Andreasole Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Καλημερα . Το μονο που μπορω να σου πω εγω ειναι οτι το δικο μου ειναι 64 και οτι χρησημοποιησα 11gb of 57,7gb δηλαδη πανω κατω τα 7gb τα εχει κανονισει το κινητο Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Καλησπερα σε ολους εχω το κινητο 2 βδομαδες , καποια μικροπροβληματακια αλλα ολα καλα. Τωρα ανοιξα τον υπολογιστη και αφου συνδεσα το κινητο για να περασω καποια αρχεια , ειδα οτι εχει μνημη 8.80 gb ενω το εχω αγορασει για 16gb ξερετε τι μπορει να συμβαινει? Υποψιν δειχνει οτι 7.41gb free of 8.80gb Γνωριζει καποιος? καλημερα! Στο 16αρι εχεις 4gb για εφαρμογες και 9gb για αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ευτυχής κάτοχος εδω και λίγες ώρες.Θα πέσουν πολλές ερωτήσεις απο δω και πέρα :p.Τωρα ψάχνουμε ζελατίνα και θήκη.Ζελατίνα κουτσα στραβά θα βρώ αφου ετσι και αλλιώς θα είναι η ίδια με του lumia 800.Απο θήκες πώς πάμε?Υπάρχει τιποτα αξιόλογο σε μέγάλα μαγαζιά(μιας και θα παω για ζελατίνες,σιμ,κτλ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ευτυχής κάτοχος εδω και λίγες ώρες.Θα πέσουν πολλές ερωτήσεις απο δω και πέρα :p.Τωρα ψάχνουμε ζελατίνα και θήκη.Ζελατίνα κουτσα στραβά θα βρώ αφου ετσι και αλλιώς θα είναι η ίδια με του lumia 800.Απο θήκες πώς πάμε?Υπάρχει τιποτα αξιόλογο σε μέγάλα μαγαζιά(μιας και θα παω για ζελατίνες,σιμ,κτλ)? μεγιες! θηκη δεν ξερω δεν εχω αλλαξει εχω την αυθεντικη που δινει μαζι! ζελατινες ειχα παρει απο το ebay αλλα ηταν μονο για την οθονη(οχι για το μαυρο πλαισιο γυρω δηλαδη) και δεν τις εβαλα. εκοψα ενα μικρο κομματι και το εβαλα πισω στο ασημι τις καμερας για σιγουρια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Δεν είχε θήκη το δικο μου,γιαυτο ψάχνω.Μάλλον ηταν απο την πρώτη φουρνια που δεν είχαν μαζι τις θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Zελατινα για το Ν9?! Προς Θεου οχι, δεν χρειαζεται και δεν πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Δεν είχε θήκη το δικο μου,γιαυτο ψάχνω.Μάλλον ηταν απο την πρώτη φουρνια που δεν είχαν μαζι τις θήκες. Ετσι χύμα δηλαδη?Δεν είναι λιγο επικινδυνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Εχει gorilla glass κι ετσι δεν ειναι τοσο απαραιτητη η υπαρξη προστατευτικου για την οθονη. Δεν εχω δοκιμασει καποιο τετοιο προστατευτικο στο δικο μου αλλά φανταζομαι θα ειναι μεγαλο ξενερωμα μιας και το λειτουργικο θελει πολλα swypes και η οθονη εχει καμπυλη στις ακρες. Το προστατευτικο θα δινει ενα περιεργο feeling. Ξαναλεω, δεν δοκιμασα καποιο, απλα δεν μου "κολλαει" σαν ιδεα καλα. Οριστε και ενα βιντεο που μαχαιρωνουν την οθονη . Για θηκη θα προτεινα να παρεις την αυθεντικη της Νοκια που δινει μαζι με το τηλεφωνο αφου δεν την εχεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Με κλειδια μου μια χαρα αφηνει σημαδακια, οχι μεγαλου βαθους σαν χαραδρα αλλα κανει σημαδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ευτυχής κάτοχος εδω και λίγες ώρες.Θα πέσουν πολλές ερωτήσεις απο δω και πέρα :p.Τωρα ψάχνουμε ζελατίνα και θήκη.Ζελατίνα κουτσα στραβά θα βρώ αφου ετσι και αλλιώς θα είναι η ίδια με του lumia 800.Απο θήκες πώς πάμε?Υπάρχει τιποτα αξιόλογο σε μέγάλα μαγαζιά(μιας και θα παω για ζελατίνες,σιμ,κτλ)? Καλοριζικο.Καλως ηρθες στην παρεα μας.Για θηκη δες εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=263138&page=15 Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enne_See Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Zελατινα για το Ν9?! Προς Θεου οχι, δεν χρειαζεται και δεν πρεπει. Ακριβώς. Είναι πραγματικά κρίμα να περιορίζεις ένα τόσο άρτιο εμφανισιακά και σε αίσθηση αφής κατασκεύασμα με επιπρόσθετες ενέργειες απλοϊκού τύπου. Edited May 10, 2012 by Enne_See Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Για θήκη αυτη στο κουτί είναι μια χαρά. Για ζελατίνα ούτε να το σκέφτεσαι...απλως να μην το γρατζουνας. μια ερώτηση: έχει βρεθεί αξιόπιστις τρόπος για backup? το Nokia Link κολούσε μέχρι πρότινος όταν έκανα restore σε ένα κρατημένο backup. γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Για το update θελω τα φώτα σας.Έχει το pr1.1.Χτες κανω refresh για να βρει την καινουρια εκδοση και βρισκει update.Το ξεκιναω κ περιπου στο 60-70% κοβετε η συνδεση και κανει reboot.Απο χτες κανω συνεχεια refresh καιε βρισκει τιποτε.Τι να κανω?Να κάνω μέσω pc?Επισης παρατηρω οτι το σήμα στο wifi χανετε συχνα.Α κα κατι τλευταιο.Πως βγάζω τις επαφες του fb απο τα contacts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Για το update θελω τα φώτα σας.Έχει το pr1.1.Χτες κανω refresh για να βρει την καινουρια εκδοση και βρισκει update.Το ξεκιναω κ περιπου στο 60-70% κοβετε η συνδεση και κανει reboot.Απο χτες κανω συνεχεια refresh καιε βρισκει τιποτε.Τι να κανω?Να κάνω μέσω pc?Επισης παρατηρω οτι το σήμα στο wifi χανετε συχνα.Α κα κατι τλευταιο.Πως βγάζω τις επαφες του fb απο τα contacts? απο οτι εχω καταλαβει πολλοι εχουν αυτο το προβλημα,δοκιμασε απο το pc. το wifi οντως εχει μερικα προβληματα(και στην 1.2). αν θυμαμαι αν απενεργοποιησεις το chat & contacts δεν στις βγαζει. αλλιως απενεργοποιησε το account οποτε δεν το χρησιμοποιεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Έχω χαζέψει.Μέσω wifi δε μου βγάζει το Update(άσε που χάνει συνεχώς το σήμα).Κατέβασα το nokia software update 3.0.655 αλλα δεν συνδέεται κάν με το τηλέφωνο.Δεν το βρήσκει δηλαδη.Τι μπορώ να κάνω? Και κάτι ακόμα.Ποιά έκδοση του Nokia ovi suite πρέπει να έχω? Edited May 11, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Μαλιστα..Κατεβασα την 3.0.0.290 και μου λεει οτι δεν υπαρχει Update.Να ανησυχισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Μαλιστα..Κατεβασα την 3.0.0.290 και μου λεει οτι δεν υπαρχει Update.Να ανησυχισω? για δες εδω το ovi suite δεν αναγνωριζει το n9 εκτος απο μια παλια εκδοση. εσυ θες nsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 για δες εδω το ovi suite δεν αναγνωριζει το n9 εκτος απο μια παλια εκδοση. εσυ θες nsu Για ovi suite εγω ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω http://everythingn9.com/how-to-get-your-nokia-n9-working-with-nokia-suite-3-2-100/ και δουλευει μια χαρα. Ειναι η παλια εκδοση που το αναγνωριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Για ovi suite εγω ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω http://everythingn9.com/how-to-get-your-nokia-n9-working-with-nokia-suite-3-2-100/ και δουλευει μια χαρα. Ειναι η παλια εκδοση που το αναγνωριζει. και εγω...αλλα να σου πω την αληθεια δεν βρηκα και παλι καμια χρησιμοτητα στο ovi suite :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 και εγω...αλλα να σου πω την αληθεια δεν βρηκα και παλι καμια χρησιμοτητα στο ovi suite :p Κι εγω εκανα ενα backup τις επαφες μονο just in case και μετα δεν το χρειαστηκα ποτε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εχω την 20.201.40-4.341.01.1_PR_341,το τηλεφωνο είναι made in finland.Υπαρχει περιτωση οντως να μην έχει βγεί το uptade για τη συσκευη μου?To ovi suite(3.0.0.290) που κατεβασα αναγνωριζει κανονικα το τηλεφωνο αλλα δειχνει οτι ειναι up to date.Α επισης νομίζω οτι προοριζόταν για πολωνία(PL).Παιζει κανενα ρόλο?Παντως γενικά το τηλέφωνο τα σπαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Σημερα ελαβα το παρακατω e-mail απο Νοκια.Παροτι τ αγγλικα μου ειναι αθλια καταλαβα τι λεει.Δεν καταλαβα ομως τι σημαινει αυτη η κινηση.Τι θ αλλαξει μετα τις 30 Μαιου; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 καλημερα υπαρχει καποια εφαρμογη ετσι ωστε οταν με καλει ενας συγκεκριμενος αριθμος να δειχνει οτι ειναι λαθος η απενεργοποιημένο το νουμερο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Σημερα ελαβα το παρακατω e-mail απο Νοκια.Παροτι τ αγγλικα μου ειναι αθλια καταλαβα τι λεει.Δεν καταλαβα ομως τι σημαινει αυτη η κινηση.Τι θ αλλαξει μετα τις 30 Μαιου; Απλα κλεινει το Ovi share. Μετα τις 30 Μαϊου δεν θα εχεις προσβαση πια. Προτεινει κιολας να κανεις χρηση αλλων υπηρεσιων για τα αρχεια σου. Σαν να λεει "μας φαγανε λαχανο οι αλλοι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Φοβαμαι να το φλασαρω γιατι δεν έχω ιδεα.Μη κανω καμια ζημια κ τρεχω μετα.Βεβαια έχει βιντεακια με αναλυτικες οδηγιες.Αλλα και πάλι δεν είναι ρισκο?Αν το παω σε nokia care θα θέλουν χρηματα για update?Η εστω να μου πουν τι συμβαίνει.Και θα ξαναρωτήσω, παίζει να μην έχει ερθει update λόγω χώρας προέλευσης?Και επίσης το έχω 3 μέρες, παίζει ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts