kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ο πρωτος ερωτας ειναι αξεχαστος γιατι αποτελει γνωριμια με το συναισθημα αυτο καθαυτο. Ερωτευεσαι, οπως λενε, τον ερωτα κι οχι το ατομο συγκεκριμενα. Δεν ειναι κανονας να παθαινουμε την πλακα μας ολοι με τον πρωτο ερωτα, το καθε ατομο διαφερει... τον πρωτο δε μπορεις να τον συγκρινεις με κανεναν επομενο,για ερωτα μιλαμε οχι για ατομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Χυλοπίτες με κοτοπουλο, το καλυτερο πραμα. καλο φαγητο ειδικα οταν το κοτοπουλο ειναι χωριατικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ο πρώτος μου έρωτας ήταν ο συμμαθητής μου στο Δημοτικό ο Γιωργάκης. Ο έρωτας μας πέρασε από τα ακόλουθα στάδια: α. στο νηπιαγωγείο γνωριστήκαμε και είχαμε μία φιλική σχέση. β. στην πρώτη καθόταν στο πίσω θρανείο και είτε θα χτυπιόμασταν είτε θα παίζαμε μαζί στις εκδρομές. γ. στην δευτέρα και την τρίτη είχαμε γίνει φιλαράκια. δ. στην τετάρτη μου φούντωσε ο αίσθημα. ε. στην πέμπτη χόρευα μόνο μαζί του αλλά μάλλον ήταν μονόπλευρο το αίσθημα άσε που με είχαν καταλάβει όλοι στ. στην έκτη του έκανα ερωτική εξομόλογηση (του είπα ότι τον αγαπάω) ... αυτός δεν ανταποκρίθηκε και έγινα ρόμπα ... κανονίσαμε να πάμε μαζί στο τελευταίο πάρτυ της χρονίας αλλά εγώ αρρώστησα Το ζουμί είναι ότι πήγαμε σε διαφορετικά΄γυμνάσια και λύκεια και όποτε συναντιόμαστε σήμερα σε πάρτυ παλιών συμμαθητών μιλάμε άνετα αλλά εγώ ψιλοντρέπομαι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Το ζουμί είναι ότι πήγαμε σε διαφορετικά΄γυμνάσια και λύκεια και όποτε συναντιόμαστε σήμερα σε πάρτυ παλιών συμμαθητών μιλάμε άνετα αλλά εγώ ψιλοντρέπομαι!!!!! Μπορεί να μην έγινε τίποτα τότε μπορεί να γίνει άνετα όμως τώρα.:p:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Μπορεί να μην έγινε τίποτα τότε μπορεί να γίνει άνετα όμως τώρα.:p:) όχι δεν νομίζω μας χωρίζει το αμαρτωλό μας παρελθόν!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 όχι δεν νομίζω μας χωρίζει το αμαρτωλό μας παρελθόν!:lol::lol: Σιγά το αμαρτωλό.Άν είσαστε και οι δύο ελεύθερη κουβέντα στη κουβέντα κάτι μπορεί να γίνει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 όχι δεν νομίζω μας χωρίζει το αμαρτωλό μας παρελθόν!:lol::lol: Δεν ειναι αμαρτωλο το παρελθον σας αλλα παιδικο..τωρα που σαντιεσθαι μηλατε πολυ?δειχνει καποιο ενδιαφερων?αν δειχνει δωσε του να καταλαβει οτι ακομα κατι νοιωθεις,ακομα και αν σε βλεπει φιλικα..Απλος θα το βγαλεις απο μεσα σου και αυτος μπορει να σε καταλαβει..ποτε δεν ξερεις... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Προς απάντηση όλων όσων πιστεύουν ότι ίσως είμαι λίγο υπερβολικός και ότι μπορώ να κοιτάξω κ αλλο:Θα πρότεινα πρώτα να το ζήσετε κ εσείς κ μετα να προσπαθήσετε.Το ότι είμαι κολλημένος,όπως λέτε,3 χρόνια, δε το λέω για πλάκα.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.Η κοπέλα είναι άγγελος με όλη τη σημασία της λέξης.Για αυτό και ο γνωστός της Cupid με χτύπησε κατακέφαλα...Πείτε ο,τι θελετε...Έτσι έχουν τα πράματα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Προς απάντηση όλων όσων πιστεύουν ότι ίσως είμαι λίγο υπερβολικός και ότι μπορώ να κοιτάξω κ αλλο:Θα πρότεινα πρώτα να το ζήσετε κ εσείς κ μετα να προσπαθήσετε.Το ότι είμαι κολλημένος,όπως λέτε,3 χρόνια, δε το λέω για πλάκα.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.Η κοπέλα είναι άγγελος με όλη τη σημασία της λέξης.Για αυτό και ο γνωστός της Cupid με χτύπησε κατακέφαλα...Πείτε ο,τι θελετε...Έτσι έχουν τα πράματα :up::up: μην εγκαταλειψεις σε καταλαβαινω απολυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Προς απάντηση όλων όσων πιστεύουν ότι ίσως είμαι λίγο υπερβολικός και ότι μπορώ να κοιτάξω κ αλλο:Θα πρότεινα πρώτα να το ζήσετε κ εσείς κ μετα να προσπαθήσετε.Το ότι είμαι κολλημένος,όπως λέτε,3 χρόνια, δε το λέω για πλάκα.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.Η κοπέλα είναι άγγελος με όλη τη σημασία της λέξης.Για αυτό και ο γνωστός της Cupid με χτύπησε κατακέφαλα...Πείτε ο,τι θελετε...Έτσι έχουν τα πράματα Και εγω καποτε ημουν κολημενος αλλα με εμενα επαιζε πολυ καποια μερα δεν αντεχα να ξερει οτι εγω την αγαπουσα και ειχα κολημα μαζι της..ετσι αποφασισα με δισκολια να κοιταξω καπου αλλου ακομα και αν ενοιωθα πραγματα γι αυτην την κοπελα...οταν εμαθε οτι εγω ειχα κοπελα τοτε αφινιασε και εκανε τα παντα για να με εχει κοντα της.. Δοκιμασε να κοιταξεις αλου,γραψτην στα παλαια σου παπουτσια και δες αντιδρασεις... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Αρχίζει να μου αρέσει μια κοπέλα που οι γονείς της έχουν μαγαζί και πάω συχνά.Όμως μόνο 2 φορές την έχω πετύχει.Μία ήταν καλοκαίρι και μία τώρα τα Χριστούγεννα.Πρίν από λίγο όμως που πήγα δεν την είδα(:().Δεν ξέρω ποιο είναι το τηλέφωνο της -ο αριθμός και όχι το μοντέλο συσκευής (:lol:)-δεν ξέρω σε ποιο σχολείο πάει και αν δεν είχαν ρωτήσει οι δικοί μου το ονόμα της ούτε που θα ήξερα πως τη λένε!:lol:.Να σημειώσω ότι οι γονείς μου ρώτησαν με δική τους βούληση για το όνομα δεν τους έβαλα εγώ.Στην αρχή όταν την είχα πρωτοδεί δεν μου έκανε...''κλίκ!.Βλέπετε ήταν μόλις τελείωσα το σχολείο ήμουν να γύφτικο σκεπάρνι:lol:.Ο πατέρας μου με είχε ''φάει''.''Και τι ωραίο κορίτσι κ.α''.Άλλα τώρα τα Χριστούγεννα μόλις ήρθαν οι διακοπές πέρασα από το μαγαζί και ήταν εκεί αλλά ήταν μπροστά η μητέρα της,ο πατέρας της και ένας τρίτος και ούτε ένα ''γειά'' δεν είπαμε.Τι να κάνω;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Αρχίζει να μου αρέσει μια κοπέλα που οι γονείς της έχουν μαγαζί και πάω συχνά.Όμως μόνο 2 φορές την έχω πετύχει.Μία ήταν καλοκαίρι και μία τώρα τα Χριστούγεννα.Πρίν από λίγο όμως που πήγα δεν την είδα(:().Δεν ξέρω ποιο είναι το τηλέφωνο της -ο αριθμός και όχι το μοντέλο συσκευής (:lol:)-δεν ξέρω σε ποιο σχολείο πάει και αν δεν είχαν ρωτήσει οι δικοί μου το ονόμα της ούτε που θα ήξερα πως τη λένε!:lol:.Να σημειώσω ότι οι γονείς μου ρώτησαν με δική τους βούληση για το όνομα δεν τους έβαλα εγώ.Στην αρχή όταν την είχα πρωτοδεί δεν μου έκανε...''κλίκ!.Βλέπετε ήταν μόλις τελείωσα το σχολείο ήμουν να γύφτικο σκεπάρνι:lol:.Ο πατέρας μου με είχε ''φάει''.''Και τι ωραίο κορίτσι κ.α''.Άλλα τώρα τα Χριστούγεννα μόλις ήρθαν οι διακοπές πέρασα από το μαγαζί και ήταν εκεί αλλά ήταν μπροστά η μητέρα της,ο πατέρας της και ένας τρίτος και ούτε ένα ''γειά'' δεν είπαμε.Τι να κάνω;;:worry: μπες μεσα στο μαγαζι και τη καταλληλη στιγμη δωσε της ενα χαρτακι που να λεει μου χεις παρει τα μυαλα και τη καρδια :lol: και φυγε με αργα βηματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μπες μεσα στο μαγαζι και τη καταλληλη στιγμη δωσε της ενα χαρτακι που να λεει μου χεις παρει τα μυαλα και τη καρδια :lol: και φυγε με αργα βηματακια Aν κανει αυτο ουτε μετα που θα θελει να του μιλησει..θα ειναι ενα ακομα παιδακι στην λιστα της...απλος οταν θα ειναι στο μαγαζι μονη της θα της πει ενα γεια και αν μπορει να αρχισει λιγο την κουβεντουλα.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Aν κανει αυτο ουτε μετα που θα θελει να του μιλησει..θα ειναι ενα ακομα παιδακι στην λιστα της...απλος οταν θα ειναι στο μαγαζι μονη της θα της πει ενα γεια και αν μπορει να αρχισει λιγο την κουβεντουλα.. Είναι πάντα κάποιος από τους δικούς της μέσα στο μαγαζί.Τι να κάνω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Είναι πάντα κάποιος από τους δικούς της μέσα στο μαγαζί.Τι να κάνω;:worry: Αν εχεις υπομονη κατσε και περιμενε καποια μερα που θα ειναι η κοπελα στο μαγαζι και οταν φυγει πιαστην και ανοιξε της συζητηση..το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το κανεις αλλα απο τι καταλαβα δεν μενει να κανεις κατι αλλο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Είναι πάντα κάποιος από τους δικούς της μέσα στο μαγαζί.Τι να κάνω;:worry: μπες μεσα και φωναξε.........ληστειαααααααααααα......βαλε τους δικους της να πεσουν κατω και παρε τη κοπελα και φυγε :lol::lol::lol: περα απο τη πλακα αν δε μπορεις να πλησιασεις κατσε καμποσα μετρα εξω απο το μαγαζι στο κλεισιμο και δες αν μπορεις να τη πλησιασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μπες μεσα και φωναξε.........ληστειαααααααααααα......βαλε τους δικους της να πεσουν κατω και παρε τη κοπελα και φυγε :lol::lol::lol: περα απο τη πλακα αν δε μπορεις να πλησιασεις κατσε καμποσα μετρα εξω απο το μαγαζι στο κλεισιμο και δες αν μπορεις να τη πλησιασεις Πολύ καλό το ''ληστείααααα''.Όμως το μαγαζί κλείνει της 3ης το πρωί!.Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι μου και σίγουρα ούτε αυτή θα είναι ώς της 3ης το πρωί στο μαγαζί.Άσε που τις καθημερινές δεν πάει καθόλου.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Πολύ καλό το ''ληστείααααα''.Όμως το μαγαζί κλείνει της 3ης το πρωί!.Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι μου και σίγουρα ούτε αυτή θα είναι ώς της 3ης το πρωί στο μαγαζί.Άσε που τις καθημερινές δεν πάει καθόλου.:( πρεπει να τη πετυχεις εξω απο το μαγαζι και μονη της για να τη πλησιασεις η αν μπορεις να τη φωναξεις μεσα στο μαγαζι για να σου δειξει κατι εχει καλως αν ομως δε ξερει τη πατησες θα ερθει ο μπαμπας της να σου δειξει :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 πρεπει να τη πετυχεις εξω απο το μαγαζι και μονη της για να τη πλησιασεις η αν μπορεις να τη φωναξεις μεσα στο μαγαζι για να σου δειξει κατι εχει καλως αν ομως δε ξερει τη πατησες θα ερθει ο μπαμπας της να σου δειξει :lol::lol::lol: Δεν μπορώ με τίποτα να της μιλήσω μέσα στο μαγαζί.Ντρέπομαι μπροστά στους δικούς.Άσε που δεν έχω και τίποτα να της πω.Και εξάλλου στο μαγαζί δουλεύει και δεν κάθεται και πηγαίνει συνέχεια πάνω-κάτω πάνω-κάτω.Και συζήτηση να της πιάσω θα γίνεται με διαλλείματα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 κατ αρχην μαθαινεις που παει σχολειο.. ειτε ρωτας απ ευθειας(οταν σε εξυπηρετει στο μαγαζι) ή βαζεις γονεις/φιλους/καποιοςν τριτο.. .ε μετα ειναι ευκολο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 κατ αρχην μαθαινεις που παει σχολειο.. ειτε ρωτας απ ευθειας(οταν σε εξυπηρετει στο μαγαζι) ή βαζεις γονεις/φιλους/καποιοςν τριτο.. .ε μετα ειναι ευκολο. Το τρίτο πρόσωπο το έχω.Την αδερφή μου.:DΑλλά πως θα με βοηθήσει η διεύθυνση του σχολείου της.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 την στηνεις μια μερα εξω απο το σχολειο,την βλεπεις,πας,της ζητας ενα λεπτακι και της λες πως σου αρεσει και θα ηθελες να βγειτε για μια πορτοκαλαδα για να γνωριστειτε καλυτερα..θα διευκρινησεις πως δεν πρεπει απαραιτητα να κανετε σχεση(και ας μη το εννοεις),μπορειτε απλα να κανετε παρεα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 την στηνεις μια μερα εξω απο το σχολειο,την βλεπεις,πας,της ζητας ενα λεπτακι και της λες πως σου αρεσει και θα ηθελες να βγειτε για μια πορτοκαλαδα για να γνωριστειτε καλυτερα..θα διευκρινησεις πως δεν πρεπει απαραιτητα να κανετε σχεση(και ας μη το εννοεις),μπορειτε απλα να κανετε παρεα. Ντρέπομαι ρε να το κάνω αυτό.:OΜπορείς να μου εξηγήσεις πώς μπορούμε να κάνουμε παρέα.Αφού πάμε σε διαφορετικά σχολεία.:worry:Άν ήταν στο δικό μου θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μπορειτε να τα λετε στο μσν.. ηα να πηγαινετε μαζι σε εξωσχολικες δραστηριοτητες που μπορει να εχετε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μπορειτε να τα λετε στο μσν.. ηα να πηγαινετε μαζι σε εξωσχολικες δραστηριοτητες που μπορει να εχετε... MSN είναι μια καλή λύση αλλά από εξωσχολικά μόνο αγγλικά πάω φέτος γιατί γράφω FCE.Άντε τώρα να βρω ευκαιρία να πάρω το email της:confused:.Πιο εύκολο είναι να πάω στην Κίνα με τα πόδια παρά να της ζητήσω το mail της.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts