jimpsar Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 καλημερα, ευτυχης κατοχος N9 (και παλι :p ) να ρωτησω ειμαι σε pr 1.3 αλλα βλεπω τρελο battery drain.ειδα και τα mah σε idle αγγιζουν τα 30.τι παιζει? καμια προταση? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάνα πρόγραμμα που σου τρώει μπαταρία. Θέμα εγώ με μπαταρία δεν είχα ποτέ με το κινητό μόνο μια φορά που είχα ενεργοποιήσει το develop mode και στις αρχές της κυκλοφορίας της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 ειναι ετσι συνεχεια? γιατι αν εκανες π.χ. update/reset κατι μπορει να ανεβηκε και θα αρχισει να πεφτει σιγα σιγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω το Ν9 μεταχείρω από eBay. Αξιζει? Πόσο θα είναι μια καλή τιμή? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω το Ν9 μεταχείρω από eBay. Αξιζει? Πόσο θα είναι μια καλή τιμή? επειδή το έψαξα και εγώ πρόσφατα, νομίζω δεν αξίζει γιατί δεν θα έχεις εγγύηση πιο πολύ συμφέρει άμα το βρεις πουθενά μεταχειρισμένο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδια τα φωτα σας σας παρακαλω προτου το παρω στη Νοκια. Ξαφνικα σταματησε να δουλευει η καμερα. "the camera is not responding , try again or restart the device if problem continues". Μεσω τερμιναλ εκανα update,upgrade αλλα τιποτα. Το φλασαρα δυο φορες μεσω phoenix , flasher και τωρα προσπαθω μεσω ΝSU να δω. Εχεται κατι αλλο υποψιν???? επισης δοκιμασα και κατι που λεει με το gps απενεργοποιησει ενεργοποιησει αλλα τιποτα. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 ανδρεα(λογικα?:p) δες εδω http://discussions.nokia.com/t5/Maemo-and-MeeGo-Devices/Nokia-N9-camera-problem/td-p/1497998 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Τα εκανα ολα εκτος απο το τελευταιω που πρεπει να παει στη Νοκια :( , αρα εκει με βλεπω αυριο ????? ναι Αντρεας ειμαι. Λες να φταει το ΙCS ???? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 δεν νομιζω και να εφταιγε αφου το φλασαρες θα εστρωνε λογικα.. ναι πηγαινε το καλυτερα,μην χαλασει και τιποτα αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 ειναι ετσι συνεχεια? γιατι αν εκανες π.χ. update/reset κατι μπορει να ανεβηκε και θα αρχισει να πεφτει σιγα σιγα.. Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάνα πρόγραμμα που σου τρώει μπαταρία. Θέμα εγώ με μπαταρία δεν είχα ποτέ με το κινητό μόνο μια φορά που είχα ενεργοποιήσει το develop mode και στις αρχές της κυκλοφορίας της συσκευής. ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες. ναι το πηρα προσφατα μεταχειρισμενο.ειχε την 1.3 εκανα φουλ clean ισως γιαυτο.τωρα βλεπω πεφτει στα 12 mah το idle.οποτε μαλλον θελει το χρονο του. με το faster n9 + o/c στα 1.2 Ghz πεταει το κινητακι παντως. θελω να δοκιμασω και dual boot jelly bean αλλα δεν ξερω αν αξιζει την φασαρια.αν ειναι λειτουργικο δλδ. καμια αποψη?? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες. ναι το πηρα προσφατα μεταχειρισμενο.ειχε την 1.3 εκανα φουλ clean ισως γιαυτο.τωρα βλεπω πεφτει στα 12 mah το idle.οποτε μαλλον θελει το χρονο του. με το faster n9 + o/c στα 1.2 Ghz πεταει το κινητακι παντως. θελω να δοκιμασω και dual boot jelly bean αλλα δεν ξερω αν αξιζει την φασαρια.αν ειναι λειτουργικο δλδ. καμια αποψη?? να ξερεις οτι μπορει π.χ. να εγκαταστησεις μια εφαρμογη και να ανεβει η καταναλωση αλλα μετα σιγα σιγα πεφτει παλι.. εκανες o/c? τι λεει? κανενα προβλημα τιποτα? αξιζει,ειναι φανερη φανερη η διαφορα? δες εδω αλλα περιμενε να σου πει και κανενας αλλος,δεν εχω βαλει την jellybean ακομα μονο την ics,στην επομενη εκδοση αν βελτιωθει και αλλο θα την ξαναπερασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 overcloak? θέλω και εγώ. Πως το έκανες; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 overcloak? θέλω και εγώ. Πως το έκανες; να ξερεις οτι μπορει π.χ. να εγκαταστησεις μια εφαρμογη και να ανεβει η καταναλωση αλλα μετα σιγα σιγα πεφτει παλι.. εκανες o/c? τι λεει? κανενα προβλημα τιποτα? αξιζει,ειναι φανερη φανερη η διαφορα? δες εδω αλλα περιμενε να σου πει και κανενας αλλος,δεν εχω βαλει την jellybean ακομα μονο την ics,στην επομενη εκδοση αν βελτιωθει και αλλο θα την ξαναπερασω δεστε εδω. πρεπει ομως πρωτα να βαλετε το inception. http://talk.maemo.org/showthread.php?t=83357 διαφορα εμφανεστατη μπορω να πω.ειδικα στο 1.2 που το εχω.4 μερες το εχω μονο αλλα κανενα reboot ουτε θεμα αλλο.αξιζει αλλα μην σας παρω στο λαιμο μου γιατι οπως θα δειτε αναφερει οτι 2 n9 μας αφησαν χρονους :cry: ειδα οτι ακομη η nitdroid εχει πολλα να κανει.ειναι μακρυα για χρηση σε καθημερινη βαση αλλα σιγουρα ειναι κατι το θετικο.βασικα ελπιζω να πετυχει το sailfish της jolla και να το βαλουμε στο κινητακι μας :D Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Τρεχω στα 1150 Μhz + FasterN9 και μπορω να πω οτι ειναι κομπλε. Σκεφτομαι για 1200,θα δω παντως δεν παρατηρησα τεραστια διαφορα στη χρηση ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες. ναι το πηρα προσφατα μεταχειρισμενο.ειχε την 1.3 εκανα φουλ clean ισως γιαυτο.τωρα βλεπω πεφτει στα 12 mah το idle.οποτε μαλλον θελει το χρονο του. με το faster n9 + o/c στα 1.2 Ghz πεταει το κινητακι παντως. θελω να δοκιμασω και dual boot jelly bean αλλα δεν ξερω αν αξιζει την φασαρια.αν ειναι λειτουργικο δλδ. καμια αποψη?? Αν θες για καμια εφαρμογη ή παιχνιδακι αλλιως δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. εγω το bootαρω πολυ σπανια αλλα αστο να υπαρχει :p --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited October 18, 2012 by impreza_sti Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) καλημερες! browser ποιον προτεινετε/χρησιμοποιειτε?? απο htc one X που ειχα μου κακοφαινετε λιγο σε αυτο το σημειο.:wacko: καμια προταση? ευχαριστω! :cool: EDIT:δοκιμαστε αυτο http://talk.maemo.org/showthread.php?t=85098 ειμαι με ios agent και πολυ καλυτερο browsing με τον stock. ;) Edited October 18, 2012 by jimpsar Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) καλημερες! browser ποιον προτεινετε/χρησιμοποιειτε?? απο htc one X που ειχα μου κακοφαινετε λιγο σε αυτο το σημειο.:wacko: καμια προταση? ευχαριστω! :cool: ε ενταξει, αυτο ειναι θεματακι αλλα μπορω να πω οτι ο browser του Ν9 ειναι καλυτερος απο ολα τα symbian και τα windows phones της νοκια.. δοκιμασε firefox+flash player... ειδα οτι ακομη η nitdroid εχει πολλα να κανει.ειναι μακρυα για χρηση σε καθημερινη βαση αλλα σιγουρα ειναι κατι το θετικο.βασικα ελπιζω να πετυχει το sailfish της jolla και να το βαλουμε στο κινητακι μας οσο για αυτο.. για μενα θα ειναι ιδανικα αν σε κανα 3μηνο απο τωρα μπορω να εχω dual-boot sailfish+firefoxOS... και δεν βαζω και το harmattan γιατι προφανως το sailfish θα ειναι η εξελιξη του... οσο για το αν θα μπαινουν στο κινητο μας: το firefox os εχει μπει ηδη αν και δεν ειναι ακομα ετοιμο προς επισημη κυκλοφορια για το sailfish νομιζω ειναι περιττο να αναρωτηθουμε.. πανω κατω το community του harmattan θα αλληλοεξυπηρετειται με την jolla, μην πω οτι μερικοι θα ειναι μελη και των 2.. ναι οκ λενε οτι δεν θα υποστηριζουν το Ν9 προφανως για νομικους λογους απεναντι στην νοκια, αλλα στο backstage θα γινεται χαμος.. αμφιβαλλει κανεις?? Edited October 18, 2012 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Εννοειται πως θα εχουμε sailfish... Μην σας πω οτι το περιμενω ακομα και οταν γινει η παρουσιαση.. Αποκλειεται να μην βγει για n9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 καλημερες! browser ποιον προτεινετε/χρησιμοποιειτε?? απο htc one X που ειχα μου κακοφαινετε λιγο σε αυτο το σημειο.:wacko: καμια προταση? ευχαριστω! :cool: EDIT:δοκιμαστε αυτο http://talk.maemo.org/showthread.php?t=85098 ειμαι με ios agent και πολυ καλυτερο browsing με τον stock. ;) Και γω stock browser με iOS UA και ειμαι κομπλε Εννοειται πως θα εχουμε sailfish... Μην σας πω οτι το περιμενω ακομα και οταν γινει η παρουσιαση.. Αποκλειεται να μην βγει για n9 Επισημα δε νομιζω ανεπισημα το ελπιζω Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriSS21 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Καλησπεριζω την παρεα σας. Εδω και μια εβδομαδα ειμαι κατοχος του Nokia N9 64GB μαυρο, αγορασμενο απο Nokia μαγαζι στα νοτια προαστια. Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου αλλα και να θεσω καποια ερωτηματα μιας και στις 50-60 σελιδες που διαβασα για το topic αυτο (τοσες αντεξα να διαβασω!!!) παρατηρησα οτι δοθηκαν λυσεις σε αρκετα προβληματα καποια απο τα οποια ηταν και δικα μου. Συνηθισμενος απο το iOS (iPhone 3GS) μπορω να πω οτι επελεξα αυτο το κινητο για το λειτουργικο του και για το οτι ειναι πιο πολυ τηλεφωνο. Εξηγουμαι: δε με απασχολει η οχι τοσο δυνατη του καρτα γραφικων (παρ' ολα αυτα παιζει οτι βιντεο 720p σε .m4v εχω μετατρεψει με το app AIRVIDEO για το iPad2...) και ο μονοπυρηνος επεξεργαστης. Επισης ουτε οτι δεν εχει αξιοποιηθει ακομα η καμερα του απο το Skype (ελπιζω να γινει συντομα). Με ενδιαφερει η ποιοτητα ηχου στις κλησεις που απ' οτι μου ειπαν αυτοι που μιλησα μια βδομαδα τωρα ειναι πολυ πολυ καλη (και φανταστειτε οτι τις περισσοτερες φορες μιλαω απο το Nokia Luna bluetooth που αγορασα με τη συσκευη). Το interface στην εγγραφη μηνυματων ειναι πολυ καλο (μην ανησυχειτε, δεν προκειται να ρωτησω πως βαζω ελληνικα στο πληκτρολογιο...!!!:lol::lol:). Επιπροσθετα ο browser του αν και εχει τρομερες ελλειψεις ειναι ταχυτατος (ο firefox απλα χαλια), η καμερα του επιβεβαιωνει οτι ειναι ισως η ταχυτερη (βγαζω foto και πριν προλαβω να δω τι εβγαλα την εχει στειλει στον αντιστοιχο φακελο και ειναι σε αναμονη για την επομενη, και mail applcation συμπαθητικο (μπορω επιτελους να επισυναψω αρχεια, ακους Apple???? :mad:) Και ερχομαι στις αποριες-παραπονα: Χωρις να εχω διαβασει σε forum για τα μαυρα στιγματα που εχει η οθονη του Ν9 οταν το περιβαλλον ειναι σκοτεινο, το παρατηρησα πριν τρεις μερες καθως "επαιζα" με αυτο... Πολλα μαυρα στιγματα δυστηχως, δεν ειναι οτι με ενοχλει ιδιαιτερα μιας και εχω 2-3 light-leaks και στο iPad αλλα θελω τη γνωμη σας: 1) ειναι υποχρεωμενοι στο Nokia μαγαζι που το αγορασα να αντικαταστησουν την οθονη (ή ολο το κινητο?) Και ερχομαι στο κυριοτερο θεμα που εχω με τη συσκευη. Μολις χτες του εβαλα καρτα micro-sim μιας και εκανα καινουρια συνδεση. Ειχα 68% μπαταρια και μιλησα 2.5 ωρες και οταν ηταν στο 17% (λογικο με τοση ομιλια μου φαινεται και μεσω bluetooth!) ΞΑΦΝΙΚΑ μου βγαζει μηνυμα "χαμηλη μπαταρια" ή κατι τετοιο και στο κινητο εγραφε 4% :!: Πως πεταχτηκε απο το 17 στο 4% βρε παιδια????? 2) εχει αντιμετωπισει καποιος κατι αναλογο? Παλι θα ενημερωσω το Nokia Care βεβαια που το αγορασα... Γενικα η μπαταρια του πεφτει αρκετα γρηγορα εχω την εντυπωση εκτος αν κατι κανω λαθος (φοραει την PR 1.3 και στο backround δεν αφηνω καμμια εφαρμογη να τρεχει). Τελος ιστορικο κλησεων δεν κραταει? Μονο την τελευταια? (κληση στον ιδιο αριθμο σε δυο διαφορετικες μερες και βγαζει μονο τη σημερινη, τι ωρα εγινε και ποσο διηρκησε) Τελικα ειναι αυτο που εγραψε ενας φιλος εδω μεσα οτι δεν ξεφευγει απο τη μια φορτιση τη μερα? Ζητω συγνωμη για το μακροσυρτο post μου και ελπιζω να βοηθησω και να με βοηθησετε εδω μεσα!! Ευχαριστω για τη φιλοξενια... Edited October 18, 2012 by chriSS21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλησπεριζω την παρεα σας. 1) ειναι υποχρεωμενοι στο Nokia μαγαζι που το αγορασα να αντικαταστησουν την οθονη (ή ολο το κινητο?) Και ερχομαι στο κυριοτερο θεμα που εχω με τη συσκευη. Μολις χτες του εβαλα καρτα micro-sim μιας και εκανα καινουρια συνδεση. Ειχα 68% μπαταρια και μιλησα 2.5 ωρες και οταν ηταν στο 17% (λογικο με τοση ομιλια μου φαινεται και μεσω bluetooth!) ΞΑΦΝΙΚΑ μου βγαζει μηνυμα "χαμηλη μπαταρια" ή κατι τετοιο και στο κινητο εγραφε 4% :!: Πως πεταχτηκε απο το 17 στο 4% βρε παιδια????? 2) εχει αντιμετωπισει καποιος κατι αναλογο? Παλι θα ενημερωσω το Nokia Care βεβαια που το αγορασα... Γενικα η μπαταρια του πεφτει αρκετα γρηγορα εχω την εντυπωση εκτος αν κατι κανω λαθος (φοραει την PR 1.3 και στο backround δεν αφηνω καμμια εφαρμογη να τρεχει). Τελος ιστορικο κλησεων δεν κραταει? Μονο την τελευταια? (κληση στον ιδιο αριθμο σε δυο διαφορετικες μερες και βγαζει μονο τη σημερινη, τι ωρα εγινε και ποσο διηρκησε) Τελικα ειναι αυτο που εγραψε ενας φιλος εδω μεσα οτι δεν ξεφευγει απο τη μια φορτιση τη μερα? Ζητω συγνωμη για το μακροσυρτο post μου και ελπιζω να βοηθησω και να με βοηθησετε εδω μεσα!! Ευχαριστω για τη φιλοξενια... Μερικες φορες το κινητο παει στο 4% αν ζοριστει αλλα δεν ειναι η πραγματικη μετρηση μπαταριας. Απλα ετσι δειχνει συνεχισε να χρησιμοποιεις κανονικα το κινητο και θα στρωσει χωρις να κανεις τιποτα. Ιστορικο κλησεως κραταει κανονικα. Πατα πανω στο Recent Calls και θα σου βγαλει μια λιστα. Επελεξε το Dialled Calls και θα δεις ολες τις κλησεις σου που εχεις κανει. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriSS21 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Φιλε ceron σε ευχαριστω για τη συντομη απαντηση. Μου λες αν καταλαβα καλα να συνεχισω την κληση οταν θα δειξει 4% και δεν θα κλεισει το κινητο απο μπαταρια? Δηλαδη προκειται για καποιο bug? Τι εννοεις "θα στρωσει" ? Δοκιμασα αυτο για το recent calls και οντως εχει τα παντα. Σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Φιλε ceron σε ευχαριστω για τη συντομη απαντηση. Μου λες αν καταλαβα καλα να συνεχισω την κληση οταν θα δειξει 4% και δεν θα κλεισει το κινητο απο μπαταρια? Δηλαδη προκειται για καποιο bug? Τι εννοεις "θα στρωσει" ? Δοκιμασα αυτο για το recent calls και οντως εχει τα παντα. Σε ευχαριστω πολυ. Ειναι bug που οταν το κινητο ειναι περιπου κατω απο 20% και ζοριστει η μπαταρια του δειχνε οτι παει στο 4%. δεν ισχυει πραγματικα αλλα ειναι λαθος ενδειξη. Συνεχιζεις την κληση σου κανονικα και καποια στιγμη θα επανελθει στην κανονικη του ενδειξη Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriSS21 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τωρα μαλιστα! Εχω και κατι αλλο να ρωτησω οποιον ξερει: Παω να κατεβασω applications απο το store και ειτε επιλεξω πληρωμη με χρεωση του λογαριασμου μου ειτε μεσω μιας χρεωστικης που εχω καταχωρισει μου βγαζει μηνυμα: "maximum number of download attemps has reached". Μονο μια εφαρμογη καταφερα να αγορασω πριν μου βγαλει αυτα τα μηνυματα με χρεωση της καρτας. Τι παιζει? Μηπως ειναι καλυτερα να γινεται η αγορα απο το site της Nokia στον υπολογιστη? Τι με συμβουλευετε για τα black marks της οθονης? Ευχαριστω και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) ceron και εμενα μου εχει τυχη αυτο με την μπαταρια...ειναι περιπου στο 20% κανω μια κληση μετα απο λιγο λεει battery low! αλλα δεν στρωνει.. και κατι αλλο..με o/c υπαρχει καμια πτωση στην διαρκεια της μπαταριας? Edited October 18, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 ceron και εμενα μου εχει τυχη αυτο με την μπαταρια...ειναι περιπου στο 20% κανω μια κληση μετα απο λιγο λεει battery low! αλλα δεν στρωνει.. και κατι αλλο..με o/c υπαρχει καμια πτωση στην διαρκεια της μπαταριας? Στα 1150 Mhz που ειμαι το idle μου ειναι στα 19mA που τα θεωρω μια χαρα. Εχω καταληξει οτι και μικρη διαφορα να υπαρχει δεν με ενοχλει γιατι το φορτιζω σχεδον καθε μερα λογω της χρησης που του κανω Ας πουμε τωρα ειναι στις 12,5 ωρες εκτος μπριζας και ειναι στο 51% και το εχω πειραξει αρκετα σημερα(web browsing,facebook,κλησεις,SMS) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts