Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίτα να δεις... Εγώ με 927 mb μουσικής...μερικές φωτογραφίες (360 mb) από το προηγούμενο τηλέφωνο, χάρτες 7-8 κρατών και η χωρητικότητα από 53.7 gb που ήταν άδειο έπεσε στα 50.1 gb..... Άρα χρησιμοποίησα 3.6 gb για πλάκα. Εάν είχα αγοράσει το 16gb τώρα θα είχε σχεδόν γεμίσει. Edited by GeorgeChios

Κοίτα να δεις... Εγώ με 927 mb μουσικής...μερικές φωτογραφίες (360 mb) από το προηγούμενο τηλέφωνο, χάρτες 7-8 κρατών και η χωρητικότητα από 53.7 gb που ήταν άδειο έπεσε στα 50.1 gb..... Άρα χρησιμοποίησα 3.6 gb για πλάκα. Εάν είχα αγοράσει το 16gb τώρα θα είχε σχεδόν γεμίσει.

Αυτα σκεφτομαι κ εγω..Τελοσπαντων ετσι και αλλιως απο την αρχη για το 64 ελαγα να παω..Εσυ το μπλε εχεις φιλε μου?Απο που αν επιτρεπεται κ σε τι τιμη?

64 gb μπλε δεν βγαίνει..... το λέω γιατί το έψαξα μέσω navifirm.... Μαύρο έχω εγώ από πλαίσιο 629 ευρώ....Τώρα από ότι είδα έπεσε η τιμή του.

Νομιζω οτι βγαινει κ σε μπλε 64 αλλα δε θα μαλωσουμε κιολας.Σε ευχαριστω για τις διαυκρινισεις παντως.

Υπήρχαν σχέδια να βγουν όλα τα χρώματα με τις 2 χωρητικότητες αλλά προς το παρρόν για 64άρα μόνο σε μαύρο.

Ποιο πιθανό πάντως βρίσκω να τελειώσουν τα 64άρια μαύρα παρά να βγάλουν και τα αλλα χρωματα με 64άρα μνήμη

:lol:

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μετα απο ενα clear devise που εκανα δεν μπορω να μπω στο τερματικο.δινω devel-su password=rootme και μου βγαζει αυτο το μυνημα:

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Flash με phoenix και σκληρό και κινητό...

σταθερά η καλύτερη λύση σε όλα :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

σταθερά η καλύτερη λύση σε όλα :p

Χαλαρά....σκέψου πόση ώρα θα φας να το φτιάξεις και εάν το φτιάξεις....To flash όλης της συσκευής κρατάει κανένα 10 λεπτο μάξιμουμ

Γεια σας παιδια

εχει δοκιμασει κανεις τα ακουστικα που εχει στο κουτι? εμενα δεν με βολευουν καθολου παρολου που δοκιμασα και τα τρια διαφανα πλαστικα που εχει. τα αυτια μου εχουν προβλημα?:lol: δεν μπαινουν καλα στο αυτι και πεφτει το ακουστικο...

δοκιμασατε καποια αλλα?προτείνετε κάποια αλλα?

Υ.Σ. ξερει κανεις τι διαφορα εχει στην ποιοτητα ηχου συγκριτικα με iphone4s ?

Ευχαριστώ

Γεια σας παιδια

εχει δοκιμασει κανεις τα ακουστικα που εχει στο κουτι? εμενα δεν με βολευουν καθολου παρολου που δοκιμασα και τα τρια διαφανα πλαστικα που εχει. τα αυτια μου εχουν προβλημα?:lol: δεν μπαινουν καλα στο αυτι και πεφτει το ακουστικο...

δοκιμασατε καποια αλλα?προτείνετε κάποια αλλα?

Υ.Σ. ξερει κανεις τι διαφορα εχει στην ποιοτητα ηχου συγκριτικα με iphone4s ?

Ευχαριστώ

μάλλον τα αφτιά σου, και το κακό είναι πως λογικά το DOA δεν σε καλύπτει :lol: :lol:

Για την διαφορά δεν ξέρω ..

Oneplus 5 - 128GB

Flash με phoenix και σκληρό και κινητό...

μηπως ρε παιδια υπαρχει κι αλλη λυση;γιατι να φλασαρουμε με το παραμικρο;το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι τι ειχα κανει οταν το πρωτοπηρα κι ενεργοποιησα το developer mode για πρωτη φορα.μετα την ενεργοποιηση και την επανεκκινηση που κανει κατω απο το developer mode εμφανιζει ενα κατεβατο με πακετε .πρεπει να κανω install καποια απο αυτα;

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Απλά ενεργοποιείς το developer mode και δεν κατεβάζεις κανένα άλλο πακέτο. Εάν το το ενεργοποιήσεις το devel-su πρέπει να λειτουργεί.

Στο δικό μου έβαλα και το Utilities για να εγκατασταθεί και το nano που ήθελα....Αλλά αυτό είναι άσχετο με το devel-su

Λοιπον το πηρα και εγω.

Το περιμενω αυριο.

Η επιλογη αναμεσα στο ATRIX και στο N9 ηταν ευκολη.

Το Ν9 μαγνητιζει.

Ελπιζω να το βολευτω.

Δεν ψαχνω να βαλω μεσα 100 εφαρμογες, το μονο που με νοιαζει ειναι να με διευκολυνει στις κλησεις και τα sms.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Τους χαρτες τους περναμε μονο με wifi μεσω του τηλεφωνου?Περιπου τι μεγεθος εχουν(ασ πουμε μονο για ελλαδα).Επισης να ρωτησω αν για να κανεις πλοηγηση χρειαζεται ιντερνετ.

Μόνο με WiFi. Ο τελευταίος της Ελλάδας είναι 96mb. Internet δεν χρειάζεται...απλά κλειδώνει ποιο γρήγορα το GPS

καλησπέρα σας είμαι νέος στο φορουμ αλλα αρκετά έμπειρος οσο αφορά τα smartfones της Nokia , εδω και μερικούς μήνες αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το Ν9 μου το οποιο με εχει τρελλάνει...

προεγκατεστημένς εφαρμογές οπως το accuweather δεν συνδέεται στο ιντερνετ μεσο gsm στο wifi δουλευει κανονικά

ο browser συνδέεται το facebook tweeter youtube επισης, δεν συνδέονται οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει απ το Store ...

το Store ανοίγει σε 3g και κατεβάζω κανονικά η εφαρμογή ομως εκτος wifi δεν δουλευει.

εχω ζητήσει τις νέες ρυθμίσεις απ τη vodafone εχω κανει reset reboot..... αλλά πάλι τα ιδια

εχω δοκιμάσει αλλη κάρτα sim της vodafone τα ιδια, αλλά σε ένα τεστ που έκανα με sim cosmote δουλεψε κανονικά

και ερχομαι στο ερωτημα μου υπάρχει κανεις εδω στο forum με Ν9 και vodafone? είμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα;

εχω εναποθέσει ολες τις ελπιδες στον update 1.2

ευχαριστώ

καλησπέρα σας είμαι νέος στο φορουμ αλλα αρκετά έμπειρος οσο αφορά τα smartfones της Nokia , εδω και μερικούς μήνες αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το Ν9 μου το οποιο με εχει τρελλάνει...

προεγκατεστημένς εφαρμογές οπως το accuweather δεν συνδέεται στο ιντερνετ μεσο gsm στο wifi δουλευει κανονικά

ο browser συνδέεται το facebook tweeter youtube επισης, δεν συνδέονται οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει απ το Store ...

το Store ανοίγει σε 3g και κατεβάζω κανονικά η εφαρμογή ομως εκτος wifi δεν δουλευει.

εχω ζητήσει τις νέες ρυθμίσεις απ τη vodafone εχω κανει reset reboot..... αλλά πάλι τα ιδια

εχω δοκιμάσει αλλη κάρτα sim της vodafone τα ιδια, αλλά σε ένα τεστ που έκανα με sim cosmote δουλεψε κανονικά

και ερχομαι στο ερωτημα μου υπάρχει κανεις εδω στο forum με Ν9 και vodafone? είμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα;

εχω εναποθέσει ολες τις ελπιδες στον update 1.2

ευχαριστώ

τότε δοκίμασε να το φλασάρεις, θεωρώ θα σου λυθούν όλα τα προβλήματα έτσι.

Oneplus 5 - 128GB

Λοιπον το πηρα και εγω.

Το περιμενω αυριο.

Το Ν9 μαγνητιζει.

Ελπιζω να το βολευτω.

Δεν ψαχνω να βαλω μεσα 100 εφαρμογες, το μονο που με νοιαζει ειναι να με διευκολυνει στις κλησεις και τα sms.

ποσο το πηρες φιλε μου και απο που?γιατι το σκεφτομαι και εγω να το παρω.

Λοιπον το πηρα και εγω.

Το περιμενω αυριο.

Το Ν9 μαγνητιζει.

Ελπιζω να το βολευτω.

αντε με 'γεια! : )

ελπιζω ομως να μην το πηρες μονο για...κλησεις και sms!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ρε παιδια μια βοηθεια pls!!!

αρχισα να παιδευομαι με terminal και προγραμματα οπως n9tweek (απο n9-apps.com) για αλλαγη ρυθμισεων η εγκατασταση αλλων προγραμματων αλλα δεν βγαζω ακρη.

περασα το n9tweek αλλα δεν φαινεται να δουλευει.

μπορει να βοηθησει κανεις?

Ευχαριστώ

καμμια βοηθεια ρε παιδια.απο την ημερα που εβαλα τον οπερα το κινητο ετρωγε φοβερα κολληματα,απενεργοποιηση wifi,και πολλα αλλα.μη μπορωντας να τον απεγκαταστησω εκανα ενα clear device απο τις ρυθμισεις της συσκευης.το κινητο εστρωσε αλλα ο αναθεματισμενος οπερα δεν λεει να ξεκουμπιστει απ τη συσκευη.κι εκτος αυτου μου προεκυψε αλλο προβλημα:δεν μπορω να μπω στο τερματικο για να τον βγαλω απο κει.παω να μπω ως root και μου βγαζει su:operation not permitted.καμμια ιδεα εκτος απο flash παιζει;

ακυρο παιδια.μετα απο πολλες φορες που εκανα clear device τελικα εστρωσε.εβγαλα και τον οπερα κι ολα καλα.

Edited by gaiosgf

Η μπαταρια ποσο σας κρατει περιπου; οταν το φορτίζετε εχετε παρατηρισει αν παει μεχρι το 100% χτες το τσεκαρα και ηταν στο 95% .

Εχω θεμα ;;;;;;

Η μπαταρια ποσο σας κρατει περιπου; οταν το φορτίζετε εχετε παρατηρισει αν παει μεχρι το 100% χτες το τσεκαρα και ηταν στο 95% .

Εχω θεμα ;;;;;;

οχι ετσι πρεπει να ειναι

δεν ειναι σωστο να φορτιζει στο 100% μια μπαταρια