billakosss Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Δε συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό(από πέρσι :p ) αλλά μιας και το επανέφερες το θέμα ας (ξανα)πω κι εγώ την ιστορία μου: προβληματίζομαι για το αν θα πρέπει να πω σ'ένα φίλο μου ότι εδώ και αρκετό καιρό τον βλέπω και ερωτικά.Θα μου πείτε "και τΙ σε κρατάει και δε του το λές;". Περιμένω να βρω την κατάλληλη ευκαιρία όπου θα είμαστε σχετικά μικρή παρέα σε μαγαζί με κατάλληλη ατμόσφαιρα,χαλαρή διάθεση κλπ. Αλλά και πάλι βρίσκω τελείως αψυχολόγητη τη συμπεριφορά του: άλλες φορές(κυρίως όταν πίνει και είναι πιο χαλαρός) υπάρχει ένας ερωτισμός μεταξύ μας και άλλες είναι τελείως φιλικός. :wacko: Από δικές σας εμπειρίες, όταν πίνετε φανερώνετε αυτά που σκέφτεστε υποσυνείδητα ή απλά μιλάει το "κάτω κεφάλι;" οταν πινω παντως το μονο που δεν σκεφτεται ειναι το κατω κεφαλι.. το συμπερασμα δικο σου. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Δε συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό(από πέρσι :p ) αλλά μιας και το επανέφερες το θέμα ας (ξανα)πω κι εγώ την ιστορία μου: προβληματίζομαι για το αν θα πρέπει να πω σ'ένα φίλο μου ότι εδώ και αρκετό καιρό τον βλέπω και ερωτικά.Θα μου πείτε "και τΙ σε κρατάει και δε του το λές;". Περιμένω να βρω την κατάλληλη ευκαιρία όπου θα είμαστε σχετικά μικρή παρέα σε μαγαζί με κατάλληλη ατμόσφαιρα,χαλαρή διάθεση κλπ. Αλλά και πάλι βρίσκω τελείως αψυχολόγητη τη συμπεριφορά του: άλλες φορές(κυρίως όταν πίνει και είναι πιο χαλαρός) υπάρχει ένας ερωτισμός μεταξύ μας και άλλες είναι τελείως φιλικός. :wacko: Από δικές σας εμπειρίες, όταν πίνετε φανερώνετε αυτά που σκέφτεστε υποσυνείδητα ή απλά μιλάει το "κάτω κεφάλι;" Oxι κοπέλα μου, εγώ τουλάχιστον είτε έχω πιεί έιτε όχι, το ίδιο νιώθω....:cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 @billakosss Ποστάραμε ταυτόχρονα, τώρα είδα την ερώτηση σου.Τζίφος, πήγαμε σε μπαράκι για τα γενέθλια μου και είπα να πιω λίγο παραπάνω για να'μαι πιο χαλαρή και να του το πω γλυκα γλυκά,μη μου πάθει και τπτ!Όπως καταλαβαίνεις στο τέλος ζαλιστηκα από το ποτό και για κάνα 2ωρο ήμουν τελείως "γεια σου"!Ξέρεις ποιό είναι το θέμα; Από κάποια άλλη συζήτηση που είχαμε ξέρει ότι μου αρέσει κάποιος απ'την παρέα και τώρα νιώθω εκτεθειμένη.Του έστειλα μνμ κάποια μέρα όταν θα'χει χρόνο να τελειώσουμε τη συζήτηση που είχαμε ξεκινήσει για το ποιός μου αρέσει αλλά δεν είδα καμιά αντίδραση.Από τότε έχουμε βγει,σε παρέα, 2-3 φορές και ήταν όπως πάντα φιλικός, καθόλου αμήχανος αλλά δε μου ανέφερε και καθόλου το θέμα...Υπάρχει περίπτωση να μην έχει καταλάβει τπτ;:blink: Ή μήπως έχει καταλάβει κι επειδή με βλέπει μόνο φιλικά δε θέλει να έρθει κι εκείνος κι εγώ σε δύσκολη θέση; Ή μήπως πάλι περιμένει κι αυτός την κατάλληλη ευκαιρία; Συγνώμη για το μεγάλο ποστ :O Εσύ έκανες μια απλή ερώτηση κι εγώ γράφω την ιστορία της ζωής μου αλλά έχω σκάσει μ'αυτό το ζήτημα, δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τπτ πια... Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 @billakosss Ποστάραμε ταυτόχρονα, τώρα είδα την ερώτηση σου.Τζίφος, πήγαμε σε μπαράκι για τα γενέθλια μου και είπα να πιω λίγο παραπάνω για να'μαι πιο χαλαρή και να του το πω γλυκα γλυκά,μη μου πάθει και τπτ!Όπως καταλαβαίνεις στο τέλος ζαλιστηκα από το ποτό και για κάνα 2ωρο ήμουν τελείως "γεια σου"!Ξέρεις ποιό είναι το θέμα; Από κάποια άλλη συζήτηση που είχαμε ξέρει ότι μου αρέσει κάποιος απ'την παρέα και τώρα νιώθω εκτεθειμένη.Του έστειλα μνμ κάποια μέρα όταν θα'χει χρόνο να τελειώσουμε τη συζήτηση που είχαμε ξεκινήσει για το ποιός μου αρέσει αλλά δεν είδα καμιά αντίδραση.Από τότε έχουμε βγει,σε παρέα, 2-3 φορές και ήταν όπως πάντα φιλικός, καθόλου αμήχανος αλλά δε μου ανέφερε και καθόλου το θέμα...Υπάρχει περίπτωση να μην έχει καταλάβει τπτ;:blink: Ή μήπως έχει καταλάβει κι επειδή με βλέπει μόνο φιλικά δε θέλει να έρθει κι εκείνος κι εγώ σε δύσκολη θέση; Ή μήπως πάλι περιμένει κι αυτός την κατάλληλη ευκαιρία; Συγνώμη για το μεγάλο ποστ :O Εσύ έκανες μια απλή ερώτηση κι εγώ γράφω την ιστορία της ζωής μου αλλά έχω σκάσει μ'αυτό το ζήτημα, δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τπτ πια... κοιτα υπαρχουν 2 περιπτωσεις. α) να το εχει παρει χαμπαρι και να το παιζει αδιαφορος (να το παιζει καλα καλα) αλλα δεν ξερουμε αν σε θελει ή οχι λογο φιλιας κτλ και β) να κοιμαται ορθιος. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 κοιτα υπαρχουν 2 περιπτωσεις. α) να το εχει παρει χαμπαρι και να το παιζει αδιαφορος (να το παιζει καλα καλα) αλλα δεν ξερουμε αν σε θελει ή οχι λογο φιλιας κτλ και β) να κοιμαται ορθιος. Το γεγονός να είναι όντως αδιάφορος δηλαδή δεν σου πέρασε από το μυαλό;:cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Το γεγονός να είναι όντως αδιάφορος δηλαδή δεν σου πέρασε από το μυαλό;:cool: :cool: το Β εννοω Αντρικο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Σε τετοιες περιπτωσεις δεν μιλαει κανεις.. κανει! Κανε μια κινηση παραπανω (σωματικη εννοω) οταν υπαρξει ευκαιρια. Αγγιξε τον, χαιδεψε τον...οτιδηποτε. Αν θελει θα ανταποκριθει εκεινη τη στιγμη ή αλλη ανταποδιδοντας. Αν δεν θελει δεν μπορεις να εκτεθεις γιατι αυτα συνηθιζονται και μεταξυ φιλων, οποτε αν σου πει "μα και μου" εσυ του λες κατι αποστομοτικο του στυλ "φυσικα και δεν το εννοουσα ερωτικα, παλαβωσες?" :p Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 το Β εννοω Αντρικο. Δηλαδή τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Εμένα με ξεχάσατε?:cry: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ο andreasarc με πρόλαβε billakosss, ξέχασες αυτόν τον παράγοντα!Όλα τα ενδεχόμενα μου έχουν περάσει απ'το μυαλό αν και τώρα τελευταία τείνω προς το χειρότερο για μένα σενάριο. Πάντως στη συζήτηση που είχαμε με ρώτησε εκείνος αν αυτός που μου αρέσει είναι απ'την παρέα κι εγώ το ζώο αφού πάγωσα στιγμιαία του λέω ναι και μου σκάει ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά. Αλλά μετά τον είδα ότι στράβωσε που του'πα για κάποιο θέμα "έλα ρε φίλε μπλα μπλα μπλα" και σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς καν να χαιρετήσει:ninja: Εσεις πως το εξηγήτε τώρα αυτό;:confused: Μήπως τον μπέρδεψα;Δε τον έχω πάντως για κανένα μ@λ@κ@ νάρκισσο που τη βρίσκει με το να ξέρει ότι τον γουστάρω ενώ αυτός δε νιώθει τπτ. Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ο andreasarc με πρόλαβε billakosss, ξέχασες αυτόν τον παράγοντα!Όλα τα ενδεχόμενα μου έχουν περάσει απ'το μυαλό αν και τώρα τελευταία τείνω προς το χειρότερο για μένα σενάριο. Πάντως στη συζήτηση που είχαμε με ρώτησε εκείνος αν αυτός που μου αρέσει είναι απ'την παρέα κι εγώ το ζώο αφού πάγωσα στιγμιαία του λέω ναι και μου σκάει ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά. Αλλά μετά τον είδα ότι στράβωσε που του'πα για κάποιο θέμα "έλα ρε φίλε μπλα μπλα μπλα" και σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς καν να χαιρετήσει:ninja: Εσεις πως το εξηγήτε τώρα αυτό;:confused: Μήπως τον μπέρδεψα;Δε τον έχω πάντως για κανένα μ@λ@κ@ νάρκισσο που τη βρίσκει με το να ξέρει ότι τον γουστάρω ενώ αυτός δε νιώθει τπτ. μηπως θα πρεπει να ξεκολισεις? ή να τον δεις πιο χαλαρα? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ε αφου τα σκατωσες τι περιμενες να κανει? Του χρωστας την πρωτη κινηση τωρα. Κι εγω στη θεση του ετσι θα φερομουν μεχρι να καταλαβω οτι εμενα θελεις. Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 @AngeloDion Με μια πρώτη γρήγορη ανάγνωση έχασα λίγο τη μπάλα! :wacko: Πολύ μπέρδεμα βρε συ! Πάντως τις έχεις τις κατακτήσεις σου:p Μόλις ξεκαθαρίσω λίγο το ποιά είναι "αυτή" και ποιά "εκείνη" θα σου πω την ταπεινή μου άποψη! Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 @AngeloDion Με μια πρώτη γρήγορη ανάγνωση έχασα λίγο τη μπάλα! :wacko: Πολύ μπέρδεμα βρε συ! Πάντως τις έχεις τις κατακτήσεις σου:p Μόλις ξεκαθαρίσω λίγο το ποιά είναι "αυτή" και ποιά "εκείνη" θα σου πω την ταπεινή μου άποψη! Ευχαριστώ!:O Μακάρι να "τις" έιχα, καλή τύχη και με σένα πάντως! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 μηπως θα πρεπει να ξεκολισεις? ή να τον δεις πιο χαλαρα? Εύκολο το'χεις;:( Πάντως κι εγώ όταν βγαίνουμε μη νομίζεις ότι τον κοιτάω σαν χάνος! Κάνουμε χαβαλέ με την παρέα και μια χαρά περνάω αλλά δεν ξέρω αν έτσι μπορώ να του περάσω το μήνυμα που θέλω:X Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχω κολλήσει άσχημα, απορρίπτω με τη μία τύπους που με φλερτάρουν γιατι σκέφτομαι αυτόν... Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Σε τετοιες περιπτωσεις δεν μιλαει κανεις.. κανει! Κανε μια κινηση παραπανω (σωματικη εννοω) οταν υπαρξει ευκαιρια. Αγγιξε τον, χαιδεψε τον...οτιδηποτε. Αν θελει θα ανταποκριθει εκεινη τη στιγμη ή αλλη ανταποδιδοντας. Αν δεν θελει δεν μπορεις να εκτεθεις γιατι αυτα συνηθιζονται και μεταξυ φιλων, οποτε αν σου πει "μα και μου" εσυ του λες κατι αποστομοτικο του στυλ "φυσικα και δεν το εννοουσα ερωτικα, παλαβωσες?" :p Μα έχουν γίνει τέτοιες φάσεις εκεί είναι που τρελαίνομαι! Είχαμε πάει στα μπουζούκια κι όπως χορεύαμε τσιφτετέλι με τα κορίτσια της παρέας έρχεται να χορέψει μαζί μου και είχαμε ενώσει τα χέρια μας και μετά πάω να κάνω στροφή και με κολλάει πάνω του, εγώ πλάτη προς αυτόν και με το κεφάλι γυρισμένο προς το μέρος του κι αυτός είχε γύρει ολόκληρος προς το μέρος μου κι έτσι χορέψαμε αγκαλίτσα:O Κι άλλες φορές μ'έχει χαϊδέψει στιγμιαία στα χέρια, ώμο κλπ. Κι εγώ τον ακουμπάω και πάντα επιδιώκω να κάθομαι δίπλα του και μόνο μαζί του είμαι τόσο γλυκιά... Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ε αφου τα σκατωσες τι περιμενες να κανει? Του χρωστας την πρωτη κινηση τωρα. Κι εγω στη θεση του ετσι θα φερομουν μεχρι να καταλαβω οτι εμενα θελεις. Το κατάλαβα κι εγώ ότι τα σκάτωσα :cry: αλλά όχι αμέσως, μετά συνειδητοποίησα οτί μπορεί να το πήρε στραβα που του μίλησα σαν να'μαστε φιλαράκια...:fool: Μετά όμως από κάποιες μέρες του'στειλα το μνμ και του' λεγα όταν μπορεί να τελειώσουμε τη συζήτηση. Τι άλλο να κάνω η γυναίκα, η επόμενη κίνηση δεν είναι δική του;:help: Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Εχει καμια αυτος? Αν δεν ξερεις ρωτα τον εμμεσα με την πρωτη ευκαιρια. Αν εχει πες του "μπραβο ρε... χαιρομαι που εχεις καποιον να σε νοιαζεται!" και μετα που θα στριψει στη γωνια κλαψε ελευθερα... Αν δεν εχει θα τον υποψιασεις και θα μαθεις επισης. Επειτα πες του σε μια αλλη ευκαιρια οτι " ο ανδρας πρεπει να κανει το πρωτο βημα". Μην ξαναναφερεις εκεινη τη συζητηση, πες του "χεστο αυτο, σα να μην το ειπα". Κανε τον να καταλαβει οτι γυρω απο αυτον περιστρεφεται η σκεψη σου και οτι δεν υπαρχει αλλος για σενα. Μονο τοτε θα προχωρησει. Πες στην πρωτη ευκαιρια οτι δεν εχεις καποιον αυτη την περιοδο και οτι νιωθεις "μοναξια" κλπ κλπ κλπ Τον κακομοιρο τον τυπακο.. νιωθω σα να συνομοτω εναντιον του.. :p Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Εχω και γω προβληματάκια με τις σχέσεις αντιθετου φύλου:) . ........ Ευχαριστώ!:) :cry: :cry: :( Το ξετύλιξα τελικά το κουβάρι σου! Κοίτα, όπως τα βλέπω εγώ η κοπέλα που σου αρέσει μάλλον σε γουστάρει κι αυτή αλλά φοβάται ή ντρέπεται να ανταποκριθεί γιατί ξέρει ότι άρεσες ή/και αρέσεις ακόμα στη φίλη της. Πακέτο...το θέμα τώρα είναι πόσο καλή φίλη είναι με την άλλη κοπέλα και πώς είναι ο χαρακτήρας της. Εγώ ας πούμε νομίζω ότι δε θα έκανα ποτέ σχέση με κάποιον που ξέρω ότι αρέσει σε κάποια φίλη μου. Να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για την περίπτωση που κάποια γουστάρει κάθε βδομάδα και άλλον αλλά μόνο αν είχε φάει χοντρό κόλλημα με το παιδί. Εσύ απ'τη μεριά σου μπορείς να πας κάποια στιγμή που θα είναι μόνη της και χωρίς να της ζητήσεις την άδεια :p να της πιάσεις την κουβέντα και όταν νιώσει άνετα πες της ότι σου αρέσει αλλά φοβόσουν να κάνεις κίνηση γιατί δεν ήθελες να τη φέρεις σε δύσκολη θέση με τη φίλη της. Έτσι δείχνεις ότι είσαι ώριμος και σέβεσαι τα αισθήματα της φίλης της αλλά κι ότι δεν αντέχεις άλλο να μη την διεκδικήσεις. Από εκεί και πέρα λογικά θα γίνει μια κουβέντα μεταξύ των δύο κοριτσιών κι ο Θεός να βάλει το χέρι του! Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Εχει καμια αυτος? Αν δεν ξερεις ρωτα τον εμμεσα με την πρωτη ευκαιρια. Αν εχει πες του "μπραβο ρε... χαιρομαι που εχεις καποιον να σε νοιαζεται!" και μετα που θα στριψει στη γωνια κλαψε ελευθερα... Αν δεν εχει θα τον υποψιασεις και θα μαθεις επισης. Επειτα πες του σε μια αλλη ευκαιρια οτι " ο ανδρας πρεπει να κανει το πρωτο βημα". Μην ξαναναφερεις εκεινη τη συζητηση, πες του "χεστο αυτο, σα να μην το ειπα". Κανε τον να καταλαβει οτι γυρω απο αυτον περιστρεφεται η σκεψη σου και οτι δεν υπαρχει αλλος για σενα. Μονο τοτε θα προχωρησει. Πες στην πρωτη ευκαιρια οτι δεν εχεις καποιον αυτη την περιοδο και οτι νιωθεις "μοναξια" κλπ κλπ κλπ Τον κακομοιρο τον τυπακο.. νιωθω σα να συνομοτω εναντιον του.. :p :wacko: Μα γιατί να του πω να το αφήσει το θέμα αφού εγώ θέλω να το συνεχίσουμε; Όσο για τα υπόλοιπα που λες ξέρει ότι εγώ δεν έχω σχέση εδώ και πολύ καιρό. Εκείνος δε, τη μία δηλώνει μπακούρι κι ότι δεν του αρέσει καμία, την άλλη ότι του αρέσουν διάφορες και την παράλλη που καθόταν δίπλα μου μιλούσε μ'ένα φίλο μας και καλά ψιθυριστά αλλά αρκετά δυνατά ώστε ν'ακούω κι εγώ για ένα ραντεβού που θα είχε με κάποια και έβγαζε και κοστολόγιο για τη σχέση τους!:shock: Κι αυτά έγιναν διαδοχικά, π.χ. Δ-Τ-Τ, τέτοια σταθερότητα απόψεων!:dizzy: Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Oxι κοπέλα μου, εγώ τουλάχιστον είτε έχω πιεί έιτε όχι, το ίδιο νιώθω....:cool: :cool: :cool: Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό :lol: :D :lol: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 :wacko: Μα γιατί να του πω να το αφήσει το θέμα αφού εγώ θέλω να το συνεχίσουμε; Όσο για τα υπόλοιπα που λες ξέρει ότι εγώ δεν έχω σχέση εδώ και πολύ καιρό. Εκείνος δε, τη μία δηλώνει μπακούρι κι ότι δεν του αρέσει καμία, την άλλη ότι του αρέσουν διάφορες και την παράλλη που καθόταν δίπλα μου μιλούσε μ'ένα φίλο μας και καλά ψιθυριστά αλλά αρκετά δυνατά ώστε ν'ακούω κι εγώ για ένα ραντεβού που θα είχε με κάποια και έβγαζε και κοστολόγιο για τη σχέση τους!:shock: Κι αυτά έγιναν διαδοχικά, π.χ. Δ-Τ-Τ, τέτοια σταθερότητα απόψεων!:dizzy: :lol: αφου καιγεσαι τοσο πολυ γιατι δεν του την πεφτεις κατευθιαν να σου φυγει και σενα. αλλα αν λες ειναι τοσο σταθερος στις αποψεις του...να προσεξεις μην την πατησεις μετα και δεν θες ουτε φιλοι να ειστε. προσεχε roody Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την πρώτη κατάλληλη ευκαιρία θα του το πω. Κι αν δεν έρθει σύντομα αυτη η ευκαιρία θα την δημιουργήσω εγώ! Άμα γουστάρει κι αυτός (που δε το βλέπω) έχει καλώς, αλλιώς προχωράμε παρακάτω, ξεκολλάω το μυαλό μου κι εγώ απ'τη μεριά μου θα του φέρομαι σαν αδερφό μου αφού θα'χουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν παίζει να γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Απλά ήθελα γνώμες για το τί μπορεί να αισθάνεται αυτός και τί αντίδραση να περιμένω όταν του το πω. Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 οταν πινω παντως το μονο που δεν σκεφτεται ειναι το κατω κεφαλι.. το συμπερασμα δικο σου. Τί εννοείς ακριβώς;:O Άλλοι λένε ότι όταν πίνεις βγαίνει στην επιφάνεια το υποσυνείδητο και κάνεις πράγματα που δε θα έκανες κανονικά λόγω αναστολών. Δε μιλάω φυσικά για την περίπτωση που έχει μεθύσει κάποιος! Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό :lol: :D :lol: Φυσικά και είναι καλό φίλε μου, γιατί να μην είναι δηλαδή....:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts