tasosp1984 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 παιδια εχω το usb jig οποιος θελει εξυπηρετηση απο πειραια μερια και γυρω ας μου στειλει pm Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 παιδια εχω το usb jig οποιος θελει εξυπηρετηση απο πειραια μερια και γυρω ας μου στειλει pm πειραιωτη θα εισαι στα υπ οψιν.. αχρειαστος να εισαι.. Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Και εγώ το usb jig όποιος θέλει εξυπηρέτηση στην περιοχή της Δράμας ας μου στειλει pm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Έχουν βγει καινουρια jigs για τις νεες εκδοσεις λογισμικου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Έχουν βγει καινουρια jigs για τις νεες εκδοσεις λογισμικου ; δεν χρειζεται καιουργιο jig. για τις νεες εκδοσεις απλα περνας τον παλιο bootloader μετα μηδενιζεις μετα ξανα περνας τον καινουργιο bootloader και ουτε γατα ουτε ζημια! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδια εχω ενα galaxy s2 που μετα απο update μεσω odin κολησε και εσβησε και τωρα δεν ανοιγει με τιποτα το πηγα στην samsung και μου ειπαν 220 ευρω...να δοκιμασω με jig η αδικος κοπος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Παιδια εχω ενα galaxy s2 που μετα απο update μεσω odin κολησε και εσβησε και τωρα δεν ανοιγει με τιποτα το πηγα στην samsung και μου ειπαν 220 ευρω...να δοκιμασω με jig η αδικος κοπος?? μπες σε download mode και δες αν εχει γραψει η κουρσα... και μετα πες μας Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) Παιδιά μια ερώτηση ίσως χαζή όταν κάνουμε root ανεβαίνει ο flash counter? Δηλαδή αν κάνουμε unroot πάλι θα φαίνεται? Εγώ που έκανα root μου γραφεί CUSTOM BINARY DOWNLOAD: YES(1 COUNTS) τι σημαίνει ότι θέλω Jig? Edited October 26, 2011 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Αν δεν θέλεις να φαίνεται αυτό, ναι θέλεις jig για να το μηδενίσεις (αλλιώς υπάρχει και άλλος τρόπος λίγο πιο μπελαλίδικος, ξαναπερνάς stock σύμφωνα με τις οδηγίες). Αν έχεις version 2.3.4 (stock) ή νεότερη, να ξέρεις ότι το jig δεν δουλεύει πλέον λόγω αλλαγής του bootloader από τη Samsung. Θα πρέπει αναγκαστικά να φορτώσεις ROM "πειραγμένη" με τον παλιό bootloader για να δουλέψει το jig. Στο xda θα τα βρεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 μπες σε download mode και δες αν εχει γραψει η κουρσα... και μετα πες μας Το κινητο δεν ανοιγει καν....ολα μαυρα σαν να μην περνει ρευμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Το κινητο δεν ανοιγει καν....ολα μαυρα σαν να μην περνει ρευμα :( μηπως εκαψες τπτ και δεν ανοιγει ; ουτε σε download mode μπενει ; ουτε με τα πληκτρα on/off +home butoon + volume up ? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 μηπως εκαψες τπτ και δεν ανοιγει ; ουτε σε download mode μπενει ; ουτε με τα πληκτρα on/off +home butoon + volume up ? Δεν κανει τιποτα ουτε με αυτα τα πληκτρα...μαλλον παει για πεταμα γιατι 200+ που θελει η samsung δεν τα εχω....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Δεν κανει τιποτα ουτε με αυτα τα πληκτρα...μαλλον παει για πεταμα γιατι 200+ που θελει η samsung δεν τα εχω....:( για γραψε το προβλημα σου στο xda μπορει να ξερει καποιος να σου πει τι να κανεις . επισης γραψε το και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317121&page=70 και αν δεν βρεις λυση αποφασιζεις αν θα το πεταξεις η οχι . αν και η γνωμη μου ειναι πως αν δεν βρεθει λυση να μην το πεταξεις αλλα να το βαλεις στην ακρη και οποτε εχεις χρημα το πας samsung Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 για το xda δυσκολο επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα το κινητο οταν το βαζω στην φορτιση ζεστενεται απο πισω απλα δεν ανοιγει καθολου τιποτα νεκρο.... :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θα σου έλεγα αν μπορείς να βρεις από κάποιον φίλο μια δεύτερη μπαταρία και να δοκιμάσεις μήπως και η δικια σου δεν έχει καθόλου ρεύμα. Είμαι από Λάρισα και έχω και δεύτερη μπαταρία να και usb jig. Αν τυχών φώναξε Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θα σου έλεγα αν μπορείς να βρεις από κάποιον φίλο μια δεύτερη μπαταρία και να δοκιμάσεις μήπως και η δικια σου δεν έχει καθόλου ρεύμα. Είμαι από Λάρισα και έχω και δεύτερη μπαταρία να και usb jig. Αν τυχών φώναξε το ειχα υποψιν να του το πω. θα το δοκιμασουμε και αυτο με την μπαταρια σε λιγακι :P Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Τελικα δοκιμασαμε με jig και μπαταρια με τον φιλο τασο αλλα τιποτα...σιγουρα ειναι motherboard αυτο που με προβληματιζει ειναι πως ειδαν στην αντιπροσωπεια οτι ειχε γινει flash....?το κινητο δεν ανοιγε καθολου οταν το παρεδωσα...και αν μπηκαν καπως πως καταφεραν να το κανουν να μην ανοιγει παλι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Επίσης, όπως έχω ξαναπεί, οποίος χρειαστεί jig στην Αθήνα (Αμπελόκηπους) ας μ' ενημερώσει. Swyped from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Δεν κανει τιποτα ουτε με αυτα τα πληκτρα...μαλλον παει για πεταμα γιατι 200+ που θελει η samsung δεν τα εχω....:( φίλε να ρωτήσω το κινητό όταν το συνδέσεις με το pc το odin το βλέπει; Η θύρα γίνεται κίτρινη; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 φίλε να ρωτήσω το κινητό όταν το συνδέσεις με το pc το odin το βλέπει; Η θύρα γίνεται κίτρινη; για να γινει αυτο που λες , το τηλεφωνο πρεπει να μπει σε download mode και οπως παραπανω εχει ειπωθει το τηλεφωνο δεν κανει τιποτα... Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 για να γινει αυτο που λες , το τηλεφωνο πρεπει να μπει σε download mode και οπως παραπανω εχει ειπωθει το τηλεφωνο δεν κανει τιποτα... Είπα μήπως τυχών και το έβλεπε και δοκίμαζες να φλασαρεις κάποια rom αλλά μαζί με το αρχείο pit το οποίο σε κανονικές συνθήκες δεν περνάμε. Ok Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) παιδια εχει καει η κεντρικη πλακετα το ιδιο ειχε παθει και το δικο μου κατα την διαρκεια φλασαρισματος μεσω odin αλλα αλλαχθηκε στην εγγυηση και μαλιστα οταν το επαθε δεν το ειχα ουτε 10 μερες μεγαλη ξενερα το κινητο του φιλου δεν εχει εγγυηση? εμενα οταν καηκε η πλακετα ο counter δεν ηταν μηδενισμενος αλλα μου την αλλαξανε Edited October 28, 2011 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Απο τη στιγμη που δεν μπαινει σε dload mode ή recovery μοναχα καμμενη πλακετα μπορω να θεωρησω. Αν εχει καμμενη πλακετα το jig σου ειναι αχρηστο διοτι πολυ απλα δεν μπορουν να δουν οι τεχνικοι τον counter. @petros2112 Σιγουρα ειδαν πως εγινε φλας? Μηπως τους ανεφερες το Odin? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Αν δεν θέλεις να φαίνεται αυτό, ναι θέλεις jig για να το μηδενίσεις (αλλιώς υπάρχει και άλλος τρόπος λίγο πιο μπελαλίδικος, ξαναπερνάς stock σύμφωνα με τις οδηγίες). Αν έχεις version 2.3.4 (stock) ή νεότερη, να ξέρεις ότι το jig δεν δουλεύει πλέον λόγω αλλαγής του bootloader από τη Samsung. Θα πρέπει αναγκαστικά να φορτώσεις ROM "πειραγμένη" με τον παλιό bootloader για να δουλέψει το jig. Στο xda θα τα βρεις όλα. Πες το ρε φίλε μου και κοψοχόλιασα. Exω την OMEGA v3.1 2.3.5 και δεν έκανε τιποτα το jig και ανησύχησα. Σ ευχαριστώ για την πληροφορία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Μάθαμε ποτέ τελικά αν υπάρχει και δεύτερος counter που μετράει τη χρήση του jig? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts