Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπερα παιδια, εχει δοκιμασει κανεις την xperia ultimate hd rom για το κινητο μας?εντυπωσεις?

custom rom βασισμενες στο ics δεν ειναι με την καμμια custom rom βασισμενες στη gb,υστερουν.

Την δοκιμασα για μιση ωρα ,και......εφυγε.:lol:

Δοκιμασε την rayonium.v7 odexed (gb με στοιχεια ics),τσεκαρε μετα εσωτερικη μνημη 390mb(!!!!!),ταχυτητα που κανει την εργοστασιακη gb να δειχνει κομματακι .....χελωνα,ελευθερη ram 220~240mb.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Πάντως εγώ αυτήν έχω τώρα και μπορώ να πω ότι είναι καλή. Καμία άλλη ρομ έχετε να προτείνετε για κλειδωμένο bootloader?

Ευχαριστώ το έκανα προς ενημέρωση για όποιον το κάνει στα 7win η διαδρομή είναι: C:\Program Files (x86)\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs. Το βημα 8 δεν το εκανε αλλα το αρχειο εγινε :up: Με την αλλαγή kernel μόνο, αλλάζει η ''χώρα'' του κινητού;

Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και αντίγραφο του kernel απλά επιλέγουμε μόνο αυτόν αντί για όλα τα αρχεία στο 6 βήμα;

Πάντως εγώ αυτήν έχω τώρα και μπορώ να πω ότι είναι καλή. Καμία άλλη ρομ έχετε να προτείνετε για κλειδωμένο bootloader?

την εβαλα και ειναι αρκετα καλη,απο μπαταρια,ταχυτητα και αποκριση.μια απορια εχω,στο overclock σου δινει επιλογη για μεγαλυτερη τιμη του 1,024 Ghz?

την εβαλα και ειναι αρκετα καλη,απο μπαταρια,ταχυτητα και αποκριση.μια απορια εχω,στο overclock σου δινει επιλογη για μεγαλυτερη τιμη του 1,024 Ghz?

Όχι δεν μου δίνει αλλά μου φενετε δεν μπορεις να κάνεις overclocking με lock bootloader

Υπαρχει καποιος οδηγος για περασμα rom με lock bootloader?

Απλά ροοταρεις το κινητό εγκαταστεις cwm,και μετά βλέπεις ποιες ρομ υποστηρίζουν κλειδωμένο bootloader και κάνεις εγκατάσταση της ρομ.

Aφου ειναι καλη σε ταχυτητα και αποκριση,προς τι ο υπερχρονισμος?

Παντως χρειαζετε ξεκλειδωτο bootloader για να ανεβασεις κυβικα........

Mπορεις απλα να ανεβασεις την κατωτερη τιμη πχ 368MHz.....(αυξηση καταναλωσης απο την αλλη......)

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Aφου ειναι καλη σε ταχυτητα και αποκριση,προς τι ο υπερχρονισμος?

Παντως χρειαζετε ξεκλειδωτο bootloader για να ανεβασεις κυβικα........

Mπορεις απλα να ανεβασεις την κατωτερη τιμη πχ 368MHz.....(αυξηση καταναλωσης απο την αλλη......)

απλα και μονο για δοκιμη και πειραματισμο!

απλα και μονο για δοκιμη και πειραματισμο!

Σε καθε περιπτωση αυξηση καταναλωσης μπαταριας,και σε υψηλο υπερχρονισμο(1.6GHz και πανω) που βλεπεις διαφορα αρκετα σε ταχυτητα,φθορες.......

Για λιγο καλα ειναι,αλλα......ενστικτωδως θα γυρνας σε 1GHz...

Oλες οι εφαρμογες τρεχανε ακoμα και σε ανωτερη ταχυτητα τα.....384MHz :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Σε καθε περιπτωση αυξηση καταναλωσης μπαταριας,και σε υψηλο υπερχρονισμο(1.6GHz και πανω) που βλεπεις διαφορα αρκετα σε ταχυτητα,φθορες.......

Για λιγο καλα ειναι,αλλα......ενστικτωδως θα γυρνας σε 1GHz...

Oλες οι εφαρμογες τρεχανε ακoμα και σε ανωτερη ταχυτητα τα.....384MHz :lol:

οκ,φιλε ευχαριστω για την απαντηση,για την ωρα θα δοκιμασω να ανεβασω την κατωτατη,γιατι μεσα σε ολα θελω να με βγαζει κ δυο μερες η μπαταρια,χεχε..

Καλησπέρα..σήμερα πέρασα κι εγώ την εν λόγω ρομ και μου φαίνεται οκ..:)..της έκανα και δύο mod που βρήκα στο xda γιά τη cybershot και γιά τον dialer και τις επαφές ...αν θες σου στέλνω τα λινκ να τις τσεκάρεις...όσο γιά ρομ με κλειδωμένο bl-κι εγώ "κλειδωμένος" είμαι..-ρίξε μιά ματιά εδώ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1628264..γειά χαρά..

Τελικά όπως προτείνει και το xda έκανα εγκατάσταση την optimax και μπορώ να πω ότι είναι τέλεια γρήγορη και με πολλές δυνατότητες. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη για κλειδωμένο bootloader :)

θα ηθελα μια σταθερη rom να μου προτεινετε προς ice cream η νεοτερη χωρις bug ομως,και φυσικα να δουλευουν ολα.Με ενδιαφερει η αυτονομια της μπαταριας.Εαν εχετε καποια να προτεινετε θα ημουν υποχρεος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. bootloader unlock Edited by jonakic
:cool:

Εγώ προτείνω την Persia ultimate hd για το Ray. Βασίζεται σε ICS και αφού άλλαξα και τον κερνελ στο κινητό της αδελφής μου πάει πολύ καλά και σταθερά. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και overclock...

Για να βάλεις την cm10 χρειάζεται να έχεις ξεκλείδωτο bootloader? Την έχει δοκιμάσει κανείς καλή είναι?

θα ηθελα μια σταθερη rom να μου προτεινετε προς ice cream η νεοτερη χωρις bug ομως,και φυσικα να δουλευουν ολα.Με ενδιαφερει η αυτονομια της μπαταριας.Εαν εχετε καποια να προτεινετε θα ημουν υποχρεος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. bootloader unlock

Η καταναλωση μπαταριας εξαρταται απο το kernel....

Με ενα kernel εχεις επιδοσεις και αυξημενη καταναλωση,με τον αλλον νορμαλ και κατω επιδοσεις,αλλα οικονομια...........

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Τι δεν θα δει ποτε μια ics rom :-)

Κατω δεξια στην φωτο.....

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ποια ρομ ειναι θελει ξεκλιδωτο boot loader η οχι ?

Στο δικό μου ray ST18i με ICS 4.0.4 με rooting και με αρκετές εφαρμογές δικές μου μέσα !!!!!

http://s1.postimage.org/rer9gjwp7/TEST_XPERIA_RAY_ST18i.jpg' alt='TEST_XPERIA_RAY_ST18i.jpg'>

" Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ...

χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool:

Αφού δεν τρέχει τίποτα από πίσω. Το θέμα είναι τι γίνεται με αρκετές εφαρμογές στο background. Πάντως η Sony σκίζει με τις αναβαθμίσεις.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray