makis206 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Αυτο το thread στο XDA παντως με εχει...εντυπωσιασει! Λυνει ενα από τα μεγαλυτερα προβλήματα στο root του S2, την υποχρεωτικη αλλαγη kernel που παντα δημιουργει προβληματισμους και μαλιστα με πολυ αναλυτικο τροπο. Αν δοκιμαστει από μερικους ακόμα και δουλευει αποδεδειγμενα, συμφωνω οτι ηρθε η ωρα για update του Saliez guide...! Παρομοιως! Με αυτον τον τροπο εκανα root στο tab2 σήμερα σε official 4.2.2, αφου δουλεψε και εκει..:p Παντως και με τον kernel του philz δεν ειχαμε προβληματα τοσο καιρο εδω που τα λεμε, κι αν δεν κανω λαθος δεν εκανε αλλαγες στον official kernel αλλα προσθετε απλως το superuser και το cwm, σωστα; Βεβαια με τον τροπο που αναφερετε υπαρχει και η δυνατοτητα για unroot αποφευγοντας το φλασαρισμα απ'την αρχη αν καταλαβα καλα.. :) Edited August 17, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Καλησπέρα σας. Μπορεί κάποιος να μου δώσει απευθείας το λινκ για να κατεβάσω το αρχείο root για την XWLSW 4.1.2 Sales code EUR μην κάνω λάθος. Ευχαριστώ ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Εδω http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1534486&d=1354579840 και κατεβαινει αμεσως, αρκει να εισαι μελος στο XDA forum...δυστυχως δεν βλεπω καποιο download link τυπου mediafire κλπ... Edited August 17, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 ok! το κατέβασα. Βρήκα και από τα λινκ στην άρχει του θέματος την PhilZ-cwm6-XWLSW-XEU-5.08.5-signed. Πειράζει που είναι XEU ή είναι το ίδιο? Ποια να προτιμήσω? :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Με τον οδηγο στην αρχη του θεματος και το αρχειο που κατεβασες, θα γινεις root με αλλαγη kernel, recovery κλπ συν το οτι για unroot θα χρειστει να φλασαρεις stock rom από την αρχη. Με το αρχειο από το link που σου εδωσα, δεν αλλαζεις τιποτα από το κινητο και γινεσαι unroot με παρομοιο τροπο, εγκαθιστωντας από την SD ενα αντιστοιχο αρχειο από το ίδιο XDA thread. Ειναι ας πουμε "νεοτερη" μεθοδος για οσους δεν θελουν να "πειραξουν" πολυ το κινητο αλλά ψαχνουν απλό root και μονο. Η επιλογη δικη σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Με τον οδηγο στην αρχη του θεματος και το αρχειο που κατεβασες, θα γινεις root με αλλαγη kernel, recovery κλπ συν το οτι για unroot θα χρειστει να φλασαρεις stock rom από την αρχη. Με το αρχειο από το link που σου εδωσα, δεν αλλαζεις τιποτα από το κινητο και γινεσαι unroot με παρομοιο τροπο, εγκαθιστωντας από την SD ενα αντιστοιχο αρχειο από το ίδιο XDA thread. Ειναι ας πουμε "νεοτερη" μεθοδος για οσους δεν θελουν να "πειραξουν" πολυ το κινητο αλλά ψαχνουν απλό root και μονο. Η επιλογη δικη σου :) Βλέπω πως το αρχείο είναι το ίδιο με αυτό που έκανες root στη 4.0.3 ή έχει απλά το ίδιο όνομα; Yπάρχει και το αντίστοιχο unroot; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Βλέπω πως το αρχείο είναι το ίδιο με αυτό που έκανες root στη 4.0.3 ή έχει απλά το ίδιο όνομα; Yπάρχει και το αντίστοιχο unroot; Στην δεύτερη περίπτωση που ανέφερε ο dbal υπάρχει και βρίσκεται στο νήμα του xda εκεί που υπάρχει και το αρχείο για το root. Στην πρώτη περίπτωση όμως δεν, μόνο με φλασάρισμα της rom από πάνω βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Στην δεύτερη περίπτωση που ανέφερε ο dbal υπάρχει και βρίσκεται στο νήμα του xda εκεί που υπάρχει και το αρχείο για το root. Στην πρώτη περίπτωση όμως δεν, μόνο με φλασάρισμα της rom από πάνω βγαίνει. Ναι για την μέθοδο που αναφέρει ο dbal γράφω. Φαντάζομαι πως το νήμα για το οποίο μιλάμε είναι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794 Οπότε root και unroot χωρίς αλλαγή kernel παίζουν κανονικά και στη XWLSW; Είναι δοκιμασμένο; Να προχωρήσω άφοβα; :p Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ναι για την μέθοδο που αναφέρει ο dbal γράφω. Φαντάζομαι πως το νήμα για το οποίο μιλάμε είναι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794 Οπότε root και unroot χωρίς αλλαγή kernel παίζουν κανονικά και στη XWLSW; Είναι δοκιμασμένο; Να προχωρήσω άφοβα; :p Σωστα, αυτο ειναι το νημα (νομιζα οτι υπηρχε λινκ παραπανω) και εκει θα βρεις τα αρχεια και για το root αλλα και για το unroot,ακολουθησε την πρωτη μεθοδο οπως περιγραφεται και θα εισαι κομπλε! Εγω τη δοκιμασα για root στο galaxy tab 2 με official 4.2.2 (το αναφερω και πιο πανω) και δουλεψε μια χαρα, για το unroot δεν ξερω ακομα. Ουτε αλλαγη kernel ουτε τιποτα, τωρα σκεφτομαι να ξαναφλασαρω την ελληνικη 4.1.2 στο S2 για να τη rootαρω με τον ιδιο τροπο, προλαβα και εβαλα τον philz βλεπεις.. οχι οτι εχω καποιο προβλημα και ετσι δηλαδη, ισα ισα που εχω και πιο "γεματο" recovery με απιθανες επιλογες και δυνατοτητες. Γι'αυτο και η σκεψη..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Τεληκά έβαλα την PhilZ-cwm6-XWLSW-XEU-5.08.5-signed επειδή το είχα κάνει με αυτόν τον τρόπο και παλαιότερα και όλα πήγαν εντάξει! Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες !!! ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Δηλαδή τι εννοείτε; Με αυτό τον τρόπο(Framaroot) κάνεις μόνιμο ρουτ χωρίς να πειραχτει-αλλαχτει κάποιο άλλο αρχείο του κινητού; Edited August 18, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Σωστα, αυτο ειναι το νημα (νομιζα οτι υπηρχε λινκ παραπανω) και εκει θα βρεις τα αρχεια και για το root αλλα και για το unroot,ακολουθησε την πρωτη μεθοδο οπως περιγραφεται και θα εισαι κομπλε! Εγω τη δοκιμασα για root στο galaxy tab 2 με official 4.2.2 (το αναφερω και πιο πανω) και δουλεψε μια χαρα, για το unroot δεν ξερω ακομα. Ουτε αλλαγη kernel ουτε τιποτα, τωρα σκεφτομαι να ξαναφλασαρω την ελληνικη 4.1.2 στο S2 για να τη rootαρω με τον ιδιο τροπο, προλαβα και εβαλα τον philz βλεπεις.. οχι οτι εχω καποιο προβλημα και ετσι δηλαδη, ισα ισα που εχω και πιο "γεματο" recovery με απιθανες επιλογες και δυνατοτητες. Γι'αυτο και η σκεψη..:p Δοκίμασα το Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-signed στη XWLSW και παίζει κανονικά. Κατά την επανεκκίνηση μου έβγαλε μια μπάρα που έγραφε αναβάθμιση εφαρμογών και παρατήρησα ότι έχασε την αναβάθμιση της εφαρμογής Samsung Apps. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 γεια σας παιδιά σήμερα αναβάθμισα το ι9100 από gingerbread 2.3.5 σε jellybean 4.1.2 χωρίς πρόβλημα τώρα θέλω να το κάνω root αλλά δεν βλέπω κάποιον τρόπο για το firmware που έχω είμαι σε jellybean 4.1.2 baseband xxms2 βρήκα root για το xxms1 εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31310884&postcount=3 αλλά δεν ξέρω αν κάνει και για το δικό μου; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 αν ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για να κάνει root το stock official jellybean xxms2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994544 έκανα εγκατάσταση το adb για windows, κατέβασα το CWM-SuperSU-v0.98.zip και μετά adb sideload το .zip ενώ το τηλέφωνο είναι σε recovery mode σου έχει μια επιλογή "update with adb" και αυτό είναι όλο :cool: νομίζω ότι είναι ο ευκολότερος τρόπος για root κατά την ταπεινή μου άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Υπάρχει και πιο εύκολος: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794 Χωρίς pc, χωρίς cwm, χωρίς κίτρινα τρίγωνα και με εύκολο unroot. Το φλασάρεις με στοκ recovery και τέλος Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ευχαριστώ να σου πω, αυτό είδα πρώτο, αλλά επειδή δεν είχα εξωτερική κάρτα, είπα να κάνω τον κόπο και να εγκαταστήσω επιτέλους το adb γιατί μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα με αυτό ήταν λίγο παίδεμα η εγκατάσταση, αλλά άξιζε τον κόπο (έχω δοκιμάσει root και με mobile odin και ήταν σχετικά εύκολο και με superoneclick όταν ήμουν σε gingerbread και με κανονικό odin) ο συγκεκριμένος τρόπος με adb πρέπει να κάνει root και πολλά άλλα τηλέφωνα αυτό που ήθελα ήταν να κρατήσω το stock JB αλλά να έχει root (όπως τώρα) χωρίς κάποια άλλη παρέμβαση στο official rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Δοκίμασα το Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-signed στη XWLSW και παίζει κανονικά. Κατά την επανεκκίνηση μου έβγαλε μια μπάρα που έγραφε αναβάθμιση εφαρμογών και παρατήρησα ότι έχασε την αναβάθμιση της εφαρμογής Samsung Apps. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Σήμερα είπα να δοκιμάσω και το Unroot_SuperUser-Busybox-Uninstaller-Update2-signed.zip για να δω αν φεύγει το root αλλά τζίφος.. Ενώ στο recovery mode έγραψε installation complete υπάρχει ακόμα η εφαρμογή SuperSU και φαίνεται να δουλεύει κανονικά.. Παίζει να φταίει ότι έκανα αναβάθμιση την εφαρμογή SuperSU;; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antkoutr Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παιδιά χαίρετε. Είμαι εντελώς άσχετος από κινητά και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πριν από δύο χρόνια περίπου αγόρασα το galaxy sII και μετά από λίγο του έκανα root, το οποίο βέβαια δεν το χρησιμοποίησα ποτέ γιατί δεν πολυασχολούμε με το κινητό. Πως ακριβώς το έκανα και με ποιο τρόπο δεν θυμάμαι καθόλου, θυμάμαι απλά ότι ακολούθησα οδηγίες που είχα βρεί σε αυτό εδώ το φόρουμ. Τώρα το κινητό μου εμφάνισε κάποια προβλήματα και από το service της nokia μου είπανε ότι θα πρέπει να σταλεί στα κεντρικά στην Αθήνα, όμως για να είναι εντός εγγύησης (η οποία τελειώνει 2 Σεπτέμβρη) θα πρέπει να είναι χωρίς root. Οπότε αυτό που θέλω είναι να το κάνω unroot, το οποίο δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Στη πρώτη σελίδα αυτού του τόπικ έχει κάποιες οδηγίες αλλά είναι για jelly bean και ice cream sandwitch ενώ εγώ έχω έκδοση 2.3.3. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού είναι: Κωδικός μοντέλου: GT-I9100 Έκδοση βασικού φάσματος: I9100BOKG1 Kernel: 2.6.35.7-I9100JPKG2-CL342890 root@DELL104#2 Αριθμός κατασκευής: GINGERBREAD.BOKG2 Στο τηλέφωνο έχω κάνει επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων. Αν γίνεται κάποιος να μου δώσει ή να με παραπέμψει σε κάποιες οδηγίες ώστε να βγει το root τελείως από το κινητό θα με έσωνε πραγματικά. Είναι κρίμα να πληρώσω τα μαλιοκέφαλά μου χωρίς λόγο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παιδιά χαίρετε. Είμαι εντελώς άσχετος από κινητά και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πριν από δύο χρόνια περίπου αγόρασα το galaxy sII και μετά από λίγο του έκανα root, το οποίο βέβαια δεν το χρησιμοποίησα ποτέ γιατί δεν πολυασχολούμε με το κινητό. Πως ακριβώς το έκανα και με ποιο τρόπο δεν θυμάμαι καθόλου, θυμάμαι απλά ότι ακολούθησα οδηγίες που είχα βρεί σε αυτό εδώ το φόρουμ. Τώρα το κινητό μου εμφάνισε κάποια προβλήματα και από το service της nokia μου είπανε ότι θα πρέπει να σταλεί στα κεντρικά στην Αθήνα, όμως για να είναι εντός εγγύησης (η οποία τελειώνει 2 Σεπτέμβρη) θα πρέπει να είναι χωρίς root. Οπότε αυτό που θέλω είναι να το κάνω unroot, το οποίο δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Στη πρώτη σελίδα αυτού του τόπικ έχει κάποιες οδηγίες αλλά είναι για jelly bean και ice cream sandwitch ενώ εγώ έχω έκδοση 2.3.3. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού είναι: Κωδικός μοντέλου: GT-I9100 Έκδοση βασικού φάσματος: I9100BOKG1 Kernel: 2.6.35.7-I9100JPKG2-CL342890 root@DELL104#2 Αριθμός κατασκευής: GINGERBREAD.BOKG2 Στο τηλέφωνο έχω κάνει επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων. Αν γίνεται κάποιος να μου δώσει ή να με παραπέμψει σε κάποιες οδηγίες ώστε να βγει το root τελείως από το κινητό θα με έσωνε πραγματικά. Είναι κρίμα να πληρώσω τα μαλιοκέφαλά μου χωρίς λόγο. Ευχαριστώ. Δες κάτω κάτω στο πρώτο post. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antkoutr Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Δες κάτω κάτω στο πρώτο post. Εννοείς αυτό το κομμάτι? "Root στο Galaxy S II με Ice Cream Sandwich" Μα εγώ δεν έχω ice cream sandwitch αλλά 2.3.3. Το ice cream sandwitch είναι to 4.0 από ότι βλέπω στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εννοείς αυτό το κομμάτι? "Root στο Galaxy S II με Ice Cream Sandwich" Μα εγώ δεν έχω ice cream sandwitch αλλά 2.3.3. Το ice cream sandwitch είναι to 4.0 από ότι βλέπω στο ίντερνετ. Δες κάτω κάτω στο πρώτο post. Δικό μου λάθος. Δες τι γράφει κάτω κάτω στο δεύτερο post και....όλο το 3ο post Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antkoutr Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Δικό μου λάθος. Δες τι γράφει κάτω κάτω στο δεύτερο post και....όλο το 3ο post Άρα ακολουθώ τις οδηγίες του 3του ποστ από ότι κατάλαβα και αντί για root πατάω unroot στο τέλος. Συγνώμη για το δισταγμό μου αλλά είναι σίγουρα αυτή η διαδικασία για το root που είχα κάνει? Μετά θα έχω σίγουρα αποτέλεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 παιδια διαβασα τους οδηγους και λεω να το κανω και γω root για να περασω την paranoid custom rom.εχω την εκδοση 4.1.2 android,απλα για να μην κανω κανα λαθος ειπα να σας ρωτησω για να σιγουρευτω με ποια μεθοδο να κανω root?εγω ειπα με την ice cream sandiwch.απλα πρωτα θα κανω root και επειτα πριν περασω την custom rom θα κανω full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 παιδια διαβασα τους οδηγους και λεω να το κανω και γω root για να περασω την paranoid custom rom.εχω την εκδοση 4.1.2 android,απλα για να μην κανω κανα λαθος ειπα να σας ρωτησω για να σιγουρευτω με ποια μεθοδο να κανω root?εγω ειπα με την ice cream sandiwch.απλα πρωτα θα κανω root και επειτα πριν περασω την custom rom θα κανω full wipe? Αφού είσαι με 4.1.2 εννοείται ότι θα κάνεις root με τον τρόπο που απευθύνεται σε jelly bean (προτείνω τον kernel του philz που αλλάζει και το recovery κάνοντας το έτοιμο για φλασαρισμα οποιας custom θες) , δεν έχει καμμιά σχέση ο τρόπος που γίνεται στην ICS. Πρώτα root και αφού κατεβάσεις τη ρομ που θες στην εξωτερική SD σου τότε θα τη φλασαρεις από recovery (έχοντας κάνει root το recovery θα έχει αλλάξει). Μόλις τελειώσει το φλασαρισμα κάνεις και τα factory reset, wipe cache, wipe dalvik που θα βρεις μέσα στο Advanced του νέου σου recovery και είσαι κομπλέ. Reboot στη νέα custom rom και ετοιμος για στήσιμο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 ειμαι και newbie εδω,ποιος ειναι ο kernel του philiz,μπορεις να με δωσεις Link για να ξεκινησωνα το κανω?τα υπολοιπα τα καταλαβα και thx για την κατατοπιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts