konstantinoslp Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Δοκίμασα και στο laptop μου (Win7) και δούλεψε.. Αναρωτιέμαι ωστόσο αν υπάρχει λύση για το pc διότι είναι ο υπολογιστής που δουλεύω καθημερινά.. Οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη.. (Οι moderators ας σβήσουν την προηγούμενη απάντηση γιατί έκανα λάθος, ευχαριστώ). Κτι θα παιζει με τους drivers της συσκευης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 2ρη φορά OFF η οθόνη :mad::mad::mad: ΒΒ Ericsoon πίσω στην μαμά NOKIA ρίξαμε ζαριά και χάσαμε τα "μαρούλια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 2ρη φορά OFF η οθόνη :mad::mad::mad: ΒΒ Ericsoon πίσω στην μαμά NOKIA ρίξαμε ζαριά και χάσαμε τα "μαρούλια" τι εννοεις off φιλε? τι επαθε η οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 τι εννοεις off φιλε? τι επαθε η οθονη? την πρώτη φορά στα καλά καθούμενα μαύρισε και τέλος η οθόνη μπλα μπλα μπλα και μα και μου κατάφερα την άλλαξα σε 2 μήνες σταμάτησε να ανταποκρίνεται στα αγγίγματα ψάξε ψάξε μάθαμε ότι η ericsson έχει θέμα στα xperia με της οθόνες, μπαταρίες πήρα τηλ. που διαφημίζετε για αντοχές να βγαίνει OFF από οθόνη ;;; τέσπα ξανά δεν μπλέκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Θυμιστε μου πως μπορω να απενεργοποιησω την δόνηση από το πληκτρολόγιο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Θυμιστε μου πως μπορω να απενεργοποιησω την δόνηση από το πληκτρολόγιο ... Ρυθμίσεις,Γλώσσα κ εισαγωγή,στο πληκτρολόγιο Xperia δίπλα έχει κουμπί ρυθμίσεων Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Υπάρχει περίπτωση να βρω μπαταρία που να κρατάει πιο πολύ σε σχέση με αυτή που έχει από τη μαμά ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Υπάρχει περίπτωση να βρω μπαταρία που να κρατάει πιο πολύ σε σχέση με αυτή που έχει από τη μαμά ??? Λογικά σε eBay αν ψάξεις κάτι θα βρεις.Καμιά κινεζική.Άλλα γνώμη μου είναι μη κάνεις πειράματα με μπαταρίες Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ναι αλλά αν φύγω εκτός σπιτιού και τραβήξω κάνενα δορυφόρο η 3G η GPS τότε η μπαταρία δεν βγάζει παραπάνω από μισή μέρα ... Τι να κάνω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvlassis97 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 γεια σας παιδια! εχω το xperia active st17i και του εκανα update απο το pc companion στην εκδοση 4,0,1 και το κινητο κολαει παρα πολυ .....!σας παρακαλω πειτε αν γινεται να αλλαξω εκδοση και πως..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanass Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) γεια σας παιδια! εχω το xperia active st17i και του εκανα update απο το pc companion στην εκδοση 4,0,1 και το κινητο κολαει παρα πολυ .....!σας παρακαλω πειτε αν γινεται να αλλαξω εκδοση και πως..!!! Το ιδιο εχω οταν του εκανα το update σε 4.0.1μου εκανε καποια μικρα κοληματα αλλα τωρα παει σφαιρα. κανε εργοσ. ρυθμισεις αν δεν του εκανες πριν το update Edited February 25, 2013 by athanass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Ναι αλλά αν φύγω εκτός σπιτιού και τραβήξω κάνενα δορυφόρο η 3G η GPS τότε η μπαταρία δεν βγάζει παραπάνω από μισή μέρα ... Τι να κάνω ??? Αν είσαι στο αμάξι πάρε φορτιστή αυτοκινήτου!Αλλιώς πάρε άλλη μια original μπαταρία Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvlassis97 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 του εχω κανει 100 φορες επαναφορα και τιποταα..στην αρχη ειναι ενταξει αλλα μετα κολαει παλι..δεν ξερω τι να κανω..μου ειπαν οτι γινεται να βαλω ποιο ελαφρια εκδοση....πειτε αν ξερετε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλησπερα, Πριν λιγο προσπαθησα να βοηθησω ενα φιλο, καινουριο στο android, ο οποιος προσφατα πηρε το Xperia Active και δεν καταφερα να τρεξω ουτε το sygic αλλα ουτε το navigon μια και δεν εφτανε ο χωρος στην εσωτερικη μνημη για να κατεβουν οι χαρτες και τα αλλα δεδομενα που απαιτουνται μετα την εγκατασταση.. Με το app2sd μετεφερα οσες εφαρμογες ηταν δυνατον στην sd αλλα παλι δεν εφτανε ο χωρος.. Καμια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) πηρε το κινητο ενα φιλαρακη και εχει το εξης προβλημα εχει αποθηκευση στης επαφες πανω πανω που λεει δικος μου εναν αλλο αριθμο καταλαθος και δεν μπορει να το κανει επεξεργασια για να το φτιαξει εχουμε σβηση της επαφες και αυτο το συγκεκριμενο παραμενει πως μπορουμε να το σβησουμε? Edited March 2, 2013 by nikos1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 εχθες το xperia αρχισε τα παλαβα του ... παταω το πλαινο κουμπι για να το ξεκλειδωσω , βαζω το μοτιβο και μετα κλειδωνει αμεσως απο μονο του .... τι φταιει ??? με καλυπτει η εγγυηση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 εχθες το xperia αρχισε τα παλαβα του ... παταω το πλαινο κουμπι για να το ξεκλειδωσω , βαζω το μοτιβο και μετα κλειδωνει αμεσως απο μονο του .... τι φταιει ??? με καλυπτει η εγγυηση ??? Κάτσε βρε ανυπομονε!! Όπως λεει κ ο zxr πονάει κεφάλι κόβεις κεφάλι;!!! Βάζεις το σωστό μοτίβο έτσι; Κάνε μια επιδιόρθωση με sus κ δες αν στρώσει Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Κάτσε βρε ανυπομονε!! Όπως λεει κ ο zxr πονάει κεφάλι κόβεις κεφάλι;!!! Βάζεις το σωστό μοτίβο έτσι; Κάνε μια επιδιόρθωση με sus κ δες αν στρώσει Τι είναι το sus ??? Υπάρχει περιπτωση να φταίει μια εφαρμογη που έχω μέσα ... Αυτή η εφαρμογή όταν την βαρέθηκα δεν μπορούσα να την σβήσω ... Μετά από ένα διάστημα άρχισε αυτά τα παλαβά ... Η εφαρμογή αυτή κλειδώνει το κινητό όταν το ταρακουναω και είναι αποθηκευμένη μέσα στη μνήμη τηλεφώνου ... Πως μπορώ να την σβήσω μέσω του υπολογιστή ??? Edited March 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Υπάρχει περιπτωση να φταίει μια εφαρμογη που έχω μέσα ... Αυτή η εφαρμογή όταν την βαρέθηκα δεν μπορούσα να την σβήσω ... Μετά από ένα διάστημα άρχισε αυτά τα παλαβά ... Η εφαρμογή αυτή κλειδώνει το κινητό όταν το ταρακουναω και είναι αποθηκευμένη μέσα στη μνήμη τηλεφώνου ... Πως μπορώ να την σβήσω μέσω του υπολογιστή ??? Πήγαινε ρυθμίσεις ασφάλεια κ διαχειριστές συσκευών αν είναι εκεί ξετικαρισε τη κ σβηστην. Αλλιώς μέσω υπολογιστή ίσως μέσω Google play Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Τι είναι το sus ??? Υπάρχει περιπτωση να φταίει μια εφαρμογη που έχω μέσα ... Αυτή η εφαρμογή όταν την βαρέθηκα δεν μπορούσα να την σβήσω ... Μετά από ένα διάστημα άρχισε αυτά τα παλαβά ... Η εφαρμογή αυτή κλειδώνει το κινητό όταν το ταρακουναω και είναι αποθηκευμένη μέσα στη μνήμη τηλεφώνου ... Πως μπορώ να την σβήσω μέσω του υπολογιστή ??? SEUS 10 χαρακτήρες Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) Πήγαινε ρυθμίσεις ασφάλεια κ διαχειριστές συσκευών αν είναι εκεί ξετικαρισε τη κ σβηστην. Αλλιώς μέσω υπολογιστή ίσως μέσω Google play Σημερα που το ανοιξα δεν το ειχε αυτο το προβλημα ... μπηκα εκει που μου ειπες και το απενεργοποιησα ... μετα μπορεσα επιτελους να απεγκαταστησω την εφαρμογη ... χιλια ευχαριστω παιδια , με σωσατε Παντως το SEUS ακομα δεν καταλαβα τι ειναι ... Σημερα που συνδεσα το κινητο με τον Η/Υ , το PC Companion μου ειπε πως to Android 4 ειναι διαθεσιμο προς εγκατασταση ... να το κατεβασω ή θα εχω προβληματα με το κινητο μετα ??? Edited March 5, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Καλησπερα, Πριν λιγο προσπαθησα να βοηθησω ενα φιλο, καινουριο στο android, ο οποιος προσφατα πηρε το Xperia Active και δεν καταφερα να τρεξω ουτε το sygic αλλα ουτε το navigon μια και δεν εφτανε ο χωρος στην εσωτερικη μνημη για να κατεβουν οι χαρτες και τα αλλα δεδομενα που απαιτουνται μετα την εγκατασταση.. Με το app2sd μετεφερα οσες εφαρμογες ηταν δυνατον στην sd αλλα παλι δεν εφτανε ο χωρος.. Καμια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω? Ευχαριστω! Γεια χαρα, Τελικα κανενας δεν γνωριζει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Σημερα που συνδεσα το κινητο με τον Η/Υ , το PC Companion μου ειπε πως to Android 4 ειναι διαθεσιμο προς εγκατασταση ... να το κατεβασω ή θα εχω προβληματα με το κινητο μετα ??? Αυτο εξαρταται απο σενα. Αν αποφασισςις να το κανεις, κανε καθαρη εγκατασταση. (Θα τα χασεις ολα εκτος απο αυτα που εχεις στην καρτα μνημης) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Αυτο εξαρταται απο σενα. Αν αποφασισςις να το κανεις, κανε καθαρη εγκατασταση. (Θα τα χασεις ολα εκτος απο αυτα που εχεις στην καρτα μνημης) Οχι δεν ενοουσα αυτο ... θα κολλαει μετα το κινητο ? θα εχω κανενα προβλημα με το κινητο μου γενικα ??? αυτο ηθελα να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Οχι δεν ενοουσα αυτο ... θα κολλαει μετα το κινητο ? θα εχω κανενα προβλημα με το κινητο μου γενικα ??? αυτο ηθελα να πω Η 4.0.4 ειναι βαρια εκδοση. Αν κανεις ο,τι πρεπει δεν νομιζω να χεις προβλημα. Απο κει και περα θυμαμαι οταν ειχα το ray, δεν τραβουσε στερεοφωνικο ηχο στα 720p βιντεο και δεν αναβε το λεντακι ειδοποιησης στα μηνυματα. Δεν ξερω αν εστρωσαν αυτα με καποιο update Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts