andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Αντρέα, μεγάλοι (και ώριμοι) άνθρωποι είμαστε και οι δύο. Ξέρεις πολύ καλά ότι ποτέ δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, όποτε το θέλεις. Ούτε στο σχολείο, ούτε φοιτητής, ούτε στο στρατό, ούτε στη δουλειά, ούτε σε όλη την ζωή. Για παράδειγμα, το ξέρεις ότι εχεις κάποια σχέση εργασίας. Φαντάσου πόσες δουλειές θα είχες αλλάξει αν ήθελες παρόμοια ελευθερία και στη δουλειά σου. Άντε πάλι από την αρχή σε κάθε δουλειά. Συμβασιούχος θέλεις να γίνεις στην ερωτική σου ζωή; :p Και αν νομίζεις ότι για εσένα είναι ελευθερία το να πηγαίνεις από την μια στην άλλη, για εμένα νομίζω ότι είσαι εγλωβισμένος και ότι δεν θα χαρείς ποτέ το πραγματικό συναίσθημα του έρωτα (όχι του σεξ). Στο σχολείο σε περιόριζε ο δάσκαλος, στο στρατό ο λοχίας, στη δουλειά το αφεντικό. Στη ζωή ποιός θα σε περιορίσει; Εμένα πάντως κανείς..... Το παράδειγμα που αναφέρεις είναι ιδιανικό, μόνο που αυτά μπορεί να συμβαίνουν στη δουλειά μας, αλλά τη ζωή μας την ορίζουμε εμείς και όχι άλλος. Κάνεις λάθος να πιστεύεις οτι ελευθερία είναι μόνο το σεξ, η ελευθερία είναι σε κάθε στιγμή. Κανείς δεν θα μου πει πότε θα σε πάρω τηλέφωνο, πότε θα πάμε για καφέ, πότε θα βρεθούμε, με ποιον θα βγω, που θα πάω διακοπες και άλλα τέτοια.... Το πραγματικό συναίσθημα του έρωτα που λες, δεν θέλω να το χαρώ, αυτό κι αν είναι εγκλωβισμός, δεν θα άλλαζα τη ζωή μου όπως είναι τώρα με τίποτα στον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Κάνεις λάθος να πιστεύεις οτι ελευθερία είναι μόνο το σεξ, η ελευθερία είναι σε κάθε στιγμή.Δεν είπα ότι ελευθερία είναι μόνο το σεξ. :worry: Κανείς δεν θα μου πει πότε θα σε πάρω τηλέφωνο, πότε θα πάμε για καφέ, πότε θα βρεθούμε, με ποιον θα βγω, που θα πάω διακοπες και άλλα τέτοια....Πρέπει να έχεις «καεί» για να έχεις πιάσει το άκρο. Δεν είναι ο κανόνας αυτός. Ποτέ δεν μου είπε το έτερο ήμισυ ποιόν και πότε μπορώ να πάρω τηλέφωνο, ποτέ δεν μου είπε πότε, που και αν θα συναντηθώ με κάποιον. Ακόμα και οι διακοπές μετά από συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις προκύπτουν. Τώρα αν δεν μπορείς να κάνεις την παραμικρή υποχώρηση ή συμβιβασμό για να ζήσεις κάτι ωραίο και να μην είναι «συμβασιούχος του έρωτα» (μου άρεσε η παρομοίωση θα την χρησιμοποιώ από'δω και πέρα :p), δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Και αυτές ρε παιδί μου αν τις γεμίζει κάτι τέτοιο τι να πω... :worry: Το πραγματικό συναίσθημα του έρωτα που λες, δεν θέλω να το χαρώ, αυτό κι αν είναι εγκλωβισμός, δεν θα άλλαζα τη ζωή μου όπως είναι τώρα με τίποτα στον κόσμο.Δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο εκτός του ότι χάνεις και ότι, μην παρεξηγηθείς, προσωπική γνώμη είναι και μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, λυπάμαι για εσένα. Edit: Μόνο μια θερμότατη παράκληση: Όταν κάποιος έχει μια ωραία σχέση (έστω και δύσκολη) μην προσπαθείς να την καταστρέψεις με παραινέσεις του στύλ «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές» ή «πάμε για άλλα». Δεν έχουν όλοι τα ίδια μυαλά με εσένα. Σε κάποιους αρέσει αυτή η όμορφη «ταλαιπωρία». Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δεν είπα ότι ελευθερία είναι μόνο το σεξ. :worry: Πρέπει να έχεις «καεί» για να έχεις πιάσει το άκρο. Δεν είναι ο κανόνας αυτός. Ποτέ δεν μου είπε το έτερο ήμισυ ποιόν και πότε μπορώ να πάρω τηλέφωνο, ποτέ δεν μου είπε πότε, που και αν θα συναντηθώ με κάποιον. Ακόμα και οι διακοπές μετά από συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις προκύπτουν. Τώρα αν δεν μπορείς να κάνεις την παραμικρή υποχώρηση ή συμβιβασμό για να ζήσεις κάτι ωραίο και να μην είναι «συμβασιούχος του έρωτα» (μου άρεσε η παρομοίωση θα την χρησιμοποιώ από'δω και πέρα :p), δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Και αυτές ρε παιδί μου αν τις γεμίζει κάτι τέτοιο τι να πω... :worry: Δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο εκτός του ότι χάνεις και ότι, μην παρεξηγηθείς, προσωπική γνώμη είναι και μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, λυπάμαι για εσένα. Δεν έχω κάνει ποτέ σχεση για να καώ, βλέπω από φίλους. Μόνο και μόνο που αναφέρεις τη λέξη υποχωρήσεις, μπαίνεις στο νόημα όσων θέλω να πω. Γιατί να υποχωρήσω; Γιατί να συμβιβαστώ; Δεν υπάρχει κανείς λόγος. Αφού έτσι έχω ότι θέλω. Και σκέψου σε πόσα άλλα θα χρειαστεί να υποχωρήσεις, αυτό για μένα είναι έλλειψη ελευθερίας, αφού δεν μπορείς να κάνεις οτι θέλεις. Γιατί να λυπάσαι φίλε μου;:) Ισα ίσα που θα έπρεπε να χαίρεσαι:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Λυπάμαι γιατί δεν θα ζήσεις ποτέ αυτό το πολύ όμορφο που έχω ζήσει και ζω εγώ, ενώ εγώ έχω ζήσει αυτό που έχεις ζήσει και ζεις εσύ, σε μικρότερη ηλικία. Δεν ήταν καθόλου άσχημο αλλά τώρα δεν θα με γέμιζε με τίποτα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Μερικοι συμπεριφέρονται και αντιδρούν, λες και έχουν ανακαλύψει τον τροχό! Αν δεν μπορείτε να δεχτείτε και να σεβαστείτε διαφορετικές απόψεις και φιλοσοφίες, το πρόβλημα είναι δικό σας.;) Προφανώς, βλέπετε με παρωπίδες και είστε εγκλωβισμένοι στις δικές σας θεωρίες.:rolleyes: Δεν έχετε ανοιχτές τις "πόρτες" του μυαλού σας, για να εισέλθουν άλλες απόψεις. Να κρίνουμε κάποιον είναι πολύ εύκολο. Το θέμα είναι να μπορούμε να σεβόμαστε την άποψη του. ;) Τις βαθιές ψυχαναλύσεις και τα πορίσματα, καλύτερα να τ' αφησουμε για τους ειδικούς. ;) Οσο για τα συναισθήματα οίκτου, πραγματικά, είναι πολύ άστοχα. Να λυπούνται μερικοί τον εαυτό τους και ν' αφήσουν τους άλλους να απολαμβάνουν τη ζωή τους. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Μερικοι συμπεριφέρονται και αντιδρούν, λες και έχουν ανακαλύψει τον τροχό! Αν δεν μπορείτε να δεχτείτε και να σεβαστείτε διαφορετικές απόψεις και φιλοσοφίες, το πρόβλημα είναι δικό σας.;) Προφανώς, βλέπετε με παρωπίδες και είστε εγκλωβισμένοι στις δικές σας θεωρίες.:rolleyes: Δεν έχετε ανοιχτές τις "πόρτες" του μυαλού σας, για να εισέλθουν άλλες απόψεις. Να κρίνουμε κάποιον είναι πολύ εύκολο. Το θέμα είναι να μπορούμε να σεβόμαστε την άποψη του. ;) Τις βαθιές ψυχαναλύσεις και τα πορίσματα, καλύτερα να τ' αφησουμε για τους ειδικούς. ;) Οσο για τα συναισθήματα οίκτου, πραγματικά, είναι πολύ άστοχα. Να λυπούνται μερικοί τον εαυτό τους και ν' αφήσουν τους άλλους να απολαμβάνουν τη ζωή τους.Επειδή αυτό πάει καρφί για εμένα, έχω το μειονέκτημα ότι δεν μπορώ να πω ψέματα. Ειλικρινά λυπάμαι για αυτούς που φοβούνται να υποχωρήσουν και να συμβιβαστούν μπροστά στο μεγάλο και το όμορφο. Τι να κάνουμε τώρα, να μην το πω; Και διευκρίνισα ότι αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Και από ότι φαίνεται ο Αντρέας μια χαρά ικανοποιημένος είναι από την ζωή του και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό. Λυπάμαι επίσης αυτούς που δεν διαβάζουν ή δεν καταλαβαίνουν καλά: Λυπάμαι γιατί δεν θα ζήσεις ποτέ αυτό το πολύ όμορφο που έχω ζήσει και ζω εγώ, ενώ εγώ έχω ζήσει αυτό που έχεις ζήσει και ζεις εσύ, σε μικρότερη ηλικία. Δεν ήταν καθόλου άσχημο αλλά τώρα δεν θα με γέμιζε με τίποτα.Αν αυτό δεν σημαίνει ότι κάποτε είχα την ίδια θεωρία και άρα δεν είμαι κλειστός σε αυτή, αλλά την έχω απορρίψει πια, τότε τι σημαίνει; Το ξαναλέω: Έχοντας ζήσει και τις δυο φιλοσοφίες, διαλέγω αυτή της σχέσης.- Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Καταρχήν..Ryback3 είσαι φάουλ.Μια χαρά συζητάνε ο Αντρέας και ο Αιμίλιος και θίχτηκες εσύ χωρίς λόγο προσβάλλοντας κιόλας.Δεν κρίνουμε κανέναν αλλά από την στιγμή που μόνος του ο Αντρέας εκθέτει τις απόψεις του είναι λογικό να δεχτεί και την όποια κριτική σε αυτά που πιστεύει.Μέχρι εκεί όμως. Αυτό όμως που πρέπει να σταματήσει είναι το παρακάτω: Edit: Μόνο μια θερμότατη παράκληση: Όταν κάποιος έχει μια ωραία σχέση (έστω και δύσκολη) μην προσπαθείς να την καταστρέψεις με παραινέσεις του στύλ «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές» ή «πάμε για άλλα». Δεν έχουν όλοι τα ίδια μυαλά με εσένα. Σε κάποιους αρέσει αυτή η όμορφη «ταλαιπωρία». Πλέον δεν είναι παράκληση,είναι παρατήρηση.Αντρέα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αυτό που περιγράφεται πιο πάνω.Εχει καταντήσει κουραστικό πίστεψέ με και δεν υπάρχει λόγος να γίνεται από την στιγμή που όλοι πλέον ξέρουν τις απόψεις σου.Αρκετά reports έχουν έρθει γι' αυτό το λόγο.Με το να το λες συνέχεια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι,1-2 φορές αρκούν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ο καθένας φτιάχνει την ζωή του έτσι που του αρέσει να ζει, έτσι που τον βολεύει, απλά όπως λέει και μια παροιμία όπως στρώνεις έτσι κοιμάσαι....μπορεί κάποια πράγματα που τώρα μας "βολεύουν" ή μας "εκφράζουν", αύριο να γυρίσουν μπούμερανκ εναντίων μας. Δεν είναι σωστό να ζούμε μόνο για το σήμερα, πρέπει να κάνουμε και μια οικονομία για το αύριο που ευτυχώς ή δυστυχώς θα το ζήσουμε "σύντομα". Το καλύτερο θα ήταν να σταματήσουμε την λέξη "εγώ" και να αρχίσουμε την χρησιμοποίηση της λέξης "εμείς" μπας και καταφέρουμε κάποια μέρα και κάνουμε καλύτερο το κόσμο γύρω μας. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ο καθένας φτιάχνει την ζωή του έτσι που του αρέσει να ζει, έτσι που τον βολεύει, απλά όπως λέει και μια παροιμία όπως στρώνεις έτσι κοιμάσαι....μπορεί κάποια πράγματα που τώρα μας "βολεύουν" ή μας "εκφράζουν", αύριο να γυρίσουν μπούμερανκ εναντίων μας. Δεν είναι σωστό να ζούμε μόνο για το σήμερα, πρέπει να κάνουμε και μια οικονομία για το αύριο που ευτυχώς ή δυστυχώς θα το ζήσουμε "σύντομα". Το καλύτερο θα ήταν να σταματήσουμε την λέξη "εγώ" και να αρχίσουμε την χρησιμοποίηση της λέξης "εμείς" μπας και καταφέρουμε κάποια μέρα και κάνουμε καλύτερο το κόσμο γύρω μας. Αν αυτό πάει σε μένα, έχω να πω οτι θα συμφωνήσω απόλυτα.......:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Μπορεί πολλοί να διαφωνούμε με τον andreasarc, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως ξέρει τι θέλει:cool: .... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Μπορεί πολλοί να διαφωνούμε με τον andreasarc, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως ξέρει τι θέλει:cool: ....ί Εγώ είμαι βέβαιος οτί οι περισσότεροι που έχουν διαφωνήσει μαζί μου, δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι εννοώ, με αποτέλεσμα να οδειγούνται σε λάθος συμπεράσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εγώ είμαι βέβαιος οτί οι περισσότεροι που έχουν διαφωνήσει μαζί μου, δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι εννοώ, με αποτέλεσμα να οδειγούνται σε λάθος συμπεράσματα...Αντρέα, ελπίζω να μην εννοείς και εμένα. Σου λέω (ξανά) ότι τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν με εσένα όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία. Και αυτό με είχε κάνει είτε να μην έχω σχέση είτε να είναι πολύ βραχυπρόθεσμες. Ήταν όντως ελευθερία καθώς δεν με περιόριζε τίποτα (εκτός φυσικά από τα απαραίτητα που αναφέραμε παραπάνω όπως τα αφεντικά ή οι αξιωματικοί), αλλά πια δεν μου φτάνει αυτή γιατί έχω ανακαλύψει ότι και το να υποχωρώ και να συμβιβάζομαι με κάνει ακόμα πιο δυνατό. Και δυστυχώς δεν αισθάνομαι το παραμικρό για αυτές που πέρασαν σε εκείνη την περίοδο γιατί έχω γνωρίσει πως είναι να σε αγαπάνε και να αγαπάς και να μην θέλεις να ξεκολλήσεις. Τέλος, εννοείται όμως, ότι όλα αυτά έχουν ένα όριο και αν αρχίσουμε να περιορίζουμε εντελώς ο ένας την ελευθερία της άλλης και αντίστροφα, το χάσαμε το παιχνίδι... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 o aimilios είναι ο πιο σωστός εδώ μέσα, μπράβο Αιμίλιε για τις απόψεις σου, σου βγάζω το καπέλο, αυτά ακριβώς ήθελα να γράψω και γώ αλλα δεν μπόρεσα να τα πώ τόσο καλά όσο εσύ!! Αντρέα κάτσε και σκέψου τα, δεν κάνει κακό και μήν είσαι τόσο απόλυτος στα πιστεύω σου! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ryback3 και aimilios, end of story! Αν θέλετε να τσακωθείτε υπάρχουν ΡΜ. Στην επόμενη διαμάχη μεταξύ σας δε θα υπάρχει μόνο σβήσιμο των μηνυμάτων. Αν έχετε να συνεχίσετε να λέτε κάτι επί του θέματος διαβάστε το τελευταίο post του Βασίλη. Υποστηρίξτε την άποψή σας, χωρίς να προσπαθείτε να την επιβάλλετε στους άλλους. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αντρέα, ελπίζω να μην εννοείς και εμένα. Σου λέω (ξανά) ότι τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν με εσένα όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία. Και αυτό με είχε κάνει είτε να μην έχω σχέση είτε να είναι πολύ βραχυπρόθεσμες. Ήταν όντως ελευθερία καθώς δεν με περιόριζε τίποτα (εκτός φυσικά από τα απαραίτητα που αναφέραμε παραπάνω όπως τα αφεντικά ή οι αξιωματικοί), αλλά πια δεν μου φτάνει αυτή γιατί έχω ανακαλύψει ότι και το να υποχωρώ και να συμβιβάζομαι με κάνει ακόμα πιο δυνατό. Και δυστυχώς δεν αισθάνομαι το παραμικρό για αυτές που πέρασαν σε εκείνη την περίοδο γιατί έχω γνωρίσει πως είναι να σε αγαπάνε και να αγαπάς και να μην θέλεις να ξεκολλήσεις. Τέλος, εννοείται όμως, ότι όλα αυτά έχουν ένα όριο και αν αρχίσουμε να περιορίζουμε εντελώς ο ένας την ελευθερία της άλλης και αντίστροφα, το χάσαμε το παιχνίδι... Δεν εννοούσα εσένα προσωπικά, αλλά το αναφέρω γενικά. Δεν διαφέρω σε τίποτα από κανέναν στα συναισθήματα και τα πιστεύω, η μόνη διαφορά είναι οτι δεν θέλω να έχω δεσμεύσεις. Κι εγώ έχω γνωρίσει πως είναι να σε αγαπάνε και να αγαπάς και όντως είναι υπέροχο, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και σχέση. Και όπως σωστά αναφέρεις, όλα έχουν ένα όριο, και το όριο του καθενός είναι διαφορετικό. Κάποια πράγματα που εσύ μπορείς να τα δέχεσαι, εγώ δεν μπορώ, ισχύει και το αντίστροφο φυσικά. o aimilios είναι ο πιο σωστός εδώ μέσα, μπράβο Αιμίλιε για τις απόψεις σου, σου βγάζω το καπέλο, αυτά ακριβώς ήθελα να γράψω και γώ αλλα δεν μπόρεσα να τα πώ τόσο καλά όσο εσύ!! Αντρέα κάτσε και σκέψου τα, δεν κάνει κακό και μήν είσαι τόσο απόλυτος στα πιστεύω σου! Δεν είμαι απόλυτος φίλε μου, αυτό μου βγαίνει και έτσι το κάνω. Είναι πολύ καλύτερο απο το να προσποιούμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Το πιο "εξυπνο" μου φαινεται αυτο που λεει ο Αιμιλιος...Αν τα χεις δοκιμασει και τα 2 στις σωστες ηλικιες ειναι το ιδανικο γιατι εχει αποψη και για τις 2 "πλευρες" του νομισματος... Μπραβο Αιμιλιε, βρισκω πολυ σωστα τα οσα γραφεις...:) Δεν εννοούσα εσένα προσωπικά, αλλά το αναφέρω γενικά. Δεν διαφέρω σε τίποτα από κανέναν στα συναισθήματα και τα πιστεύω, η μόνη διαφορά είναι οτι δεν θέλω να έχω δεσμεύσεις. Κι εγώ έχω γνωρίσει πως είναι να σε αγαπάνε και να αγαπάς και όντως είναι υπέροχο, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και σχέση. Βρε Ανδρεα μου, αν αγαπας και αγαπιεσαι με ενα ατομο τοτε σε τι ξεχωριζει αυτο απο μια σχεση. Σχεση δεν ειναι να το λες "α, εχω σχεση ξερετε" αλλα αν υπαρχει αυτη η συναισθηματικη επαφη και η αγαπη τοτε νομιζω οτι κι αυτο υπο μια μορφη σχεση ειναι...Δεν χρησιμοποιω την λεξη "δεσμευση" γιατι μαλλον σε τρομαζει.:p Αν πιστευεις οτι το να αγαπας και να αγαπιεσαι σε κανει να εξακολουθεις να εισαι "πληρως ελευθερος" με την εννοια του "κανω οτι μου 'ρθει και σκεφτομαι πως θα περναω καλα εγω και μονο εγω" τοτε μαλλον η αγαπη που λες οτι εχεις νιωσει ισως δεν ειναι/ηταν και τοσο πραγματικη... Φιλικα παντα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Δεν εννοούσα εσένα προσωπικά, αλλά το αναφέρω γενικά. Δεν διαφέρω σε τίποτα από κανέναν στα συναισθήματα και τα πιστεύω, η μόνη διαφορά είναι οτι δεν θέλω να έχω δεσμεύσεις. Κι εγώ έχω γνωρίσει πως είναι να σε αγαπάνε και να αγαπάς και όντως είναι υπέροχο, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και σχέση. Και όπως σωστά αναφέρεις, όλα έχουν ένα όριο, και το όριο του καθενός είναι διαφορετικό. Κάποια πράγματα που εσύ μπορείς να τα δέχεσαι, εγώ δεν μπορώ, ισχύει και το αντίστροφο φυσικά. Δεν είμαι απόλυτος φίλε μου, αυτό μου βγαίνει και έτσι το κάνω. Είναι πολύ καλύτερο απο το να προσποιούμαι. βρηκα τροπο να σε κανω να ξερασεις πραγματα εσενα:ninja: :p θα σου δειχνω συνεχεια μια βερα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Βρε Ανδρεα μου, αν αγαπας και αγαπιεσαι με ενα ατομο τοτε σε τι ξεχωριζει αυτο απο μια σχεση. Σχεση δεν ειναι να το λες "α, εχω σχεση ξερετε" αλλα αν υπαρχει αυτη η συναισθηματικη επαφη και η αγαπη τοτε νομιζω οτι κι αυτο υπο μια μορφη σχεση ειναι...Δεν χρησιμοποιω την λεξη "δεσμευση" γιατι μαλλον σε τρομαζει.:p Αν πιστευεις οτι το να αγαπας και να αγαπιεσαι σε κανει να εξακολουθεις να εισαι "πληρως ελευθερος" με την εννοια του "κανω οτι μου 'ρθει και σκεφτομαι πως θα περναω καλα εγω και μονο εγω" τοτε μαλλον η αγαπη που λες οτι εχεις νιωσει ισως δεν ειναι/ηταν και τοσο πραγματικη... Φιλικα παντα.:) Μα δεν αγαπάμε πραγματικά μόνο αυτούς που έχουμε σχέση μαζί τους. Αγάπες που κρατούν πάνω από 15 χρόνια πιστεύω οτι είναι κάτι παραπάνω από πραγματικές. Είναι αγνές και αληθινές. Και αυτό που τις κάνει να αντέχουν τόσο είναι ακριβώς αυτό, δεν υπάρχουν υποχρεώσεις και περιορισμοί, αντίθετα υπάρχει η απόλυτη ελευθερία. Οταν αγαπάς κάποιον, θέλεις να τον βλέπεις να χαίρεται, με ότι κι αν είναι αυτό. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί ο καθένας μας μιλάει σύμφωνα με τις δικές του εμπειρίες. βρηκα τροπο να σε κανω να ξερασεις πραγματα εσενα:ninja: :p θα σου δειχνω συνεχεια μια βερα:p Ε και τι θα καταφέρεις μ'αυτό.......;;;;:confused: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Ε και τι θα καταφέρεις μ'αυτό.......;;;;:confused: :confused: :confused: Μάλλον εννοεί ότι η βέρα για σένα είναι ότι ο αγιασμός και ο σταυρός για τους βρυκόλακες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μα δεν αγαπάμε πραγματικά μόνο αυτούς που έχουμε σχέση μαζί τους. Αγάπες που κρατούν πάνω από 15 χρόνια πιστεύω οτι είναι κάτι παραπάνω από πραγματικές. Είναι αγνές και αληθινές. Και αυτό που τις κάνει να αντέχουν τόσο είναι ακριβώς αυτό, δεν υπάρχουν υποχρεώσεις και περιορισμοί, αντίθετα υπάρχει η απόλυτη ελευθερία. Οταν αγαπάς κάποιον, θέλεις να τον βλέπεις να χαίρεται, με ότι κι αν είναι αυτό. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί ο καθένας μας μιλάει σύμφωνα με τις δικές του εμπειρίες. Μα κι αυτο που περιγραφεις μια μορφη "σχεσης" ειναι, μην την πολυ ευρεια εννοια του ορου και δεν εννοω καμια μορφη δεσμευσης. Και φυσικα δεν υπαρχουν υποχρεωσεις και περιορισμοι. Οταν αγαπας δεν περιοριζεσαι ουτε υποχρεωνεσαι να κανεις κατι. Το πως αισθανεσαι ειναι που εχει σημασια. Τελικα νομιζω οτι πανω-κατω λεμε το ιδιο πραγμα οποτε:p:) ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μάλλον εννοεί ότι η βέρα για σένα είναι ότι ο αγιασμός και ο σταυρός για τους βρυκόλακες. :p Οχι βρε καμία σχέση, φτάνει βέβαια να μην είναι στο δάχτυλό μου. Μα κι αυτο που περιγραφεις μια μορφη "σχεσης" ειναι, μην την πολυ ευρεια εννοια του ορου και δεν εννοω καμια μορφη δεσμευσης. Και φυσικα δεν υπαρχουν υποχρεωσεις και περιορισμοι. Οταν αγαπας δεν περιοριζεσαι ουτε υποχρεωνεσαι να κανεις κατι. Το πως αισθανεσαι ειναι που εχει σημασια. Τελικα νομιζω οτι πανω-κατω λεμε το ιδιο πραγμα οποτε:p:) ... Οχι δεν είναι καθόλου το ίδιο, έχει τεράστιες διαφορές, αλλά εδώ δεν μπορώ να τις αναφέρω γιατί ή θα βγω off topic ή θα μου την πέσουν οι μοδεράτορες. Πάντως αν θέλεις να το συζητήσουμε ξέρεις πως θα με βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 χμμμ... περι ορεξεος κολοκυθοπιτα... απλα βρε Αντρεα μιας και ολοι ξερουε την αποψη σου προσπαθησε απλα να την εκφερεις και οχι να ''κριτικαρεις'' λογια αλλων επειδη απλα δεν συμφωνεις... ο καθε ενας μας εχει τον δικο του τροπο και απο τον ''δικο σου'' λιγο πολυ περασαμε ολοι...απλα μηπως εσυ ''εγκλωβιστεις'' εκει προσεχε και χασεις την ουσια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μιράντα, εκτός από μερικές και επαναλαμβανόμενες παραινέσεις να εγκαταλείψουν διάφοροι φίλοι τις σχέσεις τους, δεν νομίζω ότι έκανε και κάτι το μεμπτό ο Αντρέας εκτός από το να γράψει τη γνώμη του. Βέβαια, το θέμα είναι μεγάλο και μπορεί να μου διέφυγε κάτι, οπότε μου το επισημαίνετε... Αντρέα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι αγάπη είναι αυτή που έχεις με κάποια εδώ και 15 χρόνια και δεν έχετε σχέση. Ιδίως όταν (φαντάζομαι) περνάνε και άλλες ενδιάμεσα (δεν κάνω λάθος έτσι[noparse];)[/noparse]. Μάλλον έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη για την αγάπη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Η αγαπη εχει πολλες μορφες και οψεις, μην το βλεπουμε μονοδιαστατα. Ναι ειναι πιθανο να εχεις αγαπη για καποια/ον για χρονια και να περνανε κι αλλοι/ες. Ας μην ειμαστε απολυτοι.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Μιράντα, εκτός από μερικές και επαναλαμβανόμενες παραινέσεις να εγκαταλείψουν διάφοροι φίλοι τις σχέσεις τους, δεν νομίζω ότι έκανε και κάτι το μεμπτό ο Αντρέας εκτός από το να γράψει τη γνώμη του. Βέβαια, το θέμα είναι μεγάλο και μπορεί να μου διέφυγε κάτι, οπότε μου το επισημαίνετε... Αντρέα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι αγάπη είναι αυτή που έχεις με κάποια εδώ και 15 χρόνια και δεν έχετε σχέση. Ιδίως όταν (φαντάζομαι) περνάνε και άλλες ενδιάμεσα (δεν κάνω λάθος έτσι[noparse];)[/noparse]. Μάλλον έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη για την αγάπη. Οι περισσότερες από αυτές τις παραινέσεις, είχαν περισσότερο αστεία διάσταση παρά σοβαρή..... Οπως έχω ξαναπεί, δεν αγαπάμε μόνο όσους κάνουμε σχέση, ένας άνθρωπος μπορεί να μας προσφέρει ότι ζητάμε, χωρίς απαραίτητα να υφίστανται οι υποχρεώσεις που χαρακτηρίζουν μια σχέση. Η ελευθερία του ατόμου είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts