Jump to content

[S II] USB Jig

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω να βγαλω το κιτρινο τριγωνο και να μηδενισω το counter μονο. δεν θελω να χασω root η το setup του τηλεφωνου,

εχω καινουριο bootloader

1. φλασαρω παλιο bootloader

2. usb jib Και μηδενιζω

3. φλασαρω καινουριο bootloader

συνεχίζω να δουλεύω όπως πρίν?

Edited by dimitris74

• Απαντήσεις 346
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια απορία. εάν κάνω απλo root, χωρίς να περάσω custom ρομ και τέτοια, αργότερα εάν το κάνω unroot για να το παω service χρειάζεται πάλι το usb jig ?
.

θελω να βγαλω το κιτρινο τριγωνο και να μηδενισω το counter μονο. δεν θελω να χασω root η το setup του τηλεφωνου,

εχω καινουριο bootloader

1. φλασαρω παλιο bootloader

2. usb jib Και μηδενιζω

3. φλασαρω καινουριο bootloader

συνεχίζω να δουλεύω όπως πρίν?

Το βήμα 3 απ όσο γνωρίζω είναι περιττό.

Παιδιά μια απορία. εάν κάνω απλo root, χωρίς να περάσω custom ρομ και τέτοια, αργότερα εάν το κάνω unroot για να το παω service χρειάζεται πάλι το usb jig ?

Επειδή δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να χεις φλασάρει στο κινητό, απλά το κλείνεις και αν ανοίγοντας το έχεις τρίγωνο ή ανεβασμένο μετρητή, θέλεις jig ή triangle away.

Επειδή δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να χεις φλασάρει στο κινητό, απλά το κλείνεις και αν ανοίγοντας το έχεις τρίγωνο ή ανεβασμένο μετρητή, θέλεις jig ή triangle away.

τιποτα δεν εχω φλασαρισμενο. μονο για να βαλω μερικα προγραμματα που θελουν ροοτ..

πως βλεπω το μετρητη .. η με πιο τροπο δοκιμαζω εαν θα εμφανιστει το τριγωνο ?

.

τιποτα δεν εχω φλασαρισμενο. μονο για να βαλω μερικα προγραμματα που θελουν ροοτ..

πως βλεπω το μετρητη .. η με πιο τροπο δοκιμαζω εαν θα εμφανιστει το τριγωνο ?

Αν είχες τρίγωνο λογικά θα το χες δει ήδη :p

Το τρίγωνο το βλέπεις όταν ανοίγει το τηλέφωνο στην αρχική μαύρη οθόνη που γράφει απλά το μοντέλο του τηλεφώνου.

Κάνε μια επανεκκίνηση αν θες να το ελέγξεις.

Για να δεις το μετρητή μπαίνεις σε download mode, κρατάς δηλαδή πατημένα τα πλήκτρα home + power + volume down και μετά μόνο το volume up.

Υπάρχει κάποιος με USB Jig στη Θεσσαλονίκη?

Γιατί μου φαίνεται ήρθε η ώρα του service...

Και αν γνωρίζετε που το πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη, αν υπάρχει επίσημο service θα σας ήμουν υπόχρεος..

(Εξουσιοδοτημένο service έχει η Microtech και ο Germanos απ' ότι βλέπω απλά στο Γερμανό θα πληρώσω κ 9 ευρώ έξοδα αποστολής σε Αθήνα μάλλον πράγμα που δεν με απασχολεί αρκεί να μην σακατευτεί το τηλέφωνο... καμιά πρόταση/ιδέα/εμπειρία ?)

Edited by Sofos_5

στην ελλάδα δεν υπάρχει...

Mπορείς να φτιάξεις ένα μόνος σου με μια αντίστασούλα από το κοντινότερο μαγαζί με ηλεκτρονικά... υπάρχει κι αυτή η επιλογή.

- Alex

Mπορείς να φτιάξεις ένα μόνος σου με μια αντίστασούλα από το κοντινότερο μαγαζί με ηλεκτρονικά... υπάρχει κι αυτή η επιλογή.

τι ακριβώς χρειάζεται για να το φτιάξω

respect

τι ακριβώς χρειάζεται για να το φτιάξω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3686536#post3686536 έχει και βιντεάκι.

Μια αντίσταση 300KΩ φτάνει...

- Alex

Παιδες καλησπερα.

Μου ηρθε και εμαν σημερα ενα usb jig, αλλα δεν μηδενιζει τον μετρητη.

Χρειαζεται να το κρατησω πολυ ωρα συνδεδεμενο στην συσκευη η απλα πρεπει να αλλαξω bootloader?

Ειμαι με ICS LP7 και δεν θελω να το κανω με την εφαρμογη απλα για να δω αν οντως λειτουργει.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδες καλησπερα.

Μου ηρθε και εμαν σημερα ενα usb jig, αλλα δεν μηδενιζει τον μετρητη.

Χρειαζεται να το κρατησω πολυ ωρα συνδεδεμενο στην συσκευη η απλα πρεπει να αλλαξω bootloader?

Ειμαι με ICS LP7 και δεν θελω να το κανω με την εφαρμογη απλα για να δω αν οντως λειτουργει.

Πρέπει να αλλάξεις bootloader.

- Alex

Πρέπει να αλλάξεις bootloader.

Ωραια, οποτε να υποθεσω οτι η διαδικασια, γινεται μεσω odin και το αρχειο το τοποθετω στο bootloader του odin, ετσι?

Περα απο ολα αυτα, θα χρειαστει να κανω wipe data η hard reset η απλα τον περναω και ειμαι ok?

Κατεβαζω το old bootloader που ειναι πιο πανω σε link, για την ολη διαδικασια?

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ωραια, οποτε να υποθεσω οτι η διαδικασια, γινεται μεσω odin και το αρχειο το τοποθετω στο bootloader του odin, ετσι?

Περα απο ολα αυτα, θα χρειαστει να κανω wipe data η hard reset η απλα τον περναω και ειμαι ok?

Κατεβαζω το old bootloader που ειναι πιο πανω σε link, για την ολη διαδικασια?

Nαι, βάζεις τον παλιό, κάνεις reset τον counter, και μετά αν θες ξαναβάζεις τον καινούριο.

- Alex

Nαι, βάζεις τον παλιό, κάνεις reset τον counter, και μετά αν θες ξαναβάζεις τον καινούριο.

Δηλαδη δεν χρειαζονται τα wipes και hard reset.

Μπαινω απλα σε download mode εχω περασμενο στο odin το bootloader, το συνδεω με την συσκευη

και το αφηνω ωσπου να κανει επανεκκινηση.

Δεν θα χασω κατι με λιγα λογια και φτου απο την αρχη.

Δηλαδη δεν χρειαζονται τα wipes και hard reset.

Μπαινω απλα σε download mode εχω περασμενο στο odin το bootloader, το συνδεω με την συσκευη

και το αφηνω ωσπου να κανει επανεκκινηση.

Δεν θα χασω κατι με λιγα λογια και φτου απο την αρχη.

Νομίζω και στο pda να το βάλεις το ίδιο κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω galaxy s2, αλλά λογικά είσαι σωστός, δε θα χάσεις τίποτα.

- Alex

--- Σημαντικό ---

Στις τελευταίες rom για το Galaxy S II, λόγω του αναβαθμισμένου bootloader δεν μηδενίζεται ο custom binary counter με τη χρήση του USB Jig.

Η λύση είναι πρώτα να περαστεί παλαιότερη rom ή απλά παλαιότερος bootloader μέσω ODIN (στη θέση PDA).

στη θέση pda βάζουμε τον old bootloader ή στη θέση bootloader;

είναι σίγουρο αυτό που λέει το αρχικό Post;

Edited by Tyxerakias

στη θέση pda βάζουμε τον old bootloader ή στη θέση bootloader;

είναι σίγουρο αυτό που λέει το αρχικό Post;

Ναι είναι σίγουρο. Αλλά διαβάζοντας στο XDA, δεν έχει σημασία, και στη θέση bootloader θα δουλέψει.

- Alex

:mad: τα παρατάω. δε γίνεται τίποτα. δοκίμασα με όλους τους τρόπους.

Tι δοκίμασες και τι δεν πέτυχε; Οι bootloaders είναι στην προηγούμενη σελίδα στο post του clio1400. Δεν έχω ελέγξει αν είναι ο ίδιος με αυτόν στην πρώτη σελίδα, λογικά ναι.

Edited by Tyxerakias
- Alex

πήρα ένα καλώδιο από micro-usb σε usb. απογύμνωσα το micro-usb βύσμα. ένωσα τα άκρα 4-5 με τρείς αντιστάσεις 100kΩ σε σειρά.

αρχικά δοκίμαζα χωρίς να έχω περάσει παλιό bootloader:(, μετά πέρασα τον παλιό, αλλά και πάλι δεν γίνεται κάτι.

ίσως πρέπει να περάσω καμιά 2.3.4 ρομ για να πετύχει.

• The title was changed to [S II] USB Jig