kaluas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Γνωρίζετε από που μπορώ να το προμηθευτώ σε τιμή κάτω των 400ε που έχει αυτή τη στιγμή στο φθηνότερο μαγαζί του skroutz ? Η κατώτατη τιμή που μπορείς να το βρεις είναι 403 ευρώ, για την έκδοση των 16Gb .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Η κατώτατη τιμή που μπορείς να το βρεις είναι 403 ευρώ, για την έκδοση των 16Gb .. ανεβηκε η τιμη του? θυμαμαι καποιο καιρο το 64αρι στα 499, η θυμαμαι λαθος? zerow το εψησες επιτελους? αντε και εσυ kalua σιγα σιγα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 ανεβηκε η τιμη του? θυμαμαι καποιο καιρο το 64αρι στα 499, η θυμαμαι λαθος? zerow το εψησες επιτελους? αντε και εσυ kalua σιγα σιγα :p Εχω σταμπαρει ενα 64αρι στα 520 αλλα ολο και κατι συμβαινει και μου φευγουν κατοσταρια απο παντου πανω που τα μαζευω .. Τελη Αυγουστου θελω να πιστευω το χω παραγγειλει, αν το παρω νωριτερα θα την παρατησω την πτυχιακη :Ρ Παντως για μενα το μαυρο 64αρι ειναι μονοδρομος .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Μόλις ενεργοποίησα το twitter account και έχω απορίες: 1. Έπρεπε να μου κατεβάσει σαν contacts αυτούς που κάνω follow; (δεν έφερε τίποτα) 2. Στα Aaccounts->Twitter οι επιλογές Contacts: Show latest Tweet for people already in contacts και Sharing: Tweet links from web app τι ακριβώς κάνουν 3. Στην οθόνη με τα feeds θα δείχνει όλα τα twits, υπάρχει τρόπος να τη ρυθμίσω να δείχνε π.χ μόνο της ημέρας ή της εβδομάδας; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 ανεβηκε η τιμη του? θυμαμαι καποιο καιρο το 64αρι στα 499, η θυμαμαι λαθος? zerow το εψησες επιτελους? αντε και εσυ kalua σιγα σιγα :p Toν καιρό που είχε φτάσει 330 δεν είχαμε τα λεφτά. Τώρα που έχουμε 300ε έχει πάει στα 400. Δεν το χει το κάρμα μου αυτό το κινητό :( Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Μια χαρη θελω απο καποιον που δεν εχει nitdroid και τελος παντων οτιδηποτε επηρεαζει τον bootloader.. θελω αν γινεται να μου στειλει καποιος δυο αρχεια τα: /bin/evkey /sbin/preinit με το filebox αφου εχετε ενεργοποιησει τα system και hidden files πηγαινετε στους παραπανω προορισμους και κανετε copy/paste π.χ. στο MyDocs,τα μεταφερεται στο pc και μου τα στελεντε..οποιος μπορει παρακαλω! :O Εχω σταμπαρει ενα 64αρι στα 520 αλλα ολο και κατι συμβαινει και μου φευγουν κατοσταρια απο παντου πανω που τα μαζευω .. Τελη Αυγουστου θελω να πιστευω το χω παραγγειλει, αν το παρω νωριτερα θα την παρατησω την πτυχιακη :Ρ Παντως για μενα το μαυρο 64αρι ειναι μονοδρομος .. μα μονο το 64αρι λεει να εχεις την ανεση, το 16αρι για δευτερο μονο :p Toν καιρό που είχε φτάσει 330 δεν είχαμε τα λεφτά. Τώρα που έχουμε 300ε έχει πάει στα 400. Δεν το χει το κάρμα μου αυτό το κινητό :( Το καλο πραγμα αργει να γινει ;) Λογικα μεχρι να το παρετε παιδια θα εχει πεσει η τιμη του..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 μα μονο το 64αρι λεει να εχεις την ανεση, το 16αρι για δευτερο μονο :p Το καλο πραγμα αργει να γινει ;) Λογικα μεχρι να το παρετε παιδια θα εχει πεσει η τιμη του..! 9Gb είναι μόνο η μουσική μου .. Να μην βάλω και καμία σειρά μέσα ???? :Ρ Πάντως δεν νομίζω να πέσει άλλο η τιμή ... Έχω αρχίσει να αγχώνομαι, μήπως και δεν το πετύχω, στα καταστήματα Nokia δεν τα πουλάνε πια :worry: Offtopic : Ο ένας καταστηματάρχης μάλιστα μου λέει, "γιατί το 800 τι έχει ????" Η απάντηση πραγματικά δεν είναι της παρούσης :lol: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδια σε περιπτωση αγορας του κινητου απο ebay η καποια αλλη ιστοσελιδα πως μπορω να το κανω να δουλεψει σε ελληνικο δικτυο ? Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδια σε περιπτωση αγορας του κινητου απο ebay η καποια αλλη ιστοσελιδα πως μπορω να το κανω να δουλεψει σε ελληνικο δικτυο ? To n9 δεν έχει τέτοια θέματα, είναι συμβατό από την μάνα του με οποιοδήποτε δίκτυο .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδια τα αρχειακια που ζητησα παραπανω κανεις? /bin/evkey /sbin/preinit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδια τα αρχειακια που ζητησα παραπανω κανεις? /bin/evkey /sbin/preinit δεν εχω το κινητο φιλε μου αλλα πριν το στειλω στη Νοκια τα κοιταξα και το πρωτο δεν το ειχα ουτε εγω.μονο το δευτερο ειχα αλλα εδω που ειμαι δεν εχω pc για να στο στειλω κι απ το filebox δεν γινοταν.τι αρχεια ειναι αυτα?ειναι απαραιτητα? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 399 το μαυρο 64αρι στο mediamarkt εχει την προσφορα εδω και αρκετο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 δεν εχω το κινητο φιλε μου αλλα πριν το στειλω στη Νοκια τα κοιταξα και το πρωτο δεν το ειχα ουτε εγω.μονο το δευτερο ειχα αλλα εδω που ειμαι δεν εχω pc για να στο στειλω κι απ το filebox δεν γινοταν.τι αρχεια ειναι αυτα?ειναι απαραιτητα? οταν κανεις εγκατασταση το Nitdroid αλλαζουν(για να μην τα εχεις μαλλον δεν αλλαζουν τελικα) αυτα τα δυο αρχεια στον bootloader.. και θελω να δω αν υπαρχει τροπος να βγαλουμε το nitdroid χωρις να χρειαστει το φλασαρισμα για να το γραψω στον οδηγο.. θα το ψαξω..θυμασαι πιο απο τα δυο ειχες στο κινητο σου? αμα ειναι να δοκιμασω να σβησω το αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 οταν κανεις εγκατασταση το Nitdroid αλλαζουν(για να μην τα εχεις μαλλον δεν αλλαζουν τελικα) αυτα τα δυο αρχεια στον bootloader.. και θελω να δω αν υπαρχει τροπος να βγαλουμε το nitdroid χωρις να χρειαστει το φλασαρισμα για να το γραψω στον οδηγο.. θα το ψαξω..θυμασαι πιο απο τα δυο ειχες στο κινητο σου? αμα ειναι να δοκιμασω να σβησω το αλλο! το 2ο ειχα.το /sbin/preinit. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 399 το μαυρο 64αρι στο mediamarkt εχει την προσφορα εδω και αρκετο καιρο. Σοβαρά ; ισχυει ακόμα ; Εχεις δει διαθεσιμα κομματια σε κάποιο Υποκαταστημα ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) 399 το μαυρο 64αρι στο mediamarkt εχει την προσφορα εδω και αρκετο καιρο. Σοβαρά......; Τρίτη πρωί πρωί θα είμαι στημένος από έξω! Edit: Βρε skiros, έβγαλα τα μάτια μου αλλά το τηλέφωνο δεν το δείχνει πουθενά μέσα στο site της MediaMarkt. Τόσο στραβωμάρα πια... Edited July 30, 2012 by gel7 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Δεν το βρήκα στο MediaMarkt ούτε εγώ! Θα το πάρω τελικά από Nokia Care. Είμαι μεταξύ Cyan και μάυρου Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 To 64gb είναι μόνο μαύρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Το 16αρι θα πάρω. μου είναι αρκετά :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Άκουσε με και πάρε 64αρι...το 16άρι τελικά είναι λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 H αλλαγή της SIM σε microSIM αργεί; microSIM δεν παίρνει το Ν9; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ναι, μπαμ-μπαμ γινεται,πας στο καταστημα και σε λιγη ωρα εισαι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 εγώ εχω 2 κάρτες (με τον ίδιο αριθμό βέβαια). Μια στο Ν9 και μια στο Ν8. Ποτε λειτουργώ το ένα και πότε το άλλο. Απλά και εύκολα. Κόστος 5€ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Το κόστος είναι εφαπαξ; Δηλαδή ζητάω και μια νέα κάρτα microsim ή πρέπει να ζητήσω συγκεκριμένη υπηρεσία; Έχω Cosmote συμβόλαιο. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Απλά ζητάς μία microsim, και στην ενεργοποιούν σε 2-3 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts