ea6gka Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Να αλλαξω το οπτιμους με ενα Ν9? ....τι να κανω ειμαι σε διλλημα.. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Να αλλαξω το οπτιμους με ενα Ν9? ....τι να κανω ειμαι σε διλλημα.. Δεν μπορουμε να σου απαντησουμε ετσι ξερα. Υπαρχουν αρκετοι παραγοντες που παιζουν ρολο στην επιλογη σου και εχουν να κανουν με προσωπικα γουστα και προτιμησεις. Εκτος και αν επιλεγεις τυχαια καθε φορα. Οπως και να εχει , εισαι σε λαθος ενοτητα. λογικο δεν ειναι εδω οι περισσοτεροι να σου πουν "παρε Ν9" ? Καλυτερα ανοιξε ενα θεμα στους "διαξιφισμους". Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Επειδή δεν το κατέχω το σπορ του προγραμματιστή όπως εσείς ούτε είμαι σε θέση να σκαλίζω και να βρίσκω προγράμματα όπως οι περισσότεροι από εσάς, σας παρακαλώ αν μπορείτε να με καθοδηγήσετε απλά και κατανοητά πως μπορώ να περάσω το ελληνικό πληκτρολόγιο στο κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 http://store.ovi.com/content/161100 ^θα εγκαταστησεις αυτο το προγραμμα στο Ν9 σου. οπως βλεπεις υπαρχει στο Nokia store. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Να αλλαξω το οπτιμους με ενα Ν9? ....τι να κανω ειμαι σε διλλημα.. εγω ειχα Sgs II k Galaxy Nexus και το Ν9 με βολευει πολυ οπως το βλεπω αν κ το εχω ελαχιστο διαστημα.αυτο το swype ειναι απολαυση.συμφωνω ομως με την παροτρυνση και την αποψη του prodigy. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexed Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 εχω κατεβασει το mesinput εχω περασει το ελληνικο πληκτρολογιο αλλα δεν εχω το M & το N. Υπαρχει λυση για πληρες ελληνικο πληκτρολογιο? Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Δεν εχει μονο ενα ελληνικο, δοκιμασε και κανενα αλλο γιατι δεν θυμαμαι τωρα το ονομα να στο πω. Υπαρχει σιγουρα ομως full greek keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 εχω κατεβασει το mesinput εχω περασει το ελληνικο πληκτρολογιο αλλα δεν εχω το M & το N. Υπαρχει λυση για πληρες ελληνικο πληκτρολογιο? ποιο πληκτρολογιο εβαλες;εγω εχω αυτο με την ονομασια ΕΛΛΗΝΙΚΑ που τα εχει ολα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλημέρα Απο οταν εκανα την αναβαθμιση σε 1.2 δεν μου χτυπάει το ξυπνητηρι ενω ειναι σβηστο το τηλέφωνο. Το κλεινω το βραδυ και το πρωι παει να αναψει (αναβει το λευκο λαμπακι) αλλα δεν χτυπάει. Αν το κινητο ειναι σβηστο για λιγη ωρα, χτυπαει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 blog.gsmarena.com/nokia-n9-gets-rooted-with-the-just-released-inception-tool/ αντε παλικαρια, τωρα αρχιζει το παιχνιδι :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) ειναι το αντιστοιχο root των android ; Edited March 6, 2012 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Με την pr1.2 έχουν χαθεί οι συντομεύσεις από το μενού ? Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 ειναι το αντιστοιχο root των android ; κατι τετοιο, ναι στο site που ανεβασα γραφει λεπτομεριες :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 blog.gsmarena.com/nokia-n9-gets-rooted-with-the-just-released-inception-tool/ αντε παλικαρια, τωρα αρχιζει το παιχνιδι :) θα γινει N900 ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 θα γινει N900 ? :D μακαρι και καλυτερο :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ρε πραγματικά μου είχε περάσει απ το μυαλό πριν την 1,2 να το έδινα, τώρα που σετάρονται τα πάντα δεν θέλω να το αποχωριστώ! :lol: Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) χαιρετω την παρεα του Ν9.Από σήμερα είμαι και εγώ χάρη στο Χάρη ένας πανευτυχής κάτοχος..Να κάνω δυο ερωτήσεις και υπόσχομαι ότι δεν θα σας ζαλίσω πολύ!!επειδή θέλω να συνδέομαι μόνο μέσω wifi στο internet το να απενεργοποιήσω το Allow background connections είναι αρκετό?και δεύτερον πως το συνδέω με το pc για να περάσω τραγούδια-φωτο κτλ? το βρήκα-μάλλον-μεσω nokia link??σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Edited March 6, 2012 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) και σαν να μην εφταναν τα φοβερα νεα απο πανω εχουμε πλεον και FULL flash player!! http://http://store.ovi.com/content/260149 η ανακοινωση μεσω tweeter: https://twitter.com/#!/gerbick/status/177064189007888385/photo/1 και τελος, το screenshot απο το Nokia Store: Edited March 6, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 τελειο!!το έβαλα!!τώρα τα έχει όλα!!φαίνεται πως ήμουν γουρλής!!!απορώ πως υπάρχουν και άλλα κινητά στην αγορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 δεν το βρήκα ακόμη!!θα το βρω...απίστευτο κινητό!!δεν στο δίνω!!δεν στο δίνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 -You can get better quality in youtube videos by going firefox settings, and changing user agent to firefox desktop or microsoft IE. -Where is the user agent setting in Firefox? I didn't see it. -There is a firefox mobile extension called Phony with selectable user agents. Just go to the extension screen of firefox mobile and search for it and install it. πηγη: Official Flash player released by nokia in ovi store Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 δεν θελει να κατεβει το ρημαδι το flash.παιζει κανενα κολπο η γινεται χαμος απο download;συνεχεια μου βγαζει error. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 δεν θελει να κατεβει το ρημαδι το flash.παιζει κανενα κολπο η γινεται χαμος απο download;συνεχεια μου βγαζει error. Μάλλον το δεύτερο μιας και πριν ενα 40λεπτο το εγκατεστησα κανονικα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μάλλον το δεύτερο μιας και πριν ενα 40λεπτο το εγκατεστησα κανονικα. μηπως πρεπει να ειναι ανοιχτος ο firefox στο παρασκηνιο η κατι τετοιο;αν και το δοκιμασα κι αυτο.μετα την εγκατασταση δουλευει κανονικα η θελει καποια ρυθμιση; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Δεν ειχα ανοιχτο τον Firefox. Εγκατασταθηκε κομπλε και εκανα ενα reboot ετσι για να ειμαι σιγουρος. *δες και στο λινκ που δινω πριν. υπαρχουν καποια θεματα αποδοσης τα οποια συζητιόνται εκει καθως και λυσεις αποριων. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts