Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

sta idia kataligoume...ayto den einai anwmalo?na prepei na xaseis kati pou sou feretai toso kala gia na katalaveis?
Να καταλάβεις τι;

Δεν καταλαβαίνεις ότι τελικά τον ήθελες τόσο καιρό και δεν το ήξερες.Ποτέ δεν τον ήθελες και ποτέ δεν θα τον θέλεις σαν άτομο.

Απλά σου λείπει η αίσθηση του να νιώθεις ξεχωριστός.Έχει διαφορά.

Στην περίπτωση που όσο πιο πολύ σε φτύνουν,τόσο πιο πολύ κολλάς είναι θέμα χαμηλής αυτοεκτίμησης.Αν αγαπούσες τον εαυτό σου,δεν θα επέτρεπες σε κανέναν να σε ξεφτυλίζει.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχεις άδικο pasalimani. Δυστυχώς συμβαίνει αυτό. Και να προσπαθήσω να το εξηγήσω, δεν θα βγάλω άκρη πάντως...:(

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Να καταλάβεις τι;

Δεν καταλαβαίνεις ότι τελικά τον ήθελες τόσο καιρό και δεν το ήξερες.Ποτέ δεν τον ήθελες και ποτέ δεν θα τον θέλεις σαν άτομο.

Απλά σου λείπει η αίσθηση του να νιώθεις ξεχωριστός.Έχει διαφορά.

Στην περίπτωση που όσο πιο πολύ σε φτύνουν,τόσο πιο πολύ κολλάς είναι θέμα χαμηλής αυτοεκτίμησης.Αν αγαπούσες τον εαυτό σου,δεν θα επέτρεπες σε κανέναν να σε ξεφτυλίζει.

δεν έχει σχέση τόσο πολύ η αυτοεκτίμηση. Αυτό που συμβαίνει είναι η ερωτική έλξη. Τί να κάνουμε, υπάρχει...δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Απλά σε ελκύει ο άλλος και ας μη σου δίνει σημασία....δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τα αισθήματά σου

δεν έχει σχέση τόσο πολύ η αυτοεκτίμηση. Αυτό που συμβαίνει είναι η ερωτική έλξη. Τί να κάνουμε, υπάρχει...δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Απλά σε ελκύει ο άλλος και ας μη σου δίνει σημασία....δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τα αισθήματά σου
Κάποιος που δεν σου δίνει σημασία και σε φτύνει,ενώ εσύ κάνεις τα πάντα για να του δείξεις το ενδιαφέρον σου,δεν αξίζει να είναι δίπλα σου.Από τη στιγμή που κολλάς λοιπόν σε τέτοια άτομα,ενώ θα μπορούσες να έχεις δίπλα σου άλλα που θα έκαναν τα πάντα για σένα,δεν έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση;

kai den milaw MONO gia erwtikes sxeseis.stis filikes?stis oikogeneiakes?kserw paara polles oikogeneies pou yparxoun 2 paidia,ayto pou deixnei perisotero tin agapi kai tin ekswterikevei kai to allo to pio kleisto me eswstrefi stoixeia tou xaraktira,oi goneis deixnoun sto allo paidi perisoteri "agapi".egw px kai i ksaderfi mou,i theia mou einai nea,i ksaderfi mou exei ta idia hobby me tin theia mou ta opoia ta exei psaksei giati tin eixe protypo,tis deixnei me tilefwna,me prakseis poso ti skeftetai kai tin ektimaei,kai egw o apolyta eswstrefis,kleistos,den ekfrazw pote synaistimata den pairnw tilefwna, oute kan thimamai giortes ktl.i theia mou gia emena kovei fleves.

as poume eixa mia sxesi me mia kopela prin 3 xronia,pragmatika tis ferthika apisteyta adika me tin ennoia oti se aytin eixa deiksei kai kanei ta misa pragmata

ap oti se oles tis ypoloipes kopeles mou.asxeto oti aksize polla perisotera alla emena den mou vgainane,den to ekana epitides.pote den me kseperase kai einai vevaio oti meta apo emena exei vrei agoria pou tis ferthikan para poly kalytera.kai eixa pesei se alles periptwseis me ta moutra opou,mporousa na kanw ta panta erwtevmenos full,kai me podopatisan,tha mou peite etyxe,alla se olous exei "tyxei"kai "tyxainei" se pososto yperpolaplasio ap oti to antitheto.

valeria den einai thema xamilis aytoektimisis,mporeis na eisai o pio egwistis o pio yperifanos anthrwpos tou kosmou,kai na vrethei to lathos atomo pou tha sta patisei ola.pou tha se kanei na xaseis tin aytoektimisi sou,kai den tha to katalaveneis oti tin exases,giati tha nomizeis oti pragmatika gia ola ftais esy,kai wraia den aksizei ena atomo na to exeis dipla sou,ekeini tin wra den skeftesai oti esena den sou aksizei alla oti esy den tou/tis aksizeis asxeta oti meta otan ta vlepeis ksekathara katalaveneis tin alithia.alla ayta einai alla themata apo ayto pou arxisame.

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Με αρκετές από τις παραπάνω απόψεις συμφωνώ.

Δυστυχώς, το να αποφασίσεις αν πρέπει να δείξεις ορθάνοιχτα αυτά που θρέφεις μέσα σου προς το άλλο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είναι δίκοπο μαχαίρι. Γιατί, από την μία λες να μην το δείξεις ώστε να μην γίνεις θύμα εκμετάλλευσης και από την άλλη λες "αν δεν το δείξω, πώς θα καταλάβει τα δικά μου αισθήματα;"

Η ουτοπία θα ήταν να έλεγαν όλοι τα αισθήματά τους άμεσα με πράξεις και από την αρχή. Από την στιγμή όμως που υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, δηλαδή από την μία εκείνοι που δεν κολλάνε σε τέτοια θέματα και από την άλλη εκείνοι που τα κρύβουν μέσα τους -σαν λες και είναι ντροπή ή έγκλημα να αισθάνεσαι κάτι για κάποιον- τότε αναγκαστικά υπάρχουν θύματα και θήτες. Φυσικά υπάρχουν και όρια. Δεν λέμε να την πέφτουμε σε όποια/ον δούμε στον δρόμο, έτσι; Παντού μέτρο.

Το αποτέλεσμα είναι τα "θύματα" να είναι εκείνα που πονάνε πιο πολύ, ξεχνώντας να βάλουν στις τόσες σκέψεις που υπάρχουν στο μυαλό τους, τον παράγοντα "εγωισμό" και "αυτοεκτίμηση". Αν έχετε πέσει "θύματα" θα ξέρετε γιατί ακριβώς μιλάω. Ξέρετε πόσες φορές έχετε πει, όταν κολυμπάτε στην γλύκα του έρωτα, "Δεν πειράζει. Ας δώσω μία ακόμη ευκαιρία κτλ".

Σκεφτείτε για μία φορά κάπως έτσι: "Δεν μου δίνεις σημασία; Καλώς. Κόβουμε τα πολλά-πολλά και τραβάει ο καθένας τον δρόμο του. Σίγουρα θα βρεθεί κάτι καλύτερο για μένα, που θα μπορέσει να μου δώσει ότι του δίνω και εγώ".

Δεν είναι εγωιστικό. Απλώς πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή ότι σε μία σχέση δεν υπάρχει μόνο το άτομο που μας ενδιαφέρει. Υπάρχουμε και εμείς... ο εαυτός μας.

Σημείωση: Η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από το "φτύνω κάποια/ον και μου κολλάει παραπάνω", είναι κρυμμένη κάπου στην παρακάτω φράση "Εκτιμώ κάτι με την πραγματική του αξία, όταν το αποχωριστώ" :)

• 2 weeks later...

Όταν υπάρχει σοβαρότητο πρόβλημα σε μια σχέση στο θέμα της δυσανάλογης ευφυίας καθώς και γνώσεων και δεν μπορείς να ανοίξεις καμια -ΑΠΟΛΫΤΩΣ ΚΑΜΙΑ- συζήτηση εκτός απο ρεφλέ-ντεκαμπάζ άντε και περμαναντ:blink: , τι γίνεται??

Πως μπορεί να συνεχίσει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκο, δεν ξέρω αν έχεις ζήσει παρόμοια κατάσταση, αλλά πραγματικά το πράγμα καταντά μετά από ένα σημείο και μετά ΑΦΟΡΗΤΟ, ειδικότερα όταν βγαίνουμε οι 2 μας.

Και αν βγούμε με την παρέα μου γκρινιάζει μετα οτί δεν την έδινα σημασία:confused: :confused: .

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου εχει τυχει αλλα δεν το προχωρησα ακριβως γι'αυτο το λογο.

ασχημο ειναι αλλα δε βλεπω και λυση...αυτα τα πραγματα δεν αλλαζουν δυστυχως στους ανθρωπους.

ΤΟ θεμα ειναι οτι και εγω ειχα προσφατα προβλημα με μια κοπελα η οποια ηταν "καπως" Και εξηγουμαι ...Ηθελε τις εξοδους της τα φαγητα της τα ετσι της τα αλλιως της κ.λ.π. Αλλα το χερι στην τσεπη ΠΟΤΕ! Το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα η συμπεριφορα της , Τα θεωρουσε δεδομενο οτι πληρωνει ο αντρας κ.λ.π. Ηθελα να ηξερα πως μεγαλωσε ετσι ? Απο το σπιτι της της ελεγαν "Να βρεις ενα καλο παλικαρι με ""λεπτα"" αισθηματα ? " Τι να πω ? Σαφως υπαρχουν και καλες κοπελες αλλα για να τις βρεις ειναι σαν να πεφτεις απο 8ροφο κτηριο και να πατας στα ποδια σου ...

Μετα απο τετοιες καταστασεις ειμαστε επιφυλακτικοι και εμεις για να μην πεσουμε στα @@τα παλι

φιλικα

Ηρεμία ρε παιδιά. Όχι τόση απαισιοδοξία. Γι' αυτό ψαχνόμαστε και κάνουμε σχέσεις. Για να έχουμε άποψη!!! Αν δεν σου αρέσει πήγαινε παρακάτω. Απλά πράγματα. Το πρόβλημα είναι πιστεύω ότι το ψάχνουμε πάρα πολύ. Όλο μυστικά και μην κάνεις το ένα γιατί θα σε νομίσει θύμα, μην κάνεις το άλλο γιατι θα τον καταπιέσεις. Έχουμέ μάθέι να κρύβουμε τα αισθήματα μας μην τυχόν και μας περάσουν για "μπιπ". Τα πράγματα θα έπρεπε να είνια πιο απλα. Τι πιο ωραίο από το να σε κάνει ένας άνθρωπος να αισθάνεσαι το κεντρο του κόσμου!! Θα τον καβαλίσεις εσύ έτσι απλά γιατί τον περνάς για μαλθακό!!!;;;; Αν σταματήσουμε όλοι να κάνουμε στους άλλους αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουνε τότε ο κόσμος θα ήταν καλύτερος και οι σχέσεις πολύ πιο ειλικρινείς!!! Αλλά καλύτερα να κοιτάξουμε πρώτα πως συμπεριφερόμαστε εμεις στους άλλους και να έχουμε την συνήδησή μας καθαρή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΟ θεμα ειναι οτι και εγω ειχα προσφατα προβλημα με μια κοπελα η οποια ηταν "καπως" Και εξηγουμαι ...Ηθελε τις εξοδους της τα φαγητα της τα ετσι της τα αλλιως της κ.λ.π. Αλλα το χερι στην τσεπη ΠΟΤΕ! Το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα η συμπεριφορα της , Τα θεωρουσε δεδομενο οτι πληρωνει ο αντρας κ.λ.π. Ηθελα να ηξερα πως μεγαλωσε ετσι ? Απο το σπιτι της της ελεγαν "Να βρεις ενα καλο παλικαρι με ""λεπτα"" αισθηματα ? " Τι να πω ? Σαφως υπαρχουν και καλες κοπελες αλλα για να τις βρεις ειναι σαν να πεφτεις απο 8ροφο κτηριο και να πατας στα ποδια σου ...

Μετα απο τετοιες καταστασεις ειμαστε επιφυλακτικοι και εμεις για να μην πεσουμε στα @@τα παλι

φιλικα

δυστηχως φιλε μου,υπαρχει και αυτε που βλεπουν εναν αντρα με λεφτα αισθηματα!

δεν ξερω τι ιδεα εχουν για τον εαυτο τους...

θα προτιμουσα προσωπικα να μου πει μια κοπελα "ξερεις εχω προβλημα" κτλ παρα να κραταει τετοια συμπεριφορα οτι ο αντρας πληρωνει.

μπορει καποιοι να ειμαστε υπερ ανω χρηματων...αλλα υπαρχουν και χειροτερα.

απλα πρεπει και το ματι μας να κοβει τι θελει μια γυναικα απο εμας.

θελει εμας ή θελει να περναει καλα και μονο?

γιατι αν θελει το 2ο...εκει παμε σε αλλον χαρακτηρισμο...

Never Give Up:!:

Join friend!

Το θέμα είναι οτί έκανα τη σχέση να έχει διάρκεια, θα έδινε και της ψυχή της στον διάολο για μένα, και δε μπορώ έτσι απλά να την αφήσω, έχω δεθεί μαζί της και με τη χαζομάρα της.

[είχε κάνει 2 iq test στο internet και είχαν βγει 75, 80 και με ρώτησε : ¨Καλό είναι αυτό?¨ :lol: :lol: Μππορεί τώρα να ακούγονται γελεία αλλά δεν είναι και τόσο]

Τι να κάνω?? Αν την αφήσω θα με κυνηγήσει, το ξέρω.. Τι να τι πώ??

Οτί έχεις iq μπιφτεκιού??

Δεν τολμάς να τη βγάλεις χαζή, μια φορά το είχα κάνει και άρχισε να σπάει τις μπύρες κλαίγοντας με στη καφετερία:blink: :blink: .

Από τότε ντρέπομαι να περάσω απ΄έξω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ένας μαθητής λυκείου έκανε κοπάνα και μια ώρα δρόμο για να σας δει, πως θα νιώθατε; (προφανώς ρωτάω τις κοπέλες :p)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Αν ένας μαθητής λυκείου έκανε κοπάνα και μια ώρα δρόμο για να σας δει, πως θα νιώθατε; (προφανώς ρωτάω τις κοπέλες :p)

to eixa perasei kai ego auto to stadio paliotera alla paei tora pame gia alla

t agoria stin ilikia sou pithanon na se legane m@@laka kai flwro,ta agoria stin ilikia mou(24) na sou legane mpravo giati goustares kai to deikses elpizw na min peis sto telos pws den aksize.

kai ta koritsia stin ilikia sou tha legane poly glyko ayto pou ekane,alla tha protimisw ayton me ton mixanaki pou poulaei magkia kai den tha ekane me tipota ayto gia mena.

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

χεχ, έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες :)

Για μένα άξιζε, με το παραπάνω, ένιωσα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Το ίδιο και αυτή πιστεύω. Γενικά, ρίσκαρα λίγο με το να το κάνω αλλά άξιζε :)

Το μέλλον πάντως είναι αβέβαιο και δε το σκέφτομαι, μη μου χαλάει η διάθεση :D

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Μέχρι πού έφτασες snik?

δεν εφτασα καπου γιατι την ειδα κανα δυο φορες.Αργοτερα δεν την εβρισκα στο σχολειο που πηγαινα να την δω

Εγώ προσωπικά θα το θεωρούσα από τη μία πολύ γλυκό αλλά από την άλλη θα το θεωρούσα γελοίο γιατί ενώ θα μπορούσες να την δεις το απόγευμα για παράδειγμα που θα βγαίνατε, έφαγες και κοπάνα για να την δεις για 1 ώρα!

Έλεος!

Destiny found.

Το θέμα είναι οτί έκανα τη σχέση να έχει διάρκεια, θα έδινε και της ψυχή της στον διάολο για μένα, και δε μπορώ έτσι απλά να την αφήσω, έχω δεθεί μαζί της και με τη χαζομάρα της.

[είχε κάνει 2 iq test στο internet και είχαν βγει 75, 80 και με ρώτησε : ¨Καλό είναι αυτό?¨ :lol: :lol: Μππορεί τώρα να ακούγονται γελεία αλλά δεν είναι και τόσο]

Τι να κάνω?? Αν την αφήσω θα με κυνηγήσει, το ξέρω.. Τι να τι πώ??

Οτί έχεις iq μπιφτεκιού??

Δεν τολμάς να τη βγάλεις χαζή, μια φορά το είχα κάνει και άρχισε να σπάει τις μπύρες κλαίγοντας με στη καφετερία:blink: :blink: .

Από τότε ντρέπομαι να περάσω απ΄έξω

πως και το αφησες να εξελιχθει; αφου φανταζομαι απο την αρχη θα υπηρχε αυτο το θεμα.

Ηρεμία ρε παιδιά. Όχι τόση απαισιοδοξία. Γι' αυτό ψαχνόμαστε και κάνουμε σχέσεις. Για να έχουμε άποψη!!! Αν δεν σου αρέσει πήγαινε παρακάτω. Απλά πράγματα. Το πρόβλημα είναι πιστεύω ότι το ψάχνουμε πάρα πολύ. Όλο μυστικά και μην κάνεις το ένα γιατί θα σε νομίσει θύμα, μην κάνεις το άλλο γιατι θα τον καταπιέσεις. Έχουμέ μάθέι να κρύβουμε τα αισθήματα μας μην τυχόν και μας περάσουν για "μπιπ". Τα πράγματα θα έπρεπε να είνια πιο απλα. Τι πιο ωραίο από το να σε κάνει ένας άνθρωπος να αισθάνεσαι το κεντρο του κόσμου!! Θα τον καβαλίσεις εσύ έτσι απλά γιατί τον περνάς για μαλθακό!!!;;;; Αν σταματήσουμε όλοι να κάνουμε στους άλλους αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουνε τότε ο κόσμος θα ήταν καλύτερος και οι σχέσεις πολύ πιο ειλικρινείς!!! Αλλά καλύτερα να κοιτάξουμε πρώτα πως συμπεριφερόμαστε εμεις στους άλλους και να έχουμε την συνήδησή μας καθαρή.
+1

αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι κοπελα το λεει αυτο...

το'χω πιστεψει μια φορα με την κοπελα μου :p

Είχα απόγευμα σχολείο, και αυτή το πρωί δούλευε :)

Ωραία, όπως και να'χει, δεν μπορούσες να περιμένεις να την δεις το βράδυ; Σόρι αλλά εμένα μου κάνει υπερβολικό και γελοίο. :wacko:

Ή τέλος πάντων αν δεν μπορούσες να την δεις ακόμα και το βράδυ, δεν μπορούσες να κάνεις υπομονή; Τι λιγούρα είναι αυτή;;; :p :lol: :lol: :lol:

Destiny found.

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου Treloparea.Ένιωθε πως ήθελε να τη δει εκείνη τη στιγμή και το έκανε. Τι πιο γλυκό από αυτό; :O

Τα μπράβο μου και απο μένα λοιπόν. :) :happy:

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..