zxr Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Υπάρχουν εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για την εύρεση του κινητού σε περίπτωση κλοπής. Δες το παρακάτω link για περισσότερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Κάτι άλλο ... Υπάρχει τρόπος να μπλοκαρω κάποια τηλέφωνα και να μην μπορουν να με παρουν τηλέφωνο ή να μου στείλουν μήνυμα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
activeneos Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Υπάρχουν διάφορα apps όπως το Blacklist+ και άλλα στο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Περιττό να σας πω πως έχω γίνει ο κορυφαίος FUN της σελίδας αυτής ...όταν πρωτοπήρα το κινητό δεν ήξερα τίποτα ... Τώρα με αυτό το site μου λύθηκαν τα χέρια !!! Άλλες τρεις απορίες που μου δημιουργήθηκαν : 1. Στη συσκευασία του κινητού , το δείχνει με ένα widget-ρολόι και από κάτω μια ένδειξη της ώρας του ξυπνητηριου ... Εγώ αυτή την ένδειξη πως τη βάζω ??? Μέχρι τώρα όταν βάζω ξυπνητηρι μου εμφανίζει μόνο ένα ρολόι στο πάνω μέρος της οθόνης 2. Τώρα τελευταία που έχω μάθει να γράφω γρήγορα στο κινητό αυτό δεν με προλαβαίνει ... Αργεί να εμφανίσει αυτό που γράφω και φορές γράφει ό,τι να'ναι ... Γιατι ??? 3. Υπάρχει τρόπος να συνδέσω κινητό και τηλεόραση (ενσύρματα ή ασύρματα ) για να βλέπω από την τηλεόραση ο,τι βλέπω στο κινητο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 1) Αν ενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι δεν την εμφανίζει; 2) Πιθανότατα λόγω της ταχύτητας πατάς σε σημεία ώστε το digitizer δεν καταλαβαίνει αν πάτησες πχ το 5 ή το 6. 3) Αν θυμάμαι καλά έχει DLNA οπότε αν έχεις τηλεόραση που να υποστηρίζει DLNA μπορείς να κάνεις αυτό που θες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 1) Αν ενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι δεν την εμφανίζει; 2) Πιθανότατα λόγω της ταχύτητας πατάς σε σημεία ώστε το digitizer δεν καταλαβαίνει αν πάτησες πχ το 5 ή το 6. 3) Αν θυμάμαι καλά έχει DLNA οπότε αν έχεις τηλεόραση που να υποστηρίζει DLNA μπορείς να κάνεις αυτό που θες. 1. Μήπως πρέπει να έχω και το συγκεκριμένο widget-ρολόι για να μου το εμφανίζει ??? 2. Μπορώ να κάνω κάτι για να το καταλαβαίνει πιο γρήγορα ??? 3. Πως μπορώ να δω αν η τηλεόραση μου υποστηρίζει DLNA ? Αν βοηθάει να σου πω τη μάρκα της είναι LG 42" μοντέλο LD420... Μέσα στο κινητό λέει κάτι για σύνδεση μέσω router , τι εννοεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 1) Πιθανό, ωστόσο δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι αυτό το widget 2) Θα μπορούσες να κάνεις root, να πετάξεις ότι άχρηστη εφαρμογή βαραίνει το κινητό κτλ. Δεν νομίζω όμως ότι αξίζει. Απλά γράψε λίγο πιο προσεκτικά. 3) Από ότι είδα στα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης δεν υποστηρίζει DLNA. Μήπως υποστηρίζει σύνδεση στο internet; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) 1) Πιθανό, ωστόσο δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι αυτό το widget 2) Θα μπορούσες να κάνεις root, να πετάξεις ότι άχρηστη εφαρμογή βαραίνει το κινητό κτλ. Δεν νομίζω όμως ότι αξίζει. Απλά γράψε λίγο πιο προσεκτικά. 3) Από ότι είδα στα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης δεν υποστηρίζει DLNA. Μήπως υποστηρίζει σύνδεση στο internet; 1. Αυτό είναι http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2011/06/Sony-Ericsson-Xperia-Active.jpg&imgrefurl=http://www.digitallife.gr/new-die-hard-smartphone-sony-ericsson-xperia-active/sony-ericsson-xperia-active&h=703&w=500&sz=47&tbnid=wlExxWXlOsytvM:&tbnh=63&tbnw=45&prev=/search%3Fq%3Dsony%2Bxperia%2Bactive%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=sony+xperia+active&usg=__chm0jPZHps7mtVm5RopWJjyRypE=&sa=X&ei=CSi3UdigD5H07AbZ3YDQBg&ved=0CA8Q9QEwAQ 3. Όχι δεν μπαίνει στο ίντερνετ ... Θα μπορούσα να το κάνω ενσύρματα ??? Edited June 11, 2013 by makispaofc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Έχει το κινητό mini hdmi; Νομίζω όχι οπότε όχι και η απάντηση. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ακόμα μια απορία : παλια με τα android 2.3 πατούσα παρατεταμένα το κάτω-δεξί κουμπί ( αυτό με τις 4 γραμμές ) και εμφανιζόταν το πληκτρολόγιο ... Τώρα που έχω τα 4.0.4 πως μπορώ να τω κάνω αυτό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Κάτι άλλο πιο σημαντικό ... Σήμερα έβαλα μια κάρτα 5€ και πήγε χαμένη ... Μόλις μπήκαν τα λεφτά στο λογαριασμο μου κάποιες εφαρμογές ξεκίνησαν να μπαίνουν στο ίντερνετ με αποτέλεσμα να χάσω μέσα σε 2 λεπτά 2€ ... :@ υπάρχει τρόπος να ελέγχω ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν Ίντερνετ και μου τρώνε την κάρτα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Απενεργοποίησε την μεταφορά δεδομένων. Διαφορετικά αν είσαι root, droidwall https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.droidwall.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGVjb2RlLmRyb2lkd2FsbC5mcmVlIl0. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Δεν είμαι root αλλά δεν θέλω να χάσω και καποιες σελίδες που είναι δωρεάν ( 0.facebook κλπ ) ... Δεν υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται root ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) γεια σας παιδια επανερχομαι μετα απο καιρο, τι γινετε με το ροταρισμα,το καταφερατε? Εχει νεες οδηγιες καπου? Και πως εμφανιζετε το δικτυο στο οποιο ειμαστε στην οθονη? πχ cosmote Edited July 9, 2013 by theos462 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Πρόσφατα κατέβασα στο κινητό μου έναν launcher και σήμερα έκανα την βλακεία και όταν πατάω το μεσαίο κουμπί ( σπιτάκι ) δεν με βάζει να διαλέξω αναμεσα στον εργοστασιακο και στον καινουριο αλλα με πεταει κατευθειαν στον καινουριο ... Δεν θελω να καταργησω τον καινουριο αλλα θελω να μπορώ να μπαινω και στον εργοστασιακο ... Πως γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Κατεβασε την εφαρμογη home switcher απ το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Επειδη φοβαμαι να το δοκιμασω στο δικο μου κινητο , εχει δοκιμασει κανεις να το ριξει στο νερο ??? Ειναι οντως αδιάβροχο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PEACERMANZZ Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Γεια χαρα παιδια..!!Ξερετε που μπορω να βρω καινουργιο για αγορα αυτο το κινητο?!(Απο Ελλαδα) Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MausGr Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 παιδια μπορει καποιος που ξερει να κανει ενα θεμα με το x peria active για να περασω καποια καλη rom η πειτε το σε καποιον που να ξερει plzzzzzz:(:sorry::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) μετα απο 9 μηνες καταφερα επιτελους να ... χασω το κινητο μου !!! :cry: ... χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια , πειτε μου τι να κανω ...:( Edited September 20, 2013 by makispaofc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 μετα απο 9 μηνες καταφερα επιτελους να ... χασω το κινητο μου !!! :cry: ... χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια , πειτε μου τι να κανω ...:( κανεις δεν ξερει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 κανεις δεν ξερει ??? Τι να ξέρουμε;Είχες περάσει κανένα anti-theft; Ώρα για καινούργιο Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Πηγαινε εδω: https://play.google.com/store. Κάνε είσοδο με το account σου. Πανω δεξια πηγαινε στο γραναζακι(ρυθμισεις). Επελεξε Διαχειριση συσκευης android. Μπορεις να το κανεις να κουδουνισει απο κει και να το εντοπισεις στο χαρτη. Εφοσον εχει συνδεση στο ιντερνετ και δεν το χει καποιος που εχει βαλει αλλο λογαριασμο google. Καλη τυχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Χαιρετώ την παρέα. Είμαι κάτοχος του Sony Xperia Active και θα ήθελα κάποια βοήθεια για να εγκαταστήσω custom rom. Το έκανα root, αν και ήταν δύσκολο, αλλά συνδύασα δυο τρεις σελίδες που βρήκα στο internet και τελικά τα κατάφερα. Όμως θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια custom rom όσο πιο πρόσφατη γίνεται. Νομίζω η έκδοση android 4.3.1 πρέπει να είναι οκ. Αλλά μήπως θα μπορούσε κάποιος που έχει ήδη βάλει κάποια custom να γράψει περισσότερα; Τώρα έχει ανακύψει βέβαια και ένα προβληματάκι, γιατί με κάποια bloatware εφαρμογή έχω κάνει disabled κάποια προγραμματάκια και κάποιες στιγμές μου σβήνει. Εντάξει απλά μπορώ να επαναφέρω τα προγράμματα, όμως σκοπός μου είναι να βάλω μια custom και να διώξω όλα αυτά που γεμίζουν τη ram και τη rom. Τα μισά μηνύματα αυτού του θέματος ήδη τα διάβασα, αλλά δε βρήκα κάτι. Μάλλον θα υπάρχει κάπου άλλου όλα τα σχετικά με το root και τις custom roms. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Χαιρετώ την παρέα. Είμαι κάτοχος του Sony Xperia Active και θα ήθελα κάποια βοήθεια για να εγκαταστήσω custom rom. Το έκανα root, αν και ήταν δύσκολο, αλλά συνδύασα δυο τρεις σελίδες που βρήκα στο internet και τελικά τα κατάφερα. Όμως θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια custom rom όσο πιο πρόσφατη γίνεται. Νομίζω η έκδοση android 4.3.1 πρέπει να είναι οκ. Αλλά μήπως θα μπορούσε κάποιος που έχει ήδη βάλει κάποια custom να γράψει περισσότερα; Τώρα έχει ανακύψει βέβαια και ένα προβληματάκι, γιατί με κάποια bloatware εφαρμογή έχω κάνει disabled κάποια προγραμματάκια και κάποιες στιγμές μου σβήνει. Εντάξει απλά μπορώ να επαναφέρω τα προγράμματα, όμως σκοπός μου είναι να βάλω μια custom και να διώξω όλα αυτά που γεμίζουν τη ram και τη rom. Τα μισά μηνύματα αυτού του θέματος ήδη τα διάβασα, αλλά δε βρήκα κάτι. Μάλλον θα υπάρχει κάπου άλλου όλα τα σχετικά με το root και τις custom roms. Σας ευχαριστώ για να βάλεις ρομ πάνω από 4.1 (που να μην βασίζεται σε καποια ρομ της σονυ δηλαδή) πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει και τον bootloader. αν το εχεις κάνει, τότε δοκίμασε μόνο τις cyanogenmod: - η fxp cm10 είναι η πιο παλιά και η πιο σταθερή. είναι η μόνη που έχει ράδιο. - οι legacyxperia cm10.1 και cm 10.2 είναι πλέον σε στάδιο release candidate άρα θεωρούνται σταθερές. -η legacyxperia cm11 είναι ακόμη υπό ανάπτυξη. πιστεύω σε λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση. σε καμία δεν δουλεύει το 720p βίντεο, ενώ στις legacyxperia υπάρχουν και καποια άλλα μικρά bugs όπως στο WiFi hotspot κλπ. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts