Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλως ηρθες στην παρεα μας.επιλογη για σελιδοδεικτες δεν εχει οπως ο firefox.απλα βαζεις τους σελιδοδεικτες σου με τη μορφη εικονιδιων στη home screen και τους ριχνεις σε ενα φακελλο που θα φτιαξεις εσυ.

οσο για τον firefox προχθες αναβαθμιστηκε στην εκδοση ν13 αλλα εχασε τα ελληνικα.εσυ μαλλον την ν12 θα εχεις.

κι ο οπερα καλος ειναι αλλα δεν υποστηριζει flash.

απολαυσε τη νεα σου συσκευη κι οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.

Καλημερα.Οσο αφορα τονfirefox στην αρχη δεν τον ειχε καθολου η συσκευη και εβαλα κατευθειαν απο το μαρκετ την V13!!την τσεκαρα μετα απο την διαχειριση και ειναι η εκδοση 13 και εχει και ελληνικο μενου!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Eπειδή παρακολουθώ πολύ καιρό την τιμή του Ν9 είχε πέσει σε κάποια φάση αλλά τώρα έχει αρχίσει και φεύγει σαν κωδικός απο τα μαγαζιά και έχει ακριβύνει. Δυστυχώς ! :(

Δια του λόγου το αληθές

16

http://i45.tinypic.com/wbqamt.jpg

64

http://i49.tinypic.com/dceedu.jpg

Edited by zerow

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα που και που στα καλά καθούμενα μου "πετάει" την κάρτα σιμ, σαν να την έβγαλα και να την ξαναέβαλα, και μου ξαναζητάει κωδικό πιν... :X:X

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα, και αυτό που έκανα ήταν να αλλάξω το πλαστικό που βάζεις μέσα την σιμ. Με το που το άλλαξα, δεν μου το ξαναέβγαλε το πρόβλημα

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

guys εχετε παρατηρησει τιποτα ξαφνικα κλεισιματα εφαρμογων στο Ν9 (σε φαση ζορισματος του κινητου παντα)??

κατι ακομα, στην standby screen οσοι εχετε το ρολοι σε λευκο χρωμα, κοιταξτε προσεκτικα τους αριθμους.. βλεπετε να κανουν ροζ περιγραμμα απο τα αριστερα??

Edited by mobrol

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Παιδια καλησπερα σε ολους!!!Θα ηθελα 2 ερωτησεις να σας κανω να με βοηθησετε!!!

1)Υπαρχει η δυνατοτητα μεσο app η καποιου mod να κανουμε το κινητο να εχει ταχεια κληση και να μπορουμε εμεις να βαλουμε

σε οποιο νουμερο θελουμε οποια επαφη θελουμε η οχι??Για μενα ειναι πολυ σημαντικο αυτο!!!

2)Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη: Faster N9 Mod 0.0.2 - Nokia N9 - MeeGo Harmattan - Free Mod Download

Δουλευει σωστα στο n9 1.2 η εχει τιποτα προβληματα-κολληματα??Καποιο μελος εδω περα με n9 ειχε πει οτι υπαρχει

ενα app που αμα το βαλεις κανει το κινητο βουτυρο..!!Αυτη ειναι η εφαρμογη η καποια αλλη αξιζει να την βαλω???

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Παιδια καλησπερα σε ολους!!!Θα ηθελα 2 ερωτησεις να σας κανω να με βοηθησετε!!!

1)Υπαρχει η δυνατοτητα μεσο app η καποιου mod να κανουμε το κινητο να εχει ταχεια κληση και να μπορουμε εμεις να βαλουμε

σε οποιο νουμερο θελουμε οποια επαφη θελουμε η οχι??Για μενα ειναι πολυ σημαντικο αυτο!!!

2)Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη: Faster N9 Mod 0.0.2 - Nokia N9 - MeeGo Harmattan - Free Mod Download

Δουλευει σωστα στο n9 1.2 η εχει τιποτα προβληματα-κολληματα??Καποιο μελος εδω περα με n9 ειχε πει οτι υπαρχει

ενα app που αμα το βαλεις κανει το κινητο βουτυρο..!!Αυτη ειναι η εφαρμογη η καποια αλλη αξιζει να την βαλω???

1. υπαρχουν αυτα τα δυο:

http://store.ovi.com/content/255836

http://store.ovi.com/content/222418?clickSource=search&pos=5

2.αν καταλαβα καλα για το βουτυρο που λες ειναι αυτο http://carnivaliusmeego.wordpress.com/2012/06/04/n9-quicktweak-app-must-have/

το faster n9 δεν το εχω δοκιμασει ακομα..

το κινητο το εχω αδειο απο mods αυτον τον καιρο γιατι περιμενω την pr1.3 που μαλλον τσαμπα περιμενω..αλλα τελος παντων!

edit: zerow τι εννοεις αρχιζει και φευγει σαν κωδικος? θα σταματησουν να το φερνουν?

Edited by Dark_ds

Εμένα που και που στα καλά καθούμενα μου "πετάει" την κάρτα σιμ, σαν να την έβγαλα και να την ξαναέβαλα, και μου ξαναζητάει κωδικό πιν... :X:X

Aυτο μονο 1-2 φορες μου το ειχε κανει. Γενικα δεν ειχα κανα σημαντικο προβλημα με τη σιμ αν και ενιοτε την "πετουσε" και τελικα εγινε αυτο που δεν την εβλεπε με τιποτα. Τελικα απο το καταστημα nokia care αφου το εψαξε λιγο και ο υπαλληλος εκει μου ειπαν οτι πρεπει να φυγει εξωτερικο για αλλαγη πλακετας. Τωρα τι γνωσεις εχει ο υπαλληλος και κατα ποσο θελει αλλαγη πλακετας δεν μπορω να το γνωριζω, υπεθεσα οτι κατι θα ξερει παραπανω. Παντως ειναι δωρεαν η επισκευη μιας και υπαρχει εγγυηση κανονικα (ειχα μια ανησυχια επειδη ειναι αγορασμενο απο expansys). Το κακο ειναι οτι θελει γυρω στις 15 εργασιμες, η υπομονη ειναι αρετη :lol:

FasterN9 απλα τα σπαει.

PR 1.3 θα βγει. Δεν γινεται κι αλλιως. Εχει φτιαχτει εδω και καιρο. Τωρα απλα γινεται το "polishing"

FasterN9 απλα τα σπαει.

PR 1.3 θα βγει. Δεν γινεται κι αλλιως. Εχει φτιαχτει εδω και καιρο. Τωρα απλα γινεται το "polishing"

ποια εκδοση faster N9 χρησιμοποιεις??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Άντε να δούμε... Λέγανε για τέλη Μαίου-αρχές Ιουνίου, και κοντεύει να μπει Ιούλιος...

Και μένα στα καλά καθούμενα μου ζήταγε ξανά τον κωδικό για την sim και από τότε που το ρύθμισα στην αυτόματη σύνδεση και να μην ζητάει κωδικό δεν ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα.

Aυτο μονο 1-2 φορες μου το ειχε κανει. Γενικα δεν ειχα κανα σημαντικο προβλημα με τη σιμ αν και ενιοτε την "πετουσε" και τελικα εγινε αυτο που δεν την εβλεπε με τιποτα. Τελικα απο το καταστημα nokia care αφου το εψαξε λιγο και ο υπαλληλος εκει μου ειπαν οτι πρεπει να φυγει εξωτερικο για αλλαγη πλακετας. Τωρα τι γνωσεις εχει ο υπαλληλος και κατα ποσο θελει αλλαγη πλακετας δεν μπορω να το γνωριζω, υπεθεσα οτι κατι θα ξερει παραπανω. Παντως ειναι δωρεαν η επισκευη μιας και υπαρχει εγγυηση κανονικα (ειχα μια ανησυχια επειδη ειναι αγορασμενο απο expansys). Το κακο ειναι οτι θελει γυρω στις 15 εργασιμες, η υπομονη ειναι αρετη :lol:

και τελικα ποσο καιρο εκανε?? διορθωθηκε το θεμα ή σου εκαναν αντικατασταση??

και τελικα ποσο καιρο εκανε?? διορθωθηκε το θεμα ή σου εκαναν αντικατασταση??

Δεν εχουν περασει οι 15 μερες ακομα. Στις 15 του μηνα παρεδωσα το κινητο στο καταστημα nokia care αρα λογικα το περιμενω τελος του μηνα. Πρεπει να ομολογησω οτι μερικες φορες σκεφτομαι ποσο ωραια θα ηταν αν καναν αντικατασταση και μου εδιναν κανα λευκο 64αρι αντι για το κυανο 16αρι που εχω :lol:

Αυτο που με ξενερωσε παντως αρκετα ηταν οτι 15 το εδωσα στη νοκια και στις 16 ηρθε η λευκη θηκη που παρηγγειλα απο το ebay :p

Δεν εχουν περασει οι 15 μερες ακομα. Στις 15 του μηνα παρεδωσα το κινητο στο καταστημα nokia care αρα λογικα το περιμενω τελος του μηνα. Πρεπει να ομολογησω οτι μερικες φορες σκεφτομαι ποσο ωραια θα ηταν αν καναν αντικατασταση και μου εδιναν κανα λευκο 64αρι αντι για το κυανο 16αρι που εχω :lol:

Αυτο που με ξενερωσε παντως αρκετα ηταν οτι 15 το εδωσα στη νοκια και στις 16 ηρθε η λευκη θηκη που παρηγγειλα απο το ebay :p

χαχαχα!! εγω μαλλον θα το δωσω στην αρβατο την δευτερα γιατι 1η φορα σημερα μου εβγαλε να δωσω πιν ξαφνικα αλλα και μερικες φορες με εχει πεταξει εξω απο εφαρμογη και κανα 2 φορες μετα απο πολυ σκληρο multitasking για testing λογους εκανε restart (με το που εκανα close all-και ηταν πολλες)..

εχει κανεις εμπειρια απο αρβατο?? παιζει να το εχω πριν τον αυγουστο πισω??

χαχαχα!! εγω μαλλον θα το δωσω στην αρβατο την δευτερα γιατι 1η φορα σημερα μου εβγαλε να δωσω πιν ξαφνικα αλλα και μερικες φορες με εχει πεταξει εξω απο εφαρμογη και κανα 2 φορες μετα απο πολυ σκληρο multitasking για testing λογους εκανε restart (με το που εκανα close all-και ηταν πολλες)..

εχει κανεις εμπειρια απο αρβατο?? παιζει να το εχω πριν τον αυγουστο πισω??

Εγω στη θεση σου δεν θα το εδινα για service για λογους σαν αυτους (δεν εχω και ιδεα τι ειναι η αρβατο). Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και διαπιστωσα πως υπαρχει ενα θεματακι με τη σιμ ορισμενες φορες επειδη δεν "παταει" καλα. Η λυση ειναι να βαλεις ενα μικρο κομματακι χαρτι αναμεσα στο sim tray και τη sim. Δηλαδη στο πλαστικακι που βαζεις τη καρτα βαζεις ενα κομματακι χαρτι και μετα βαζεις τη σιμ. Στη περιπτωση μου δεν εκανε καποια διαφορα παντως. Τωρα αν εκανε και 2 restart μετα απο σκληρο multitasking που το εκανες για τεστ τοτε το βρισκω και λιγο δικαιολογημενο. :)

Εγω στη θεση σου δεν θα το εδινα για service για λογους σαν αυτους (δεν εχω και ιδεα τι ειναι η αρβατο). Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και διαπιστωσα πως υπαρχει ενα θεματακι με τη σιμ ορισμενες φορες επειδη δεν "παταει" καλα. Η λυση ειναι να βαλεις ενα μικρο κομματακι χαρτι αναμεσα στο sim tray και τη sim. Δηλαδη στο πλαστικακι που βαζεις τη καρτα βαζεις ενα κομματακι χαρτι και μετα βαζεις τη σιμ. Στη περιπτωση μου δεν εκανε καποια διαφορα παντως. Τωρα αν εκανε και 2 restart μετα απο σκληρο multitasking που το εκανες για τεστ τοτε το βρισκω και λιγο δικαιολογημενο. :)

οσα χρονια και να περασουν..οπως και να τις κανουν τις sim,παντα τα ιδια θα κανουμε! :lol:

Καλησπερα σε ολους!!!Ηθελα να ρωτησω τι γινεται με την μπροστα καμερα του κινητου!!!Μπορει να κανει βιντεοκληση

η οχι??Γιατι ουτε στης επαφες ειδα κατι για βιντεοκληση αλλα εβαλα να δοκιμασω και το skype αλλα τιποτα μονο κληση!!!

Νομιζα οτι με την pr 1.2 θα ειχε φτιαξει το θεμα αλλα μπα...Εχουμε κανα νεο ξερει κανεις κατι??? ;)

Edited by zerv_5800

υπαρχουν κατι προγραμματα απλα για να την ανοιγεις και να τραβας φωτο

βιντεοκληση κανεις μονο μεσω GTalk

πηγε σημερα το κινητο σε Nokia Care φαληρου για κατι αχνες γραμμες που φαινονταν οταν εβλεπε κανεις λευκο φοντο με χαμηλο φωτισμο και για τα crashαρισματα εφαρμογων..

ο υπαλληλος ευγενεστατος και κατοχος Ν9..

μου ειπε οτι σε 2 μερες θα μου εχει αλλαξει οθονη..

οσο για το αλλο θεμα δεν αποκλειεται να φυγει εξωτερικο το κιν..

αλλα οταν τον ρωτησα αν θα το εχω πισω τελος ιουλιου η απαντηση ηταν "ε βεβαια"

αποτι καταλαβα το καταστημα αυτο εχει παραπανω δικαιοδοσιες απο αλλα nokia care..

ειχε κανεις αναλογη εμπειρια για παρομοιο θεμα??

οντως το το καταστημα αυτο ειναι ανωτερο??

//ααα του ειπα οτι μια φορα ξαφνικα μου ζητησε να δωσω πιν και μου ειπε οτι λογικα φταιει η σιμ που ειναι κομμενη και οχι κανονικη microsim..

οσο για αλλα κινητα μου ειπε οτι αμα θελουμε να βαλουμε microsim σε κινητο που παιρνει κανονικη sim ο ανταπτορας απαγορευεται αμα το κινητο παιρνει την sim με συρταρωτο τροπο...

Edited by mobrol

Φιλε mobrol εγω την πατησα εβγαλα την καρτα microsim για να την βαλω πισω στο 701 μου για μια δουλεια..παω να την βγαλω βγαινει η μιση μετα κολλησε και την εβγαλα τελικα αλλα τωρα δεν μου διαβαζει καθολου την σιμ..αστα..