Bayern7 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Φιλενάδα όμως ξέρεις να έχεις!!!:p:p Τι είναι το δύσκολο δηλαδή;Σου έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα;:lol::lol: Bill γιατί διακωμωδείς τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xago7 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) δεν μπορω να εκφραστω ελευθερα για το πως πρεπει να φερθεις :D πανω απ ολα να εισαι κυριος ;) Κυριος; Δηλαδη; Αφού διέκοψε κόβεις και εσύ όπως θα έπρεπε να είχες κάνει ήδη. Edit: είσαι 16 και το συζητάμε;;; και ήδη έχει κάνει πόσες φάσεις;;; Ναι εννοειται δεν προκειτε να ξαναμιλησω. Αλλα θελοντας και μην μεσα στην ταξη ολη την χρονια δεν θα χρειαστει; Τι; Το παιζω κοολ; Edited September 20, 2015 by xago7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Κυριος; Δηλαδη; Ναι εννοειται δεν προκειτε να ξαναμιλησω. Αλλα θελοντας και μην μεσα στην ταξη ολη την χρονια δεν θα χρειαστει; Τι; Το παιζω κοολ; Μπορεί να ακουστεί χοντρό αλλά μην κάνεις σαν γκόμενα που λέει και η έκφραση. Δεν σου μιλάει δεν της μιλάς. Απλά πράγματα. Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι το μεγαλύτερο σου θέμα αλλά πίστεψέ με, μην χαλιεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xago7 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Μπορεί να ακουστεί χοντρό αλλά μην κάνεις σαν γκόμενα που λέει και η έκφραση. Δεν σου μιλάει δεν της μιλάς. Απλά πράγματα. Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι το μεγαλύτερο σου θέμα αλλά πίστεψέ με, μην χαλιεσαι. Καθολου χοντρο αυτο που πρεπει να κανω οπως κανω και τωρα ειναι εχεις δικιο. Απλα δεν θαμε σαν την μεγαλη παρασκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Μας χωρισαν σε τμηματα και ειμαι στο ιδιο τμημα με την πρωην μου. Πως πρεπει να φερθω; Δεν μιλαμε πολυ καιρο τωρα. Κανε πολλες κοπανες! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xago7 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Κανε πολλες κοπανες! Χαχαχα δεν βολευει εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Λυπάμαι που στο λέω, αλλά η μόνη λύση είναι να παρατήσεις το σχολείο... :p Αν δεν σου μιλάει, μην της μιλάς και εσύ, κάνε πως δεν την βλέπεις...Τι σε πειράζει;; Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xago7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Λυπάμαι που στο λέω, αλλά η μόνη λύση είναι να παρατήσεις το σχολείο... :p Αν δεν σου μιλάει, μην της μιλάς και εσύ, κάνε πως δεν την βλέπεις...Τι σε πειράζει;; Χαχα αυτο με βολευει ;) Δεν ξερω υπαρχουν πρωην που δεν μιλαμε και ειμαι οκ αλλα μαυτην ηταν η μεγαλυτερη μου σχεση και για καποιο λογο νεο θα επρεπε εγω να μην θελω να της μιλαω την ξεχωριζω απτους αλλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 προφανως ποναει ακομα το δοντακι σου.. Φερσου κουλ και που ξερεις, μπορει να ειστε και αυτη τη σχολικη χρονια μαζί! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xago7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 προφανως ποναει ακομα το δοντακι σου.. Φερσου κουλ και που ξερεις, μπορει να ειστε και αυτη τη σχολικη χρονια μαζί! Για να ξαναειμαστε μαζι πρεπει να γινουν δραματικες αλλαγες. Το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να μην ξαναασχοληθω το θεμα μου ειναι πως δεν διαγραφω ετσι απλα ανθρωπους ακομα και αν αυτοι το κανουν.με το να ειμαιστε ξανα μαζι (υποθεση) θα φανω πολυ κοροιδο και παραημουν ανεχτικος. Το θεμα μου ειναι η ξαφνικη αλλαγη ετσι οπως τελιωσε δηλαδη τοσο απλα και δεν την νοιαζει (ποιητης :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 ηδη κάνετε μαθήματα στο σχολειο.μιλάτε?αν ναι δεν έχεις θέμα.αν οχι, πάλι δεν εχεις .Οποτε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xago7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) ηδη κάνετε μαθήματα στο σχολειο.μιλάτε?αν ναι δεν έχεις θέμα.αν οχι, πάλι δεν εχεις .Οποτε? Οχι. Το καλοκαιρι δεν ειχε θεμα να φασωθει με αλλον μπροστα μου αλλα στο σχολειο φαινεται αμηχανη. Αποφευγει να με κοιταξει οταν περναει απο μπροστα μου σκυβει το κεφαλι και οχι δεν μιλαμε. Το οτι με ενοχλει με ενοχλει αλλα και να μιλαγαμε δεν θα μου εφτανε οποτε.... Edited September 24, 2015 by xago7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 οποτε συγκεντρωσου στα μαθηματα και κυριως στην ορθογραφια :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Οχι. Το καλοκαιρι δεν ειχε θεμα να φασωθει με αλλον μπροστα μου αλλα στο σχολειο φαινεται αμηχανη. Αποφευγει να με κοιταξει οταν περναει απο μπροστα μου σκυβει το κεφαλι και οχι δεν μιλαμε. Το οτι με ενοχλει με ενοχλει αλλα και να μιλαγαμε δεν θα μου εφτανε οποτε.... Xago ασε τη μια και μοναδικη γιατι οταν θα μεγαλωσεις δε θα μπορεις να "παιζεις" με πολλες. Οταν θα μπλεξεις με τη "μια" θα σε αρχισει στους ψυχολογικοσυναισθηματικους εκβιασμους και θα σε τουμπαρει, ολες ετσι κανουν. :p Τωρα λοιπον που εισαι μικρος χαλαρος και ωραιος, κοιτα να εισαι "αερας".... και η καλυτερη ειναι παντα η επομενη. Εξω ειναι γυναικες διψασμενες για... "αντρα" και σε περιμενουν. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Οχι. Το καλοκαιρι δεν ειχε θεμα να φασωθει με αλλον μπροστα μου όπως λεει και το ανέκδοτο "κερατουκλη είσαι και μαρτυριάρης":lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Bill γιατί διακωμωδείς τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία;:mad: :cool: - εδω κανουνε διαγωνισμο ποια θα φορεσει το πιο καυτο σορτς ασχετα εαν απο τωρα η κυτταριτιδα παει φουλ και το θεαμα ειναι αηδια (!) μιλαμε για στυλιστικες ανησυχιες τωρα, οχι παιξε γελασε Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xago7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Xago ασε τη μια και μοναδικη γιατι οταν θα μεγαλωσεις δε θα μπορεις να "παιζεις" με πολλες. Οταν θα μπλεξεις με τη "μια" θα σε αρχισει στους ψυχολογικοσυναισθηματικους εκβιασμους και θα σε τουμπαρει, ολες ετσι κανουν. :p Τωρα λοιπον που εισαι μικρος χαλαρος και ωραιος, κοιτα να εισαι "αερας".... και η καλυτερη ειναι παντα η επομενη. Εξω ειναι γυναικες διψασμενες για... "αντρα" και σε περιμενουν. Αν και δεν ειμαι τετοιος τυπος μου φαινεται μοναδικη λυση μα φρεντ ✌️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatakii Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλησπέρα σας,είμαι ν'εο μέλος στο forum...και επειδή είμαι αρκετά μπερδεμένη σχετικά με τα ερωτικά...ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας...Αρχικά είχα 1,5 χρόνο σχέση με ένα παλικάρι ο οποίος μου φερότανε θεσπαίσια αλλά αυτή η ζήλια μας κατέστρεψε...Ζήλια εγω ζήλια και αυτός...ώσπου μετα απο τσακωμούς φτάσαμε στην ρήξη....στην πορεία όμως είχαμε μια χ επικοινωνία και σε ερώτημα μου γιατι δεν θελει να είμαστε μαζι μου έλεγε σε αγαπάω σε θέλω αλλα δεν μπορω...(τι εννοεί με αυτο???)....Εγω ημουν αυτη που επικοινωνουσε οχι βεβαια σε σημειο να ειμαι φορτική,απλως μια στο τοσο και σε ερώτημα μου γιατι δεν επικοινωνει,επαψε να νιάζεται κτλπα μου λεει οχι απλως στεναχωριεμαι πολυ που μιλαμε....( ??????ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ?????? ).....Με θέλει?....Εγω τελοσπαντων εχω προσπαθησει να προχωρησω 1 χρονο τωρα που εχουμε χωρισει και δεν μπορω κανενας δεν ειναι ικανος να ειναι δίπλα μου παρα μονο εκείνος....σκέφτηκα να επισπέυσω την διαδικασια του πτυχιου μου και να τον καλεσω εκειιιιιι ισως υπαρξει καπια επανασυνδεση...διοτι θυμαμαι που του ειχα πει ο ξα του Αστην να ζησει την φοιτιτκη της ζωη αν την αγαπας διοτι αυτα τα χρονια δεν ξαναγυρνανε....μηπως αυτο εχει στο νου του και δεν γυρναει σε εμενα τωρα?....Φανταστειτε ουτε για καλη χρονια με πηρε ουτε για τιποτα.... :( Tι να κανωωω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Αγαπητη εδω θα σου τα λυσουμε ολα. Μπορει να εχει αλλη μη τον πιεζεις εσυ. Εκεινος μπορει να προχωρησε. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatakii Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μα τον ρωτησα και μου ειπε οχι...... :( Ποιος ο λογος να μου πει ψεμματα οτι δεν εχει σχεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Θα σού πω αυτό. Επειδή τα τελευταία χρόνια,η αγάπη έχει αποκτήσει μάλλον μία παράξενη έννοια στο μυαλό του καθένα και φυσικά ο καθένας την καλλιεργεί με το δικό του η δικό της στενό μυαλό,θα σού πω το εξής. Το σε αγαπώ δυστυχώς το πιάνουν στο στόμα τους πολλοί και πολλές πού φυσικά ούτε πού ξέρουν την πραγματική έννοια της λέξης αυτής. Το ξεστομιζει το στόμα εύκολα μα λίγοι μπορούν να κατανοούν. Δεν υπάρχει λοιπόν σε αγαπώ αλλά δεν μπορούμε να ήμαστε μαζί....τότε τι αγαπάς....και ακόμα χειρότερα,τι το λες,όταν δεν ξέρεις τι σημαίνει το αίσθημα. Η αγάπη ξέρω εγώ ότι υπερνικάει τα πάντα,αποστάσεις,σπουδές,δυσκολίες και άλλα πολλά. Εγώ βέβαια είμαι της παλιάς σχολής και δυστυχώς η νέα σχολή η μάλλον η νέα αυτή εποχή πού έχει εκμηδενιστεί λόγω τεχνολογίας κυρίως,με την πλύση εγκεφάλου και την έλλειψη επικοινωνίας πού έχει επιβληθεί λόγω υπολογιστών,ιντερνέτ,χρησιμοποιεί πολύ συχνά λέξεις και προτάσεις ως ευκολία και πειθώ,ετσι είναι τα πράγματά,παλιές καλές συνήθειες τις πήρε το ρεμα από το νέο κύμα κι ολα έχουν γίνει fake και πλατωνικά. Ευτυχώς ανήκω ακόμα στο παλιό καλό ρομαντικό πνεύμα και γελάω ειρωνικά με άτομα,πού ξεστομιζουν αγάπες και λουλούδια πού στο τέλος γίνονται απέχθεια και τσουκνίδες,ομως οσο κι αν το ειρωνεύομαι αυτό,μέσα μου λέω πάντα,πού έχουμε καταντήσει,να κοροϊδεύουμε ακόμα και τα ιδία μας τα μούτρα. Οποτε καλή μου,μην το ψάχνεις,δεν αξίζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatakii Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Το προβλημα μου ειναι οτι με εχει μπερδεψει απιστευτα πολυ,διοτι μου έδειχνε με πραξεις οτι με αγαπούσε....δεν έμενε μονο στα λόγια...και μετα τον χωρισμό?1 χρονο που ξέρει οτι κλαίω και δεν είμαι καλά?που με τις σπουδές δεν τα παω καλα εξαιτιας του?γιατι νιωθω μιση?γιατι αυτον ονειρευτηκα αντρα μου στο μελλον?τιιιιι?αλητεψε?αλλαξε?χαθηκε η αγαπη που μου είχε?τι απεγιναν ολα οσα μου ελεγε και έδειχνε?σε μια στιγμη ολα χαθηκαν?επαψα να υπαρχω στην ζωη του αρα επαψα να βρισκομαι στην σκεη του και την καρδια του?Ευκολο ειναι στα λογια να μην ασχολουμαι...αλλα δυστυχως στην πραξη δεν μπορω....κανω υπομονη δεν επικοινωνω ωσπου με πιανει ενα περιεργο συναισθημα και τον περνω τηλ να μαθω αν ειναι καλα....ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ.....αλλα δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω πραγματικα?πιστευω οτι εχω προσπαθησει απο αρκετες οπτικες γωνιες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι έχει προχωρήσει με την ζωή του!!Προφανώς έχει άλλη σχέση κ επειδή καταλαβαίνει ότι εσύ είσαι ακόμα κολλημένη σε αντιμετώπιζει με τακτ!! Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις αυτό που κάνεις !!Όταν ένας άνθρωπος προχωρήσει με κάτι νέο στη ζωή του ,δεν πα να χτυπιέται ο πρώην ή η πρώην δεν γίνεται τίποτα! Εινσι δύσκολο πολύ κ το ξέρω αλλά πρέπει να προχωρήσεις κ να αφήσεις πίσω σου αυτήν την σχέση!Όκ αγαπηθηκατε , πέρασατε ωραία αλλά τελείωσε !!τι να γίνει?ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία!!!! Κράτα τις καλες στιγμές κ ξεκολα!! :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatakii Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλα βεβαια...εχεις δικιο σε αυτο...αλλα και εχω μαθει πραγματι οτι δεν εχει προσχωρησει...οσες φορες εχουμε βρεθει με προφασεις δικες μου για τα πραγματα,μου ητανε μεσα στο χαμογελο οπως ηταν στην αρχη που ηταν ερωτευμενος....και ορισμενες φορες οαν τ εφερνα αναμνησεις,δακρυζε...κατι το οποιο σηματοδοτει οτι οντως δεν εχει προχωρησει και οτι νιωθει πραγματα....δεν γινεται να κλαις ετσι...και μαλιστα να προσπαθεις να κρυφτεις να μην σε δει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μα εσύ του το προκαλείς αυτό το συναίσθημα!Με το τρόπο σου τον κάνεις και σε λυπαται!! Πιστεύω ότι μέσα σου έχεις καταλάβει ότι δεν τραβάει άλλο αλλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι θα γυρίσει κτλ !!εμείς οι γυναίκες καταλαβαίνουμε πότε έχει τελειώσει κάτι απλά λόγω εγωισμού η κολλήματος η πάθους η ξεροκέφαλιας αρνουμαστε κάποιες φορές να δούμε το προφανές !!Αν όντως ήθελε να γυρίσει πίσω δεν το έκανε νομίζεις??Όταν καποιος αγαπαει πραγματικά τότε δεν κολλάει σε τίποτα!Εγώ αυτό ξέρω!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts