eNeRGy Δημοσιεύτηκε April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2004 Pistevo oti to fenomeno ton askopon post exei ftasei sto aproxorito... vlepoume xristes pou einai 3 mines sto forum kai exoun 3000post!!!! eleos!... as minei mono to ranking (newbie...-2g user...-3guser-klp) kai as svinontai ta post! eksalou i palaiotita mporei na fenete kai apo tin imerominia egrafis sto forum... dexomai oti kai ego o idios exo kanei askopa post (gia xioumor tis perissoteres fores) xoris omos na exo skopo na anevaso ta post mou... kai afto pleon einai xaraktiristiko ton xriston pou exoun 2000+ post... ok plin ton diaforon mod kai "workers" tou forum pou prepei na postaroun kai gia logous "asfaleias" oi ipoloipoi pragmatika ksepernoun kathe orio!!! an ginotan na mi grafete o arithmos ton post dipla sto username tha itan pistevo ligo kalitera... kai opoios poromenos ithele na vlepei ton eafto tou stin proti 10ada as pigene sta statistika... ego protos psifizo na figei... ti lete? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Κι εγω την ιδια αποψη με εσενα εχω.Ο αριθμος των μυνηματων δεν προσδιοριζει την γνωση καπιοιυ πανω σε εναν τομεα αλλα ουτε και τιποτα αλλο.Ας φυγει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 ego diafono, dioti se ola ta forum yshiei ayto poy yparhei ke edo ke malista ke se megala site's toy exoterikoy. aytoi malakes eine ke emeis oi exypnoi poy ola mas enohloyn; eine ena askopo thema ayto poy syzitas energy. kaloproereta to grafo. hronia pola. BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 συμφωνω με αυτό που λεσ...αλλά και από την άλλη αν κάποιος γράφει απλά για να γράφει...θα συνεχήσει να το κάνει..... άλλωστε και πάλι ο αριθμός των μηνυμάτων θα φαίνεται αλλού :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος philipBRAZIL (12 Απρ. 2004 , 14:16) ego diafono, dioti se ola ta forum yshiei ayto poy yparhei ke edo ke malista ke se megala site's toy exoterikoy. aytoi malakes eine ke emeis oi exypnoi poy ola mas enohloyn; eine ena askopo thema ayto poy syzitas energy. kaloproereta to grafo. hronia pola. Υπάρχει πολύ γνωστό φορουμ που δεν θέλω να το αναφέρω που ακολουθεί την τακτική που λέει ο energy ;) Εγώ συμφωνώ με αυτό που λεει ο energy.....και φαντάζομαι ποιον ενοεί.... Και κάτι άλλο...τι πιστεύετe... Να μείνει το παταοthread? γιατί αυτό είναι η αιτία.... :!: Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (12 Απρ. 2004 , 14:27) συμφωνω με αυτό που λεσ...αλλά και από την άλλη αν κάποιος γράφει απλά για να γράφει...θα συνεχήσει να το κάνει..... άλλωστε και πάλι ο αριθμός των μηνυμάτων θα φαίνεται αλλού :wacko: Και γιατί να φαίνεται? Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Νομίζω πως κάτω από τον αριθμό των μυνημάτων θα έπρεπε να μπει και μια προσωπική βαθμολόγιση του κάθε χρήστη για να μπορούμε να καθορίζουμε αν τα ποστ του ήταν ουσιώδεις , ποιωτικά :) Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (12 Απρ. 2004 , 14:35) Και γιατί να φαίνεται? δεν συμφώνησα στο να φαίνεται , απλά αν είναι θα πρέπει να βγει απο παντού, διότι θα συνεχιστεί το φαινόμενο να γράφουμε απλά και μόνο για να αυξάνουμε τον αριθμό των μηνυμάτων μας....απλό καλύτερο θα ήταν να υπάρχει μια αξιολόγηση , όπωσ είπαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (12 Απρ. 2004 , 14:42) δεν συμφώνησα στο να φαίνεται , απλά αν είναι θα πρέπει να βγει απο παντού, διότι θα συνεχιστεί το φαινόμενο να γράφουμε απλά και μόνο για να αυξάνουμε τον αριθμό των μηνυμάτων μας....απλό καλύτερο θα ήταν να υπάρχει μια αξιολόγηση , όπωσ είπαν Δεν είπα ότι είπες κάτι άλλο απλά σου λέω ότι μπορούν να βγούν από παντού...... Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (12 Απρ. 2004 , 14:35) Νομίζω πως κάτω από τον αριθμό των μυνημάτων θα έπρεπε να μπει και μια προσωπική βαθμολόγιση του κάθε χρήστη για να μπορούμε να καθορίζουμε αν τα ποστ του ήταν ουσιώδεις , ποιωτικά :) Συμφωνώ με αυτό....αλλά να δείς τι θα γίνεται... Θα φτιάχνει κάποιος ένα δεύτερο acount και θα βαθμολογελι τον εαυτό του.... :mad: :mad: Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Tha symfwnisw me ton eNeRGy,kai tha proteinw kati allo:) Ta 3G member, GPRS member klp na min kathorizontai apo ton arithmo twn post,alla apo to poso kairo eimaste melh sto myPhone:) Ti lete? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (12 Απρ. 2004 , 14:46) Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Tha symfwnisw me ton eNeRGy,kai tha proteinw kati allo:) Ta 3G member, GPRS member klp na min kathorizontai apo ton arithmo twn post,alla apo to poso kairo eimaste melh sto myPhone:) Ti lete? Αυτό δεν θα είναι σωστό γιατί ο άλλος που θα έρθει σήμερα μπορεί να είναι πιο χρήσημο μέλος από ότι ο άλλος που ήρθε μόλις ξεκίνησε το myphone....δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Και εγώ είμαι κατά της εμφάνισης του αριθμού μηνυμάτων!! Κάποιοι ποστάρουν μόνο και μόνο για να''ανέβουν'' στην ιεραρχία και όχι για να πουν κάτι οισιώδες! Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula (12 Απρ. 2004 , 16:18) Και εγώ είμαι κατά της εμφάνισης του αριθμού μηνυμάτων!! Κάποιοι ποστάρουν μόνο και μόνο για να''ανέβουν'' στην ιεραρχία και όχι για να πουν κάτι οισιώδες! ke gia toys alloys poy grafoyn oysiastika alla paralila pola post; tha toys parei ke aytoys i mpala; BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 :!: Ρε Overclocker επειδή εσύ βαράς ενέσεις πρέπει να γεμίζεις με post το forum??? Βρες κάτι άλλο να κάνεις. :!: Ασχετό, αλλά δεν μπορούσα να μην το πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από philipBRAZIL Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula (12 Απρ. 2004 , 16:18) Και εγώ είμαι κατά της εμφάνισης του αριθμού μηνυμάτων!! Κάποιοι ποστάρουν μόνο και μόνο για να''ανέβουν'' στην ιεραρχία και όχι για να πουν κάτι οισιώδες! ke gia toys alloys poy grafoyn oysiastika alla paralila pola post; tha toys parei ke aytoys i mpala; Afou autoi den postaroun gia ton arithmo twn post,den tha exoun provlima;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (12 Απρ. 2004 , 16:33) Afou autoi den postaroun gia ton arithmo twn post,den tha exoun provlima;) ke poios tha krini tin diafora metaxy enthen ki enthen; BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Για να καταλαβω λιγο, οταν κανουμε πολλα post θα παρουμε απο καπου συνχαρητηρια ή μηπως θα κερδισουμε κατι; Οχι γιατι αν ειναι ετσι να αρχισουμε να γραφουμε συνεχεια. Τελος παντων αν εχουμε κατι ουσιωδες να πουμε, ή να ζητησουμε κατι (ουσιαστικο παλι) καλα ειναι να γραφουμε. Αν ομως γραφουμε για να κανουμε μεγαλα νουμερα τοτε δεν χρειαζετε, "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ". Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (12 Απρ. 2004 , 12:33) Εγώ συμφωνώ με αυτό που λεει ο energy.....και φαντάζομαι ποιον ενοεί.... enoo sxedon olous osous exoun peri ta +2000 msgs... pano apo ta misa einai apantiseis xoris ousia... sta 1000-2000msg ta 35% peripou... kai oso pio liga mikrenei to pososto... xondrika fisika simfona me afta pou vlepo... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Συμφωνώ ότι η αναγραφή του πλήθους των posts δεν προσφέρει τίποτα παρά κίνητρο για να γίνουν κι άλλα ανούσια posts. Ενδιαφέρουσα είναι η ιδέα για την "βαθμολογία" των posts των χρηστών από άλλους (σαν το karma που έχει η phpbb 2.2). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 se aytes tis kriseis poy grafete, loipoyn oysiastika parametrika stoihia, opos ,poso hrono ehi o kathe hristis. diladi kapoios mporei na eine oli mera mesa opote na ehi ton hrono gia oysiodes posts eno kapoios alos na mpeni as poyme to vrady ke na plakonete na grafi oste na ayksisi ton arithmo ton posts.kati akoma eine pos prepei na vlepoyme ta posts ke to styl toy grapsimatos. kanoyn mpam apo makria aytoi poy grafoyn mono ke mono gia ayxisi toy arithmoy ton posts.ke apoti eho paratirisi, (to styl anoysio)den yshioi gia oloys ton... 2000+ posts. opote eine adiko gia kapoioys.episis, ta minimata toy patatothread deb prepei na prostithonte dioti ginete katahrisi apo arketoys ekei mesa. :!: BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 E και ; Ποιος κρίνει τους άλλους από έναν άριθμο ; Όποιος το κάνει σίγουρα ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτούς που γράφουν μηνύματα για να αυξήσουν τον ίδιο αριθμό! Το κάρμα πάντως είναι μια καλή ιδέα, ωστόσο και πάλι δεν είναι αξιόπιστη. Ξέρω ανθρώπους που θα έκαναν και δεύτερο και τρίτο λογαριασμό για να βαθμολογήσουν θετικά το πρώτο τους λογαριασμό. Ουσιαστικά, μια αξιόλογη και αξιόπιστη "κριτική" που να αποδίδεται με αριθμούς ή ψηφία δεν υπάρχει... και αυτό είναι γνωστό, αφού ακόμη και sites όπως το slashdot.org δεν έχουν ακόμη καταφέρει να βρουν μια σωστή μέθοδο για να περιγράψουν με έναν αριθμό, ένα πρόσημο ή μια λέξη κάποιο μέλος. Το μόνο που δεν αλλάζει με τίποτα ωστόσο, είναι η άποψη που σχηματίζουν οι υπόλοιποι διαβάζοντας τα μηνύματά του καθενός. Ξέρουμε ποιους εμπιστευόμαστε και ξέρουμε ποιους αγνοούμε. Υπάρχουν δύο χρήσιμα όπλα στη διάθεσή μας αυτή τη στιγμή. Η βαθμολόγηση ενός θέματος (που δεν έχει σχέση με το "περιεχόμενο" της συζήτησης, όσο με την ποιότητα των posts που περιέχονται σε αυτό), αλλά και το ignore... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ένερτζη, το έχω δε προτείνει ήδη πλείστες φορές σε πολλά άλλα θρεντς, όπως για παράδειγμα στο post-O-mania. Μπορώ να παραθέσω παράδειγμα πατατοπόστερ που σε ένα 24ώρο (!!!) έκανε 150 μηνύματα λέγοντας βλακειούλες και κουοτάροντας τα μηνύματα άλλων που συμφωνούσε για να πει ότι συμφωνεί μαζί τους. :wacko: :blink: Και πολλά άλλα παραδείγματα. Αλλά δεν έχει καμία σκοπιμότητα κάτι τέτοιο εκτός του ότι ότι συγκεκριμένοι πατατοπόστερς είναι λίγο πολύ γνωστοί. Νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το ignore είναι η καλύτερη λύση. Απο όλους. Ο αριθμός των ποστ πάντως είναι ακριβώς αυτό: Ένας αριθμός. Αν το καταλάβουμε όλοι όλα θα είναι τόσο καλύτερα.... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (12 Απρ. 2004 , 17:17) Νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το ignore είναι η καλύτερη λύση. Απο όλους. Θα διαφωνήσω. Το ignore δεν είναι λύση. Μπορεί να πεί μια φορά κάτι σωστό ο χρήστης που θα έχω στην ignore list. μπορεί να έχω κάποιο σημαντικό πρόβλημα και να είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει. Στην περίπτωση αυτή τι γίνεται; Άλλωστε πιστεύω οτι όταν κάπου υπάρχει πρόβλημα, δεν το κόβουμε από τη ρίζα, αλλά προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Στο θέμα μας.... H αφαίρεση του counter είναι μια πολύ καλή λύση, η καλύτερη θα ήταν να μπεί στη συνείδηση του χρήστη η χρησιμότητά του. Εγώ ψήφισα να φύγει, αλλά δεν ξέρω αν η αφαίρεσή του λειτουργήσει αντίστροφα. Δηλαδή κάποιος χρήστης γνωρίζοντας οτι δεν μετρούνται τα posts του αρχίσει να ποστάρει χωρίς όριο και μη έχοντας επίγνωση της ποσότητας. Δηλαδή να καταλήξουμε σε ένα chat. Πάντως σε περίπτωση που τελικά φύγει ο counter προτείνω να φύγει και ο "τίτλος ευγενείας" του καθενός, με εξαίρεση φυσικά την ομάδα του myphone. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2004 Wirelessly posted (T68i: SIE-A60/14 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από gnkgr Για να καταλαβω λιγο, οταν κανουμε πολλα post θα παρουμε απο καπου συνχαρητηρια ή μηπως θα κερδισουμε κατι; Οχι γιατι αν ειναι ετσι να αρχισουμε να γραφουμε συνεχεια. Τελος παντων αν εχουμε κατι ουσιωδες να πουμε, ή να ζητησουμε κατι (ουσιαστικο παλι) καλα ειναι να γραφουμε. Αν ομως γραφουμε για να κανουμε μεγαλα νουμερα τοτε δεν χρειαζετε, "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ". simfwnw apolyta,oudepote asxolithika me ton arithmo twn posts opoioudhpote giati de tha mou dine kapoia plhroforia.gi aftous pou exoun kolhma par ol afta proteinw na mh metrane auta tou chat n fun k ageliwn n ginetai.prosopika skasila mou tous geleious k anideous borw na tous ksexwrisw eidika se themata upologistwn kathws asxoloume panw apo 10etia.oso gia aksiolnghsh pistevw prepei na ginetai mono apo moderators. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts