PCMan Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Λοιπον παιδια την πηρα τηλεφωνο χτες και δεν ηθελε να μου μιλησει λεει γιατι θα νιωθει ασχημα και τετοια. Επειδη δεν μπορουσα ομως να τα κραταω αλλο μεσα μου της εστειλα το παρακατω sms: Λοιπόν, επειδή νιώθω πολύ άσχημα όσο δεν σου λέω αυτά που έχω να σου πω και τα έχω συνεχεία στο μυαλό μου, θα στα στείλω σε ένα μήνυμα για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Πρώτα απ’ όλα κανείς ένα λάθος που δεν μπορώ να καταλάβω. Απ’ ότι κατάλαβα για σ’ ένα τα αγόρια χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, οι φίλοι και οι "γκόμενοι". Εσύ νομίζεις ότι: Οι φίλοι είναι αυτοί που μοιραζόμαστε τα πάντα (καλά μέχρι εδώ) και οι "γκόμενοι" είναι άνθρωποι που μπορούν να ικανοποιήσουν μονό, -και το τονίζω αυτό- μονό τις σεξουαλικές ορέξεις κτλ. Κατά την γνώμη μου κανείς λάθος. Εγώ θεωρώ τον "γκόμενο", κάτι παραπάνω από φίλο. Δεύτερο λάθος που κανείς: Σε παρατηρώ συνεχώς και βλέπω ότι -ας πούμε- βλέπεις κάποιον και λες "αχ τι ωραίος" και διαφορά τέτοια στο τέλος (γενικά μιλάω πάντα) τα φτιάχνεις μαζί του, και το μονό που καταλαβαίνεις είναι ότι δεν ταιριάζετε η γίνεται κάτι και μετά τα χαλάτε. Που θέλω να καταλήξω; Γιατί να μην τα φτιάξεις με έναν άνθρωπο/φίλο που τον ξέρεις καλά και ξέρεις ότι στις δύσκολες στιγμές θα σε στηρίξει. Μπορεί να μην συμφωνείς μ’ αυτό, εγώ όμως ξερώ ανθρώπους που ήταν χρονιά φίλοι πριν και όταν τα έφτιαξαν δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Αυτά τα μηνύματα τύπου "σε θεωρούσα φίλο αλλά εσύ είχες αλλά σχεδία" και "αν θέλω να μην ξανά-κάνουμε παρέα" που έστειλες τι ήταν; Τι σχεδία είχα δηλαδή; Να περάσω 5 μήνες φιλίας και μετά να σε ζητήσω; Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι σχέδιο, αγάπη το λένε. Ήξερα ότι θα γίνουν όλα αυτά πx. ότι θα χαλάσει η παρέα (και ξερω και πολλα που θα γινουν), γι ‘αυτό δεν τολμούσα να στο πω, αλλά δεν άντεξα άλλο και έτσι είπα να στο πω (η μαρια δηλαδή) Τι να πω; Αν σε πλήγωσαν όλα αυτά η αν τα θεωρείς προσβλητικά θέλω να τα σβήσεις οοοοολα με ένα τεράστιο μαύρο Χ, να τα ξεχάσεις και να γυρίσεις πίσω, όπως ήμασταν πριν την τέταρτη που το έμαθες, θα προσπαθήσω να κάνω κάτι ανάλογο κι εγώ Θέλω να ξέρετε ελπιδα και μαρια ότι ήσασταν, είστε και θα είστε οι καλύτερες μου φίλες Και ότι θα είμαι πάντα μα πάντα διπλά σας και θα σας στηρίζω. Γαμωτο συγκινηθηκα Συγνώμη ρε ελπιδα αν σε πείραξε τόσο, τι να πω; Φιλακια Χτες ημουν με εναν φιλο μου και την ειδα τυχαια. Την ρωτησα αν πηρε το μηνυμα και μου λεει οτι το πηρε και οτι το καταλαβε και κατι τετοια. Δεν επεκταθηκαμε ομως στο θεμα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Κατι αλλο τωρα: Εχω ενα φιλαρακι που το λενε περικλη. Αυτος τα ειχε φτιαξει πριν ενα χρονο με ενα κοριτσι που την λενε δεσποινα. Οταν τα ειχαν, εκανε πολλες ******** και στο τελος τα χαλασαν. Μετα απο ενα χρονο καταλαβε οτι ηταν το μονο κοριτσι που ηταν πιο σωστη απ'ολες και θελει να τα ξαναβρουνε. Τελικα βρεθηκαν, πηγαμε χτες με το παιδι στο χωριο της και κατσαμε κανενα 2ωρο, μιλησαν και η δεσποινα λεει στον περικλη οτι εκανε πολλες ******** στο παρελθον και οτι τα χαλασε προσφατα μ'αυτον που τα ειχε και δεν ειναι ετοιμη, στο τελος εβαζε εμενα μπροστα σε καποιες συζητισεις που καναμε και εκανε τον περικλη να ζηλεψει. Αυτος της ειπε οτι την γουσταρει τρελα και οτι εβαλε μυαλο. Τι λετε? Εγω λεω παντως οτι τον θελει και τον κανει να ζηλεψει για να βαλει μυαλο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Καλα ρε φιλε,sms ηταν αυτο ή ολοκληρο κατεβατο? :w00t: :p Ελπιζω να το εστειλες μεσω imode ή email γιατι αλλιως θα πηγε ο κουκος αηδονι... :alien: Κοιτα,και μονο που δε θελει να σου μιλησει face to face ή εστω απ'το τηλεφωνο,δειχνει πολλα...ξερει οτι εχει κανει λαθος,ντρεπεται & κοιταει να τη βγαλει καθαρα με τα μηνυματακια...αυτη ειναι κλασικη ανωριμη συμπεριφορα που,δυστυχως την εχουν πολλες γυναικες,ακομα & πολυ μεγαλυτερες της... ;) Παρατα τα οσο ειναι καιρος... :!: Οσο για την αλλη,μη διανοηθεις να παιξεις το παιχνιδι της...εκτος αν θες να μαλωσεις με το φιλο σου & να σε κλασει μετα κι αυτη... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 popo sms!!! posa sou bghke bre agori mou? ti na sou po..asthn ligo kairo..mh stelneis sms(an exeis akoma karta dld) kai 8a deiksei Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 popo sms!!! posa sou bghke bre agori mou? ti na sou po..asthn ligo kairo..mh stelneis sms(an exeis akoma karta dld) kai 8a deiksei Kαι εγώ την ίδια απορία έχω....Πόσα σου βγήκαν?:O Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 2070 χαρακτήρες/160=13 SMS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 fantasou na akous 13 apanotes fores ton hxo tou sms pou exeis sto kinhto sou... eisia sigouros pos to diabase olo? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Ναι ολο το διαβασε. 1 ειναι το sms και ειναι χωρισμενο σε 14 μερη. Οσο για την αλλη,μη διανοηθεις να παιξεις το παιχνιδι της...εκτος αν θες να μαλωσεις με το φιλο σου & να σε κλασει μετα κι αυτη... τι εννοεις? ποια αλλη? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Kαι εγώ την ίδια απορία έχω....Πόσα σου βγήκαν?:O Εχω την εντυπωση οτι το χρεωνεσαι για 1 sms αλλα δεν πρεπει να ειναι ετσι. Συνδεση εχω Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Λοιπον παιδια την πηρα τηλεφωνο χτες και δεν ηθελε να μου μιλησει λεει γιατι θα νιωθει ασχημα και τετοια. Επειδη δεν μπορουσα ομως να τα κραταω αλλο μεσα μου της εστειλα το παρακατω sms: Χτες ημουν με εναν φιλο μου και την ειδα τυχαια. Την ρωτησα αν πηρε το μηνυμα και μου λεει οτι το πηρε και οτι το καταλαβε και κατι τετοια. Δεν επεκταθηκαμε ομως στο θεμα Πολύ κλάψα ρε σύ.. Μην το παρακάνεις. Όλοι έτσι είμαστε όμως, ευαίσθητοι- άρα δεν πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα για το πώς αισθάνεσαι- αλλά τις περισσότερες φορές δεν πρέπει να το δείχνουμε. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο αναίσθητος και αδιάφορος. Με τις γυναίκες ειδικά πολύ περισσότερο. Θα γίνεις 20-22 χρονών και θα δούν τα ματάκια σου απίστευτα πράγματα, οπότε καλύτερα να προετοιμάζεσαι από τώρα:) . Εγώ άργησα να το καταλάβω, αλλά ευτυχώς το κατάλαβα. Αυτό σε γενικές γραμμές γουστάρουν και οι γυναίκες καλώς ή κακώς. Έναν άντρα που δεν τον θεωρούνε δεδομένο και τις έχει στην τσίτα. Όχι φιλίες, γούτσου γούτσου και αηδίες. Έναν Άντρα παντού: στη συμπεριφορά, στο κρεβάτι, στον τρόπο που μιλάει και επιβάλλεται, στην αυτοπεποίθηση σε όλα. Αν σου κυλάει και κάνα δάκρυ μιά φορά το χρόνο, ακόμα καλύτερα-δε σε λένε και αναίσθητο:) Νομίζω περισσότερο θα την προβλημάτιζε η αδιαφορία σου, παρά αυτό το κατεβατό. :O . Επίσης αν θές, δές και την ταινία του καφετζόπουλου "η γυναίκα είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος". Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Εχω την εντυπωση οτι το χρεωνεσαι για 1 sms αλλα δεν πρεπει να ειναι ετσι. Συνδεση εχω Με την εντύπωση θα μείνεις φίλε μου,θα σου έρθει ο λογαριασμός και θα το δείς :p χρεώθηκες 14 sms κανονικά και με το νόμο...τεσπα άκου τι σου λένε τα παιδιά απόφυγε κάθε επαφή γιατί απο εδώ και πέρα όσο και να σου φένεται παράξενο για αυτήν αρχίζεις και γίνεσαι ενοχλητικός να το πώ? κουραστικός?είπες αυτά που ήθελες να πείς οπότε απο εδώ και πέρα κράτα α π ο σ τ ά σ ε ι ς και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Προσωπικά θεωρώ λάθος την αποστολή του SMS, διότι η κοπέλα δείχνει να είναι ανώριμη. Τέτοιες κουβέντες γίνονται μόνο σε κατα πρόσωπο συναντήσεις, όπου η γλώσσα του σώματος λέει πολύ περισσότερα από όποιες λέξεις. Στην ηλικία σου, είχα μια παρόμοια περίπτωση, το κυνήγησα "συναισθηματικά" με αποτέλεσμα να ρίξω σε μερικές περιπτώσεις την αξιοπρέπειά μου στο χώμα και να χάσω πολύτιμο χρόνο όσον αφορά εμένα και την προσωπική μου εξέλιξη... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Κατι αλλο τωρα: Εχω ενα φιλαρακι που το λενε περικλη. Αυτος τα ειχε φτιαξει πριν ενα χρονο με ενα κοριτσι που την λενε δεσποινα. Οταν τα ειχαν, εκανε πολλες ******** και στο τελος τα χαλασαν. Μετα απο ενα χρονο καταλαβε οτι ηταν το μονο κοριτσι που ηταν πιο σωστη απ'ολες και θελει να τα ξαναβρουνε. Τελικα βρεθηκαν, πηγαμε χτες με το παιδι στο χωριο της και κατσαμε κανενα 2ωρο, μιλησαν και η δεσποινα λεει στον περικλη οτι εκανε πολλες ******** στο παρελθον και οτι τα χαλασε προσφατα μ'αυτον που τα ειχε και δεν ειναι ετοιμη, στο τελος εβαζε εμενα μπροστα σε καποιες συζητισεις που καναμε και εκανε τον περικλη να ζηλεψει. Αυτος της ειπε οτι την γουσταρει τρελα και οτι εβαλε μυαλο. Τι λετε? Εγω λεω παντως οτι τον θελει και τον κανει να ζηλεψει για να βαλει μυαλο. Αυτο το ποστ σου εννοουσα οταν εγραψα για την "αλλη"... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Οσο για την αλλη,μη διανοηθεις να παιξεις το παιχνιδι της...εκτος αν θες να μαλωσεις με το φιλο σου & να σε κλασει μετα κι αυτη... Η αλλη δεν εχει καμια σχεση με εμενα. Ο περικλης θελει την Δεσποινα αλλα η Δεσποινα δεν ξερουμε ποιον θελει. Που μπερδευτηκες? Προσωπικά θεωρώ λάθος την αποστολή του SMS, διότι η κοπέλα δείχνει να είναι ανώριμη. Τέτοιες κουβέντες γίνονται μόνο σε κατα πρόσωπο συναντήσεις, όπου η γλώσσα του σώματος λέει πολύ περισσότερα από όποιες λέξεις. Και εγω αυτο πιστευω αλλα ασο δεν τις τα ελεγα (γιατι δεν μπορουσα να της τα πω) ημουν πολυ χαλια, και ετσι ο μονος τροπος για να το ξεκαθαρισω ηταν αυτος. Μετα ενιωσα καπως καλυτερα, αλλα δεν σταματησα ακομα να την σκευτομαι. Πολύ κλάψα ρε σύ.. Μην το παρακάνεις. Όλοι έτσι είμαστε όμως, ευαίσθητοι- άρα δεν πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα για το πώς αισθάνεσαι- αλλά τις περισσότερες φορές δεν πρέπει να το δείχνουμε. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο αναίσθητος και αδιάφορος. Με τις γυναίκες ειδικά πολύ περισσότερο. Θα γίνεις 20-22 χρονών και θα δούν τα ματάκια σου απίστευτα πράγματα, οπότε καλύτερα να προετοιμάζεσαι από τώρα . Εγώ άργησα να το καταλάβω, αλλά ευτυχώς το κατάλαβα. Αυτό σε γενικές γραμμές γουστάρουν και οι γυναίκες καλώς ή κακώς. Έναν άντρα που δεν τον θεωρούνε δεδομένο και τις έχει στην τσίτα. Όχι φιλίες, γούτσου γούτσου και αηδίες. Έναν Άντρα παντού: στη συμπεριφορά, στο κρεβάτι, στον τρόπο που μιλάει και επιβάλλεται, στην αυτοπεποίθηση σε όλα. Αν σου κυλάει και κάνα δάκρυ μιά φορά το χρόνο, ακόμα καλύτερα-δε σε λένε και αναίσθητο Νομίζω περισσότερο θα την προβλημάτιζε η αδιαφορία σου, παρά αυτό το κατεβατό. . Επίσης αν θές, δές και την ταινία του καφετζόπουλου "η γυναίκα είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος". Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα.Γενικα ειμαι αναισθητος, αδιαφορος και πολλες φορες αφηνω τα πραγματα να περνανε στο φλου αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω τι εγινε. Και μια συμβουλη: αν ποτε στο μέλλον (και μετα απο 2 χρόνια σου λέω εγω) σε πλησιάσει σαν να σου φαίνεται πως έχει αλλάξει και σε βλέπει αλλιώς μην ενδώσεις στον πειρασμό ακόμα και αν σου φαίνεται αλλαγμένη. Τελικά κατα 99% εσυ θα πληγωθείς... Αν γινει αυτο φιλε (που ετσι πιστευω κι εγω) εχει να πεσει πολυυυυυυ γελιο -------------- Χτες ημασταν η παρεα μου κι εγω σε ενα πανηγυρι στην περιοχη μου. Σε καποια φαση βλεπω την μαρια, την φωναζω και ερχεται μαζι με την ελπιδα και εναν πρωην παιδικο "φίλο" μου (και λεω πρωην γιατι αυτος επηρεασε πολλα πραγματα στην ζωη μου (οπως οτι τα εχει με μια 3 χρονια και οποια παω να κοιταξω εγω η ενας κανενας αλλος φιλος μου, ορμαει και δεν σκευτεται τιποτα αλλο) Ειναι και ενας λογος η Ελπιδα, που ειναι πρωην φιλος. τελος παντων αλλη τεραστια ιστορια κι αυτη). Καθονται εκει μαζι μας και πανω που ηταν ολα μια χαρα της λεει μπροστα μου να ανεβουν μαζι στην μπαλαρινα και κατι τετοια. Αυτη ομως δεν ηθελε γιατι ηξερε τι θα της κανει (η μαλλον τον εβλεπε σαν φιλο). Τελος παντων σηκωθηκα και εφυγα γιατι τσατιστηκα. Μετα εκανα βολτες μες την πολη και οτι εβρισκα μπροστα μου το εσπαγα(που λεει ο λογος) και γυρισα 3 η ωρα σπιτι. Το καλο ειναι οτι απομακρυνθηκα λιγο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Εχω την εντυπωση οτι το χρεωνεσαι για 1 sms αλλα δεν πρεπει να ειναι ετσι. Συνδεση εχω Για 14 χρεώνεσαι... 14*0,09=1,26+ΦΠΑ=1,50€... Φτηνά σου βγήκε... Πρόσεχε μην στείλεις άλλα τόσο μεγάλα μνμ γιατί μετά... :cry: :cry: Μετα εκανα βολτες μες την πολη και οτι εβρισκα μπροστα μου το εσπαγα(που λεει ο λογος) και γυρισα 3 η ωρα σπιτι. :confused: Το καλο ειναι οτι απομακρυνθηκα λιγο Το καλύτερο. Απομακρύνσου λίγο. Εσύ θα καταφέρεις να "ξεκολλήσεις" (έστω και λίγο) και θα την αφήσεις να σκεφτεί κιόλας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Μετα εκανα βολτες μες την πολη και οτι εβρισκα μπροστα μου το εσπαγα(που λεει ο λογος) και γυρισα 3 η ωρα σπιτι. Μη δινεις σημασια, ημουν τσατισμενος και εγραφα οτι να ναι. Το καλύτερο. Απομακρύνσου λίγο. Εσύ θα καταφέρεις να "ξεκολλήσεις" (έστω και λίγο) και θα την αφήσεις να σκεφτεί κιόλας ;) Εχω να τη δω μια βδομαδα, δεν της κανω καμια αναπατητη(μονο οταν μου κανει αυτη,μια φορα την βδομαδα δηλαδη), δεν στελνω/στελνει κανενα μηνυμα. Απομακρύνθηκα αλλα συνεχιζω ακομα να τη σκεφτομαι... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Εχω να τη δω μια βδομαδα, δεν της κανω καμια αναπατητη(μονο οταν μου κανει αυτη,μια φορα την βδομαδα δηλαδη), δεν στελνω/στελνει κανενα μηνυμα. Απομακρύνθηκα αλλα συνεχιζω ακομα να τη σκεφτομαι... Εχμμ.. υπάρχει περίπτωση να διαβάζει το forum? :wacko: :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Καλο :D .Οχι, καμια Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Εχω να τη δω μια βδομαδα, δεν της κανω καμια αναπατητη(μονο οταν μου κανει αυτη,μια φορα την βδομαδα δηλαδη), δεν στελνω/στελνει κανενα μηνυμα. Απομακρύνθηκα αλλα συνεχιζω ακομα να τη σκεφτομαι... Ειναι δυσκολο να ξεπερασεις καποιον κ να μη το σκεφτεσαι οταν για αυτον νιωθεις πραγματα...Η απομακρυνση για μενα δεν ειναι λυση...Μονο σε πολυ ειδικες περιπτωσεις...Το καλυτερο ειναι να συζητας,να ξεκαθαριζεις και ολα γινονται καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
think_2b Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 loipon mou aresei trela mia kopela (sumathitria mou).:!: eimaste sunexeia mazi alla den mporw na katalabw an thelei kai auti!:O mexri twra exoume poly kalh sxesh. an tis ta zitisw i tha pei nai i tha faw xilopita. den me noiazei gia tin xilopita apla den thelw na xalasoume thn mexri twra sxesi mas. ti na kanw???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Μπορεις απλα να της το ξεκαθαρισεις/κανονισεις μαζι της οτι και οχι να σου πει να μη χαλασει αυτη η ομορφη σχεση και φιλια που εχετε... Και κουφια να ειναι η ωρα (που στο απευχομαι πραγματικα)αν σου πει οχι μετα δεν θα της το γυρνας γυρω απο ερωτικο και σχεσεις..Να εισαι οπως εισαι τωρα...Φιλικος κλπ Ετσι και διστακτικη να ειναι στην αρχη με την σωστη συμπεριφορα σου ολα θα γινουν το ιδιο με τωρα καλα ;) Σου ευχομαι οτι καλυτερο παντως...Να μας πεις νεα οκ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
think_2b Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 prospathw na ths to diksw,to fernw gyrw-gyrw kai den fainetai na enoxleitai. epishs mou fainetai oti kai auth prospathei na mou diksei kati.alla fobamai mipws mou fainetai emena etsi, giati tin thelw!!! :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 prospathw na ths to diksw,to fernw gyrw-gyrw kai den fainetai na enoxleitai. epishs mou fainetai oti kai auth prospathei na mou diksei kati.alla fobamai mipws mou fainetai emena etsi, giati tin thelw!!! :) :) :) :) Ωραια!!!Κανε τοτε την προσπαθεια!!!Δεν εχεις να χασεις και τπτ!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Ξέρω αυτά που τράβηξα εγώ γι αυτό στο λέω..Ακριβώς ίδια περίπτωση,να αμφιταλαντεύεσαι για το αν εννοεί όντως αυτό ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Ειναι δυσκολο να ξεπερασεις καποιον κ να μη το σκεφτεσαι οταν για αυτον νιωθεις πραγματα...Η απομακρυνση για μενα δεν ειναι λυση...Μονο σε πολυ ειδικες περιπτωσεις...Το καλυτερο ειναι να συζητας,να ξεκαθαριζεις και ολα γινονται καλυτερα.. Η αληθεια ειναι οτι δεν την σκευτομαι καθολου τωρα. Επισης αλλαξα αριθμο και ουτε αυτη ουτε και η φιλη της τον ξερει. Να παει να γ.....ι , εγω δεν ασχολουμαι αλλο μαζι της Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts