m7ixalis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλημερα σε ολους.. εχω το galaxy s2 gt-i9100 με εκδοση android 4.1.2 με την εκδοση φασματος i9100XXMS3, εκδοση kernel 3.0.31-1211311 dpi@DELL251#3 με αριθμο κατασκευης JZO54K.I9100XWLSW, το πηρα μεταχειρισμενο πως μπορω να ξερω αν ειναι root η οχι και αν δεν ειναι πως μπορω να το κανω? ευχαριστω! Δες αν είναι root με το root cheker απο το play store ,αν δεν είναι υπάρχουν οδηγίες στη πρώτη σελίδα για το πως να το κάνεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocaracas Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 SU: NOT FOUND ROOT ACCESS: NO ACCESS λογικα δεν ειναι ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 SU: NOT FOUND ROOT ACCESS: NO ACCESS λογικα δεν ειναι ετσι?? Ναι δεν είναι root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocaracas Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλησπερα και παλι δεν μπορω να βρω τον insecure kernel εχω τον αριθμο κατασκευης JZO54K.I9100XWLSW που μπορω να βρω τον αναλογο kernel?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το εκανα root με την μεθοδο του recovery . Πως αφαιρω τις εφαρμογες που δεν θελω ? Φυσικα οχι αυτες που εγκατεστησα εγω ( 4-5 ) ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το εκανα root με την μεθοδο του recovery . Πως αφαιρω τις εφαρμογες που δεν θελω ? Φυσικα οχι αυτες που εγκατεστησα εγω ( 4-5 ) ειναι Titanium backup από play :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy73 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλησπερα...!! Θελω να κανω root......και εχω μερικες αποριες αν καποιος μπορει να βοηθησει..εχω κατεβασει το ziparismeno αρχειο οπως λεει στην πρωτη σελιδα με τον πρωτο τροπο..και εκτος του ζιπαρισμενου κατεβασε και ενα αρχειο tar..πρεπει να τα βαλω και τα 2 στην sd....? θα πρεπει να δημιουργησω καποιον φακελο στην sd ή το πεταω μεσα ετσι...ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Με το ενα απο τα δυο θα κάνεις root ,τo signed zip το περνάς μπαίνοντας recovery όπως λέει ο οδηγός .Το tar περνιέται με odin αλλά αυξάνει τον counter . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 θελω να κανω μια προσπαθεια root στο sII. στην σελιδα του xda,παταω επανω στην rom(λογικα 03.06.2013-εχω την τελευταια επισημη XWLSW) αλλα μου εχει ενα ολοκληρο κατεβατο ftp server. τι κατεβαζω απ`ολα αυτα? επισης-ετσι συνοπτικα-τι κερδιζω και τι χανω οταν γινω root? με βλεπει το Kies?σε περιπτωση στραβης,ξεrootαρει ευκολα για να παει service? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 @dp8 Ωραία,πήγες στην σωστη;) σελίδα και απο εκει κατεβασε το v5.15.0....μετα παρε την ...signed.zip. Βάλτο στην microsd και άνοιξε το τηλ σε recovery. (Volume up+power+Home) και επελεξε update απο την απο την sd. Τα κάνει απο εκει και πέρα μόνο του... ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ;;;; :Βασικα παίρνεις τον έλεγχο του κινητού και μπορεις να...π.χ να απεγκαταστησεις εφαρμογες της stock rom κάνοντας ετσι πιο "ελαφρυ" το τηλ.Και άλλα πολλα...(εγκατασταση εφαρμογων απο "άλλες" πηγες..;):X). Για το unroot το γράφει στην πρωτη σελίδα..... (πανευκολα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) το ξε-ζιπαρω και βρισκω μεσα 4 αρχεια. τα περναω χυμα μεσα στην καρτα και μετα το root τα σβηνω? ωραιος.ευχαριστω saviano..:D Edited October 17, 2013 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν ξε-ζιπάρεις τίποτα.Σαν ζιπ το αφήνεις.Ο οδηγος στην πρωτη σελίδα είναι πολύ επεξηγηματικος. Το διαγραφεις,δεν εχει πλέον κατι αλλο να σου προσφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) να'σαι καλα....; ****** το superuser ειναι αδειο και δεν υπαρχει πουθενα επιλογη ενημερωσης. *** οκ-μετα την εγκατασταση εφαρμογων,πηρε μπρος. Edited October 18, 2013 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valkitty Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλησπέρα! Λοιπόν μου χάρισαν ενα S2 ήδη rooted και με custom rom πάνω αλλα μάλλον οχι καλή και ελαφρως προβληματικη γιατι το τηλεφωνο όλο σβηνει και κολλαει. Σκεφτομαι να βάλω omega rom . πρέπει να αλλάξω και kernel και να ξανακανω διαδικασια root? Και αν ναι τi διαδικασία να ακουληθήσω? :O Εκδοση βασικου φασματος I9100XXMS3 Kernel 3.0.31-Siyah-s2-v6.0b5+ Αριθμός Κατασκευης J2054K.I9100XWLSW Επίσης να αναφέρω οτι δεν εχω τρελη εμπειρια με ρουτινγκ. Ενα εχω κανει olo ki olo σε sony ericson που του περασα και cyanogenmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Παιδιά μια και το εχω καιρο κι εγω το s2 σκεφτομαι να το κανω root. Διαβασα αρκετες σελιδες και ισως σας πηγαινω πολυ πισω με αυτα που θα ρωτησω. Δεν εχω εμπειρια στο να πειραζω το κινητο (τοτε τι το πειραζω? να θα ηθελα να αφαιρεσω επιτελους τα παντα απο samsung google + κλπ που εχω μεγαλο άχτι εδω και καιρο) και οχι για να βαλω καμια custom rom) Διαβασα εναν τροπο root στην πρωτη σελιδα ( Rachmat3 ) οπου εγκαθιστας ενα αρχειο στην εξωτερικη καρτα) οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης : 1) θα χασω στοιχεια+ αρχεια απο το κινητο? αν κανω φορματ την καρτα οκ θα τα χασω απο εκει , ομως επαφες? προγραμματα και κωδικους που εχω? δεν θα ηθελα να κανω back up και 2) καπου κατι διαβασα για γλωσσα - κανοντας root μεταβαλλω και την γλωσσα? πρεπει να προσθεσω Ελληνικα μετα με καποια διαδικασια? Ισως αστειες ερωτησεις ομως για να ξεκινησω πρεπει να τις λυσω :) να ακομη κι εδω εχω ερωτηση sorry για το ίσως off topic μεσω καποιου προγραμματος wifi transfer μεταφερω ασυρματα αρχεια απο το pc στο κινητο και ποτε δεν καταλαβα ποια ειναι η micro sd και ποια η εσωτερικη καρτα του τηλεφωνου ,εννοω πως θα καταλαβω την διαφορα, ωστε εκει να τοποθετησω το προγραμμα για το root ? υπαρχουν διακριτικα? το fx explorer προγραμμα μου λεει μονο main storage kai media card (μεσα στην media card βλεπω εναν φακελο external που ομως ειναι αδειος ενω εχω πραγματα στην micro sd αρα λογικα δεν θα ειναι αυτος.media εννοει την εξωτερικη που περασα εγω? ή αυτη του τηλ Αν δεν σας παραμπερδεψα εκτιμω την καθε βοηθεια ευχαριστω . Edited November 10, 2013 by myst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 1) Δεν χάνεις τίποτα . 2) Δεν αλλάζει η γλώσσα 3) Δεν κατάλαβα τι ρωτάς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Καλησπέρα, χρειάζομαι βοήθεια. Έχω ένα s2 με οfficial 4.1.2 ( Ι9100XXLS8 ) και θέλω να το κάνω root μέσω odin. Ποιό αρχείο πρέπει να κατεβάσω; Edited November 17, 2013 by Maik1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Εχασα το Root;;;; καλημερα σε ολους. Κατοχος s2 ρουταρισμενο και περασμενη η τελευταια 4.1.2 ελληνικη. Προ της τελευταιας αναβαθμισης ειχα το titanium στην εκδοση 6.0.2 modaco plus. Καποια στιγμη αποφασισα να αγορασω το pro key .Ετσι και εκανα.Χθες πεφτει το ματι μου στο google play και βλεπω οτι η τελευταια εκδοση του TB ειναι η 6.1.4.Ομως δεν μου ειχε βγαλει ενημερωση για αναβαθμιση.Ο εξυπνος εγω ,δινω εντολη απο το pc να κανει εγκατασταση την νεα εκδοση.....και εκει αρχιζουν τα προβληματα..... Μου εβγαλε καταρχην οτι υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να την κατεβασει...Λεω και εγω,οκ το προβλημα ειναι οτι η free εκδοση ηταν patched και αυτο φταιει. Κανω λοιπον απεγκατασταση του TB και ξανα εγκατασταση ....Την ωρα που μπαινω στην εφαρμογη ομως μου λεει οτι το κινητο μου δεν ειναι root!!!!!!! Kατεβαζω το root checker το οποιο και αυτο μου λεει οτι δεν ειμαι ρουτ!!!!! Τσεκαρω απο το ΡOM TOOLBOX PRO,το οποιο μου λεει οτι ειμαι ρουτ!! Το superuser υπαρχει,to xposed framework με ολα τα modules υπαρχει και δουλευει κανονικα(πραγμα το οποιο δεν θα γινοταν αν ειχα χασει το ρουτ),το ιδιο και οι συντομευσεις του για reboot & shut down της αφαρμογης Power toggles.............. Kαμια ιδεα ;;;; Εκανα διαγραφη cache του TB,απεγκατασταση,ξανα εγκατασταση τιποτα το ιδιο.... ΒΟΗΘΕΙΑ................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Εχασα το Root;;;; καλημερα σε ολους. Κατοχος s2 ρουταρισμενο και περασμενη η τελευταια 4.1.2 ελληνικη. Προ της τελευταιας αναβαθμισης ειχα το titanium στην εκδοση 6.0.2 modaco plus. Καποια στιγμη αποφασισα να αγορασω το pro key .Ετσι και εκανα.Χθες πεφτει το ματι μου στο google play και βλεπω οτι η τελευταια εκδοση του TB ειναι η 6.1.4.Ομως δεν μου ειχε βγαλει ενημερωση για αναβαθμιση.Ο εξυπνος εγω ,δινω εντολη απο το pc να κανει εγκατασταση την νεα εκδοση.....και εκει αρχιζουν τα προβληματα..... Μου εβγαλε καταρχην οτι υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να την κατεβασει...Λεω και εγω,οκ το προβλημα ειναι οτι η free εκδοση ηταν patched και αυτο φταιει. Κανω λοιπον απεγκατασταση του TB και ξανα εγκατασταση ....Την ωρα που μπαινω στην εφαρμογη ομως μου λεει οτι το κινητο μου δεν ειναι root!!!!!!! Kατεβαζω το root checker το οποιο και αυτο μου λεει οτι δεν ειμαι ρουτ!!!!! Τσεκαρω απο το ΡOM TOOLBOX PRO,το οποιο μου λεει οτι ειμαι ρουτ!! Το superuser υπαρχει,to xposed framework με ολα τα modules υπαρχει και δουλευει κανονικα(πραγμα το οποιο δεν θα γινοταν αν ειχα χασει το ρουτ),το ιδιο και οι συντομευσεις του για reboot & shut down της αφαρμογης Power toggles.............. Kαμια ιδεα ;;;; Εκανα διαγραφη cache του TB,απεγκατασταση,ξανα εγκατασταση τιποτα το ιδιο.... ΒΟΗΘΕΙΑ................. UPDATE Λεω οκ φταιει το ρουτ,για καποιο λογο το εχασα,ας ξανακανω ρουτ.Κατεβαζω το ζιπ λοιπον με το ρουτ,μπαινω recovery,install zip from sd,ολα καλα,αναβαθμιση του su οκ.ΟΜΩΣ προσπαθω να εγκαταστησω TB ξανα το ιδιο μηνυμα,το root checher ξανα μου λεει οτι δεν ειμαι ρουτ(οπως και το TB).Πως γινεται να δουλευει το xposed framework που θελει ρουτ και τα αλλα να λενε οτι δεν ειμαι;;;;;;; Eυχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotimo Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλησπερα ρε παιδες εχω το εξης προβληματακι Εχω το S2 απο παραεισαγωγη μαλλον (BUILD NUMBER jzo54k.i9100xwlsd) Android Version: 4.1.2 – Build JZO54K PDA: I9100XWLSD CSC: I9100OXXLS6 MODEM: I9100XXLS8 Changelist: 889555 Build Date: 31 January 2013 για να κανω ροοτ ποιο αρχειο διαλεγω απο τους xda? βρηκα αυτο << 17.04.2013 - PhilZ-cwm6 v4.93.6 with CWM 6.0.3.1 based recovery >> XWLSD (bootloop fixed) http://www.mediafire.com/file/4cb3mf...3.6-signed.zip ειναι οκ?Τι λέτε? γιατι βρηκα και αλλα με XXLS8 σειρα ....ποιο ειναι το σωστο?:blink: Μην το καταστρεψουμε το κακομοιρο δεν ειναι εποχες για να δινουμε λεφτα...:O Χιλια ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotimo Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 κανενας βρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ναι, σωστό είναι αυτό απ' τη στιγμή που είναι για LSD. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Επίσης, το κινητό δε γίνεται να καταστραφεί παρά μόνο αν το πετάξεις στον τοίχο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotimo Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Eυχαριστω για την απαντηση! Εχω ακουσει ομως οτι μπορει να αχρηστευσεις το κιν σου με κατι τετοιες ''λαθος'' εγκαταστασεις...γιαυτο το ανεφερα! Επισεις να αναφερω οτι συμφωνα με την ετοιμολογία της λεξης μπορεις να καταστρεψεις και ενα κινητο, αλλοιωνοντας το sofrware και καθιστωντας το αχρηστο, χωρις να χρειαστεις να το πετάξεις στον τοιχο !!!! Edited December 6, 2013 by sotimo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Eυχαριστω για την απαντηση! Εχω ακουσει ομως οτι μπορει να αχρηστευσεις το κιν σου με κατι τετοιες ''λαθος'' εγκαταστασεις...γιαυτο το ανεφερα! Μπα, όχι. Την σήμερον ημέρα τίποτα σχετικό με software δεν αχρηστεύει τη συσκευή (τις Android τουλάχιστον). Όλα διορθώνονται. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotimo Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 οκ ευχαριστω νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts