Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Το μετρο ειναι κακο σε αυτα τα πραγματα.;) Σε περιοριζει...

όχι, είναι καλό γιατί σε προσγειώνει :)

mobile προβληματισμοί...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όχι, είναι καλό γιατί σε προσγειώνει :)

Γι'αυτο το θεωρω κακο.:) Προτιμω να ειμαι αυθορμητη και ας φαω τα μουτρα μου. Αποψεις ειναι αυτες. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γι'αυτο το θεωρω κακο.:) Προτιμω να ειμαι αυθορμητη και ας φαω τα μουτρα μου. Αποψεις ειναι αυτες. ;)

άμα έχεις φάει τα μούτρα σου κάνα δύο φορές, μετά αρχίζεις και τα λυπάσαι :ninja:

mobile προβληματισμοί...

άμα έχεις φάει τα μούτρα σου κάνα δύο φορές, μετά αρχίζεις και τα λυπάσαι :ninja:

Ε δε μπορεί κάθε φορά που ήσουν αυθόρμητος να έφαγες τα μούτρα σου :confused: Όταν βρήκες ανταπόκριση δεν αισθάνθηκες ότι άξιζε το ρίσκο; Αλλά κι αν υποθέσουμε ότι ήσουν άτυχος γιατί καταθέτεις τα όπλα τόσο εύκολα; Αν νιώθεις ότι ο άνθρωπος που θες είναι αυτό που ζητάς γιατί να μη το διεκδικήσεις και να συμβιβαστείς με κάτι εφήμερο; Μάλλον θα έπρεπε σε θέματα σχέσεων να λειτουργούμε περισσότερο αυθόρμητα και με βάση το συναίσθημα παρά τη λογική...Και δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω, πρώτα εγώ πρέπει να τ' ακούσω και να το εφαρμόσω αλλά δε μου δίνεται αυτή η @#$%! η ευκαιρία...Που θα μου πάει όμως :p

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Εγω συμφωνω απολυτα!Εχω δεθει με μια κοπελα και ξερω οτι εχω καποιον δυπλα μου που αγαπαω και με αγαπαει!:D

Μα, κι εγώ έχω, απλά δεν έχουμε σχέση...:cool: :cool: :cool:

Ε δε μπορεί κάθε φορά που ήσουν αυθόρμητος να έφαγες τα μούτρα σου :confused: Όταν βρήκες ανταπόκριση δεν αισθάνθηκες ότι άξιζε το ρίσκο; Αλλά κι αν υποθέσουμε ότι ήσουν άτυχος γιατί καταθέτεις τα όπλα τόσο εύκολα; Αν νιώθεις ότι ο άνθρωπος που θες είναι αυτό που ζητάς γιατί να μη το διεκδικήσεις και να συμβιβαστείς με κάτι εφήμερο; Μάλλον θα έπρεπε σε θέματα σχέσεων να λειτουργούμε περισσότερο αυθόρμητα και με βάση το συναίσθημα παρά τη λογική...

+1...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε δε μπορεί κάθε φορά που ήσουν αυθόρμητος να έφαγες τα μούτρα σου :confused: Όταν βρήκες ανταπόκριση δεν αισθάνθηκες ότι άξιζε το ρίσκο; Αλλά κι αν υποθέσουμε ότι ήσουν άτυχος γιατί καταθέτεις τα όπλα τόσο εύκολα; Αν νιώθεις ότι ο άνθρωπος που θες είναι αυτό που ζητάς γιατί να μη το διεκδικήσεις και να συμβιβαστείς με κάτι εφήμερο; Μάλλον θα έπρεπε σε θέματα σχέσεων να λειτουργούμε περισσότερο αυθόρμητα και με βάση το συναίσθημα παρά τη λογική...Και δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω, πρώτα εγώ πρέπει να τ' ακούσω και να το εφαρμόσω αλλά δε μου δίνεται αυτή η @#$%! η ευκαιρία...Που θα μου πάει όμως :p

Αυτό είναι που δεν μου αρέσει,

οι λέξεις διεκδικώ, κατακτώ τον/την έκανα δικό μου.....

Λες και μιλάμε για καμιά σταυροφορία....

Ποιός είπε οτι έχουμε δικαίωμα να διεκδικούμε ή να κατακτούμε τον οποιονδήποτε;

Μην παιζουμε με τις λεξεις, δεν ειπαμε να του βαλουμε και καμια σημαια λες κι ειναι απατητη κορφη. Διεκδικω σημαινει να προσπαθησω να "κερδισω" τον αλλον συναισθηματικα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα συμφωνήσω γι' αυτές τις εκφράσεις, ούτε εμένα με αντιπροσωπεύουν γιατί δηλώνουν κτητικότητα. Όπως επίσης δεν μου αρέσει και η λέξη "δεσμός" που ακούω να χρησιμοποιούν συχνά, προτιμώ να λέω ότι έχω σχέση κι όχι δεσμό, όλοι ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε. Αλλά γιατί σ' ενοχλεί η λέξη "διεκδίκηση" ; Δεν έχω το δικαίωμα να προσπαθήσω να είμαι μ' αυτόν που θέλω; Αν το πω περιφραστικά δηλαδή σου ακούγεται καλύτερα; :worry:

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Θα συμφωνήσω γι' αυτές τις εκφράσεις, ούτε εμένα με αντιπροσωπεύουν γιατί δηλώνουν κτητικότητα. Όπως επίσης δεν μου αρέσει και η λέξη "δεσμός" που ακούω να χρησιμοποιούν συχνά, προτιμώ να λέω ότι έχω σχέση κι όχι δεσμό, όλοι ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε. Αλλά γιατί σ' ενοχλεί η λέξη "διεκδίκηση" ; Δεν έχω το δικαίωμα να προσπαθήσω να είμαι μ' αυτόν που θέλω; Αν το πω περιφραστικά δηλαδή σου ακούγεται καλύτερα; :worry:

Μα και ηλέξη διεκδίκηση, δηλώνει κτητικότητα......

Μην παιζουμε με τις λεξεις, δεν ειπαμε να του βαλουμε και καμια σημαια λες κι ειναι απατητη κορφη. Διεκδικω σημαινει να προσπαθησω να "κερδισω" τον αλλον συναισθηματικα.

Δεν παίζω με τις λέξεις,

όταν "κερδίσεις" τον άλλον συναισθηματικά,

δεν έχεις την απάιτηση από αυτόν να είναι "συνεπείς" απέναντί σου;

Αυτό δεν είναι κτητικότητα; Δεν τον περιορίζεις έτσι;

Δεν παίζω με τις λέξεις,

όταν "κερδίσεις" τον άλλον συναισθηματικά,

δεν έχεις την απάιτηση από αυτόν να είναι "συνεπείς" απέναντί σου;

Αυτό δεν είναι κτητικότητα; Δεν τον περιορίζεις έτσι;

Τωρα το πας πολυ μακρυα...Συνεπης ναι, πρεπει να εισαι οπως σε καθε σχεση στην ζωη σου, οπως και στην σχεση σου με τους γονεις σου εχεις καποιες "υποχρεωσεις", οπως και στην σχεση σου με το αφεντικο σου και παει λεγοντας...Κανεις δεν ειναι απολυτα ελευθερος...Ισα ισα στην ερωτικη σχεση μπορεις να "απελευθερωθεις" πολυ πιο ευκολα απ οτι στις αλλες σχεσεις...Εγω παντως στις σχεσεις με ατομα που αγαπαω(γονεις, φιλος, το αφεντικο εξαιρειται:p ) δεν τα βλεπω ως καθηκον αλλα ως εκφραση της αγαπης μου προς αυτους. Ειναι θεμα νοοτροπιας... Κι εγω ειμαι κατα της κτητικοτητας παντως, δεν πιστευω οτι επειδη "κερδισα" τα συναισθηματα καποιου αυτο σημαινει οτι μου ανηκει...Σε καμια περιπτωση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα το πας πολυ μακρυα...Συνεπης ναι, πρεπει να εισαι οπως σε καθε σχεση στην ζωη σου, οπως και στην σχεση σου με τους γονεις σου εχεις καποιες "υποχρεωσεις", οπως και στην σχεση σου με το αφεντικο σου και παει λεγοντας...Κανεις δεν ειναι απολυτα ελευθερος...Ισα ισα στην ερωτικη σχεση μπορεις να "απελευθερωθεις" πολυ πιο ευκολα απ οτι στις αλλες σχεσεις...Εγω παντως στις σχεσεις με ατομα που αγαπαω(γονεις, φιλος, το αφεντικο εξαιρειται:p ) δεν τα βλεπω ως καθηκον αλλα ως εκφραση της αγαπης μου προς αυτους. Ειναι θεμα νοοτροπιας...

Πειράζει που εγώ είμαι;

Την απελέυθερωση που περιγράφεις, εγώ την νιώθω παντού...........

Πειράζει που εγώ είμαι;

Την απελέυθερωση που περιγράφεις, εγώ την νιώθω παντού...........

Δηλαδη κανεις οτι σου ερθει χωρις αυτο να επηρεαζει κανεναν και χωρις αυτο να εχει επιπτωσεις σε σενα, ουτε απο αφεντικο ουτε απο κανεναν; Οκ then, μακαρι να ειναι ετσι...;) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη κανεις οτι σου ερθει χωρις αυτο να επηρεαζει κανεναν και χωρις αυτο να εχει επιπτωσεις σε σενα, ουτε απο αφεντικο ουτε απο κανεναν; Οκ then, μακαρι να ειναι ετσι...;) :)

Ετσι είναι,

κυβερνώ δικό μου καράβι,

αυτό δεν σημαίνει όμως οτι κάνω μούρλιες και παραλογισμούς,

απλά δεν έχω μάθει να έχω όρια, θέλω εγώ να αποφασίζω για μένα...

Παιδιά νομίζω οτι έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα μας... Μπορούμε να ανοίξουμε ένα "θα κάνατε σχέση;"

Πάντα φιλικά;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Παιδιά νομίζω οτι έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα μας... Μπορούμε να ανοίξουμε ένα "θα κάνατε σχέση;"

Πάντα φιλικά;)

Ή ένα θέμα "Κάντο όπως ο andreasarc... or not!" :p :lol:

EvEn DeAtH MaY DiE

Εντάξει έχετε πέσει να τον "φάτε" τον andreasarc.

Ίσα ίσα που είναι ειλικρινής και ξεκάθαρος από την αρχή με τις γυναίκες!;)

Ουτε να τις παραμυθιάζει, ούτε να τις κοροϊδεύει!

..δεν έχει σημασία αν διαφωνώ ή συμφωνώ μαζί του, αλλά του αναγνωρίζω

ότι εξηγείται ντόμπρα μαζί τους!

Ουτε στα γραφόμενα του λέει πουθενά με πόσες πήγε και ποιες κυκλοφόρησε!

Εξάλλου είναι και επιλογή και των γυναικών που συναναστρέφονται μαζί του!;)

Ο καθένας έχει διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή του και αυτό δεν το σέβεστε μερικοί-ες...ειδικά κάποιοι-ες που είναι 15 χρόνια μικρότεροι του andreasarc και το παίζουν τιμητές των σχέσεων, εξυμνούν και εξιδανικεύουν την αγάπη etc. έχουν να μάθουν ακόμα πολλά για τη ζωή!:O

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Εντάξει έχετε πέσει να τον "φάτε" τον andreasarc.

Ίσα ίσα που είναι ειλικρινής και ξεκάθαρος από την αρχή με τις γυναίκες!;)

Ουτε να τις παραμυθιάζει, ούτε να τις κοροϊδεύει!

..δεν έχει σημασία αν διαφωνώ ή συμφωνώ μαζί του, αλλά του αναγνωρίζω

ότι εξηγείται ντόμπρα μαζί τους!

Ουτε στα γραφόμενα του λέει πουθενά με πόσες πήγε και ποιες κυκλοφόρησε!

Εξάλλου είναι και επιλογή και των γυναικών που συναναστρέφονται μαζί του!;)

Ο καθένας έχει διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή του και αυτό δεν το σέβεστε μερικοί-ες...ειδικά κάποιοι-ες που είναι 15 χρόνια μικρότεροι του andreasarc και το παίζουν τιμητές των σχέσεων, εξυμνούν και εξιδανικεύουν την αγάπη etc. έχουν να μάθουν ακόμα πολλά για τη ζωή!:O

I agree...και στις 2 παραγράφους :shifty:

EvEn DeAtH MaY DiE

Ελπιζω να μην φανηκε οτι προσπαθω να αλλαξω τις αποψεις του andreasarc. Απλα συζητηση καναμε, και οχι οφφ τοπικ οπως ειπε καποιος, αφου οι σχεσεις ηταν το αντικειμενο;) ...Εξαλλου αν ειχαμε ολοι την ιδια οπτικη γωνια δεν θα ειχαμε και τιποτα να πουμε.:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελπιζω να μην φανηκε οτι προσπαθω να αλλαξω τις αποψεις του andreasarc. Απλα συζητηση καναμε, και οχι οφφ τοπικ οπως ειπε καποιος, αφου οι σχεσεις ηταν το αντικειμενο;) ...Εξαλλου αν ειχαμε ολοι την ιδια οπτικη γωνια δεν θα ειχαμε και τιποτα να πουμε.:p

Κανείς δεν θέλει να αλλάξει τις απόψεις κανενός, κουβέντα κάνουμε και φυσικά είναι πολύ ενδιαφέρον να ανταλλάσεις απόψεις με τους άλλους, χωρίς να προσπαθείς να τυς πείσεις οτί εσύ είσαι ο σωστός ενώ όλοι οι άλλοι είναι λάθος......

Αντρέα, πώς τους το ξεκαθαρίζεις οτι η σχέση σου θα είναι ανοιχτή και σύντομη- ή αβέβαιη? Τους λες, "έλα να σου πως απο τώρα να ξιγηθούμε?"
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Ποια ειναι η γνωμη σας για το swinging ? Εχετε δοκιμασει? Θα ανταλλαζατε για δυο ωρες τον συντροφο σας με καποιο τριτο για να "ανανεωθειτε" ? :tease:

(επειδη βαρεθηκα να διαβαζω χλιμιντζουριες για εφευρετες της φωτιας εν ετει 2007, ελεος...)

Ποια ειναι η γνωμη σας για το swinging ? Εχετε δοκιμασει? Θα ανταλλαζατε για δυο ωρες τον συντροφο σας με καποιο τριτο για να "ανανεωθειτε" ? :tease:

(επειδη βαρεθηκα να διαβαζω χλιμιντζουριες για εφευρετες της φωτιας εν ετει 2007, ελεος...)

mmm,.. εγώ όχι δεν θα την άφηνα απτα χερια μου!!!!! θα την έσφιγγα μέχρι να κάνει κρατς!~ :cool: :) εσύ?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: