TrobocopR Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (12 Απρ. 2004 , 17:29) Θα διαφωνήσω. Το ignore δεν είναι λύση. Μπορεί να πεί μια φορά κάτι σωστό ο χρήστης που θα έχω στην ignore list. μπορεί να έχω κάποιο σημαντικό πρόβλημα και να είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει. Στην περίπτωση αυτή τι γίνεται; Μα δεν είπα εγώ για ignore list. Για απλό ignore μίλησα :p Η ignore list απευθύνεται σε ακραίες περιπτώσεις. Εννοώ απλά να μην δίνουν σημασία τα μέλη στους πατατοπόστερς και να μην τους απαντάνε. Άλλωστε είναι νόμος: Τα πατατοθρεντ γίνονται όταν κάποιος απαντάει σε ανούσια μηνύματα. Εγώ π.χ. όταν βλέπω μηνύματα από συγκεκριμένα άτομα τα προσπερνάω ή όταν λαμβάνω αντίστοιχες ειδοποιήσεις τις αγνοώ. Δεν κάθομαι να χαλάσω την ζαχαρένια μου επειδή ο άλλος έχει ελεύθερο χρόνο για σπατάλη... ;) Τα υπόλοιπα που λες με βρίσκουν πάνω-κάτω σύμφωνο... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Προσωπικά προσέχω την ουσία των μηνυμάτων και όχι την "ταυτότητα" του γράφοντα (εξάλλου, σε ένα ελεύθερο διαδικτυακό τόπο συζητήσεων ό,τι δηλώσεις είσαι). Ενοχλούμαι όμως από το (οφθαλμοφανές) φαινόμενο να γεμίζουν σελίδες μηνυμάτων χωρίς ουσία και χωρίς άλλον (προφανή) λόγο από την αύξηση του μετρητή μηνυμάτων (που ισοδυναμεί με την άνοδο στη βαθμίδα των μελών). Γι' αυτό ψηφίζω κατά της αναγραφής (και όχι της εσωτερικής καταμέτρησης) του αριθμού μηνυμάτων ανά χρήστη, ευελπιστώντας σε λιγότερη και πιο ουσιαστική χρήση του κουμπιού "απάντηση". Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (12 Απρ. 2004 , 16:31) :!: Ρε Overclocker επειδή εσύ βαράς ενέσεις πρέπει να γεμίζεις με post το forum??? Βρες κάτι άλλο να κάνεις. :!: Ασχετό, αλλά δεν μπορούσα να μην το πω. Σορρυ.....αλλά τι έκανα εδώ? Δεν νομίζω να έκανα κάτι εκτός θέματος....ούτε αλλού σήμερα...... :confused: :blink: :wacko: :worry: Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 well. ena systhma karma, me orio sto posa karma mporei na dwsei kapoios se kapoion allo (px mehri +-10) kai isws kai me orio karma ana mina, kai epishs orio sta posts pou mporei na kanei kapoios me mikro/arnhtiko karma (kai me diabatmiseis wste na leitourgei ws proeidopoiish) isws lysoun to problima. Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (12 Απρ. 2004 , 17:08) Όποιος το κάνει σίγουρα ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτούς που γράφουν μηνύματα για να αυξήσουν τον ίδιο αριθμό! Το είπα και εγώ παραπάνω αυτό....και σκεύτικα πως μπορεί να καταπολεμηθεί... Μπορούμε να βάλουμε χρονικό όριο για να μπορεί να ψιφήσει κάποιος....δλδ ένα μέλος να μπορεί να αξιολογεί όταν θα είναι ίδη δύο μήνες στο myphone.... Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Δουλεία δεν είχε ο διάβολος,μαμούσε τα παιδία του! (ουπς!ακόμα ένα άσκοπο post) :o [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Εγώ προτείνω να κρατηθούν τα post counts, αλλά να προσθεθεί και ένα σύστημα αξιολόγησης χρηστών. Έτσι θα μπορούν να ξεχωρίζουν οι spammers από τους χρήστες που πραγματικά συντελούν στην συζήτηση. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 ego pali ime iper tpu na fenete o arithmoss ton post an ke gneikotera to theoro xazo na theorite enas xristis kaliteros apo ton allo ktlp i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Τι θα λέγατε αν την αξιολόγηση των χρηστών την έκαναν μόνο ο administrator,οι super moderetors ,οι moderators και oi co-mods ; Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά μπορεί να είναι προκατηλημένοι με ένα μέλος.... Τσπα....πάντως ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενική η ακιολόγηση αν δεν γίνεται από τον κόσμο..... Άποψή μου.... Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (12 Απρ. 2004 , 21:19) Τσπα....πάντως ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενική η ακιολόγηση αν δεν γίνεται από τον κόσμο..... Άποψή μου.... Ποιόν κόσμο; Γιατί πιστεύεις οτι οι χρήστες του myphone μπορούν να αξιολογήσουν σωστά; Εγώ ξέρω ποιοί αξίζουν την εκτίμησή μου και ποιοί όχι. Δεν νομίζω οτι είναι εύκολη υπόθεση η αξιολόγηση των χρηστών από τους ίδιους τους χρήστες. Και όπως μου έχει πει και κάποιος moderator, κάποιος χρήστης μπορεί να είναι σε κάποιον τομέα πολύ χρήσιμος, αλλά σε κάποιον άλλον δεν προσφέρει τίποτα. Αυτός πως θα αξιολογηθεί; Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθούν. Μην ξεχνάτε οτι δεν είναι όλοι χρήστες normal. Οι ανώμαλοι υπάρχουν και εδώ . :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (12 Απρ. 2004 , 22:03) Ποιόν κόσμο; Γιατί πιστεύεις οτι οι χρήστες του myphone μπορούν να αξιολογήσουν σωστά; Εγώ ξέρω ποιοί αξίζουν την εκτίμησή μου και ποιοί όχι. Δεν νομίζω οτι είναι εύκολη υπόθεση η αξιολόγηση των χρηστών από τους ίδιους τους χρήστες. Και όπως μου έχει πει και κάποιος moderator, κάποιος χρήστης μπορεί να είναι σε κάποιον τομέα πολύ χρήσιμος, αλλά σε κάποιον άλλον δεν προσφέρει τίποτα. Αυτός πως θα αξιολογηθεί; Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθούν. Μην ξεχνάτε οτι δεν είναι όλοι χρήστες normal. Οι ανώμαλοι υπάρχουν και εδώ . :o Εάν τότε η αξιολόγηση φαινόταν στο profil με την αξιολόγηση του κάθε χρήστη στον κάθε τομέα ξεχωριστά ; :confused: Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (12 Απρ. 2004 , 22:17) Εάν τότε η αξιολόγηση φαινόταν στο profil με την αξιολόγηση του κάθε χρήστη στον κάθε τομέα ξεχωριστά ; :confused: και στο κάθε πόστ να φαίνεται κάτω από τα μυνήματα η αξιολόγηση του ατόμου στο κάθε foroum ; :confused: Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (12 Απρ. 2004 , 19:13) Τι θα λέγατε αν την αξιολόγηση των χρηστών την έκαναν μόνο ο administrator,οι super moderetors ,οι moderators και oi co-mods ; nai ouuu! mias kai m'agapane oloi tous! afto thelo na to do!!! :p :p :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (12 Απρ. 2004 , 21:13) Τι θα λέγατε αν την αξιολόγηση των χρηστών την έκαναν μόνο ο administrator,οι super moderetors ,οι moderators και oi co-mods ; Αυτό είναι βασικά αδύνατο. Καμιά 20άρια mods να αξιολογήσουν 18.000+ μέλη; http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 pantos ego vrisko ilithio to entono postarisma. elpizo na ftaso ta 500 minimata ston 1 hrono egrafis. na min ftaso ke se epipeda enos kolitoy moy, as min po poioy kalytera ke meta me kynigaei.alla den symfono na min fenete o arithmos ton post dioti prepi na fenete ke kapos poioi eine energoi ke poioi eine sketoi theates. BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος philipBRAZIL (12 Απρ. 2004 , 23:20) alla den symfono na min fenete o arithmos ton post dioti prepi na fenete ke kapos poioi eine energoi ke poioi eine sketoi theates. afto fenete me to ti member eisai.... gsm, 2G, 3G, klp klp... to akrives noumero apo ta post to mono pou prosferei einai ena kinigito gia post... pou exei ta apotelesmata pou vlepoume... diladi aftoi oi xristes pou kinigoun exoun 10-30 post meso oro tin imera (KATHE MERA:356/year)... an to skefteite aftoi oi xristes grafoun 105 os 210 post THN EVDOMADA!!! kai peripou 300 os 900 to mina!!!! sigoura kapoioi paizoun kinigito me to noumero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 η αληθεια ειναι οτι πολλοι χρηστες κυνηγουν τον αριθμο , δεν καταλαβαινω γιατι ομως , ισως να ειναι πολυ γερος πια για να καταλαβω αλλα για εμενα προσωπικα δεν εχει καμια σημασια ο αριθμος των ποστ μου , ουτε ο φιλικος τιτλος , απλα προσπαθω να δωσω τις λιγες γνωσεις που εχω σε αυτο το απιστευτο ΣΥΝΟΛΟ που λεγεται myphone. τωρα το εαν ποσταρω και στο chat&fun ειναι καθαρα ΔΙΚΙΑ μου επιλογη νομιζω και δεν νομιζω να ειναι προθεση κανενος να μου επιβαλει που και ποτε θα ποσταρω εγω, ετσι δεν ειναι? Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (12 Απρ. 2004 , 22:03) Μην ξεχνάτε οτι δεν είναι όλοι χρήστες normal. Οι ανώμαλοι υπάρχουν και εδώ . :o αυτο φιλε johner δεν το περιμενα απο εσενα :eek: το θεωρω απαραδεκτο να χαρακτηρηζεις μελη του φορουμ "ανωμαλους" Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 παιδιά ας μην συνεχίσει η κόντρα πατάτα ή καρότο... καλά κράτησε :( Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Είμαι κι εγώ κατά του εμφανούς counter. Είναι κίνητρο για τους πατατοposters να έρχονται σε οργασμό βλέποντάς τον να αυξάνει :( και μην τους νοιάζει αν καταντάει άχρηστο το forum. Κι εγώ έχω postάρει στο Chat & Fun ενίοτε, αλλά αυτό το τμήμα να περιέχει το 23.6% επι του συνόλου των post του myphone, νομίζω ότι κάθε άλλο παρά καλό είναι για ένα τεχνολογικό forum. Ωραίοι λοιπόν σαν αριθμοί τα 18.793 μέλη, ωραία τα 23.313 θέματα συζήτησης, ωραία και τα 337.796 μηνύματα, αλλά -κατά την ταπεινή μου γνώμη- το myphone χάνει πια τον τεχνολογικό του χαρακτήρα όπως το γνώρισα και το θυμάμαι από εποχές unwired. Με λυπεί ιδιαίτερα αυτό. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση. http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Ενημερώνω ότι η πατάτα κλειδώνει σε περίπου 24 ώρες από αυτήν τη στιγμή. Στη συνέχεια, μετά από 24 ακόμη ώρες, όλα τα μηνύματα της πατάτας θα διαγραφούν, ενώ το forum θα περάσει σε maintenance mode, ώστε να γίνει ένα απαραίτητο re-indexing όλων των posts, forum και threads. Όσοι θέλουν να συνεχίσουν την κουβέντα, σε στυλ πατάτας θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα νέο thread, που θα κάνει reset κάθε Κυριακή βράδυ. Είναι ο καλύτερος τρόπος πιστέυω για να "ελαφρύνει" το θέμα της πατάτας και να μην πιάνει αρκετά μεγάλο χώρο στην database του forum. Προσοχή, δεν το λέω σε καμία περίπτωση για να θίξω τους συμμετάσχοντες, άλλωστε ήμουν ο πρωτεργάτης, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί τεχνικοί λόγοι που με υποχρεώνουν να καταφύγω σε αυτήν την κίνηση. Θα υπάρξει νέο θέμα, στο οποίο θα μπορούν να συνεχίσουν τη χαλαρή συζήτηση όσοι το επιθυμούν, όπως προ-είπα, το οποίο θα γίνεται prune (θα καθαρίζει δηλαδή) μια φορά την εβδομάδα. Το παραπάνω μήνυμα θα δημοσιευθεί και σε νέο thread, ενώ θα γίνει copy & paste στην πατάτα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=26030 Κάτι ακόμη sigmacom, μπορείς να αγνοήσεις το Chat & Fun, θα σε βοηθήσει αρκετά. Οι moderators, προσπαθούν και ξεκαθαρίζουν τα περισσότερα threads στα υπόλοιπα forums από τα "άσχετα" μηνύματα, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί. Φυσικά, σε κάθε λουκέτο ή διαγραφή υπάρχει και αντίδραση όπως γνωρίζεις - αν δεν το γνωρίζεις μπορώ να σε παραπέμβω σε διάφορα όμορφα threads, όπως για παράδειγμα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&goto=lastpost&threadid=25887 Παρεπιμπτόντως μετά από 2.000 και κάτι μηνύματα, που έχω δημιουργήσει, σίγουρα δεν δέχομαι ότι έχω γράψει παραπάνω από ένα άσκοπο μήνυμα... Από εδώ και στο εξής όπως ζητήσατε θα υπάρξει πιο ενεργός καθαρισμός των threads από τους moderators, ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει και η υποστήριξη, όλων όσων θέλουν ποιότητα και όχι ποσότητα... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (13 Απρ. 2004 , 02:46) αυτο φιλε johner δεν το περιμενα απο εσενα :eek: το θεωρω απαραδεκτο να χαρακτηρηζεις μελη του φορουμ "ανωμαλους" Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγινε φίλε Hunter γιατί το link που έδωσα δεν υπάρχει πλέον. :cry: Αν το έβλεπες είμαι σίγουρος οτι θα συμφωνούσες μαζί μου. Όπως καταλαβαίνεις δεν χαρακτήρισα τους χρήστες του myphone ανώμαλους, απλώς όπως παντού υπάρχουν και στο myphone. Από αυτά τα άτομα δεν περιμένω σοβαρή κριτική φυσικά. Αν έχεις ακόμη την απορία γιατί χαρακτήρισα κάποιους ανώμαλους θα σου την λύσω prive. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πολύ χειρότερους χαρακτηρισμούς. :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarina Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 H poly asxeh eimai,h poly ilithia! :confused: Mporei kai ta 2.Eimai poly "freskia" sto forum kai den katalaba pote ti shmainei o periboitos "arithmos post".De me noiazei an xarakthristw mobile newbie h Edge Member.Mexri exthes pragmatika den iksera ti shmainoun autoi oi titloi.O Hunter mou exigise kai ton euxaristw.Protaseis den thelw na kanw.Apla akfrazw thn tapeinh mou apopsi kai kapoia parapona-enstaseis.Den katalabainw KATHOLOY giati mpainontas se ena forum san APLOS xrhsths kai efoson den prosvalw me thn parousia mou kanenan(an symbainei to antitheto,kakws den elaba kapoia epiplhksi)tha prepei na ypostw thn KRISH kapoiou pou DEN me gnwrizei.Posws me endiaferei an kleidwthoun ola ta posts (MsK den anaferomai stis dikes sou energeies,milw genika).Omws nomizw pws diylizoume to konopa kai katapinoume thn kamhlo. Kai o nown noeitw! Pshfisa kata ths emfanishs tou arithmou twn posts.Aplws giati den me noiazei h yparksi tous h mh.Einai aparadekto kai kakoithestato na krinoun kapoioi tous users apo to ti lene se ena chat and fun.An den to thelete,yparxoun tropoi na to periorisete h kai na to eksafanisete. Euxaristw Κανείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Η άποψή μου είναι ότι το θέμα του μετρητή μηνυμάτων, δηλαδή το θέμα των αριθμών, αποκτά σημασία ακριβώς όταν εμείς επιλέγουμε να δώσουμε στους αριθμούς αυτούς κάποια σημασία. Αν δηλαδή ο χαρακτηρισμός Edge member έχει κάποια σημασία, διαφορετική από το να αντικατροπτίζει το αριθμό των μυνάτων, παρακαλώ να μου το πείτε, γιατί για μένα είναι αυτό που είπα παραπάνω και ΤΙΠΟΤΕ περισσότερο. Με το να το κάνουμε θέμα, δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να αναδεικνύουμε και διογκώνουμε κάτι χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Με άλλα λόγια, υπερβάλλουμε! Καλό θα ήταν να αποδεχθούμε το γεγονός ότι κάποια μέλη είναι πιο "ομιλητικά" από κάποια άλλα, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε κάθε παρέα, και να τελειώσει εκεί... Φιλικά Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (13 Απρ. 2004 , 12:58) Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγινε φίλε Hunter γιατί το link που έδωσα δεν υπάρχει πλέον. :cry: Αν το έβλεπες είμαι σίγουρος οτι θα συμφωνούσες μαζί μου. Όπως καταλαβαίνεις δεν χαρακτήρισα τους χρήστες του myphone ανώμαλους, απλώς όπως παντού υπάρχουν και στο myphone. Από αυτά τα άτομα δεν περιμένω σοβαρή κριτική φυσικά. Αν έχεις ακόμη την απορία γιατί χαρακτήρισα κάποιους ανώμαλους θα σου την λύσω prive. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πολύ χειρότερους χαρακτηρισμούς. :o johner φρόντισε να προσέχεις την επόμενη φορά πάρα πολύ καλά τι θα πεις και πως θα εκφραστείς. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει τέτοιους χαρακτηρισμούς σε ένα πολιτισμένο site, πολύ περισσότερο απο έναν άνθρωπο που δεν έχει λόγο να κρίνει τόσο αυστηρά. :mad: Εχω προσέξει οτι τις τελευταίες μέρες συμπεριφέρεσαι υπέρ του δέοντος προσβλητικά και εκφράζεσαι με τρόπο που δεν έχω συνηθίσει. Δεν θα υπάρξει δεύτερη φορα πάντως... Αυτή ήταν μία παρατήρηση. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις. [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts