dimitris74 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) θελω να βγαλω το κιτρινο τριγωνο και να μηδενισω το counter μονο. δεν θελω να χασω root η το setup του τηλεφωνου, εχω καινουριο bootloader 1. φλασαρω παλιο bootloader 2. usb jib Και μηδενιζω 3. φλασαρω καινουριο bootloader συνεχίζω να δουλεύω όπως πρίν? Edited April 22, 2012 by dimitris74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 το 3ο δεν ειναι υποχρεωτικο αν εισαι σε GB πιθανον χρειαζεται για ICS δεν αλλαζει τιποτα στο κινητο απο data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παιδιά μια απορία. εάν κάνω απλo root, χωρίς να περάσω custom ρομ και τέτοια, αργότερα εάν το κάνω unroot για να το παω service χρειάζεται πάλι το usb jig ? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 θελω να βγαλω το κιτρινο τριγωνο και να μηδενισω το counter μονο. δεν θελω να χασω root η το setup του τηλεφωνου, εχω καινουριο bootloader 1. φλασαρω παλιο bootloader 2. usb jib Και μηδενιζω 3. φλασαρω καινουριο bootloader συνεχίζω να δουλεύω όπως πρίν? Το βήμα 3 απ όσο γνωρίζω είναι περιττό. Παιδιά μια απορία. εάν κάνω απλo root, χωρίς να περάσω custom ρομ και τέτοια, αργότερα εάν το κάνω unroot για να το παω service χρειάζεται πάλι το usb jig ? Επειδή δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να χεις φλασάρει στο κινητό, απλά το κλείνεις και αν ανοίγοντας το έχεις τρίγωνο ή ανεβασμένο μετρητή, θέλεις jig ή triangle away. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Επειδή δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να χεις φλασάρει στο κινητό, απλά το κλείνεις και αν ανοίγοντας το έχεις τρίγωνο ή ανεβασμένο μετρητή, θέλεις jig ή triangle away. τιποτα δεν εχω φλασαρισμενο. μονο για να βαλω μερικα προγραμματα που θελουν ροοτ.. πως βλεπω το μετρητη .. η με πιο τροπο δοκιμαζω εαν θα εμφανιστει το τριγωνο ? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 τιποτα δεν εχω φλασαρισμενο. μονο για να βαλω μερικα προγραμματα που θελουν ροοτ.. πως βλεπω το μετρητη .. η με πιο τροπο δοκιμαζω εαν θα εμφανιστει το τριγωνο ? Αν είχες τρίγωνο λογικά θα το χες δει ήδη :p Το τρίγωνο το βλέπεις όταν ανοίγει το τηλέφωνο στην αρχική μαύρη οθόνη που γράφει απλά το μοντέλο του τηλεφώνου. Κάνε μια επανεκκίνηση αν θες να το ελέγξεις. Για να δεις το μετρητή μπαίνεις σε download mode, κρατάς δηλαδή πατημένα τα πλήκτρα home + power + volume down και μετά μόνο το volume up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Υπάρχει κάποιος με USB Jig στη Θεσσαλονίκη? Γιατί μου φαίνεται ήρθε η ώρα του service... Και αν γνωρίζετε που το πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη, αν υπάρχει επίσημο service θα σας ήμουν υπόχρεος.. (Εξουσιοδοτημένο service έχει η Microtech και ο Germanos απ' ότι βλέπω απλά στο Γερμανό θα πληρώσω κ 9 ευρώ έξοδα αποστολής σε Αθήνα μάλλον πράγμα που δεν με απασχολεί αρκεί να μην σακατευτεί το τηλέφωνο... καμιά πρόταση/ιδέα/εμπειρία ?) Edited April 26, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 που μπορώ να βρω ενα usb br.. τεσπα πως το λένε αυτό Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 που μπορώ να βρω ενα usb br.. τεσπα πως το λένε αυτό http://www.ebay.com/itm/UNBrick-Samsung-Galaxy-S2-i9100-Download-Mode-USB-Jig-/260856440687?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbc41676f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 χρειάζομαι άμμεσα ένα usb jig εαν έχεικ πουλάει κάποιος παρακαλώ να μου στείλει pm Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 http://www.ebay.com/itm/UNBrick-Samsung-Galaxy-S2-i9100-Download-Mode-USB-Jig-/260856440687?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbc41676f στην ελλάδα δεν υπάρχει... Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 στην ελλάδα δεν υπάρχει... Mπορείς να φτιάξεις ένα μόνος σου με μια αντίστασούλα από το κοντινότερο μαγαζί με ηλεκτρονικά... υπάρχει κι αυτή η επιλογή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Mπορείς να φτιάξεις ένα μόνος σου με μια αντίστασούλα από το κοντινότερο μαγαζί με ηλεκτρονικά... υπάρχει κι αυτή η επιλογή. τι ακριβώς χρειάζεται για να το φτιάξω Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 τι ακριβώς χρειάζεται για να το φτιάξω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3686536#post3686536 έχει και βιντεάκι. Μια αντίσταση 300KΩ φτάνει... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδες καλησπερα. Μου ηρθε και εμαν σημερα ενα usb jig, αλλα δεν μηδενιζει τον μετρητη. Χρειαζεται να το κρατησω πολυ ωρα συνδεδεμενο στην συσκευη η απλα πρεπει να αλλαξω bootloader? Ειμαι με ICS LP7 και δεν θελω να το κανω με την εφαρμογη απλα για να δω αν οντως λειτουργει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδες καλησπερα. Μου ηρθε και εμαν σημερα ενα usb jig, αλλα δεν μηδενιζει τον μετρητη. Χρειαζεται να το κρατησω πολυ ωρα συνδεδεμενο στην συσκευη η απλα πρεπει να αλλαξω bootloader? Ειμαι με ICS LP7 και δεν θελω να το κανω με την εφαρμογη απλα για να δω αν οντως λειτουργει. Πρέπει να αλλάξεις bootloader. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Πρέπει να αλλάξεις bootloader. Ωραια, οποτε να υποθεσω οτι η διαδικασια, γινεται μεσω odin και το αρχειο το τοποθετω στο bootloader του odin, ετσι? Περα απο ολα αυτα, θα χρειαστει να κανω wipe data η hard reset η απλα τον περναω και ειμαι ok? Κατεβαζω το old bootloader που ειναι πιο πανω σε link, για την ολη διαδικασια? Edited April 27, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ωραια, οποτε να υποθεσω οτι η διαδικασια, γινεται μεσω odin και το αρχειο το τοποθετω στο bootloader του odin, ετσι? Περα απο ολα αυτα, θα χρειαστει να κανω wipe data η hard reset η απλα τον περναω και ειμαι ok? Κατεβαζω το old bootloader που ειναι πιο πανω σε link, για την ολη διαδικασια? Nαι, βάζεις τον παλιό, κάνεις reset τον counter, και μετά αν θες ξαναβάζεις τον καινούριο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Nαι, βάζεις τον παλιό, κάνεις reset τον counter, και μετά αν θες ξαναβάζεις τον καινούριο. Δηλαδη δεν χρειαζονται τα wipes και hard reset. Μπαινω απλα σε download mode εχω περασμενο στο odin το bootloader, το συνδεω με την συσκευη και το αφηνω ωσπου να κανει επανεκκινηση. Δεν θα χασω κατι με λιγα λογια και φτου απο την αρχη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Δηλαδη δεν χρειαζονται τα wipes και hard reset. Μπαινω απλα σε download mode εχω περασμενο στο odin το bootloader, το συνδεω με την συσκευη και το αφηνω ωσπου να κανει επανεκκινηση. Δεν θα χασω κατι με λιγα λογια και φτου απο την αρχη. Νομίζω και στο pda να το βάλεις το ίδιο κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω galaxy s2, αλλά λογικά είσαι σωστός, δε θα χάσεις τίποτα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) --- Σημαντικό --- Στις τελευταίες rom για το Galaxy S II, λόγω του αναβαθμισμένου bootloader δεν μηδενίζεται ο custom binary counter με τη χρήση του USB Jig. Η λύση είναι πρώτα να περαστεί παλαιότερη rom ή απλά παλαιότερος bootloader μέσω ODIN (στη θέση PDA). στη θέση pda βάζουμε τον old bootloader ή στη θέση bootloader; είναι σίγουρο αυτό που λέει το αρχικό Post; Edited April 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 στη θέση pda βάζουμε τον old bootloader ή στη θέση bootloader; είναι σίγουρο αυτό που λέει το αρχικό Post; Ναι είναι σίγουρο. Αλλά διαβάζοντας στο XDA, δεν έχει σημασία, και στη θέση bootloader θα δουλέψει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 :mad: τα παρατάω. δε γίνεται τίποτα. δοκίμασα με όλους τους τρόπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) :mad: τα παρατάω. δε γίνεται τίποτα. δοκίμασα με όλους τους τρόπους. Tι δοκίμασες και τι δεν πέτυχε; Οι bootloaders είναι στην προηγούμενη σελίδα στο post του clio1400. Δεν έχω ελέγξει αν είναι ο ίδιος με αυτόν στην πρώτη σελίδα, λογικά ναι. Edited April 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 πήρα ένα καλώδιο από micro-usb σε usb. απογύμνωσα το micro-usb βύσμα. ένωσα τα άκρα 4-5 με τρείς αντιστάσεις 100kΩ σε σειρά. αρχικά δοκίμαζα χωρίς να έχω περάσει παλιό bootloader:(, μετά πέρασα τον παλιό, αλλά και πάλι δεν γίνεται κάτι. ίσως πρέπει να περάσω καμιά 2.3.4 ρομ για να πετύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts