Mivas Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Έχεις διεύθυνση ??? Αυτό μου βγάζει https://www.stigmap.gr/view26675-nokia-toumpa-thes-niki.html Λίγο μετά το γήπεδο δείχνει. Θέλω κι εγώ να τους ρωτήσω κάτι που θέλει εμπειρία, όχι ένα απλό service... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Πάνε και στον Εύοσμο, Καραολή Δημητρίου 180 Carephone. Ηταν Nokia Care παλιά, αλλά ακόμα ασχολείται και με Nokia. Ταυτόχρονα είναι και Vodafone. Ο καλύτερος με διαφορα Έχω χρόνια να πάω είναι η αλήθεια, αλλά δε νομίζω να άλλαξε! Επαγγελματίας ο τύπος! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Πάνε και στον Εύοσμο, Καραολή Δημητρίου 180 Carephone. Ηταν Nokia Care παλιά, αλλά ακόμα ασχολείται και με Nokia. Ταυτόχρονα είναι και Vodafone. Είναι ο πρωτος που πηγα αλλα δεν δειξαν διαθεση να ασχοληθουν. Μαλλον ο παληος τεχνιτης Νοκια δεν ηταν πια εκει. Θα δοκιμασω και στην Τουμπα Ευχαριστω. Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Είναι ο πρωτος που πηγα αλλα δεν δειξαν διαθεση να ασχοληθουν. Μαλλον ο παληος τεχνιτης Νοκια δεν ηταν πια εκει. Θα δοκιμασω και στην Τουμπα Ευχαριστω. Εκεί είναι πάντα. Μπορεί να ήταν διακοπές! Κώστας λέγεται. Εμένα με εξυπηρετεί πάντα σε όλα σχεδόν. Εδώ είναι το άλλο στη Τούμπα. https://m.facebook.com/intelligentcaregr/about?refid=17 Edited September 2, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 ούτε επισκευάζεται, ούτε αντικαθίσταται οποιοδήποτε κουμπί του· απλώς αλλάζεται Όλο το περίβλημα -εξωτερικώς, μόνον η καμπύλη οθόνη του παραμένει απαράλλακτη- μπορείς ωστόσο ν' ασπρίσεις ανενόχλητος…:scared: & από Κίνα μεριά:yinyang: : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στην παρέα Οι οδηγοί που είχαμε γράψει δεν υπάρχουν πλέον στο forum ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, Dark_ds said: Καλησπέρα στην παρέα Οι οδηγοί που είχαμε γράψει δεν υπάρχουν πλέον στο forum ; Welcome back Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου ενα δακρυ κυλισε με την αναβιωση αυτού του thread. 3 Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου On 28/9/2024 at 1:56 ΜΜ, Dark_ds said: Καλησπέρα στην παρέα Οι οδηγοί που είχαμε γράψει δεν υπάρχουν πλέον στο forum ; Έχεις ακόμα το N9;;; 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου και εγω ναι!! 1 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Εννοειται πως και τò δικό μου τηλ υπάρχει ακόμα και λειτουργεί! 1 Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikfas Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου αχ ...και εγω το εχω αλλα δεν βρισκω καποιον να μου φτιαξει το simtray Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Όταν λέτε λειτουργεί, ως τηλέφωνο ή μπαίνετε και στο ίντερνετ κανονικά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts