wankel Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 καλησπερα παιδια, εχει δοκιμασει κανεις την xperia ultimate hd rom για το κινητο μας?εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 καλησπερα παιδια, εχει δοκιμασει κανεις την xperia ultimate hd rom για το κινητο μας?εντυπωσεις? custom rom βασισμενες στο ics δεν ειναι με την καμμια custom rom βασισμενες στη gb,υστερουν. Την δοκιμασα για μιση ωρα ,και......εφυγε.:lol: Δοκιμασε την rayonium.v7 odexed (gb με στοιχεια ics),τσεκαρε μετα εσωτερικη μνημη 390mb(!!!!!),ταχυτητα που κανει την εργοστασιακη gb να δειχνει κομματακι .....χελωνα,ελευθερη ram 220~240mb..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Πάντως εγώ αυτήν έχω τώρα και μπορώ να πω ότι είναι καλή. Καμία άλλη ρομ έχετε να προτείνετε για κλειδωμένο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ευχαριστώ το έκανα προς ενημέρωση για όποιον το κάνει στα 7win η διαδρομή είναι: C:\Program Files (x86)\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs. Το βημα 8 δεν το εκανε αλλα το αρχειο εγινε :up: Με την αλλαγή kernel μόνο, αλλάζει η ''χώρα'' του κινητού; Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και αντίγραφο του kernel απλά επιλέγουμε μόνο αυτόν αντί για όλα τα αρχεία στο 6 βήμα; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Πάντως εγώ αυτήν έχω τώρα και μπορώ να πω ότι είναι καλή. Καμία άλλη ρομ έχετε να προτείνετε για κλειδωμένο bootloader? την εβαλα και ειναι αρκετα καλη,απο μπαταρια,ταχυτητα και αποκριση.μια απορια εχω,στο overclock σου δινει επιλογη για μεγαλυτερη τιμη του 1,024 Ghz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 την εβαλα και ειναι αρκετα καλη,απο μπαταρια,ταχυτητα και αποκριση.μια απορια εχω,στο overclock σου δινει επιλογη για μεγαλυτερη τιμη του 1,024 Ghz? Όχι δεν μου δίνει αλλά μου φενετε δεν μπορεις να κάνεις overclocking με lock bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Υπαρχει καποιος οδηγος για περασμα rom με lock bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Υπαρχει καποιος οδηγος για περασμα rom με lock bootloader? Απλά ροοταρεις το κινητό εγκαταστεις cwm,και μετά βλέπεις ποιες ρομ υποστηρίζουν κλειδωμένο bootloader και κάνεις εγκατάσταση της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 την εβαλα και ειναι αρκετα καλη,απο μπαταρια,ταχυτητα και αποκριση.μια απορια εχω,στο overclock σου δινει επιλογη για μεγαλυτερη τιμη του 1,024 Ghz? Aφου ειναι καλη σε ταχυτητα και αποκριση,προς τι ο υπερχρονισμος? Παντως χρειαζετε ξεκλειδωτο bootloader για να ανεβασεις κυβικα........ Mπορεις απλα να ανεβασεις την κατωτερη τιμη πχ 368MHz.....(αυξηση καταναλωσης απο την αλλη......) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Aφου ειναι καλη σε ταχυτητα και αποκριση,προς τι ο υπερχρονισμος? Παντως χρειαζετε ξεκλειδωτο bootloader για να ανεβασεις κυβικα........ Mπορεις απλα να ανεβασεις την κατωτερη τιμη πχ 368MHz.....(αυξηση καταναλωσης απο την αλλη......) απλα και μονο για δοκιμη και πειραματισμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 απλα και μονο για δοκιμη και πειραματισμο! Σε καθε περιπτωση αυξηση καταναλωσης μπαταριας,και σε υψηλο υπερχρονισμο(1.6GHz και πανω) που βλεπεις διαφορα αρκετα σε ταχυτητα,φθορες....... Για λιγο καλα ειναι,αλλα......ενστικτωδως θα γυρνας σε 1GHz... Oλες οι εφαρμογες τρεχανε ακoμα και σε ανωτερη ταχυτητα τα.....384MHz :lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Σε καθε περιπτωση αυξηση καταναλωσης μπαταριας,και σε υψηλο υπερχρονισμο(1.6GHz και πανω) που βλεπεις διαφορα αρκετα σε ταχυτητα,φθορες....... Για λιγο καλα ειναι,αλλα......ενστικτωδως θα γυρνας σε 1GHz... Oλες οι εφαρμογες τρεχανε ακoμα και σε ανωτερη ταχυτητα τα.....384MHz :lol: οκ,φιλε ευχαριστω για την απαντηση,για την ωρα θα δοκιμασω να ανεβασω την κατωτατη,γιατι μεσα σε ολα θελω να με βγαζει κ δυο μερες η μπαταρια,χεχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
span68 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπέρα..σήμερα πέρασα κι εγώ την εν λόγω ρομ και μου φαίνεται οκ..:)..της έκανα και δύο mod που βρήκα στο xda γιά τη cybershot και γιά τον dialer και τις επαφές ...αν θες σου στέλνω τα λινκ να τις τσεκάρεις...όσο γιά ρομ με κλειδωμένο bl-κι εγώ "κλειδωμένος" είμαι..-ρίξε μιά ματιά εδώ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1628264..γειά χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Τελικά όπως προτείνει και το xda έκανα εγκατάσταση την optimax και μπορώ να πω ότι είναι τέλεια γρήγορη και με πολλές δυνατότητες. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη για κλειδωμένο bootloader :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) θα ηθελα μια σταθερη rom να μου προτεινετε προς ice cream η νεοτερη χωρις bug ομως,και φυσικα να δουλευουν ολα.Με ενδιαφερει η αυτονομια της μπαταριας.Εαν εχετε καποια να προτεινετε θα ημουν υποχρεος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. bootloader unlock Edited January 19, 2013 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Εγώ προτείνω την Persia ultimate hd για το Ray. Βασίζεται σε ICS και αφού άλλαξα και τον κερνελ στο κινητό της αδελφής μου πάει πολύ καλά και σταθερά. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και overclock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Για να βάλεις την cm10 χρειάζεται να έχεις ξεκλείδωτο bootloader? Την έχει δοκιμάσει κανείς καλή είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 απο kernel ποιο ειναι καλυτερο? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 θα ηθελα μια σταθερη rom να μου προτεινετε προς ice cream η νεοτερη χωρις bug ομως,και φυσικα να δουλευουν ολα.Με ενδιαφερει η αυτονομια της μπαταριας.Εαν εχετε καποια να προτεινετε θα ημουν υποχρεος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. bootloader unlock Η καταναλωση μπαταριας εξαρταται απο το kernel.... Με ενα kernel εχεις επιδοσεις και αυξημενη καταναλωση,με τον αλλον νορμαλ και κατω επιδοσεις,αλλα οικονομια........... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος που βρίσκονται τα save των παιχνιδιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τι δεν θα δει ποτε μια ics rom :-) Κατω δεξια στην φωτο..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Τι δεν θα δει ποτε μια ics rom :-) Κατω δεξια στην φωτο..... Ποια ρομ ειναι θελει ξεκλιδωτο boot loader η οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Στο δικό μου ray ST18i με ICS 4.0.4 με rooting και με αρκετές εφαρμογές δικές μου μέσα !!!!! http://s1.postimage.org/rer9gjwp7/TEST_XPERIA_RAY_ST18i.jpg' alt='TEST_XPERIA_RAY_ST18i.jpg'> Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Τι δεν θα δει ποτε μια ics rom :-) Κατω δεξια στην φωτο..... Αφού δεν τρέχει τίποτα από πίσω. Το θέμα είναι τι γίνεται με αρκετές εφαρμογές στο background. Πάντως η Sony σκίζει με τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 κανενας πληρης οδηγος για αλλαγη rom και kernel υπαρχει? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts