span68 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα,ξέρει κάποιος να μου πει γιατί δεν δουλεύει-πλέον-το x parts σε stock gb ή ics:(:(;κι αν υπάρχει εναλλακτική γιά να εγκαταστήσεις recovery στο ray; υ.γ. το τηλέφωνό μου είναι root με κλειδωμένο bootloader..ευχαριστώ εκ των προτέρων... υ.γ.το λοιπόν βρήκα άκρη με το φίλο μου τον γοογλη..αν κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα μπορώ να του στείλω το λινκ γιά εγκατάσταση recovery μέσω win-pc,χωρίς τη χρήση κάποιας εφαρμογής android... Edited November 11, 2013 by span68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Σε περίπτωση που θέλουμε να μεταναστεύσουμε σε άλλο κινητό, μπορούμε να πάρουμε τα data και την cache από εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό ; Υπάρχει app απου κάνει κάτι τέτοιο ; Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ναι, το Titanium Backup. Παίρνεις backup όλες τις εφαρμογές και τα data τους, αντιγράφεις τον φάκελο με τα backup (ή απλά μεταφέρεις την microSD) και τα κάνεις restore εγκαθιστώντας την εφαρμογή στην νέα συσκευή. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καποιες φορες όμως δεν δουλευουν οι εφαρμογες, ειδικά αν εχουν διαφορετικη έκδοση android τα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καμία πατέντα αν κάνω install την εφαρμογή στο καινούριο κινητό και μεταφέρω τον φάκελο από την μια κάρτα στην άλλη ; Για κάνα δύο εφαρμογές με ενδιαφέρει, γιατί θα είναι και διαφορετική έκδοση android. Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Και ναι, ο mikeioannina έκανε πάλι το θαύμα του και έχουμε Android 4.4 στα Xperia του 2011, με την CM11 που δεν έχει καν κυκλοφορήσει ως επίσημη nightly σε άλλες συσκευές. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2545359 Είναι alpha build αλλά θα την κατεβάσω να πάρω γεύση kitkat. Στο changelog αναφέρεται ότι δουλεύουν τα περισσότερα πράγματα. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Επειδη για μένα παιζει σημαντικό ρολο να δουλεύει το ραδιοφωνο, ξέρει κανεις κάποια rom απο 4.3 ή 4.4 (για να χουμε και trim) που να δουλεύει το ραδιο? Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή για radio απο το market ή δεν θα δουλεύει, απο τη στιγμή που στη rom λένε ότι δεν δουλεύει. Επίσης σημαντικό για μένα είναι οτι δεν τραβανε βιντεο σε 720p. Δοκίμασε κανεις legacy xperia 4.3 rom , με lupus kernel για 720p βιντεο να μας πει αν δουλεύει και απο πλευράς σταθεροτητας αν ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Επειδη για μένα παιζει σημαντικό ρολο να δουλεύει το ραδιοφωνο, ξέρει κανεις κάποια rom απο 4.3 ή 4.4 (για να χουμε και trim) που να δουλεύει το ραδιο? Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή για radio απο το market ή δεν θα δουλεύει, απο τη στιγμή που στη rom λένε ότι δεν δουλεύει. Επίσης σημαντικό για μένα είναι οτι δεν τραβανε βιντεο σε 720p. Δοκίμασε κανεις legacy xperia 4.3 rom , με lupus kernel για 720p βιντεο να μας πει αν δουλεύει και απο πλευράς σταθεροτητας αν ειναι οκ? Το ράδιο δυστυχώς δεν δουλεύει σε καμία ρομ από 4.2 και πάνω. Είναι ο μόνος λόγος που πάντα γυρίζω στην stock GB γιατί κι εγώ ακούω πολύ. Επίσης 720p βίντεο από όσα ήξερα εγώ δουλεύει μόνο στις roms που είναι βασισμένες σε στοκ. Υποτίθεται ότι το 720p πιάνει πολύ χαμηλά fps στην JB και γι'αυτό το αφαιρούν. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 σε jb αν δεν κάνω λάθος το 720p δουλεύει με LuPuS_urushi_jBv9.1-full.img kernel απο εδώ το ραδιο και για μενα είναι δυστυχώς πολύ σημαντικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Πρώτες εντυπώσεις από την LegacyXperia CM11 μετά από δοκιμή μιας μέρας: + Για alpha build είναι εξαιρετική. Δουλεύει όλο το hardware εκτός από το ράδιο, το βίντεο 720p και το wifi hotspot. +Την μία μέρα που την δοκίμασα δεν παρατήρησα περίεργα battery drains. +Είναι πολύ smooth. -Όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν διάφορα bugs. Π.χ. δεν δουλεύει το 2g/3g toggle, δεν υπάρχει φλας στην φωτογραφική, ο στοκ browser λαγκάρει, το Real Racing 3 επίσης κοκ. -Το link2sd δεν δουλεύει και λίγες εφαρμογές κρασάρουν. -Η ποιότητα των φωτογραφιών σε δύσκολες συνθήκες (π.χ. χαμηλός φωτισμός) είναι πολύ κατώτερη των stock ROMs. -Δεν υπάρχει μενού για επιλογή USB storage (; ). -Πολλά χαρακτηριστικά της CM δεν έχουν ακόμη ενσωματωθεί στην Kitkat. Π.χ. λείπει ο trebuchet launcher με όλη την παραμετροποίηση που προσφέρει. Φυσιολογικό αφού δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ούτε Nightly. Συνολικά είναι μια πολλά υποσχόμενη ROM, αν σκεφτούμε ότι βασίζεται σε -ακόμη- ανεπίσημο κώδικα της cyanogenmod. Το σημαντικό είναι ότι δουλεύει όλο σχεδόν το hardaware και τα όποια προβλήματα υπάρχουν είτε είναι bugs ή θα διορθωθούν από την Cyanogenmod πολύ σύντομα. Edited November 29, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Επειδη έχω χαμηλες ταχυτητες μεταφορας δεδομένων και προσπαθω να δω τι φταιει, μπορειτε να μου πειτε εσεις τι ταχύτητες έχετε με το πρόγραμμα a1 sd bench ? Αναφερετε με τι kernel, τι rom , i/o scheduler, cpu governor και ταχυτητα max 1ghz. Αρχικα πίστευα οτι οι αυξημένες ταχύτητες οφείλονταν εν μέρη και στο γεγονος ότι απο android 4,3 και πανω υπαρχει το trim που κάνει διαφορά αλλα πλέον έχω καταλήξει οτι φταιει ο kernel, αλλα θα ήθελα και τι γνωμη σας. Τι κερνελ, ρομ χρησιμοποιειτε και με τι ταχύτητες? Αυτή τη στιγμη ειμαι με lupus kernel v8 (scheduler : sio και governor: intellidemand2) και την stock ics rom (καθαρισμενη , εχω αφαιρεσει αρκετες εφαρμογες εκτος απο τα bloatware που δεν χρειαζομουν) και οι ταχυτητες που πιανω ειναι: sdcard (class10) read/write: 14,5/6,5 mb/s internal read/write: 4,5/1,7 mb/s (τραγικο και εχω πανω απο 140mb ελευθερα) ram : 350 mb/s με stock kernel (scheduler: deadline και governor: ondemand) και rom ics ειχα : sdcard 16/8 mb/s internal 8,5/4,5 mb/s ram 600 mb/s με legacyxperia jelly bean 4.3 (που ειναι unofficial cyanogenmod 10.2) με τον ενσωματωμενο kernel που δινει που ειναι μια παραλλαγη του nAa(nobodyAtall) kernel (scheduler: cfq και governor: ondemand) εχω : sdcard 19/10,5 mb/s (που ειναι και τα μεγιστα που πιάνει η κάρτα στα windows) internal 10,5/6.5 mb/s ram 750 mb/s Mε αλλαγες στους i/o scheduler και cpu governor δεν είδα ιδιαιτερες διαφορες στις δοκιμές που έκανα σε όλες τις εκδοσεις , εκτος ίσως απο τον intellidemand2 που είναι ελαχιστα χαμηλοτερα κυριως λογω οτι κραταει τα ρολογια του επεξεργαστη μια σταθμη κάτω απο τη μεγιστη αν δεν τρεχει κατι 3d, αλλα η διαφορα ήταν της ταξης του 0,5mb/s για τις μνημες και γυρω στα 10mb/s για τη ram. Φυσικά σε όλες τις περιπτωσεις με overclock οι επιδοσεις αυξανονται, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Βγάλανε Custom 4.4 για το Ray ? Τι λες τώρα ! Πόσο μπροστά ήταν το κινητάκι Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Ξεκλείδωσα τον bootloader, πέρασα Custom Kernel, αλλά τώρα το τηλ δεν ανοίγει. Αναβοσβήνει το LED σε γαλάζιο κάνει μια μικρή δόνηση και μένει η οθόνη μαύρη (αλλά αναμμένη) Το SEUS δε το γλιτώνω, ε ? Και με πάει κατευθείαν στην 4.0.4 :/ Update 1 Το SEUS μου λέει ότι το τηλ έχει αλλαγμένο λογισμικό και δεν γίνεται αναβάθμιση. Πρέπει να φλασάρω μόνος μ κάποια official ΡΟΜ ? Update 1.5 Πέρασα άλλο Kernel Και τώρα είναι σε φάση bootloop! Update 2 Τελικά τώρα έχω official ICS Και από αύριο θα ξαναρχίσω τη διαδικασία. Γιατί όμως έκανε τέτοια λαδιά το Kernel ? Αφου ξαναπέρασα την official Με flashtool, χάθηκε το ξεκλείδωμα του bootloader ? Update 3 ( the next day) Τελικά το κινητάκι αναστήθηκε με ultimate hd 5.02 και Radeon Kernel, και είναι άψογο ! Το μόνο θέμα που παρατήρησα είναι ότι η μπαταρία ζεσταίνεται πιο γρήγορα απ ότι σε GB, ακόμα και με τη CPU στα 800 Mhz ξεκινάει από τους 28 και φτάνει στους 33-35 ενώ παλιά δύσκολα πέρναγε τους 30-31 με απλή χρήση Edited December 4, 2013 by Patates Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Με ποια ρομ και κερνελ είχες τέτοια προβλήματα; Όταν θες να επαναφέρεις ξεκλείδωτο κινητό το κάνεις φλασάροντας αρχείο .ftf κάποιας stock rom με το flashtool. Αφού μπήκες στον κόπο να ξεκλειδώσεις τον bootloader Βάλε την CM10. Για μένα όλες οι ρομ που βασίζονται στην stock ics είναι μόνο για όσους έχουν κλειδωμένο bootloader. Είναι χειρότερες και από την stock GB και από την CM10. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 O Lupus Kernel Μου την έκανε, εκτός και αν δεν έκανα κάτι εγώ καλά Στην CM10 δουλεύουν όλα ; Θα κρατήσω αυτή κάνα δεκαήμερο δοκιμαστικά να δω και η μπαταρία τι λέει. Γενικότερα πάντως, και από συσκευές φίλων που βλέπω, απογοήτευση το android. Μάλλον για windows με βλέπω σε λίγο καιρό Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 μήπως δεν έβαλες σωστο kernel, αναλογο με την εκδοση android που χεις? Για μενα τα windows ειναι τραγικά, αλλά γούστα είναι αυτά. Οσο για το δικο μου παραπανω ερώτημα ήταν θέμα κερνελ τελικα, μετα απο αρκετες δοκιμές που έκανα, αλλα απο την αλλη η διαρκεια της μπαταριας ειναι αισθητα χειροτερη με αλλους kernel, οποτε ίσως ειναι ένα λογικο tradeoff. Προσωπικά μαλλον θα παω στην 10.2 απο legacyxperia, αν και ειναι ακομα σε nightly εκδοση δεν ειδα κανα σοβαρο προβλημα για καθημερινη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Τι ταλαιπωρία αυτή η Ultimate HD ! Αγανάκτηση. Όσοι την είχατε για κάποιο διάστημα ήταν smooth ? Εμένα με έχει ταράξει στο lag και κάνα δυο φορές έκανε restart μόνο του. Δεν έχω τον Stock kernel, αλλά τον Radeon v4, αν του περάσω τον stock θα δω διαφορά ; Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Τα έγραφα εγώ... Αφού μπήκες στον κόπο να ξεκλειδώσεις τον bootloader Βάλε την CM10. Για μένα όλες οι ρομ που βασίζονται στην stock ics είναι μόνο για όσους έχουν κλειδωμένο bootloader. Είναι χειρότερες και από την stock GB και από την CM10. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Mια απο τα ιδια κ σε εμενα η HD κανει restart με lupus Stock-gB+iCsv8-full. προτεινετε κατι ρε παιδια ανεβηκα σε super JB αλλα η μπαταρια δεν κραταει σε σχεση με gb και ics αν ανεβω σε jb μπορω να χρησιμοποιησω αλλο kernel η οχι αλλα καπου να μεινω σταθερος τελος παντων :lol: Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 καπου να μεινω σταθερος τελος παντων :lol: Εκτός από Stock GB δυστυχώς δε βλέπω κάτι άλλο στον ορίζοντα, σε θέμα σταθερότητας πάντα Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) η μπαταρια σε όλους τους kernel και rom είναι παντα χειροτερη σε σχεση με τους stock, απο πολυ χειροτερη εως λίγο χειροτερη (μιλαμε πάντα για τα ίδια mhz) Στις περισσοτερες rom χρησιμοποιήστε τον kernel που δινουν μαζι για καλύτερα αποτελεσματα. Απο κει και περα cyanogenmod, ή και legacyxperia 10.1 ή 10.2 (που είναι ουσιαστικα unofficial cyanogenmod) ειναι μια καλη εναλλακτικη, αν εξαιρεσεις οτι δεν εχεις ραδιοφωνο, και υψηλης ποιοτητας βιντεο. Και μια προηγουμενη έκδοση της super jelly bean που ειχα δοκιμασει πριν μερικους μήνες ήταν καλη, αν και ειχε κάποια bug (στο ημερολογιο μου φαινεται) και οχι πολυ μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Τον lupus kernel για ics τον χρησιμοποιω πολλους μήνες και δεν είχα ποτε ούτε είνα ρεσταρτ, οποτε μάλλον θεμα συμβατοτητας θα είναι με τη ρομ. Προσωπικα αν θελετε να δουλευουν τα παντα, δλδ δεν θελετε να πατε σε jelly bean επειδη δεν δουλευει το ραδιο, οπως εγω που το χρειαζομαι, θα προτινα εναν custom kernel με καλή καταναλωση (lupus ???), stock ics rom, αλλα καθαρισμένη όχι απλώς απο το bloatware (facebook κλπ), αλλα και οποιοδηποτε αλλο process δεν χρησιμοποιείτε. Δειτε τι τρεχει δλδ στη ram και αν δεν το χρειαζεστε, πηγαινετε με ένα root explorer στο system/data ή στο data και στο app και αφαιρεστε το (παντοτε εχοντας παρει backup). Eπισης φροντιστε να χετε αρκετο χωρο ελευθερο και στη ρομ και στο sytem. Eπιπλεον με τον custom kernel αν κάπου χρειαζεστε επιπλεον ισχυ μπορειτε να κανετ overclock τον επεξεργαστη (1.6ghz ή όσο υποστηριζει ο kernel) με καποιο προγραμμα (voltage tuner ???) και μετα το παιχνδια τον ξαναριχνετε στα κανονικα επιπεδα. Επισης αν ειστε καπου εξω και σας τελειωνει η μπαταρια , μπορειτε να ριξετε την μεγιστη ταχυτητα του επεξεργαστη. Τελος θεωρω επιβεβλημενη την αλλαγη του stock launcher σε ics. Ο nova θεωρω ότι ειναι μια χαρα. Edited December 7, 2013 by eddieobscurant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Η FXP CM10 έχει ράδιο που δουλεύει κανονικότατα, έιναι super smooth και πολύ γρήγορη. Η κάμερά της δεν έχει 720p αλλά έχει καλούτσικη ποιότητα και δουλεύουν άψογα τα focus κλπ. Πάντα αυτή βάζω όταν βαρεθώ την stock GB, και το αντίστροφο. Εγώ κρίνω αν μια ρομ είναι σταθερή και γρήγορη από το real Racing 3, ένα παιχνίδι που είναι πολύ βαρύ για το Ray μας. Πρακτικά είναι ένα stress test. Η stock GB το παίζει κανονικά, με σπάνια κρασαρίσματα και λίγα lags. Οι ICS το παίζουν τίγκα στο lag και με συνεχή κρασαρίσματα. Η CM10 όμως παίζει το Real Racing 3 λες και είναι Playstation, και στο Antutu βαράει σκορ 5500 χωρίς overclocking όταν η stock GB φτάνει τα 4800 και οι ICS είναι ακόμη χαμηλότερα. Επομένως για μένα είναι η μόνη custom ROM που δικαιολογεί την εγκατάστασή της, γιατί υποτίθεται ότι την βάζεις για να κάνεις το κινητό σου καλύτερο και όχι χειρότερο. Τις LegacyXperia CM10.1 και CM10.2 δεν τις δοκίμασα ποτέ λόγω έλλειψης ραδιόφωνου και επειδή θεώρησα ότι δεν προσφέρουν κάτι σημαντικό μετά την CM10. Τώρα παρακολουθώ την εξέλιξη της CM11 που είναι η πρώτη σημαντική αλλαγή έκδοσης μετά από καιρό. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 ποια έκδοση έχεις εγκατεστημένη την 248 που ειναι τελευταία? Απο μπαταρια πώς παει? Eχεις δοκιμασει απο fxp 10.1 ή 10.2 να δεις αν εχουν ραδιοφωνο, αν και μαλλον όχι. Θα κάνω μια δοκιμή πάντως. εγώ ενδιαφέρομαι κυριως απο 10.2 και πάνω λόγω trim αν θες πάντως 720p σε video σε jelly bean κατεβασε τον lupus kernel 9.1 , αν και δεν ξέρω κατα ποσο θα ναι συμβατος με την fxp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Ναι αυτήν έχω αν και η εξέλιξη βασικά έχει σταματήσει εδώ και μήνες. Η τελευταία αλλαγή στην CM10 που αφορά τα Xperia έγινε τον Αύγουστο. Απο μπαταρία είναι καλούτσικη, όχι βέβαια σαν τις stock. Τα πολλά άλογα θέλουν και πολλή βενζίνη βλέπεις. :p Ραδιόφωνο δεν υπάρχει σε android 4.2 και πάνω για τις συσκευές μας, νομίζω λόγω διαφορετικών drivers που χρησιμοποιεί το android. Ο mikeioannina προσπαθεί να το φτιάξει αλλά μάλλον είναι δύσκολο. Αν τα κατάφερνε θα περνούσα στην CM11 αμέσως. FXP CM10.1 και 10.2 δεν υπάρχουν, η FXP σταμάτησε την υποστήριξη στην CM10, από όπου συνέχισε ο mikeioannina με τις ανεπίσημες LegacyXperia CM10.1, CM10.2 και CM11. Τον έχω υπ'όψη μου τον Lupus kernel και όταν έχω χρόνο θα τον δοκιμάσω. Είναι συμβατός με την FXP. Δεν μου αρέσει να πειραματίζομαι πολύ με κερνελ, προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτόν που δίνει η κάθε ROM. Edited December 8, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Πέρασα σήμερα CM10, πολύ καλύτερα απ την Ultimate hd, Και η μπαταρία δεν δείχνει να πεφτει τόσο εύκολα. Παλιότερα έιχα την 7.2 καμία σχέση με αυτήν τώρα Για όσους θέλουν Τ9 πληκτρόγιο (σε protrait mode) http://www.mediafire.com/download/vhhh8tpb18b796h/Xperia+S+keyboard.zip Edited December 8, 2013 by Patates Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts