moure Δημοσιεύτηκε June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2011 Τωρα που επιασαν οι ζεστες για τα καλα παρατηρω το κινητο μου να υπερθερμαινεται. Ειδικα οταν κανω βοιπ κλησεις και ειμαι σε εξωτερικο χωρο εχει φτασει ακομα και τους 52 βα8μους! Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι η υπερθερμανση μειωνει κατα πολυ την διαρκεια ζωης της μπαταριας. Ποιοι αλλοι κινδυνοι ομως υπαρχουν? Υπαρχει περιπτωση να σκασει η μπαταρια?? Μπορει να καταστραφουν καποια κυκλωματα του κινητου (πλακετα,επεξεργαστης κλπ) και αν ναι σε καλυπτει η εγγυηση? Ποσο επικίνδυνο ειναι λοιπον να εχεις στο αυτι σου ενα κινητο που η μπαταρια του ξεπερναει τους 50 βαθμους? Θα ηθελα πολυ να ακουσω τι αποψεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 εσυ το νιωθεις ζεστο? την πλατη του κινητου? σχεδον με ολα μου τα κινητα οταν τα φορτιζω και παραλληλα κανω κατι βαρυ πχ gps, ιντερνετ ζεσταινεται πολυ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. June 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Ναι το νιωθω να καιει. Μιλαω για υπερθερμανση μονο κανοντας κατι βαρυ χωρις το κινητο να ειναι στην φορτιση sent from my motorola defy using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Πιθανώς επειδή τραβάει πολύ ρεύμα από την μπαταρία, κι εγώ με την ίδια συσκευή το έχω παρατηρήσει. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 στους xda γραφανε για το S2 οτι το εχει ενα κρυφο feature που μπορεις να το κανεις τηγανι :shifty: μπορει να κολλησει πχ στην φορτιση και να ζεσταθει υπερβολικα (κατι τετοιο) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Κανεις voip κλησεις μεσω wifi με το κινητο στο αυτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. June 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Κανεις voip κλησεις μεσω wifi με το κινητο στο αυτι; Οχι.Μεσω 3g. Δουλευω εκτος Ελλαδος και με αυτον τον τροπο μπορω να μιλαω πολυ φτηνα με σταθερα και κινητα στην Ελλαδα Συνηθως εχω το hands free αλλα τυχαινει μερικες φορες λογω βιασυνης να μην τα βαλω. Edited June 25, 2011 by moure Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 εσυ το νιωθεις ζεστο? την πλατη του κινητου? σχεδον με ολα μου τα κινητα οταν τα φορτιζω και παραλληλα κανω κατι βαρυ πχ gps, ιντερνετ ζεσταινεται πολυ... εμενα θερμαινεται οταν κανω σερφαρισμα η οταν το φορτιζω...ειναι νομιζω οταν το κινητο καταναλωνει πολυ ενεργεια...λογικο να καει...αν και η μπαταρια μου αντεχει πολυ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Ναι το νιωθω να καιει. Μιλαω για υπερθερμανση μονο κανοντας κατι βαρυ χωρις το κινητο να ειναι στην φορτιση sent from my motorola defy using tapatalk εγω το εχω κανει OC (N900) και χθες με wifi, και 2-3 εφαρμογες ανοικτες , εφτασε 45αρι το ειχα και στην φορτιση (μετραει και αυτο) οταν τα εκλεισα ολα και εβγαλα τον φορτιστη , επεσε στους 31 βαθμους. *ειναι και καλοκαιρι , μην το ξεχνας Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 εγω το εχω κανει OC (N900) και χθες με wifi, και 2-3 εφαρμογες ανοικτες , εφτασε 45αρι το ειχα και στην φορτιση (μετραει και αυτο) οταν τα εκλεισα ολα και εβγαλα τον φορτιστη , επεσε στους 31 βαθμους. *ειναι και καλοκαιρι , μην το ξεχνας παιζει ρολο και ο καιρος αμα εισαι σπιτι?? και πως μετραω την θερμανση του κινητου? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 παιζει ρολο και ο καιρος αμα εισαι σπιτι?? και πως μετραω την θερμανση του κινητου? με καποιο προγραμμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 με καποιο προγραμμα εφαρμογη θες να πεις?ποια? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 με καποιο προγραμμα υπαρχει καμια για συμπιαν; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Κανεις voip κλησεις μεσω wifi με το κινητο στο αυτι; το να μιλούσε από το κινητό ή από το 3g είναι καλύτερα?? η ακτινοβολία του κινητού είναι πολλαπλάσια του wifi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Πάντως το HTC HD2, όταν είναι σχετικά ζεστό μετά από βαριά χρήση και το βάζω να φορτίζει, το φωτάκι του αναβοσβήνει (πράσινο-πορτοκαλί) , ενημερώνοντας σχετική υπερθέρμανση και ΔΕΝ φορτίζει .Το έχω παρατηρήσει όταν είμαι πολύ ώρα συνδεδεμένος με WIFI και το κινητό φορτίζει και επίσης στο αυτοκίνητο όταν φορτίζοντας το, έχω το GPS ανοιχτό (με ντάλα τον ήλιο). Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Εχω ακουσει οτι τα iphone σε περιπτωση υπερθερμανσης σβηνει το κινητο ωστε να προστατευτει. Σε συκευες με αντροιντ δεν νομιζω ισχυει κατι τετοιο αφου μου ειχε φτασει 52 βαθμου και ουτε restart δεν εκανε το defy. Στα συμπιαν δεν ξερω τι ισχυει γιατι μετα το Ν86 δεν ξαναπηρα συμπιαν συσκευη. Παντως σιγουρα και το ν86 και ενα 3gs που ειχα δεν ζεσταινοντουσαν τοσο πολυ. Υπαρχει ενα θεμα με τις αντροιντ συσκευες και την υπερθερμανση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παντως σιγουρα και το ν86 και ενα 3gs που ειχα δεν ζεσταινοντουσαν τοσο πολυ. Υπαρχει ενα θεμα με τις αντροιντ συσκευες και την υπερθερμανση.... σε ν78 που φορτιζα σε αυτοκινητο καλοκαιρι με gps ανοικτο, το εκλεισε αν και δεν ξερω αν το κανε για αυτο... παντως τοσο πολυ οσο ο γαλαξιας ενος φιλου δεν εχω ξαναδει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 ποιες συνεπειες μπορει να εχουμε απο υπερθερμανση? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 να καταστραφει η πλακετα, ειτε εντελως ειτε μερικως Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 να καταστραφει η πλακετα, ειτε εντελως ειτε μερικως δεν το ηξερα...θα προσεχω τωρα...πρεπει τωρα ιδικα να το αφηνω σε μερη με δροσια το κινητο:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 εγω εκανα ενα stress test στο κινητο και χτυπησε 48 βαθμους.. πλεον το εχω ρυθμισει ωστε οταν ανεβαινει πανω απο 40 βαθμους να με ενημερωνει με ηχητικη ειδοποιηση και ταυτοχρονα να υποχρονιζει τον επεξεργαστη στα 500MHz μεχρι να ξαναπεσει κατω απο τους 40.. μην καει τιποτα και μεινουμε με το κινητο στο χερι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Δοκίμασα και εγώ να ζορίσω το γαλαξια με διάφορες εφαρμογές και με oc στα 1500 και βάρεσα 42..! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Htc HD2. Βαλτε το στο φορτιστη, ανοιξτε το Wifi-Rooter, συνδεθητε σε 3g και καντε χαλαρο σερφινγκ. Μετα τα 5 λεπτα το κινητο ΔΕΝ μπορεις το ακουμπησεις στη πλατη, πεζει να βαραει 60αρες ++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Δοκίμασα και εγώ να ζορίσω το γαλαξια με διάφορες εφαρμογές και με oc στα 1500 και βάρεσα 42..! Sent from my Galaxy S using Tapatalk 42 μόνο; το προ μου όταν ζορίζεται στο pocket legends φτάνει 55+ αλλά κάποια στιγμή δυστυχώς κάνει επανεκκίνηση... :( Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 42 μόνο; το προ μου όταν ζορίζεται στο pocket legends φτάνει 55+ αλλά κάποια στιγμή δυστυχώς κάνει επανεκκίνηση... :( έκανα και άλλες δοκιμές με wifi φόρτιση και oc στα 1400 και χτύπησα μέχρι 50 τώρα το καλοκαίρι! Αν δεν έχω oc και δεν το δουλεύω όταν το φορτίζω δεν νιώθω να ζεσταίνεται καθόλου πάντως. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts