billakosss Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 συμφωνω με Αντρικο. θα χεις να τα θυμασαι! ή θα περασεις καλα...ή θα τις φας! :lol: αν τις φας θα χει πιο πολυ γελιο παντως!:p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Αυτό είναι το περίεργο ότι όλο αυτό το πράγμα με γοητεύει:happy: Καθόλου περίεργο, φυσιολογικότατο είναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Η κοπέλα που σας δεν μου μίλησε κ πολύ (ένα γεια κ τι κάνεις είπαμε). Αλλά μια άλλη κοπέλα (όμορφη, εντάξει) μου έστειλε ένα μήνυμα που μου έλεγε οτι της αρέσω:cool: . Βέβαια πριν από αυτό έγινε κ ένα άλλο μπάχαλο με κάτι φίλες της κ εμένα με αποτέλεσμα να τσακοθούν (να μην . φίλε μ' ένα σμπάρο έπιασες πολλά τρυγόνια και όχι μόνο 2! Κοπάδι ολόκληρο!:happy:..μας κλαιγόσουν κιόλας!:p Σε λίγες μέρες θα ποσταρεις και θα μας ζητάς βοήθεια για το πως θα τις προλάβεις όλες μαζί!..πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις να τρως καρύδια! Βοηθούν!;) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 συμφωνω με Αντρικο. θα χεις να τα θυμασαι! ή θα περασεις καλα...ή θα τις φας! :lol: αν τις φας θα χει πιο πολυ γελιο παντως!:p Πολύ σωστά! Πυ θα ξαναζήσω τέτοιες καταστάσεις; Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Πολύ σωστά! Πυ θα ξαναζήσω τέτοιες καταστάσεις; ε ναι! να σε πω σκηνικο που εχω παθει πριν 3 χρονια... και το θυμαμαι σαν χθες... αλλα ημουν πολυ σταθερος! και δεν τις εφαγα κιολας!:lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Γιατί;;;:cool: Μια χαρά κατάσταση είναι...:cool: Χώσου παντού.....:cool: Συμφωνω με τον andreasarc σε μια χαρα κατασταση εισαι χωσου σε ολες και οποια κατσει!!! Και αμα κατσουν και ολες μην σε απασχολει η εβδομαδα δοξα τον Μεγαλοδυναμο Δια εχει 7 μερουλες απο λιγες η καθεμια σε παιρνει!!!!!;) ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Συμφωνω με τον andreasarc σε μια χαρα κατασταση εισαι χωσου σε ολες και οποια κατσει!!! Και αμα κατσουν και ολες μην σε απασχολει η εβδομαδα δοξα τον Μεγαλοδυναμο Δια εχει 7 μερουλες απο λιγες η καθεμια σε παιρνει!!!!!;) ;) Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω ποια να διαλέξω:( Λες να πάω σε μοναστήρι; :P Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Συμφωνω με τον andreasarc σε μια χαρα κατασταση εισαι χωσου σε ολες και οποια κατσει!!! Και αμα κατσουν και ολες μην σε απασχολει η εβδομαδα δοξα τον Μεγαλοδυναμο Δια εχει 7 μερουλες απο λιγες η καθεμια σε παιρνει!!!!!;) ;) Φυσικά... κι αν δεις οτι δεν τις προλαβαίνεις μία μία, βάλε στο πρόγραμμα διπλές και τριπλές βάρδιες... Θα γλυτώσεις και χρόνο έτσι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω ποια να διαλέξω:( Λες να πάω σε μοναστήρι; :P Αμα σου αρεσουν ολες μην μασας χωσου και οποια κατσει!!!!!;) ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω ποια να διαλέξω:( Λες να πάω σε μοναστήρι; :P Kαλά τι λέμε τόση ώρα; Ολες θα τις διαλέξεις.....:cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Φυσικά... κι αν δεις οτι δεν τις προλαβαίνεις μία μία, βάλε στο πρόγραμμα διπλές και τριπλές βάρδιες... Θα γλυτώσεις και χρόνο έτσι..... Με έκανες να λιώσω:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω ποια να διαλέξω:( Λες να πάω σε μοναστήρι; :P προσεχε ομως! αυτη τη φορα θα τεσταρεις τον εαυτο σου κατα ποσο θα μπορεσεις να τα βγαλεις περα με 2 κοριτσια...οποτε να εισαι πολυ προσεκτικος στις κινησεις σου...και στα λεγομενα σου. μην ερθεις και μας πεις οτι σε κοροϊδεψαν....προσεχε καλα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 προσεχε ομως! αυτη τη φορα θα τεσταρεις τον εαυτο σου κατα ποσο θα μπορεσεις να τα βγαλεις περα με 2 κοριτσια...οποτε να εισαι πολυ προσεκτικος στις κινησεις σου...και στα λεγομενα σου. μην ερθεις και μας πεις οτι σε κοροϊδεψαν....προσεχε καλα! Δεν είπα ότι θα πάω με 2:confused: ! Απλή πλακίτσα έκανα:D ! Λοιπόν θα προσπαθήσω να προσεγγίσω αυτή που μου έστειλε το μήνυμα αλλά κ να μπαλώσω κάποια πραγματάκια:cool: Είναι όμως και το αγόρι της στη μέση:( ... Δυστυχώς τις περισσότερες φορές σε τέτοιες περιπτώσεις πέφτουν και μπουνιές:( Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Δεν είπα ότι θα πάω με 2:confused: ! Απλή πλακίτσα έκανα:D ! Λοιπόν θα προσπαθήσω να προσεγγίσω αυτή που μου έστειλε το μήνυμα αλλά κ να μπαλώσω κάποια πραγματάκια:cool: Είναι όμως και το αγόρι της στη μέση:( ... Δυστυχώς τις περισσότερες φορές σε τέτοιες περιπτώσεις πέφτουν και μπουνιές:( εγω κραταω μια επιφυλαξη οτι μπορει να ειναι στημενο... εσυ στειλε ενα μηνυματακι τωρα...και δες που βρισκεσαι. το αγορι της........χμ...τι να πω...για τι ηλικιες μιλαμε? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω ποια να διαλέξω:( Λες να πάω σε μοναστήρι; :P Ελα ρε εκεί κολλάς? Κάντο σαν το super idol, θυμάσαι? Φώναξε τες όλες σπίτι σου και δοκίμασε τες. Στο τέλος θα ανακοινώσεις την νικήτρια. ΥΓ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, κρατάς και τις δύο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 εγω κραταω μια επιφυλαξη οτι μπορει να ειναι στημενο... εσυ στειλε ενα μηνυματακι τωρα...και δες που βρισκεσαι. το αγορι της........χμ...τι να πω...για τι ηλικιες μιλαμε? Με τη λέξη μηνυματάκι εννοούσα ραβασάκι;) :p Το αγόρι της 1η λυκείου, εγώ δευτέρα γυμνασίου:D Βλέπω να γίνετε χαμός!!!!! Ενοεείτε ότι πάντα κρατώ μια επιφύλαξη Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ελα ρε εκεί κολλάς? Κάντο σαν το super idol, θυμάσαι? Φώναξε τες όλες σπίτι σου και δοκίμασε τες. Στο τέλος θα ανακοινώσεις την νικήτρια. ΥΓ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, κρατάς και τις δύο Λάθος φίλε μου, γιατί να κρατήσει μόνο τη νικήτρια, άντε κι άλλη μια; Οι άλλες δεν έχουν........ ψυχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Λάθος φίλε μου, γιατί να κρατήσει μόνο τη νικήτρια, άντε κι άλλη μια; Οι άλλες δεν έχουν........ ψυχή; Κάτσε ρε συ, φιλαράκια δεν έχει το παιδί? Δεν θα χαρίσει και κανα 5-6 στους φίλους του? :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Κάτσε ρε συ, φιλαράκια δεν έχει το παιδί? Δεν θα χαρίσει και κανα 5-6 στους φίλους του? :lol: Μετά το testdrive σε δεύτερο χρόνο.......:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ε και 'συ ρε φιλαράκι είσαι αχόρταγος!:D :p Έχεις ολόκληρο χαρέμι και 'συ την πέφτεις σε αυτή που έχει γκόμενο!:happy: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Αν δε ρισκάρεις και λίγο, τι το ωραίο απομένει; Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ειστε απιστευτοι...Ακου εκει ολες μαζι...:mad: Να πηγαιναν σε διαφορετικα σχολεια, να πω οκ...αλλα ετσι...:p Μικρος εισαι, και ξυλο να φας δεν πειραζει.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ειστε απιστευτοι...Ακου εκει ολες μαζι...:mad: Να πηγαιναν σε διαφορετικα σχολεια, να πω οκ...αλλα ετσι...:p Που είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω? :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Που είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω? :p Δεν επεμβαινω...Παραδοξως, συμφωνω με τον Ανδρεα...:p Διπλες και τριπλες βαρδιες, μονο να ξεκουραζεται κιολας...:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 περι ορεξεως κολκυθοπιτα βρε παιδια... ολοι μας βρεθηκαμε σε φαση που θελαμε να ζουζουνισουμε σε πολλα λουλουδια και αλλες φορες που μειναμε μονο σε ενα... εξαρταται απο τα κεφια την εποχη και την φαση γενικοτερααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts