giati molis to evala san cab efage kolima ke tou ekana kana 2 soft reset gia na erthi sta isia tou Εγώ το εγκατέστησα το patch για τα midi αρχεία με το χέρι και δεν είχα κανένα πρόβλημα. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για χάρτη των Αθηνών π.χ. και άλλων πόλεων της Ελλάδας... για το 2020. Εχω ήδη βάλει το SunnySoft Mapview αλλά δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός χάρτης με λεπτομέρειες... Εχει κάποιος καλύτερη λύση; Επίσης, ποιο προτείνετε σαν το καλύτερο πρόγραμμα για back up... ;) Thanx. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (12 Δεκ. 2004 , 19:45) Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για χάρτη των Αθηνών π.χ. και άλλων πόλεων της Ελλάδας... για το 2020. Εχω ήδη βάλει το SunnySoft Mapview αλλά δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός χάρτης με λεπτομέρειες... Εχει κάποιος καλύτερη λύση; Επίσης, ποιο προτείνετε σαν το καλύτερο πρόγραμμα για back up... ;) Thanx. ;) ti enois otan les harti? oi perisoteri ehoume programata ploigisis opote ehoun ke analitikous hartes tis elados se eipedo dromon des edo Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ssarl (12 Δεκ. 2004 , 16:48) Εγώ το εγκατέστησα το patch για τα midi αρχεία με το χέρι και δεν είχα κανένα πρόβλημα. :blink: ke ego etsi to evala alla mou stamatise na liourgi sosta to today evgale kati parasita i othoni alla meta apo 2 soft reset eftakse kanonika to midi56.se.CAB EVALES ke esi i kapoio allo Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 (12 Δεκ. 2004 , 20:24) ke ego etsi to evala alla mou stamatise na liourgi sosta to today evgale kati parasita i othoni alla meta apo 2 soft reset eftakse kanonika to midi56.se.CAB EVALES ke esi i kapoio allo Το midi56.se.CAB εγκατέστησα. Άγνωστες οι βουλές της Microsoft !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnS Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 προσπαθω να κανω update σε WM2003SE ver. 2.06 και μου βγαζει wrong country code και δεν μπορω να το εγκαταστησω. πεστε μου τι πρεπει να κανω γιατι εχω ηδη σβησει τα παντα απο το qtek μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johnS (12 Δεκ. 2004 , 21:47) προσπαθω να κανω update σε WM2003SE ver. 2.06 και μου βγαζει wrong country code και δεν μπορω να το εγκαταστησω. πεστε μου τι πρεπει να κανω γιατι εχω ηδη σβησει τα παντα απο το qtek μου. Καλύτερα κατέβασε το zip που δίνει ο φίλος jgk31 στην προηγούμενη σελίδα. Λογικά αν δεν θέλεις αυτό το zip πρέπει να βάλεις σαν provider το Qtek χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που δίνει το forum.xda-developers.com . Καλή τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelot21 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 καλησπερα σε ολοuς. uα ηuελα να ρωτησο σχετικα με την αγορα ποu uελο να κανο αuριο για ενα qτεc 2020.επειδη Θελο ενα κινητο και μαζι ενα pda ειναι καλη λυση το qτεc η πρεπει να κοιταξω κατι αλλο εαν βεβαια υπαρχει κινητο+pda? βασικα uα ηΘελα να μοu πειτε εαν ειναι συμβατο με ολες τις εφαρμογες ποu περιγραφονται στο καταληλο thread οπως και τα games.βασικα το χρειαζομαι οστε να μπορο να περνο τα εμαιλ μοu να σερφαρο στο νετ με κανονικο html πλοηγο και οχι wap και βλακειες . Παράθεση οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει BILL GATES FEB 21 1981 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts