FREAK_OF_NATURE Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 πες μου κατι που θα σε ξενερωνε ομως εξισου τοσο πολυ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 19 ήταν η κοπελίτσα. Τουλάχιστον ήταν ευγενική και ήρθε και με χαιρέτησε όταν έφευγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 19 ήταν η κοπελίτσα. Τουλάχιστον ήταν ευγενική και ήρθε και με χαιρέτησε όταν έφευγε. Kai οι φίλες ήταν πανέμορφες να υποθέσω ε???????????:lol::lol::lol::lol: Τουλάχιστον μπορεί να σε γείωσε αλλά το κανε με διακριτικό τρόπο, χώρια ότι με το να σε "σπρώχνει" στις φίλες της διευρύνεις κοινωνικό κύκλο,άρα να χτυπήσεις κάτι καλό και ας είναι από άλλη παρέα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Δεν ήταν άσχημες, αλλά νομίζω ότι δεν χτυπάει ωραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Γνώρισα την Κυριακή μια κοπελίτσα στην ΟΣΣ στο ΕΑΠ. Ιδια ηλικία με μένα, με τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν. Αλλάξαμε τηλέφωνα με πρόφαση τα μαθήματα. Την πήρα χθες το απόγευμα τηλέφωνο με τη δικαιολογία να βρεθούμε να διαβάσουμε. Τι λέτε, καλά το πάω, ή έπρεπε να της πω να βγούμε για καφέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Γνώρισα την Κυριακή μια κοπελίτσα στην ΟΣΣ στο ΕΑΠ. Ιδια ηλικία με μένα, με τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν. Αλλάξαμε τηλέφωνα με πρόφαση τα μαθήματα. Την πήρα χθες το απόγευμα τηλέφωνο με τη δικαιολογία να βρεθούμε να διαβάσουμε. Τι λέτε, καλά το πάω, ή έπρεπε να της πω να βγούμε για καφέ; Καλα εκανες και της ειπες για διαβασμα εφοσον η προφαση ηταν τα μαθηματα!απο κει και περα θα δεις πως θα παει και η συναντηση και βλεποντας και κανοντας! Παράθεση Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Γνώρισα την Κυριακή μια κοπελίτσα στην ΟΣΣ στο ΕΑΠ. Ιδια ηλικία με μένα, με τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν. Αλλάξαμε τηλέφωνα με πρόφαση τα μαθήματα. Την πήρα χθες το απόγευμα τηλέφωνο με τη δικαιολογία να βρεθούμε να διαβάσουμε. Τι λέτε, καλά το πάω, ή έπρεπε να της πω να βγούμε για καφέ; Κοίτα όμως να δείχνεις συγκεντρωμένος στο διάβασμα εεεε... μην καρφωθείς! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Μπορει να μην σου αρεσει και εσενα τελικαοπότε πας για διαβασμα και βλέπεις; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Φυσικά, μπορεί να γνωριστούμε και να μην μου αρέσει. Εκ πρώτης όψεως είναι αυτό που θέλω, κόντούλα, μελαχροινή, γλυκούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 νεος ερωτας για τον σουβλάκι. ποτε θα διαβασετε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Ε όχι κι έρωτας...Μιλήσαμε 10' και κάτι έγινε...Για το διάβασμα δεν ξέρω, δεν μπορεί αυτό το ΣΚ και την Τετάρτη πάω Κολωνία με τον ΑΡΗ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 δεν μπορεί αυτό το ΣΚ και την Τετάρτη πάω Κολωνία με τον ΑΡΗ... Οποτε πες της το αλλο σ/κ.. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Οποτε πες της το αλλο σ/κ.. :shifty: Επιστρέφω την άλλη Κυριακή το μεσημέρι. Είπαμε για το απόγευμα. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 της ειπες κιολας οτι δε μπορεις να βρεθειτε λογω αρη? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Της είπα ότι θα λείπω Γερμανία, δεν της είπα για ποιο λόγο θα λείπω Γερμανία. Οπως και να χει, με το που γυρίσω έχουμε κανονίσει να βρεθούμε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Τελικά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε...Καταραμένες εκλογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 "ο νεος ερωτας του σουβλακη αργησε λιγες μερες..." chapter II τουλαχιστον μιλατε στο τηλ η με σμς? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Είναι πνιγμένη στη δουλειά λόγω εκλογών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Είναι πνιγμένη στη δουλειά λόγω εκλογών... Υπομονή από εβδομάδα τελειώνουν οι εκλογές και θα την δείς :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 της ειπες κιολας οτι δε μπορεις να βρεθειτε λογω αρη? Καλά αν της έλεγε κάτι τέτοιο χλομό αν θα τον ξαναέβλεπε η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου, με κούρασε. Μπορεί να έχει όντως δουλειά, αλλά για φανταστείτε να γίνει κάτι μεταξύ μας και να μην μου απαντάει; Θα γίνουν τα νεύρα μου τσαντάλια. Παρεπιπτόντως ήρθε μια ωραία Γαλλικού στο φροντιστήριο που δουλεύω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου, με κούρασε. Μπορεί να έχει όντως δουλειά, αλλά για φανταστείτε να γίνει κάτι μεταξύ μας και να μην μου απαντάει; Θα γίνουν τα νεύρα μου τσαντάλια. Παρεπιπτόντως ήρθε μια ωραία Γαλλικού στο φροντιστήριο που δουλεύω...:p μήπως παίρνεις με απόκρυψη? εάν όχι, μήπως γι'αυτό? :p πλακίτσα.. :p πως μπορείς και ελπίζεις ακόμη ότι μπορεί να γίνει κάτι? οι εκλογές έχουν περάσει εδώ και μέρες και ακόμη έχει δουλειά? κανείς δεν ξέρει, θα μου πεις, αλλά αν συνεχίσει να μην το σηκώνει...στείλ'της ένα μήνυμα. :p :lol: υγ. Γαλλικού? ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις μια ξένη γλώσσα [εκτός βέβαια και αν ξέρεις ήδη γαλλικά, αλλά μια επάναληψη ποτέ δεν έκανε κακό]. :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου, με κούρασε. Μπορεί να έχει όντως δουλειά, αλλά για φανταστείτε να γίνει κάτι μεταξύ μας και να μην μου απαντάει; Θα γίνουν τα νεύρα μου τσαντάλια. Παρεπιπτόντως ήρθε μια ωραία Γαλλικού στο φροντιστήριο που δουλεύω...:p συγγνωμη κιολας αλλα αν δεν απανταει στα τηλεφωηνηματα σου επειδη εχει δουλεια,μπορει να σου στειλει ανετα ενα σμς αργα το βραδυ(και να το δεις οταν ανοιξεις το τηλεφωνο σου) ή να σε παρει ενα 2λεπτο τηλεφωνακι να δικαιολογηθει. το πιο πιθανο ειναι να σε αποφευγει. νεος ερωτας?θα χασω τον λογαριασμο....:ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 νεος ερωτας?θα χασω τον λογαριασμο....:ninja: Δεν τον λες έρωτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου, με κούρασε. Μπορεί να έχει όντως δουλειά, αλλά για φανταστείτε να γίνει κάτι μεταξύ μας και να μην μου απαντάει; Θα γίνουν τα νεύρα μου τσαντάλια. Παρεπιπτόντως ήρθε μια ωραία Γαλλικού στο φροντιστήριο που δουλεύω...:p Αν πραγματικά γουστάρει/ενδιαφέρεται κάποιος και δουλειά να έχει μπορεί χαλαρά σε κάποιο διάλειμμα να στείλει ένα sms για να τα πείτε ;) Και το βράδυ καθώς πηγαίνει σπίτι ή μόλις έχει φτάσει σπίτι μπορεί να σε πάρει 10 λεπτά (ή να σου κάνει μια αναπάντητη για να την πάρεις) ένα τηλεφωνάκι. Για τι ηλικία μιλάμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts