PowerZ Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 tis stelnete sinithos ? ti onomasia exete valei ? :p katapliktiko einai ego akoma d to xo dokimasei me to T610 mou :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Ο tech_26 θα μας προμυθευει με links απο εδω και περα! :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (18 Μάι. 2004 , 23:46) tis stelnete sinithos ? ti onomasia exete valei ? :p katapliktiko einai ego akoma d to xo dokimasei me to T610 mou :happy: Καμία επαφή καμία εικόνα, ανάλογα με την περίπτωση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 exo evala onomasia "energi vomva" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 :!: Distixos to bluejacking den ine mono asirmata minimata!!!!! An isastan se mia kseni xora(Ameriki) tha kindineuate poli an ixate to bluetooth energopoiimeno :!: Arxizoume na milame gia to bluetooth vulnerability :eek: Apo ena PDA kai xrisimopoiontas ena programma (tou opoiou to onoma einai gnosto alla diskola vriskete) hackers mporoun na mpoun sta data tou kinitou sou kai na ta tinaksoun ston aera! Me enan paromoio tropo, polla kinita opos to 7650, 6310, 8910 k.a. einai eukolo na paraviastoun apo kapoia piso porta to bluetooth kai o axoneutos hacker ektos apo to na klepsei mporei na diagrapsei oti iparxei sti mnimi tou kinitou (onomata k.a.) Gi'auto mi lete me tosi eukolia "Afinete to bluetooth panta anoikto mipos kai sas tixei tipota!" Pros to paron den iparxei kindinos giati stin ellada den exei diadothei akoma, alla pote den kserei kaneis!!!! Me mia anazitisi sto google vriskoume polla! link Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 @xultimatex Εννοείται ότι το έχω πάντα κλειστό. Η μόνη περίπτωση που θα το έχω ανοικτό είναι αν χρησιμοποιώ ακουστικό bt. Τώρα όλα αυτά με τα pda's και τα λοιπά μου ακούγονται λίγο αδύνατα, στην Ελλάδα βρισκόμαστε, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί. Απλά το πολύ πολύ να σου στείλουν καμία επαφή καμία εικόνα, τέτοια απλά πράγματα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Aplos to anefera! Ksero oti o kindinos den ine megalos stin ellada alla kapote tha ksekinisei! Tote prepei na prosexoume! Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 πήραν φωτιά τα κινητά χτες στον ηλεκτρικό: το μήνυμα που έστειλα ήταν: "είμαστε κοντά-σε βλέπουμε" αν μπορούσα να στείλω και wav mission:impossible θα ήταν το άψογο! Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Autes oi plakes einai oi kaluteres! O allos psaxnete! As mou to kanoun auto tha fane megali tromara!!!! Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity ( 7 Μάι. 2004 , 11:32) giati na skaseis 30e???programa den iparxei file avid i mallon den xreiazese to kanos aplos me to kinito su! Χεχε! Παίδες sorry για το μπέρδεμα...τα 30Ε αφορούν το Jacksons στο Κολωνάκι (και λίγα λέω! :p ) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 den nomizw oti iparxi kindinos akoma dioti ta pda's den exoun megali e3aplosi stin ellada.. kai 2 i emvelia ton siskevon ine arketa mikri opote an pezi kati 8a to paris xampari.. 3 den nomizw kapios na afini to bt anixto oli mera giati 3ezoumizi tin bataria.. kai sto kato kato ti 8a katalavi o alos an katsi kai sou klipsi ta arxia!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 To έχω stadar ανοιχτό (λόγο του BT ΗΒΗ-65) .. Αλλά σε κρυφή μοφή . παρόλα αυτά δεν πείνει και πολύ μπαταρία .. (Σε Nokia όμως , το αντίθετο ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 egw to onomasa Atomic Bomb Settings gia na peftei trellllo psarwma stous allous :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 τρελο γελιο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Εγώ λίγο πριν φύγω απο την Καβάλα κατάφερα και έκανα κοννέ σε ενα φίλο μου με μια κοπέλα. Μπαίνει στο λεωφορείο μια με 6600 και λέω λες να έχει ανοιχτο bluetooth και κάνω μια αναζήτηση. Αφού την βρήκα τελικά.. (είχε δώσει στο κινητο της όνομα 'Στέλλα') βγάζω φώτο τον φίλο μου και της στέλνω την φώτο.. μέτα απο λίγες μέρες μου είπε ο φίλος μου οτι γνωρίστηκαν σε μια καφετέρια.. :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee (10 Ιούλ. 2004 , 11:58) Εγώ λίγο πριν φύγω απο την Καβάλα κατάφερα και έκανα κοννέ σε ενα φίλο μου με μια κοπέλα. Μπαίνει στο λεωφορείο μια με 6600 και λέω λες να έχει ανοιχτο bluetooth και κάνω μια αναζήτηση. Αφού την βρήκα τελικά.. (είχε δώσει στο κινητο της όνομα 'Στέλλα') βγάζω φώτο τον φίλο μου και της στέλνω την φώτο.. μέτα απο λίγες μέρες μου είπε ο φίλος μου οτι γνωρίστηκαν σε μια καφετέρια.. :D Blue-κουφετο... :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 prin 3 meres petyxa atomo me T610 o opoios den eixe idea peri bluetooth....Afou ekana tis gnwstes plakes "To kinito sou 8a ekragei" ktl autos tromakse,eperne tilefwno tin SE,efere logariasmo cosmote ki arxise na to psaxnei ktl ktl...auto synexistike mia wra kai sto telos evala onoma syskeuhs "diwksh narkwtikwn" kai tou esteila epafh "elate eksw gia eksakrivwsh"......den perimena na faei KAI AUTO to doulema....alla telika pige eksw kai perimene :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αν ειναι δυνατον! Τι ατομα υπαρχουν... :blink: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lotus Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 gnwrizei kanenas gia bluetooth efarmogi ,i opoia na energei san walky-talky???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 νομιζω υπηρχε μια στο μακαριτικο το aiva.θα κοιταξω και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lotus ( 2 Σεπ. 2004 , 11:50) gnwrizei kanenas gia bluetooth efarmogi ,i opoia na energei san walky-talky???? Ειχε πετυχει μια το ματι μου μονο που δεν θυμαμαι ονομα και αν ηταν cr@ck3d... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Καλησπέρα παιδιά, πριν από περίπου ένα εξάμηνο και ενώ έκανα Bluejacking σε ένα φιλαράκι στο κινητό του ο οποίος έχει το SE z600 και εγώ έχω το κινητό SE T630 παρατήρησα το εξής παράξενο: Εάν επισυνάψεις μια εικόνα πάνω στην επαφή και μετά στείλεις αυτήν την επαφή στο z600, ο άλλος αφού δει το μήνυμα της επαφής και εφόσον πατήσει όχι στο να την αποδεχθεί, η εικόνα θα έχει αποθηκευτεί στις εικόνες του κινητού και για όνομα θα έχει διάφορα γράμματα και αριθμούς. Λογικά δεν θα έπρεπε να σβήνετε η εικόνα απο τις εικόνες του κινητού αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε αποδεχθεί την επαφή στο κινητό μας? Έχει ξανατύχει σε κάποιον απο εδώ μέσα αυτο? Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 χμ... ενδιαφέρον... δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 kahlua! 8a to dokimasw!!! Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Mpori na mou pi kanis ti mporis na kanis me to bluetooth ektos apo to na stelnis arxia kai tsat?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts