makispaofc Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Η 4.0.4 ειναι βαρια εκδοση. Αν κανεις ο,τι πρεπει δεν νομιζω να χεις προβλημα. Απο κει και περα θυμαμαι οταν ειχα το ray, δεν τραβουσε στερεοφωνικο ηχο στα 720p βιντεο και δεν αναβε το λεντακι ειδοποιησης στα μηνυματα. Δεν ξερω αν εστρωσαν αυτα με καποιο update αν αλλαξω γνωμη μπορω να ξαναγυρισω στο android 2.3.4 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 αν αλλαξω γνωμη μπορω να ξαναγυρισω στο android 2.3.4 ??? Ναι αλλα θελει λιγο διαβασμα. Αν μπορει καποιο παιδι να σου ποσταρει τα λινκς γιατι δεν ειμαι απο πισι τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ναι αλλα θελει λιγο διαβασμα. Αν μπορει καποιο παιδι να σου ποσταρει τα λινκς γιατι δεν ειμαι απο πισι τωρα ok ... αν μπορει καποιος ασ μου στειλει τα link ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 μπαινω στο PC Companion για να ενημερωσω το κινητο μου με android 4 , παω στο suport zone και μου λεει "η πιο προσφατη ενημερωση ειναι ετοιμη για το κινητο σας" παταω "ενημερωση " και μετα δεν μου δειχνει τιποτα ... πως μπορω να το ενημερωσω τελικα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 μπαινω στο PC Companion για να ενημερωσω το κινητο μου με android 4 , παω στο suport zone και μου λεει "η πιο προσφατη ενημερωση ειναι ετοιμη για το κινητο σας" παταω "ενημερωση " και μετα δεν μου δειχνει τιποτα ... πως μπορω να το ενημερωσω τελικα ??? Κατεβασε το seus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Κατεβασε το seus τι ειναι το SEUS ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 τι ειναι το SEUS ??? Κατεβασε το απο δω. https://www.box.com/shared/4n7al2mt91vy7r1f9qr5 Εγκατασταση στο πισι και ακολουθεις τη διαδικασια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Κατεβασε το απο δω. https://www.box.com/shared/4n7al2mt91vy7r1f9qr5 Εγκατασταση στο πισι και ακολουθεις τη διαδικασια το κατεβαζω τωρα αλλα τι ειναι θα μου πειτε ??? και μετα τι θα κανω με αυτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλησπερα, Πριν λιγο προσπαθησα να βοηθησω ενα φιλο, καινουριο στο android, ο οποιος προσφατα πηρε το Xperia Active και δεν καταφερα να τρεξω ουτε το sygic αλλα ουτε το navigon μια και δεν εφτανε ο χωρος στην εσωτερικη μνημη για να κατεβουν οι χαρτες και τα αλλα δεδομενα που απαιτουνται μετα την εγκατασταση.. Με το app2sd μετεφερα οσες εφαρμογες ηταν δυνατον στην sd αλλα παλι δεν εφτανε ο χωρος.. Καμια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω? Ευχαριστω! Γεια χαρα, Τελικα κανενας δεν γνωριζει κατι? Για χαρα (για 3η φορα..) Μια και δεν απανταει κανεις να υποθεσω οτι κανενας απο εσας δεν εχει βαλει καποια εφαρμογη gps στο Active? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 @makispaofc Το πρόγραμμα της Sony για αναβαθμίσεις/επιδιορθώσεις/αλλαγές του λειτουργικού. Το εγκαθιστάς στον υπολογιστή, το ξεκινάς και ακολουθείς τις οδηγίες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Δύο ερωτήσεις : 1) android 2.3 ή 4.0 ???( θέλω θετικά και αρνητικά από το καθένα ) 2) μερικές εφαρμογές δεν μπορώ να τις μεταφέρω στη κάρτα μνήμης ... Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποια εφαρμογή με αυτό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 1) 2.3 για το κινητό σου. Ένα θετικό και δεν χρειάζεται άλλο: Ταχύτητα! 2) Δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Έτσι είναι γραμμένη/σχεδιασμένη η εφαρμογή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) 1) 2.3 για το κινητό σου. Ένα θετικό και δεν χρειάζεται άλλο: Ταχύτητα! 2) Δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Έτσι είναι γραμμένη/σχεδιασμένη η εφαρμογή. 1) δεν εχω παρατηρησει να μου κολλαει τωρα με το 4 2) με το app2sd δεν μπορω να κανω κατι ??? Edited March 6, 2013 by makispaofc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 στο 3.5 σεναριο , στο βημα 8 ποιο απο τα δυο πρεπει εγω να κατεβασω για το xperia active ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) εχω στο κινητο το android 4 αλλα επειδη ειναι αργο θελω να γυρισω πισω στο 2.3... διαβαζω στον οδηγο επιβιωσης τα βηματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 και κολαω στο βημα 8 ... ποιο απο τα δυο πρεπει να κατεβασω , το α) ή το β) ??? Edited March 25, 2013 by makispaofc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 εχω στο κινητο το android 4 αλλα επειδη ειναι αργο θελω να γυρισω πισω στο 2.3... διαβαζω στον οδηγο επιβιωσης τα βηματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 και κολαω στο βημα 8 ... ποιο απο τα δυο πρεπει να κατεβασω , το α) ή το β) ??? εμμ κανενα απο τα δυο.. το ενα λεει ray και το αλλο neo v σε περιπτωση που δεν το ειδες.. Πρεπει να ψαξεις το ftf αρχειο για το active! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 εμμ κανενα απο τα δυο.. το ενα λεει ray και το αλλο neo v σε περιπτωση που δεν το ειδες.. Πρεπει να ψαξεις το ftf αρχειο για το active! Που μπορώ να το βρω ? Μπορεί κάποιος να μου στείλει το link ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birigogos Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) @PETROSLEON χωρίς κάρτα μνήμης, navigation δεν έχει. Η κάρτα που ήρθε με το τηλέφωνο είναι 2gb και δεν αρκεί. ...και προσοχή στις κάρτες που αγοράζετε από το eBay. Εγώ την πάτησα με μια 32άρα που το κινητό μου άρχισε να την "ξερνάει" Edited April 3, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση oi aloi 4 pigan gia katourima... se periptosi pou iparxoun apories:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 καλησπερα παιδια , ενδιαφερεται ενας φιλος μου να αγορασει το συγκεκριμενο μοντελο, υπαρχει σε κανενα ελληνικο σαιτ για αγορα? γιατι σε καταστηματα δεν υπαρχει πουθενα εδω και παρα πολυ καιρο . ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 καλησπερα παιδια , ενδιαφερεται ενας φιλος μου να αγορασει το συγκεκριμενο μοντελο, υπαρχει σε κανενα ελληνικο σαιτ για αγορα? γιατι σε καταστηματα δεν υπαρχει πουθενα εδω και παρα πολυ καιρο . ευχαριστω ψαξε στο "skroutz" και στο "Best Price" ... εγω το βρηκα στο "Best Price" και το αγορασα πριν καποιους μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 εχω ενα θεμα με το κινητο μου ... βαζω καποιον ηχο κλησης , ηχο ξυπνητηριου και κανω και καποιες αλλες μικρορυθμισεις τετοιου τυπου στο κινητο ... οταν το απενεργοποιησω και το ξανανοιξω μετα απο λιγες ωρες χανει αυτες τις ρυθμισεις και μου βαζει π.χ. εναν αλλο ηχο κλησης (τον προεπιλεγμενο απο τη SONY ERICSSON ) , την φωτειοτητα στο 100% αλλαζει ηχο ξυπμητηριου κλπ ... τι μπορω να κανω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 εχω κι αλλο θεμα ... τελευταια το κινητο μου κολλαει απιστευτα ... αν το ζωρισω λιγο κολλαει πολυ ... μπορω να το σωσω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μια ανανέσωση με το SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Σε μια ενημερωση του faceboock μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υπαρχει αποθηκευτικος χωρος Ερωτηση, αν το κανω ρουτ οχι να αλλαξω ρομ θα μπορω να απεγκατεστησω εφαρμογες τις sony που ειναι στη μνημη τηλ.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts