manosX Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ego exo kanei parapoles fores treli praviasi dedomenon meto kinto mou xoris kan na tou valo programa. exei mia litourgia i opeia legete apostoli ola patas epafes kai epilegeis ena kinito to opeio exei anikto bluetooth. kai steleneis oles tis epafes apo to diko mou kinito sto allo. afto xoreis to atomo na katalavei tipota apolitos oute erotisi tipota ston allon vazo tis epafes mou mesa ston allon i proti mou epafi epitides einai keni kai xoris noumero kai molis arxizei nna to kanei afto ego patao akiro kai telika menei o allos xoris epafes mono me mia telios keni genika to exo kanei poli spanies fores an kapios pou to exei pathei kai diavazei to minima sorry Παράθεση φ=1,6180....................................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Το εκανα εγω αλλα δν πετυχε, πες ακριβως το καθε βημα μπας κ κανω κανενα λαθος. Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ego exo kanei parapoles fores treli praviasi dedomenon meto kinto mou xoris kan na tou valo programa. exei mia litourgia i opeia legete apostoli ola patas epafes kai epilegeis ena kinito to opeio exei anikto bluetooth. kai steleneis oles tis epafes apo to diko mou kinito sto allo. afto xoreis to atomo na katalavei tipota apolitos oute erotisi tipota ston allon vazo tis epafes mou mesa ston allon i proti mou epafi epitides einai keni kai xoris noumero kai molis arxizei nna to kanei afto ego patao akiro kai telika menei o allos xoris epafes mono me mia telios keni genika to exo kanei poli spanies fores an kapios pou to exei pathei kai diavazei to minima sorry Mα συγγνωμη, επειδη η πρωτη σου επαφη ειναι κενη και επειδη πατας ακυρωση σβηνονται και οι επαφες που ηδη υπαρχουν στο τηλεφωνο του αλλου; :confused: Γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο; Σε τι τηλεφωνα το εχεις δοκιμασει; Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Εμένα δεν μου φαίνεται λίγο περίεργο... Μου φαίνεται τελείως μούφα! Και ευτυχώς,γιατί το να σου σβήσει κάποιος τις επαφές σου για να παίξει,δεν είναι χιούμορ,είναι για κλωτσιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 με τον BT_Explorer ρε παιδιά πως μπορείς να δημιουργήσεις στον άλλον επαφή χωρις να το καταλάβει ? Το δοκίμασα απο το nokia κινητό μου σε Motorola αλλά δεν κάνει τίποτα... μόνο μήνυμα στέλνει στον άλλον και αφτο πρέπει να το αποδεχτή ο άλλος πρωτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 έτσι έχω διαπιστώσει και εγώ...πολύς ντόρος για το τίποτα!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 και όμως, ξέρετε πόσο εύκολα σε κάνει κάποιος αξιόπιστη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosX Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Mα συγγνωμη, επειδη η πρωτη σου επαφη ειναι κενη και επειδη πατας ακυρωση σβηνονται και οι επαφες που ηδη υπαρχουν στο τηλεφωνο του αλλου; :confused: Γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο; Σε τι τηλεφωνα το εχεις δοκιμασει; Se ola ta kinita simvenei mono sta kenouria kinita pou exoun kapio eidos firewall me password se kathe ti pou to kinito einai na lavei meso bluetooth. Kinita pou tin patisan ola ta sonyericsson kai ta pio pola nokia kathos kai ena nec. Malista to ekana protifora sto kinoto tou aderfou mou sonyericsoon kai kontepse na me skotosei. Exo anaferei ti ginete akrivos kai sto ksanaleo den pezei kanena rolo i proti epafi anthrope!!!!o monos logos einai na min exei to thima ta kinita tilefona ton filon mou ksafnika. Lipon to kinito mou (tha se parakaleso na to dokimaseis an vreis enan me to idio kinito kai tha doume ti tha mas peis) exei tin epilogi-> apostoli ola->epafes-> epilogi siskevis ->kodikos prosvasis an einai sostos xoris kan na se rotisei xoreis kan na to antiliftheis sou svinei amesos tis epafes kai arxizei enas counter apo to 0 mexri to160 pou einai oi epafes mou an to stamatiso sto 1 menei i proti epafi den mporeis to 0 einai poli grigoro kai giauto exo kenei tin proti .patao akirosi kai thats it pane oi epafes sou. Parakalo kanenas me to idio kinito na to prospathisei kai na pei tis entiposeis tou. Παράθεση φ=1,6180....................................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 manosX, ήσουν σαφής. Αν κάποιος θελήσει ας δοκιμάσει την μέθοδό σου και ίδωμεν. Επίσης θα σε παρακαλούσα τα επόμενα μηνύματά σου να είναι πιο κόσμια! Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosX Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Den katalava ti den eitan kosmio? Astievome fisika kai katalava ti enois ilikrina vlakia mou megali. Allla kata ta alla oti elega isxioun kanonika. check the manual an den pistevete ok afta. Παράθεση φ=1,6180....................................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapp Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 diladi katalavate, disable oloi to bluetooth alios mporei kapios na sas pei: an thelete na ksanadite tis epafes sas zontanes... tklp :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniroulis Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Γειά σας παιδιά. Μήπως έχει δουλέψει κάποιος το Super Bluetooth Hack v1.07 ?? Αν μπορεί κάποιος να πει κάποιες εντυπώσεις.Ευχαριστώ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benhour Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 btexplorer kai easyjack2 κανουν ολα τα παραπανω και συμφερουν!!χωρις να χρειαζεται να πατισει κατι ο παραλυπτης!!απλα το βλεπει στην οθονη του!!αντε και καλο bluejacking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 btexplorer kai easyjack2 κανουν ολα τα παραπανω και συμφερουν!!χωρις να χρειαζεται να πατισει κατι ο παραλυπτης!!απλα το βλεπει στην οθονη του!!αντε και καλο bluejacking Τι έγινε ρε παιδιά κανένα νέο???:shifty::worry::shifty: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Δοκίμασα το BTExplorer απο το 8600 Luna στο LG Prada και το δεύτερο ζητάει επιβεβαίωση λήψης. Ποιό άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω; Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Δοκίμασα το BTExplorer απο το 8600 Luna στο LG Prada και το δεύτερο ζητάει επιβεβαίωση λήψης. Ποιό άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω; Έχω την εντύπωση οτι όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις θα σου ζητήσει επιβεβαίωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Το πρόγραμμα που σου δίνει πρόσβαση στα μηνύματα, τα αρχεία, τις επαφές κ.λπ. ενός άλλου κινητού πώς λέγεται; Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Το πρόγραμμα που σου δίνει πρόσβαση στα μηνύματα, τα αρχεία, τις επαφές κ.λπ. ενός άλλου κινητού πώς λέγεται; ego exo to ftp_bt.vevaia zitaei apo to deftero kinito na dextei tin sindesi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ego exo to ftp_bt.vevaia zitaei apo to deftero kinito na dextei tin sindesi. και το bt info ζητά επιβεβαίωση αλλά αν είναι φίλου σου και το πιάσεις για λίγα δεπτερόλεπτα στα χέρια σου πατάς πάντα αποδοχή και μετά δε σου ξαναζητάει!!!;)και έτσι διαβάζεις και μνμ!!!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Και ποιό είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε ο Ευαγγελάτος που δεν χρειαζόταν επιβεβαιώση; Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Και ποιό είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε ο Ευαγγελάτος που δεν χρειαζόταν επιβεβαιώση; πολύ δύσκολο να βρείς κάτι τέτοιο συν του ότι τα κινητά που χρησιμοποιούσε ήταν nseries και παρόμοιας τεχνολογίας!!!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Και ποιό είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε ο Ευαγγελάτος που δεν χρειαζόταν επιβεβαιώση; Εμένα μούφα μου φαίνονται τα προγράμματα του Ευαγγελάτου. Άσε που μπορεί να είχαν ορίσει από πριν τα κινητά που θα χρησιμοποιούσαν ως "αξιόπιστες συσκευές" και να μας έλεγε μετά οτι δεν ήθελε επιβεβαίωση για να τους πάρουν τα αρχεία... Δεν νομίζω αυτό που ζητάς να γίνεται μέσω κινητού χωρίς επιβεβαίωση, μόνο μέσω linux ίσως να γίνεται κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Εμένα μούφα μου φαίνονται τα προγράμματα του Ευαγγελάτου. Άσε που μπορεί να είχαν ορίσει από πριν τα κινητά που θα χρησιμοποιούσαν ως "αξιόπιστες συσκευές" και να μας έλεγε μετά οτι δεν ήθελε επιβεβαίωση για να τους πάρουν τα αρχεία... Δεν νομίζω αυτό που ζητάς να γίνεται μέσω κινητού χωρίς επιβεβαίωση, μόνο μέσω linux ίσως να γίνεται κάτι τέτοιο ίσως αλλά αν πας στο θέμα της se στο progs ο RAVER έχει δώσει ένα προγραμματάκι που είναι του Ευαγγελάτου το κακό είναι πως η εφαρμογή είναι symbian!!!:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ίσως αλλά αν πας στο θέμα της se στο progs ο RAVER έχει δώσει ένα προγραμματάκι που είναι του Ευαγγελάτου το κακό είναι πως η εφαρμογή είναι symbian!!!:( Το πρόγραμμα αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με bluetooth, ούτε μπορείς να πάρεις αρχεία, μηνύματα κλπ από το άλλο τηλέφωνο, απλά είναι κάτι σαν "κοριός". Και για να λειτουργήσει θα πρέπει φυσικά να πάρεις το τηλέφωνο του "θύματος" στα χέρια σου και να εγκαταστήσεις αυτό το προγραμματάκι. Άσε που αν δει οτι υπάρχει ένα άγνωστο πρόγραμμα που δεν υπήρχε πριν στο κινητό του θα το ψιλιαστεί οτι κάτι περίεργο συμβαίνει. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Την εφαρμογή για τα S60 την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts