thePRODIGY Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 το Birdphone που το πηρα εγω δινει και το ελληνικο βιβλιο. το δενει μαζι με κουτι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Συγγνωμη κιολας φιλε theprodigy αλλα επειδη παρατηρω τα post σου μια συμβουλη,σταματα να διαφημιζεις το birdphone.Οσον αφορα το κινητο τα black spots τα εμφανιζει σε σκουρο γκρι.Μπραβο ρε samsung με τις οθοναρες σου!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Συγγνωμη κιολας φιλε theprodigy αλλα επειδη παρατηρω τα post σου μια συμβουλη,σταματα να διαφημιζεις το birdphone.Οσον αφορα το κινητο τα black spots τα εμφανιζει σε σκουρο γκρι.Μπραβο ρε samsung με τις οθοναρες σου!!!!! Δεν ειχε αναγκη το κινητο αυτο την amoled, δυστυχως δεν το καταλαβαν εκει στη Φινλανδια. Με αυτη την αναλυση και amoled σε αυτες τις διαστασεις το πιξελιασμα παει συννεφο... Κι οχι τιποτα αλλο, αλλα τωρα που θα βρωμισει ο τοπος 1280Χ800 οθονες σε διαφορες τεχνολογιες (ενα παραδειγμα η εκπληκτικη οθονη του xperia s), αντε να κοιταξεις το -πανεμορφο κατα τα αλλα- Ν9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Συγγνωμη κιολας φιλε theprodigy αλλα επειδη παρατηρω τα post σου μια συμβουλη,σταματα να διαφημιζεις το birdphone.Οσον αφορα το κινητο τα black spots τα εμφανιζει σε σκουρο γκρι.Μπραβο ρε samsung με τις οθοναρες σου!!!!! Μια φορα εχω αγορασει απο Birdphone! το Ν9 κατα τα αλλα αλλη μια φορα ενας φιλος μου πηρε το Ν8 σε πορτοκαλι και μια θηκη. νομιζω υπερβαλεις λιγακι οταν ζηταει ο κοσμος να του προτεινουμε καταστηματα και χαμηλες τιμες... τι αν απαντησω? το Πλαισιο? ή το Public? και στο φιναλε δεν μπαινω σε ασχετα θεματα και λεω "Γεια σας! Birdphone FTW" τον κοσμο βοηθαμε ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και on topic, να γλυτωσει κανα φραγκο. εσυ γιατι ενοχληθηκες? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καλημέρα!!! Η αλήθεια είναι οτι οταν βλέπεις μια ΤΟΟΟΟΣΟ μεγαλη διαφορα στην τιμη η ενθουσιαζεσαι η σε πιανει καχυποψια. οταν το birdphone (οχι bluebird ;)), το kinitomania κ.α. sites εχουν το Ν9 450 ευρω τη στιγμη που τα επωνυμα μαγαζια (plaisio, eshop) κα το εχουν περιπου 100 ευρω ακριβοτερα προβληματιζεσαι. Η παραεισαγωγη ειναι ενα μεγαλο θεμα (εχω εργαστει σε καταστημα κινητης και εχω προσωπικη πειρα) και κανεις δεν θελει να την πατησει. Οπως και να εχει δεν νομιζω ο φιλος THEPRODIGY να εχει προθεση να διαφημισει. Κι εγω αν τελικα το αγορασω και μεινω ευχαριστημενος θα προτεινω τον πωλητη σε καποιο φιλο. εξαλλου η καλυτερη διαφημιση ειναι τα λογια των πελατών;) c.u. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Εχει ακουσει κανεις τιποτα για cosmote?Αν θα το φερει κ ποτε? Υγ:Παντως η cosmote στη ρουμανια το εφερε..αλλα δε βολευει..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Καλημέρα!!! Η αλήθεια είναι οτι οταν βλέπεις μια ΤΟΟΟΟΣΟ μεγαλη διαφορα στην τιμη η ενθουσιαζεσαι η σε πιανει καχυποψια. οταν το birdphone (οχι bluebird ;)), το kinitomania κ.α. sites εχουν το Ν9 450 ευρω τη στιγμη που τα επωνυμα μαγαζια (plaisio, eshop) κα το εχουν περιπου 100 ευρω ακριβοτερα προβληματιζεσαι. Η παραεισαγωγη ειναι ενα μεγαλο θεμα (εχω εργαστει σε καταστημα κινητης και εχω προσωπικη πειρα) και κανεις δεν θελει να την πατησει. Οπως και να εχει δεν νομιζω ο φιλος THEPRODIGY να εχει προθεση να διαφημισει. Κι εγω αν τελικα το αγορασω και μεινω ευχαριστημενος θα προτεινω τον πωλητη σε καποιο φιλο. εξαλλου η καλυτερη διαφημιση ειναι τα λογια των πελατών;) c.u. η Νοκια (μιας και ασχολουμαι πιο πολυ με αυτην) δεν εχει προβλημα να της πας παρα εισαγωγης κινητο για σερβις πχ . αρκει να ειναι ευρωπαικο (γερμανικο, ρουμανικο, αγγλικο, φινλανδικο...κλπ) προβλημα θα εχει καποιος που θα παει ενα αμερικανικο, η ενα Ασιατικο ή ενα Αυστραλεζικο τα μαγαζια που ανεφερες πουλανε ευρωπαικες συσκευες οποτε εισαι κομπλε, κανονικα, 2 χρονια εγγυηση *φανταζομαι και με αλλες εταιριες το ιδιο θα ισχυει. απο τη στιγμη που εχεις πανευρωπαικη εγγυηση εισαι καλυμενος οποιας ευρωπαικης χωρας συσκευη και αν εχεις. *και αυτο βεβαια θα το ρωτησεις μολις πας να το παρεις (ειναι ευρωπαικο?) αλλα στα Νοκια (πχ στο Ν9) φαινεται ευκολα αν το κουτι απο εξω λεει made in China , δεν ειναι ευρωπαικο. αν λεει Finland , ειναι. **oπως τα λες ειναι.. τι να διαφημισω? δικο μου μαγαζι ειναι? μακαρι να ηταν : p Edited January 22, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 η Νοκια (μιας και ασχολουμαι πιο πολυ με αυτην) δεν εχει προβλημα να της πας παρα εισαγωγης κινητο για σερβις πχ . αρκει να ειναι ευρωπαικο (γερμανικο, ρουμανικο, αγγλικο, φινλανδικο...κλπ) προβλημα θα εχει καποιος που θα παει ενα αμερικανικο, η ενα Ασιατικο ή ενα Αυστραλεζικο τα μαγαζια που ανεφερες πουλανε ευρωπαικες συσκευες οποτε εισαι κομπλε, κανονικα, 2 χρονια εγγυηση *φανταζομαι και με αλλες εταιριες το ιδιο θα ισχυει. απο τη στιγμη που εχεις πανευρωπαικη εγγυηση εισαι καλυμενος οποιας ευρωπαικης χωρας συσκευη και αν εχεις. *και αυτο βεβαια θα το ρωτησεις μολις πας να το παρεις (ειναι ευρωπαικο?) αλλα στα Νοκια (πχ στο Ν9) φαινεται ευκολα αν το κουτι απο εξω λεει made in China , δεν ειναι ευρωπαικο. αν λεει Finland , ειναι. **oπως τα λες ειναι.. τι να διαφημισω? δικο μου μαγαζι ειναι? μακαρι να ηταν : p Σαφής απόδειξη το δικό μου. Τους το πήγα χωρίς καν απόδειξη, το κινητό ήαν Φινλανδικό και με πρόβλημα στο λογισμικό απο δική μου χρήση. Μου είπαν ότι είτε θα επιδιορθωθεί χωρίς κόστος, είτε θα μου δώσουν καινούρια συσκευή... πολύ καλό ρε παιδιά για να είναι αληθινό...:worry: και έχω δει πολλά προβλήματα με σέρβις σε Νόκια σε άλλα φόρουμ και δεν νομίζω να την βγάλω τόσο εύκολα καθαρή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg_gr Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι ένας ακόμη ευτυχής κάτοχος του Ν9, αλλά η μπαταρία του τελείωνει πολύ γρήγορα.. Το έχω 4 μερές κι το φορτίζω κάθε μέρα. Στο Battery menu Μου δείχνει 97% πλήρωε φορτισμένο.. Σε έσας υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ή επειδή είναι φρέσκο κάει έτσι? Του έκανα και software reset γιατι την πρώτη μέρα μου έκανε νερά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι ένας ακόμη ευτυχής κάτοχος του Ν9, αλλά η μπαταρία του τελείωνει πολύ γρήγορα.. Το έχω 4 μερές κι το φορτίζω κάθε μέρα. Στο Battery menu Μου δείχνει 97% πλήρωε φορτισμένο.. Σε έσας υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ή επειδή είναι φρέσκο κάει έτσι? Του έκανα και software reset γιατι την πρώτη μέρα μου έκανε νερά... κι εμενα τις πρωτες μερες αδειαζε γρηγορα η μπαταρια αλλα μετα απο 3-4 φορτισεις εστρωσε.τωρα οταν το φορτιζω πληρως μου δειχνει 22 μερες αναμονη. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg_gr Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ελπίζω και μενα να είναι ετσι γιατι δε θέλω να μπλέξω με επιστροφες και ελέγχους κτλ κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ελπίζω και μενα να είναι ετσι γιατι δε θέλω να μπλέξω με επιστροφες και ελέγχους κτλ κτλ.. μπα το κινητο εχει φοβερη μπαταρια... εχω κ ενα iphone 4 καμια σχεση απο μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) κι εμενα τις πρωτες μερες αδειαζε γρηγορα η μπαταρια αλλα μετα απο 3-4 φορτισεις εστρωσε.τωρα οταν το φορτιζω πληρως μου δειχνει 22 μερες αναμονη. Εμένα που το έχω κάνα 3μηνο γιατί πάλι μέσα σε 1 μέρα με μέτρια χρήση τελειώνει η μπαταρία; :( Και προσεγμένες φορτίσεις και αποφορτίσεις να κλείσει και μου πετάει και κάνα battery drainer χωρίς να έχω αλλάξει/εγκαταστήσει τίποτε μια στο τόσο; :mad: Μήπως φταίει που έχω backround internet connection κι όλα τ' άλλα ανοιχτά 24/7; Edited January 23, 2012 by Jorge_greek Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Εμένα που το έχω κάνα 3μηνο γιατί πάλι μέσα σε 1 μέρα με μέτρια χρήση τελειώνει η μπαταρία; :( Και προσεγμένες φορτίσεις και αποφορτίσεις να κλείσει και μου πετάει και κάνα battery drainer χωρίς να έχω αλλάξει/εγκαταστήσει τίποτε μια στο τόσο; :mad: Μήπως φταίει που έχω backround internet connection κι όλα τ' άλλα ανοιχτά 24/7; τι εννοεις να κλεισει? το φορτίζεις μολις εχει αποφορτιστεί πλήρως? αν ναι, κάνεις μεγάλο λάθος καθώς στα νέα κινητα θα πρέπει να τα φορτίζουμε μολις η μπαταρια ειναι στο 10-20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Εμένα που το έχω κάνα 3μηνο γιατί πάλι μέσα σε 1 μέρα με μέτρια χρήση τελειώνει η μπαταρία; :( Και προσεγμένες φορτίσεις και αποφορτίσεις να κλείσει και μου πετάει και κάνα battery drainer χωρίς να έχω αλλάξει/εγκαταστήσει τίποτε μια στο τόσο; :mad: Μήπως φταίει που έχω backround internet connection κι όλα τ' άλλα ανοιχτά 24/7; ένας συμφορουμίτης μας μερικές βδομάδες πριν είχε εξηγήσει πώς το έκανε να του κρατάει πάνω απο 2 μέρες. Είχε βάλει και screenshot απο για να το αποδείξει. Είχε απενεργοποιήσει κάποια πράγματα , δεν θυμάμαι, ψαξτε το λίγο :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg_gr Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Απ ότι διάβασα στο forum της Nokia, πρέπει να έχει θέμα και με την PR1.1 που φοράει γιατί "τρώει" πιο γρήγορα την μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Απ ότι διάβασα στο forum της Nokia, πρέπει να έχει θέμα και με την PR1.1 που φοράει γιατί "τρώει" πιο γρήγορα την μπαταρία.. τι ειναι η pr.1.1 ? η έκδοση λογισμικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 τι ειναι η pr.1.1 ? η έκδοση λογισμικού? ναι, σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε την Pr.1.2 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Και κατι ακομα...επειδή περιμένω αυριο το κινητο, ποιο ελληνικο πληκτρολογιο να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 mesinput ID 214035 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 λοιπόοοον... το χω στα χέρια μου! μπορεί να μου πεί κάποιος πως το συνδέω με Nokia Suite για να τσεκάρει για update και για να φορτώσω χάρτες? δεν ειναι συμβατό με την τωρινή έκδοση του nokia suite που εχω (3.3.86). Kάπου είχα διαβάσει πως πρέπει να το συνδέσεις με παλαιότερη έκδοση, αλλά δεν ξέρω με ποιά :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 χαρτες μόνο με wifi....Για τα υπολοιπα χρησιμοποίησε το ovi suite 3.0.0.90. Για update κατεβασε το Nokia software update με το ovi δεν γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 χαρτες μόνο με wifi....Για τα υπολοιπα χρησιμοποίησε το ovi suite 3.0.0.90. Για update κατεβασε το Nokia software update με το ovi δεν γινεται.. thx . Απο όσο θυμάμαι εσύ ήσουν που χες βρεί τρόπο και έκανες την μπαταρία του να κρατάει 2 μέρες+ . Μπορείς να μου πεις τα tips σου ? :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 δεν θελει τιποτα ιδιαιτερο για να κραταει 2 μερες..κατεβασε το battery usage και φροντισε το average idle consumption να ειναι κατω απο 10 :p αναλογως τα accounts που εχεις μεσα αλλα και μερικες εφαρμογες τρελαινουν το κινητο..οπως το myexplorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 δεν θελει τιποτα ιδιαιτερο για να κραταει 2 μερες..κατεβασε το battery usage και φροντισε το average idle consumption να ειναι κατω απο 10 :p αναλογως τα accounts που εχεις μεσα αλλα και μερικες εφαρμογες τρελαινουν το κινητο..οπως το myexplorer θα το τσεκάρω ... αναγκαστικά τώρα θα το κρατήσω και άλλες ημέρες :p .. χαχα.. βασικά πρέπει να το ετοιμάσω ! Ο george είχε γράψει κάτι για flashαρισμα και για κάτι απενεργοποιήσεις ... Τέσπα.. άκουσα για φλασάρισμα και με ξέρετε, με μιας μου γυάλισε το μάτι ... :devil: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts