fotis123 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 κατέβασε το nokia software updater 3.0.605 αναγνωρίζει άμεσα το N9 και κανε το update κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 δεν υπάρχει πιο μεγάλο update από αυτό που είμαι...τώρα κατεβάζω τον φοίνικα, βρήκα και κάτι οδηγίες στο γκουγκλ και ο Θεός βοηθός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 εγώ ακόμα δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το κινητό μου... ούτε να κάνω upδate τα προγράμματά μου... φιλε στην αρχη μου το εκανε κ μενα, του εκανα ενα hard reset κ εστρωσε. μετα ολα μια χαρα. τωρα τι να πω... καλυτερα μην πειράξεις κατι. κανε αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 δυστυχώς έκανα και hard reset αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 τέλεια...προσπάθησα να κάνω refurbish μέσω φοίνικα, κατέβασα απο το navifirm τα ανάλογα αρχεία, μου κόλησε το φλασάρισμα και τώρα έχω ένα κινητό που ανάβει, δείχνει μόνο το σήμα της Νόκια και ξανασβήνει...βοήθεια ρε παιδιάααααα!!!! μήπως έφταιγε που στο navifirmδεν είχε την έκδοσή μου (30.2011) και γω επέλεξα να κάνω φλασάρισμα με την 20.2011;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Εγώ έκδοση 30.2011 δεν βλέπω στο navifirm. Κατέβασε την έκδοση 20.2011.40.4. Ελπίζω να κατέβασες όλα τα αρχεία έτσι ???? Βάλε το να κάνει flash σαν DEAD PHONE Edited January 6, 2012 by GeorgeChios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 ούτε εγώ, γιαυτό κατέβασα την 20.2011.... θα το ξαναδοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Είσαι σίγουρος ότι το κινητό σου είχε επάνω την 30.2011 ? Εάν την είχε την έκατσες....γιατί δεν μπορείς να κάνεις downgrade....Θα μπορέσεις να το επαναφέρεις ΜΟΝΟ όταν βγει η 30.2011. Αλλά από όσο ξέρω η τελευταία έκδοση είναι η 20.2011.40-4_PR_001 αυτή φοράω και εγώ Edited January 6, 2012 by GeorgeChios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 οχι είε την 30.2011 δυστυχώς....να μην δοκιμάσω να το φλασάρω με αυτή;;;; να το πάω καλύτερα στη Νόκια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 οχι είε την 30.2011 δυστυχώς....να μην δοκιμάσω να το φλασάρω με αυτή;;;; να το πάω καλύτερα στη Νόκια;; Είναι beta η 30.2011 και όχι επίσημη ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 έχω διαφορετικό product code από αυτή..πειράζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Λογικά όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 σευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.... αν δεν τα καταφέρω και μαυτό , φευγώ για Νόκια... μου τη δίνει που κάνει συνέχεια επανεκιννήσεις μόνο του και χαλάει τη διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δοκίμασε και με τον Win Flasher 3.12.1 http://www.youtube.com/watch?v=70c1zqTn1aE&feature=related https://rapidshare.com/files/2434171935/NAVIFIRM_WINFLASHER.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Νασαι καλα ρε φίλε..... ταχω παίξει.!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 με το Win Flasher 3.12.1 τα κατάφερα, αλλά δεν ήταν η 30.2011 , αλλά η 10.2011 στο link που εστειλες...μουπε οτι δν μπορώ να κάνω downgrade... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Για ξανακάνε με το winflasher και την 20.2011 να δεις. Στο site έλεγε ότι ήταν η 30.2011...Sorry που δεν πρόσεξα ότι ήταν η 10.2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 κανένα πρόβλημα και η βοήθεια σου, μετράει φίλε μου!!!! δυστυχώς και με την 20.2011, δεν μου το κάνει... μου βγάζει downgrade disallowed... θα το πάω αύριο στη Νόκια... φαντάζομαι εκεί μπορούν να το επαναφέρουν μετά από μια τέτοια κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Φαντάζομαι θα στο επαναφέρουν άνετα αλλά τα αρχεία σου θα πρέπει να τα ξεχάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 το λιγότερο που με νοιάζει... άλλωστε μόλις τοχα πάρει από ένα παιδί και δεν είχα τίποτα μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) το λιγότερο που με νοιάζει... άλλωστε μόλις τοχα πάρει από ένα παιδί και δεν είχα τίποτα μέσα... ******************** για δες και εδω...china λεει.. http://www.meegoexperts.com/2011/11/china-nokia-n9-pr1-2-update-30-2011-44-5_pr/ Edited January 6, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν αρχεία firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 τα κοίταξα αυτά φίλε μου... το 1ο, είναι λάθος και είναι η 10.2011 έκδοση... το άλλο λέει πως η έκδοση 30.2011, είναι διαθέσιμη στην Κίνα, όχι ότι το κινητό είναι κινέζικο.. άλλωστε το product code μου, μου λέει πως είναι φινλανδικό το τηλέφωνο... ΄τωρα να κάνω τόσο λάθος...;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 τα κοίταξα αυτά φίλε μου... το 1ο, είναι λάθος και είναι η 10.2011 έκδοση... το άλλο λέει πως η έκδοση 30.2011, είναι διαθέσιμη στην Κίνα, όχι ότι το κινητό είναι κινέζικο.. άλλωστε το product code μου, μου λέει πως είναι φινλανδικό το τηλέφωνο... ΄τωρα να κάνω τόσο λάθος...;; πηγαινε το στη Nokia να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! μην χαλασει κιολας..αμαρτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 δεν επικοινωνείς με το παιδί που στο πούλησε να σου δώσει την 30.2011 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 αμφιβάλλω να μην υπάρχει σε όλο το ίντερνετ και να την έχει το παλικάρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts