FREAK_OF_NATURE Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Είχαμε πάει χθες σε ένα μασκέ πάρτυ. Χόρευα με κάποια, υπήρξαν πειραγματάκια, αλλά τελικά δεν της έδωσα το τηλέφωνο μου. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά τα παιδιά που ήταν μαζί μου με κράζανε. :Oαν δε σου αρεσε γιατι να το δωσεις?? ασε που αν σου γυαλιζε, θα ζητουσες εσυ το δικο της.. Δηλαδή εσύ ποτέ δεν έκανες κάτι για να μη νοιώθεις μόνη; :rolleyes: να κανεις σχεση για να μην εισαι μονος??:wacko::wacko::wacko: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Η δική μου εμπειρία μου λέει πως αν αρέσει μια γυναίκα σ' έναν άντρα, αυτός πρέπει να πάρει τον αριθμό της και όχι να δώσει τον δικό του. Συνήθως αν ζητήσει τον αριθμό της και αυτή δεν θέλει, απλά θα ζητήσει τον δικό του, έτσι για να μην τον απορρίψει... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 να κανεις σχεση για να μην εισαι μονος??:wacko::wacko::wacko: Πολλοί το κάνουν. Εγώ δεν είμουν 100% σίγουρος. Ισως έπρεπε να πάρω το τηλ. της για ένα καφέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) δε ξέρω δεν θεωρώ οτι πρέπει να κάνω πράγματα που δε θέλω ΜΕΧΡΙ σε αυτό τον τομέα.. προτιμώ να μείνω μόνη μου παρά να νιώθω οτι κάνω αγγαρεία.. δε χρειάζομαι να γεμίσω τη ζωή μου έτσι,δόξα τω θεώ έχω φίλους,οικογένεια και ανθρώπους που με αγαπάνε βέβαια αυτό είναι μια διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων. Θεωρώ οτι μέχρι 'ένα σημείο το να μείνει κάποιος μόνος του του κάνει και λίγο καλό.. Για μένα είναι προτιμότερο αυτό απο το να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που μου είναι αδιάφορος. βέβαια,αν με το "κάτι" εννοούνταν απλά το σεξ πάω πάσο υπο την αίρεση οτι και οι δυο γνωρίζουν οτι είναι απλά μια "φάση" και συναινούν,και αυτό γιατί δε θεωρώ προϋπόθεση να έχεις σχέση για κάτι τέτοιο,άσχετα που με βρίσκει αντίθετη σαν Βιργινία αυτό..Να βρει ένας άνθρωπος σεξ είναι απο τα πιο εύκολα πράγματα που μπορεί να κάνει,το απο κει και πέρα είναι το δύσκολο Edited February 16, 2010 by virginia285 Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι την 1η Λυκείου έκανα παρέα με την Κ. Είχαμε γνωριστεί στη θάλασσα, όπου της έμαθα θαλάσσιο σκι, παίζαμε μαζί μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Στην 2η ή 3η Γυμνασίου, την 1η μέρα των μαθημάτων στο φροντιστήριο των γερμανικών γνωρίζω την Ε. και θαμπώνομαι από την ομορφιά της. Στο διάλλειμμα έρχεται και μου μιλάει. "Είσαι ο Π. ο φίλος της Κ.; Εχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από αυτήν για σένα". Αρχίσαμε και κάναμε παρέα οι τρεις μας. Ερχονταν σπίτι, παίζαμε επιτραπέζια, όμορφες στιγμές. Εγώ καψουρευόμουν την Ε. Κάποια στιγμή σπάω το χέρι μου. Η Ε. αρχισε και μου ξανάγραφε τις σημειώσεις από τα μαθήματα,πράγμα που την ανέβασε στην εκτίμησή μου. Ολη η τάξη είχε καταλάβει ότι τη γούσταρα αλλά εγώ είμουν πολύ ντροπαλός για να της το δείξω. Τελειώνουν τα μαθήματα και χάνω και την Κ. και την Ε. Στη μέση της 1ης Λυκείου μετακομίζω στην Αθήνα. Από τότε δεν ξαναβρέθηκα με τα κορίτσια, αν και τις είχα πολύ συχνά στο μυαλό μου. Πέρυσι το καλοκαίρι μιλάω με τον πατέρα μου αν έχει το τηλ. του πατέρα της Κ. ετσι ώστε να έρθω σε επαφή μαζί της. Μιλάμε, χσρηκε πολύ που με άκουσε μετά από τόσα χρόνια και κάποια στιγμή βρεθήκαμε. Ολα αυτά στην Κρήτη, πέρυσι το καλοκαίρι. Περάσαμε πολύ ωραία, και κάποια στιγμή ήρθε η κουβέντα της Ε. Η Κ. μου είπε ότι έχει γίνει πολύ εντυπωσιακή. Την πήραμε τηλέφωνο και της λέω ότι είμαι κάποιος φίλος από το υπερπέραν, κατευθείαν βρήκε ότι είμαι εγώ...:blink: Χθες, πήρα τηλέφωνο την Κ. και της ζήτησα το τηλ. της Ε. για να της ευχηθώ για τη γιορτή της. Δεν μου το έστειλε. Την πήρα 5-6 φορές και στο τέλος μόνο που δεν με έβρισε. Μου είπε ότι δεν μπορεί να μου δώσει το τηλέφωνό της και όταν της είπα να την πάρει τηλέφωνο να ζητήσει την άδειά της μου είπε ότι δεν κάνουν παρέα όπως παλιά και δεν μπορεί να της τηλεφωνήσει για ένα τέτοιο λόγο! :blink: Μου έιπε αν θέλω τόσο πολύ να την αναζητήσω στο facebook, όπου δεν ήξερε αν έχει λογαριασμό. Τι συμβαίνει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Όταν το καλοκαίρι η Κ. σου είπε ότι η Ε. έχει γίνει πολύ εντυπωσιακή, με τι τρόπο στο είπε; Και γενικά πως σου μίλαγε η Κ. για την Ε. ; Μήπως η Κ. ζηλεύει την Ε.; Μήπως η Κ. ψηνόταν για εσένα, αλλά έσυ έδειξες ότι ακόμα σκέφτεσαι την Ε. και ζήλεψε; Για μάθε μέσω τρίτων γιατί τα σπάσανε; Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros88 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Καλησπερα παιδια προσφατα (1 βδομαδα περιπου) γνωρισα μια κοπελα στο ιντερνετ, αρχισαμε να μιλαμε και γενικα απο οτι εβλεπα περναγαμε αρκετα ευχαριστα και εχουμε αρκετα κοινα τα οποια απο οσο μου εχει πει τα βλεπει και αυτη. Στην κουβεντα δεν ειχα κανει πολυ πεσιμο απλα μερικα καλα λογια της ελεγα που και που, την 2-3 μερα απο τοτε ανταλαξαμε τηλ μεναμε και κοντα και μεταξυ σοβαρου και αστειου λεγαμε να κανονισουμε. Στα μυνηματα αυτη πιο μετα ανοιχτηκε λιγο και αρχισε τα ματια μου καρδια μου κλπ, αρχισα να ανταποδιδω και εγω. Απο οσο μου εχει πει και της εχω πει με εχει συμπαθησει αρκετα. Χθες βγηκαμε για εναν καφε για να γνωριστουμε απο κοντα και εγω ημουν αρκετα ανετος αν και δεν το περιμενα, την συμπαθησα και αλλο αλλα επειδη ειμαι καπως πιο μαζεμενος χαρακτηρας δεν της την επεσα... ημουν οπως μιλαγαμε στα μυνηματα και πιο πολυ ηθελα να την κανω να νιωσει ανετα. Υπηρχαν "τυχαια" αγγιγματα σε χερια και ποδια και γενικα ηταν λες και την ηξερα καιρο. Το καλο ειναι οτι η ωρα περασε παρα πολυ γρηγορα και για τους 2 μας, δηλαδη το ολο ραντεβου κρατησε 4 ωρες, αφου να φανταστειτε καποια στιγμη νομιζα και εγω και αυτη οτι ειναι 10 και η ωρα ηταν 12. Η κοπελα απο οσο καταλαβα στην κουβεντα δεν συμπαθει αυτους που την πεφτουν με το καλημερα αλλα ουτε και εγω δεν ειμαι τετοιος τυπος. Επειδη ομως δεν ειμαι και τοσο πολυ γνωστης του θεματος γιατι δεν εχω και τοσες εμπειριες θα ηθελα να μου πειτε λιγο πως να το χειριστω απο εδω και περα. Και χθες το βραδυ και σημερα μιλαγαμε με μυνηματα αλλα εστειλα εγω πρωτος, λεω να περασουν 2-3 μερες και να της ξαναπω να βγουμε και τοτε να αρχισουμε λιγο την κουβεντα για τα παραπερα. Καποια γνωμη αποψη πανω στο θεμα για το πως να το παω; ΥΓ η κοπελα ειναι 20 και εγω 22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 εδω που τα λεμε αν καποιος με θυμηθει μονο και μονο για να ζητησει το τηλεφωνο μιας φιλης μου, θα με ενοχλησει απο την αποψη "κατσε ρε φιλε..για εμας δε πηρες ενα τηλεφωνο να δεςι αν ζουμε η αν πεθαναμε και μας θυμασαι τωρα για ενα τηλεφωνο??" απο εκει και περα θα το εδινα,αλλα ως εκει εφοσον λεει πως δεν ξερει καν αν εχει φειςμπουκ,θεωρω πως απομακρυνθηκανε και οντως ειναια κομψο να την παρει τηλεφωνο για εναν τοσο ασημαντο λογο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) εδω που τα λεμε αν καποιος με θυμηθει μονο και μονο για να ζητησει το τηλεφωνο μιας φιλης μου, θα με ενοχλησει απο την αποψη "κατσε ρε φιλε..για εμας δε πηρες ενα τηλεφωνο να δεςι αν ζουμε η αν πεθαναμε και μας θυμασαι τωρα για ενα τηλεφωνο??" απο εκει και περα θα το εδινα,αλλα ως εκει εφοσον λεει πως δεν ξερει καν αν εχει φειςμπουκ,θεωρω πως απομακρυνθηκανε και οντως ειναια κομψο να την παρει τηλεφωνο για εναν τοσο ασημαντο λογο Ρε συ Freak, είχαμε βρεθεί πέρρυσι το καλοκαίρι. Από τότε δεν είχαμε ξαναμιλήσει και την πήρα προχθές για να της ζητήσω το τηλ. της Ε. για να της ευχηθω, και αν γίνεται να ξαναβρεθούμε μετά από τόσα χρονια. Φυσικά και δεν επιδιόκω τίποτα περισσότερο διότι είναι ανέφικτο. Edit: Από το καλοκαίρι που βρεθήκαμε μιλήσαμε 2-3 φορές στο τηλέφωνο. Edit#2: Βρήκα μια κοπέλα στο facebook με τα χαρακτηριστικά της αλλά δεν μοιάζει για πάνω από 22-23 χρονών.. Edited May 22, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ρε συ Freak, είχαμε βρεθεί πέρρυσι το καλοκαίρι. Από τότε δεν είχαμε ξαναμιλήσει και την πήρα προχθές για να της ζητήσω το τηλ. της Ε. για να της ευχηθω, και αν γίνεται να ξαναβρεθούμε μετά από τόσα χρονια. Φυσικά και δεν επιδιόκω τίποτα περισσότερο διότι είναι ανέφικτο. Edit: Από το καλοκαίρι που βρεθήκαμε μιλήσαμε 2-3 φορές στο τηλέφωνο. Edit#2: Βρήκα μια κοπέλα στο facebook με τα χαρακτηριστικά της αλλά δεν μοιάζει για πάνω από 22-23 χρονών.. οπως και να εχει ακομα και καθε μερα να μιλουσατε,εφοσον σου λεει πως δεν μπορει να παρει στα καλα καθουμενα και να της πει "με πηρε ο σουβλακος θελει το τηλ σου..να του το δωσω?" σημαινει πως εχουν αραιωσει και μεταξυ τους με τα χαρακτηριστικα ψαχνεις???ονοματεπωνυμο δεν εχεις?παρε στο 11880:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Ρε με το ονοματεπώνυμο και δεν ξέρω αν είναι αυτή...Πήρα στο 11888 και μου δώσανε 3 τηλέφωνα, το 1 ήταν μονίμως κλειστό τα άλλα 2 λάθος.... Edit: Την έκανα add, ελπίζοντας να είναι αυτή, γράφοντας "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ" Edited May 22, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 επομενη απορια.. για να γραφεις σε αυτο το θεμα ,προφανως σου αρεσει και σου γυαλισε.. αυτη κρητη,εσυ αθηνα... το σκεφτηκες αυτο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Δεν θέλω να γίνει κάτι μεταξύ μας, είναι ΟΥΤΟΠΙΚΟ. Απλά θέλω να την ξαναδώ. Απλά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 τοσα χρονια ξεχ^ασμενη δεν την ειχες?? τεσπα..σου ευχομαι να την βρεις! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 εγω κατεληξα στο συμπερασμα οτι αβυσος η ψυχη των γυναικων ,βασικα μου την πεφτει αγρια η πρωην ενος φιλου μου και εγω απο φιλοτιμο αντιστεκομαι σθεναρα για ποσο δεν ξερω φυσικα αλλα αντιστεκομαι ,τωρα αυτη δεν ειναι ανοητη να την πεφτει σε φιλο του πρωην ,νταξει μπορει να θελει να τον κανει να ζηλεψει αλλα και να κοιμηθουμε και μαζι για αυτο τς τς Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimvakakis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Είμαι φίλος με Κ. εδώ και 3 χρόνια. Η παρέα αποτελείτε απο 3 ατομα: εμένα, αυτήν και αλλον ενα. Είμαστε πολύ κοντά και οι 3. Καθε μέρα μαζί, κοιμομασταν μαζί κτλ. Εγώ είμαι υπέρ των σχέσεων αυτη είναι κατά και πηγαίνει με οποιον βρεί! Κάποτε εκανε μια σχέση και τότε απομακρυνθήκαμε λιγο (σε καμία περίπτωση δεν χαθηκαμε, απλα αντι για κάθε μέρα, βρισκόμασταν 1 στις 3 μέρες). ΤΟΤΕ άρχισα να την ερωτεύομαι. Στην αρχή δεν το είχα καταλάβει και έδινα περίεργες ερμηνείες στα συναισθήματα μου. Σιγά σιγά ομως κατάλαβα τι ένιωθα. Εκανα τα πάντα για να απομακρυνθώ απο την παρέα... αλλα δεν τα κατάφερνα!! Κάποια στιγμή η Κ. χώρισε με ασχμημο τρόπο που την πλήγωσε. 3 μήνες μετά φιληθήκαμε ερωτικά. Συζητήσαμε και αυτή ήθελε πολύ να κάνουμε σεξ, αλλα μέχρι εκεί. Δεν ήθελε σχέση, εγώ φοβόμουνα! Κάποια στιγμή έγινε και αυτό και τώρα κάνουμε σεξ συνέχεια αλλα αυτή δεν θέλει σχέση. Το πρόβλημα μου είναι οτι σε λίγο καιρό αυτή θα βρει κάποιον αλλο (όπως συνηθίζει) και εγώ τι θα κάνω???? Μήπως πρέπει να σταματήσουμε κάθε επαφή απο τώρα?? Ενωήτε οτι όλα αυτά τα εχουμε καρτήσει κρυφά απο τους άλλους φίλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Να απαντήσω στον petros88, ναι θα σε συμβούλευα να το πας σιγά σιγά! Την βλέπεις θετική, να μην αγχώνεσαι, αλλά κράτα και μια ψιλοαπόσταση να σιγουρευτείς ότι όντως σε θέλει για σχέση.. εκτός εαν δεν θέλει σχέση.. Θέλω να πω μερικές φορές τρώμε και τα μούτρα μας...! Καλή επιτυχία σου εύχομαι. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) Είμαι φίλος με Κ. εδώ και 3 χρόνια. Η παρέα αποτελείτε απο 3 ατομα: εμένα, αυτήν και αλλον ενα. Είμαστε πολύ κοντά και οι 3. Καθε μέρα μαζί, κοιμομασταν μαζί κτλ. Εγώ είμαι υπέρ των σχέσεων αυτη είναι κατά και πηγαίνει με οποιον βρεί! Κάποτε εκανε μια σχέση και τότε απομακρυνθήκαμε λιγο (σε καμία περίπτωση δεν χαθηκαμε, απλα αντι για κάθε μέρα, βρισκόμασταν 1 στις 3 μέρες). ΤΟΤΕ άρχισα να την ερωτεύομαι. Στην αρχή δεν το είχα καταλάβει και έδινα περίεργες ερμηνείες στα συναισθήματα μου. Σιγά σιγά ομως κατάλαβα τι ένιωθα. Εκανα τα πάντα για να απομακρυνθώ απο την παρέα... αλλα δεν τα κατάφερνα!! Κάποια στιγμή η Κ. χώρισε με ασχμημο τρόπο που την πλήγωσε. 3 μήνες μετά φιληθήκαμε ερωτικά. Συζητήσαμε και αυτή ήθελε πολύ να κάνουμε σεξ, αλλα μέχρι εκεί. Δεν ήθελε σχέση, εγώ φοβόμουνα! Κάποια στιγμή έγινε και αυτό και τώρα κάνουμε σεξ συνέχεια αλλα αυτή δεν θέλει σχέση. Το πρόβλημα μου είναι οτι σε λίγο καιρό αυτή θα βρει κάποιον αλλο (όπως συνηθίζει) και εγώ τι θα κάνω???? Μήπως πρέπει να σταματήσουμε κάθε επαφή απο τώρα?? Ενωήτε οτι όλα αυτά τα εχουμε καρτήσει κρυφά απο τους άλλους φίλους!! και τι δεν θα εδινα για να ειμαι στην θεση σου.... :rolleyes: Edited July 18, 2010 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Φίλε jimvakakis η πλειοψηφία των αντρών θα ήθελε να είναι στη θέση σου.:rolleyes: Και συ παραπονιέσαι?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 λυση 1: απομακρυνεσαι και τα χανεις ολα.και την φιλια και το σεξ και το ενδεχομενο σχεσης λυση 2: μενεις εκει και την πρηζεις για σχεση.μπορει να σου κατσει αλλα το πιο πιθανο ειναι να φρικαρει και να πας και παλι στην λυση 1 μονο που αυτη την φορα θα απομακρυνθει αυτη λυση 3: κανεις την παπια και συνεχιζεις αλλα ΜΕΘΟΔΙΚΑ.δεν κανεις λογο για σχεση αλλα φερεσαι ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ. με λιγα λογια προσπαθεις να την κανεις να αλλαξει αποψη-αν αλλαξει ποτε..- καλη δυναμη Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Μην αναλώνεσαι άσκοπα γιατί ο καιρός περνά και πιθανόν να χάνουμε ευκαιρίες στην ζωή. Αν αλλάξει γνώμη ξέρει να σε βρεί (και αν είσαι τότε διαθεσιμος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Είμασταν χθες σε ενα club στο Ρέθυμνο με κάτι φίλους. Χορεύω με μια κοπελίτσα και μου λεει δεν μπορώ να χορέψω μαζι σου, έχω αγόρι. Οι φίλες μου όμως είναι ελεύθερες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Είμασταν χθες σε ενα club στο Ρέθυμνο με κάτι φίλους. Χορεύω με μια κοπελίτσα και μου λεει δεν μπορώ να χορέψω μαζι σου, έχω αγόρι. Οι φίλες μου όμως είναι ελεύθερες.... πόσο χρονών ήταν η κοπέλα 5???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Είμασταν χθες σε ενα club στο Ρέθυμνο με κάτι φίλους. Χορεύω με μια κοπελίτσα και μου λεει δεν μπορώ να χορέψω μαζι σου, έχω αγόρι. Οι φίλες μου όμως είναι ελεύθερες.... και γιατι δε χορεψαν οι φίλες μαζι σου??? καλα η ηλικια δεν εχει ρολο. μπορει να το ειπε επειδη σε ειδε ετοιμο για επιθεση και ηθελε να σε κοψει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 και γιατι δε χορεψαν οι φίλες μαζι σου??? καλα η ηλικια δεν εχει ρολο. μπορει να το ειπε επειδη σε ειδε ετοιμο για επιθεση και ηθελε να σε κοψει. μα και ετοιμο για επιθεση να τον ειδε δεν γυρνας να του πεις του αλλου δεν μπορω να χορεψω γιατι εχω αγορι χορεψε με τις φιλες μου που ειναι ελευθερες...ακουγετε πολυ καπως νομιζω...πως εχετε γινει ετσι οι γυναικες??? τσ τσ τσ :p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts