Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

πες μου κατι που θα σε ξενερωνε ομως εξισου τοσο πολυ...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

19 ήταν η κοπελίτσα. Τουλάχιστον ήταν ευγενική και ήρθε και με χαιρέτησε όταν έφευγε.

Kai οι φίλες ήταν πανέμορφες να υποθέσω ε???????????:lol::lol::lol::lol:

Τουλάχιστον μπορεί να σε γείωσε αλλά το κανε με διακριτικό τρόπο, χώρια ότι με το να σε "σπρώχνει" στις φίλες της διευρύνεις κοινωνικό κύκλο,άρα να χτυπήσεις κάτι καλό και ας είναι από άλλη παρέα :happy:

• 3 months later...
Γνώρισα την Κυριακή μια κοπελίτσα στην ΟΣΣ στο ΕΑΠ. Ιδια ηλικία με μένα, με τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν. Αλλάξαμε τηλέφωνα με πρόφαση τα μαθήματα. Την πήρα χθες το απόγευμα τηλέφωνο με τη δικαιολογία να βρεθούμε να διαβάσουμε. Τι λέτε, καλά το πάω, ή έπρεπε να της πω να βγούμε για καφέ;

Γνώρισα την Κυριακή μια κοπελίτσα στην ΟΣΣ στο ΕΑΠ. Ιδια ηλικία με μένα, με τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν. Αλλάξαμε τηλέφωνα με πρόφαση τα μαθήματα. Την πήρα χθες το απόγευμα τηλέφωνο με τη δικαιολογία να βρεθούμε να διαβάσουμε. Τι λέτε, καλά το πάω, ή έπρεπε να της πω να βγούμε για καφέ;

Καλα εκανες και της ειπες για διαβασμα εφοσον η προφαση ηταν τα μαθηματα!απο κει και περα θα δεις πως θα παει και η συναντηση και βλεποντας και κανοντας!

Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!:

Κοίτα όμως να δείχνεις συγκεντρωμένος στο διάβασμα εεεε... μην καρφωθείς! :lol:

Μπορει να μην σου αρεσει και εσενα τελικαοπότε πας για διαβασμα και βλέπεις;
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Φυσικά, μπορεί να γνωριστούμε και να μην μου αρέσει. Εκ πρώτης όψεως είναι αυτό που θέλω, κόντούλα, μελαχροινή, γλυκούλα.

Ε όχι κι έρωτας...Μιλήσαμε 10' και κάτι έγινε...Για το διάβασμα δεν ξέρω, δεν μπορεί αυτό το ΣΚ και την Τετάρτη πάω Κολωνία με τον ΑΡΗ...

δεν μπορεί αυτό το ΣΚ και την Τετάρτη πάω Κολωνία με τον ΑΡΗ...

Οποτε πες της το αλλο σ/κ.. :shifty:

της ειπες κιολας οτι δε μπορεις να βρεθειτε λογω αρη?

Της είπα ότι θα λείπω Γερμανία, δεν της είπα για ποιο λόγο θα λείπω Γερμανία. Οπως και να χει, με το που γυρίσω έχουμε κανονίσει να βρεθούμε. ;)

• 2 weeks later...

"ο νεος ερωτας του σουβλακη αργησε λιγες μερες..."

chapter II

τουλαχιστον μιλατε στο τηλ η με σμς?

Είναι πνιγμένη στη δουλειά λόγω εκλογών...

Υπομονή από εβδομάδα τελειώνουν οι εκλογές και θα την δείς :)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• 2 weeks later...
της ειπες κιολας οτι δε μπορεις να βρεθειτε λογω αρη?

Καλά αν της έλεγε κάτι τέτοιο χλομό αν θα τον ξαναέβλεπε η ίδια.

Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου, με κούρασε. Μπορεί να έχει όντως δουλειά, αλλά για φανταστείτε να γίνει κάτι μεταξύ μας και να μην μου απαντάει; Θα γίνουν τα νεύρα μου τσαντάλια. Παρεπιπτόντως ήρθε μια ωραία Γαλλικού στο φροντιστήριο που δουλεύω...:p

Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου, με κούρασε. Μπορεί να έχει όντως δουλειά, αλλά για φανταστείτε να γίνει κάτι μεταξύ μας και να μην μου απαντάει; Θα γίνουν τα νεύρα μου τσαντάλια. Παρεπιπτόντως ήρθε μια ωραία Γαλλικού στο φροντιστήριο που δουλεύω...:p

μήπως παίρνεις με απόκρυψη? εάν όχι, μήπως γι'αυτό? :p

πλακίτσα.. :p

πως μπορείς και ελπίζεις ακόμη ότι μπορεί να γίνει κάτι? οι εκλογές έχουν περάσει εδώ και μέρες και ακόμη έχει δουλειά? κανείς δεν ξέρει, θα μου πεις, αλλά αν συνεχίσει να μην το σηκώνει...στείλ'της ένα μήνυμα. :p :lol:

υγ. Γαλλικού? ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις μια ξένη γλώσσα [εκτός βέβαια και αν ξέρεις ήδη γαλλικά, αλλά μια επάναληψη ποτέ δεν έκανε κακό]. :p ;)

συγγνωμη κιολας αλλα αν δεν απανταει στα τηλεφωηνηματα σου επειδη εχει δουλεια,μπορει να σου στειλει ανετα ενα σμς αργα το βραδυ(και να το δεις οταν ανοιξεις το τηλεφωνο σου) ή να σε παρει ενα 2λεπτο τηλεφωνακι να δικαιολογηθει.

το πιο πιθανο ειναι να σε αποφευγει.

νεος ερωτας?θα χασω τον λογαριασμο....:ninja:

Αν πραγματικά γουστάρει/ενδιαφέρεται κάποιος και δουλειά να έχει μπορεί

χαλαρά σε κάποιο διάλειμμα να στείλει ένα sms για να τα πείτε ;)

Και το βράδυ καθώς πηγαίνει σπίτι ή μόλις έχει φτάσει σπίτι μπορεί να σε πάρει

10 λεπτά (ή να σου κάνει μια αναπάντητη για να την πάρεις) ένα τηλεφωνάκι.

Για τι ηλικία μιλάμε ;