cybersledge Δημοσιεύτηκε April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2004 Εδώ μπορείτε να πείτε τι έχετε ακούσει από τους διάφορους γνωστικούς 'χακεράδες' που προσπαθούν να σε πιάσουν κότσο χωρίς να ξέρουν τίποτα... Εμένα ένας τύπος προσπαθούσε να με πείσει ότι μπορεί να μου κάψει τη motherboard άμα βρεί την IP μου.. Το αστείο είναι ότι του λέω ότι τρέχω RedHat και μου λέει ότι δεν έχει σημασία, τα τρώει όλα το προγραμμά του... Απο όσο φαντάζεστε, και που του έδωσα επίτηδες την IP μου απο AMSN, ουτε πυροσβεστικη, ουτε φωτιά, ούτε καν λίγος καπνός ρε γαμώτο... :( κρίμα... Άλλες μούφες κανείς? Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Σε έναν φίλο μου πήγε να του φτιάξει το pc του που είχαι πρόβλημα από έναν ιο και την επόμενη μέρα είχε καμένο δίσκο....και τον έβριζα γιατί δεν μου είπε εμένα...!!!!! Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. April 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 :) LoL.. Θέλει προσπάθεια αυτό... Αλλά αν μου βρείς την IP του θα του κάψω την motherboard άρα no problems :D Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Θέλει πολύ προσπάθεια....πίστεψέ με....μα δεν ακούμπησε καθόλου τον δίσκο....δεν τον έβγαλε...τίποτα σου λέω...πώς τον έκαψε ένας θεός ξέρει.... Πάντως υπάρχουν προγράμματα που μπορεί να σου κάψει τον υπολογιστή αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν μόνο με την ΙΡ.... Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker ( 8 Απρ. 2004 , 18:33) Σε έναν φίλο μου πήγε να του φτιάξει το pc του που είχαι πρόβλημα από έναν ιο και την επόμενη μέρα είχε καμένο δίσκο....και τον έβριζα γιατί δεν μου είπε εμένα...!!!!! Τεχνικός η/υ ήταν ; Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget ( 8 Απρ. 2004 , 16:47) Τεχνικός η/υ ήταν ; hacker ήταν...αλλά φαντάσου πόσα πολά ήξερε.... :lol: :lol: :lol: Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. April 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 φυσικά, υπάρχουν προγράμματα που αλλάζουν ρυθμίσεις στο BIOS για να δώσει ψηλό voltage στo cpu / motherboard αλλά δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι μπορεί να το κάνει remotelly σε όλα τα computer, ότι firewall kai OS να έχεις ;) έλεος δηλαδή!! Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker ( 8 Απρ. 2004 , 18:50) hacker ήταν...αλλά φαντάσου πόσα πολά ήξερε.... :lol: :lol: :lol: Μήπως και είμαστε όλοι hackers και δεν το καταλάβαμε ; :p Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Na tou dwsw tin IP enos filou mou; :whistle: :lol: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker ( 8 Απρ. 2004 , 18:50) hacker ήταν...αλλά φαντάσου πόσα πολά ήξερε.... :lol: :lol: :lol: Από πότε αρχίσαν να δείνουν τίτλους σπουδών "XEKΕΡΑΣ" και δεν το πήραμε χαμπάρι??? ”Άμα είσαι αληθινός hacker, δεν πρέπει να αυτοαποκαλείσαι hacker”. Ο hacker είναι ένα επίπεδο ανώτερο του user. Ο hacker προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατό περισσότερα γίνεται γύρω από την τεχνολογία των υπολογιστών! credits: ηαψκ.γρ :p Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybersledge ( 8 Απρ. 2004 , 16:58) φυσικά, υπάρχουν προγράμματα που αλλάζουν ρυθμίσεις στο BIOS για να δώσει ψηλό voltage στo cpu / motherboard αλλά δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι μπορεί να το κάνει remotelly σε όλα τα computer, ότι firewall kai OS να έχεις ;) έλεος δηλαδή!! Άμα δεν έχεις Firewall μπορούν να στο κάψουν πολύ εύκολα....το έχω δεί σε ένα φίλο hackerά που ξέρει πραγματικά πολά... Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. April 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 κοιτα.. όποιος ξέρει όντως τα κρατάει για τον εαυτό του. Ξέρω πολλούς που φωνάζουν και λίγους [και καλούς] που σιωπουν και χαμογελούν από μέσα τους. Μάντεψε ποιός βλέπει την μπλέ οθόνη πριν τελειώσει το ποστ του. =) Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Lameριές... Thread over. Ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβαρό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts