Steeve_Mary Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Τα είπατε όλα παίδες και καλύψατε κάθε λεπτομέρεια :) Και γω είμαι κάθετος υπέρ του 1 dvd κι ας τρώει συμπίεση... αν είναι να χρησιμοποιούμε και 2ο dvd για κάθε ταινία τότε καήκαμε :'( Με μπριζώσατε πάντως για το Instant Copy 7 και το DVD Shrink 3 beta 5, όχι τίποτα άλλο αλλά τόσο καιρό καίω τα έργα μου μέσω DVD Decrypter και σεις το θάψατε, τζάμπα τόσο ρίπινγκ δηλαδή :( Ποιος το έθαψε το Decrypter μια χαρά είναι. Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Έχω ένα dvd των Friends και θέλω να το κάνω ριπ κι αντιγραφή στο άδειο 4.7 dvd, πως θα το κάνω ρε παιδιά???????? Προσοχή, μιλάω για dvd με 4-5-6 ισάξια επεισόδια κι όχι ένα έργο. Πχ με το dvd2one δε γίνεται δουλειά... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Έχω ένα dvd των Friends και θέλω να το κάνω ριπ κι αντιγραφή στο άδειο 4.7 dvd, πως θα το κάνω ρε παιδιά???????? DVDShrink. Η πιο απλή λύση. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 εγω χρησιμοποιω anydvd+clonedvd, dvd x copy xpress ειμαι ευχαριστημενος πιο πολυ σε θεμα ταχυτητας. απο ποιοτητα το αποτελεσμα με ικανοποιει χωρις να ειναι το τελειο. υπομονη!διαβασα στο κανουριο RAM οτι η philips παρουσιασε το πρωτο εγγραψιμο δισκακι dvd 8,5gb dvd+r. :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον michpan DVDShrink. Η πιο απλή λύση.Η μαλαμία ρε Μιχάλη είναι πως πρέπει να κατεβάσω την ποιότητα μέχρι το λέβελ 8 (40%) για να χωρέσει σ'ενα 4.7 δισκάκι και μετά παίζει χάλια... :'( Γαμώτη μου είναι μεγάλη η χωρητικότητα και των 6 επεισοδίων μαζί... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Η μαλαμία ρε Μιχάλη είναι πως πρέπει να κατεβάσω την ποιότητα μέχρι το λέβελ 8 (40%) για να χωρέσει σ'ενα 4.7 δισκάκι και μετά παίζει χάλια... :'( Γαμώτη μου είναι μεγάλη η χωρητικότητα και των 6 επεισοδίων μαζί... :whistle: Kane ta rip kai moirase ta episodia se 2 DVD. Apo tin stigmh pou se endiaferei h poiothta den einai exei shmasia na einai se 2 DVD... Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 bre paidia pou mporo na bro to dvd x copy v.3.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Για αντιγραφη dvd δεν πρεπει να έχεις αντιγραφέα κατάλληλης περιοχής??? Και τραβάς όλα αυτά? Πωπω! Τί αντιγραφέα να πάρω? Ευκαιρία που έχει ανοιχθεί τέτοιο θέμα, να μάθω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Μετά από πολλούς πειραματισμούς με σχεδόν όλα τα προγράμματα, καταλήγω πως η καλύτερη λύση για όποιον θέλει την ταινία του σε ένα δισκάκι, γρήγορα και με πολλή καλή ποιότητα, είναι ο συνδυασμός AnyDVD+CloneDVD στις τελευταίες τους εκδόσεις. Είναι διαδικασία on the fly και διαρκεί το πολύ 45 λεπτά! Ούτε ripping ούτε τίποτα...Εύκολα γρήγορα και ποιοτικά! Μην παιδεύεστε με οποιαδήποτε άλλη λύση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Παιδια,εκανα το πρωτο μου dvd χτες με dvd decrypter + dvd shrink,και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Αλλα αυτο ηταν σε ταινια. Τωρα θελω να ρωτησω πως μπορω να κανω το ιδιο στο 24 Εχω το 1ο δισκακι της 2ης σεζον,και μου βγαζει 7αρχεια στο main movie ( το dvd shrink) βαζω τα 4 πρωτα (οσα και τα επεισοδια) αλλα θελω να ρωτησω,αν γινεται να αφαιρεσουμε με καποιο τροπο την ανακεφαλαιωση που κανει στην αρχη καθε επεισοδιου. Γινεται? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά το any dvd έχει επιλογή που σου επιτρέπει να αφερείς τα αρχικά μηνύματα (αυτά που λένε για την αντιγραφή κτλ) και να πηγαίνεις στον κεντρικό τίτλο Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (25 Οκτ. 2004 , 00:25) Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά το any dvd έχει επιλογή που σου επιτρέπει να αφερείς τα αρχικά μηνύματα (αυτά που λένε για την αντιγραφή κτλ) και να πηγαίνεις στον κεντρικό τίτλο Oχι,δεν εννοω αυτο,δεν ξερω αν εχεις δει το 24,αλλα ξεκιναει ανακεφαλαιονoντας τι εγινε στα προηγουμενα επεισοδια.αυτο θελω να αφαιρεσω.δεν ξερω,γινεται καπως manually? :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 ρε παιδια μπας κι εχετε καμμια λυση και για το δικο μου προβλημα; Το αρχειο avi που εχω βγαινει σε dvd (με το video studio της Unlead) 4.6 και δε μου το γραφει στο δισκακι... Τι να κανω για να χωρεσει; (δε λεει να το κοψω για τοσο λιγο). Μπορω να κανω dvd folders, αλλα μετα δεν τους βλεπει το dvd shrink! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Συμπίεσα μια ταινία με το Dvd Shrink αλλά μου βγήκε 4.38Gb αντί για 4.36Gb, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την κάψω σε dvd! Δεν μπορώ να την ξαναφορτώσω και στο Dvd Shrink για να την ξανασυμπιέσω, διότι διαβάζει μόνο ταινίες από το dvd-rom και όχι από τον σκληρό! Καμιά ιδέα; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Diabazw k diabazw k diabazw olous aftous tous mhnes gia tetoia 8emata k siwpw alla de mporw 8a to pw...... Pragmatika h einai ligoi aytoi pou xrhsimopoioun to ANYDVD parea me to CLONEDVD2/clonedvd h apla de to exete dokimasei... To anydvd trexei transparently ENTELWS kanei demacrovision on the fly afairei kleides prostasias on the fly afairei region restricted features on the fly afairei region area protection (1,2,3,4) on the fly afairei prohibited user operations on the fly k parea me to clonedvd2 einai to dynamic duo bazw to diskaki epilegw menus, typo hxou, glwsses ypotitlwn k record! xronos 30 min on the fly.... kanw tpt la8os h xanw se kati pou de mou prosferei kapoio allo programma oute decode xreiazetai na kanw, oute resample oute tpt 1.bazw diskaki, 2.epilegw features, 3.pataw record afta ta tria nothin' more nothin' less :o Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 ε και το DVD SHRINK κανει κατι διαφορετικο???τα ιδια κανει ,και συνεργαζεται αψογα με το nero για την εγγραφη,Ισα ισα εαν το συνδυασεις και με το DVD REGION +SCC τοτε αντιγραφεισ και περιοχη 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Φίλε μου αυτό που σου λέει ο sugardad βοηθάει να ανοίξεις DVD οποιοδήποτε Region και μετά εννοείται ότι το κάνεις Region Free... Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 8 Σεπ. 2003 , 14:09) Να κάνω και εγώ την πρόταση μου για καλό και γρήγορο backup ταινιών.. Μακριά από Dvd2One ---Βγάζει αποτελέσματα χειρότερα από Divx Εγω πριν παρω DVD Dual Layer Recorder εγγραφα τις ποιο πολλες ταινιες μου με το DVD2One και ειμαι πολυ πολυ ευχαριστιμενος. Μιλαμε για μονο την ταινια ετσι? Εαν η ταινια ειναι μεχρι και 5.7 GB τοτε το DVD2One κανει εκπληκτηκη δουλεια. Εαν ειναι παραπανω απο 6.0 GB η ταινια και εαν εχει πολλες σκηνες δρασης τοτε μπορει να πιξελιασει λιγο.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 μόλις χτες πήραμε αυτo ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770150 )...μπορείτε να μου πείτε τις γνώμες σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 μόλις χτες πήραμε αυτo ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770150 )...μπορείτε να μου πείτε τις γνώμες σας? Καλό φαίνεται το σιγκεκριμένο.. τι σχέση έχει όμως με αυτό το thread;; Ρίξε καλύτερα μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=44 ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Παιδια βοηθεια. :cry: Θελω να rippαρω τα dvd των lost που νοικιασα απο το Seven. (5 dvd απο 5 επισοδεια το καθενα) Τα εκανα rip με το DVD Decrypter τα χωρισα σε φακελους κτλ. Τωρα τι κανω? Προσπαθω να τα γραψω με το AytoGK αλλα κανει πολυ ωρα. Καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Παιδια βοηθεια. :cry: Θελω να rippαρω τα dvd των lost που νοικιασα απο το Seven. (5 dvd απο 5 επισοδεια το καθενα) Τα εκανα rip με το DVD Decrypter τα χωρισα σε φακελους κτλ. Τωρα τι κανω? Προσπαθω να τα γραψω με το AytoGK αλλα κανει πολυ ωρα. Καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια? Κατεβασε το DVDFab Decrypter περασε τες στον σκληρο με αυτο,μετα ανοιξε τες με το dvd schrink και μετα με το nero και εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 θελω να αντιγραψω καποια επισοδεια απο τα φιλαρακια,ομως τα δισκακια ειναι γραμμενα μπρος και πισω.πως μπορω να τα αντιγραψω σε ενα dvd και ταυτοχρονα μετα να λειτουργουν τα μενου???γινεται κατι τετοιο,γιατι αλλιως θα πρεπει να χαλαω 2 dvd για να αντιγραψω 1... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 εχω κι εγω προβλημα με τη σειρα Lost,ενω τις περνω με το any dvd η ακομα και με το fab μετα μολις παω να γραψω με το dvd shring μου βγαζει failed.τι να κανω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 υπαρχει κανεις που μπορει να με βοηθησει βημα βημα πως να βαζω υποτιτλους?thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts