Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν8 (Γενικός Σχολιασμός)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω τωρα θα επαιρνα τπ 808, που ειναι αρκετα πιο γρηγορο και ευχρηστο απο το Ν8, καλυτερη καμερα φυσικα, και ισως ανεκτο browsing..

αλλιως θα περιμενα το 1020 για 1ο κινητο με το ρισκο των ελλειψεων σε σχεση με αλλα.

Το Ν8 ειναι αρκετα αργο ακομα και γυμνο. εγω του εβαλα μονο whatsapp, opera mini, camera pro για να μην μπουκωσει, αλλα και παλι ειναι εκνευριστηκα πλεον αργο (σε σχεση με την ανεση που εχει αποκτησει το ανδροιδ), μονο η καμερα αξιζει.

ειχα συγκεκριμενο μπατζετ για αυτο!αρκετα χαμηλο.ξερω τι να περιμενω.εδω το 808 που το ειχα πιστευω οτι στο σερφαρισμα ειναι αναλογο με android των 100 ευρω!κατα την γνωμη μου φυσικα ετσι.απλα ειχα ενα μικρο android προσφατα και ακομη και να παρεις τηλεφωνο ηταν ταλαιπωρια.για αυτο επελεξα το n8.εν γνωση μου ξερω οτι πλεον ειναι...αρκετα πισω.φυσικα σε καμερα υπερεχει απο ολα τα android ακομη και των νεων μοντελων μονο και μονο λογω του xenon ειδικα.απο ηχειο εχει δυνατο ηχο ετσι?

Edited by tolisfar

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να πω την αληθεια,εχω δεθει μαζι με το Ν8 γιατι πιστευω οτι ακομα και τωρα εχει ποιοτητα που πολυ δυσκολα θα βρει καποιος,καθως και οτι η κάμερά του ειναι ακομα αρκετα μπροστα απο τα android.Βεβαια τυγχανει να ειναι και ολιγον διάσημο μιας και το πηρα απο τον ιδιο τον εκπαιδευτη της Nokia στην Ελλαδα(αν ειχατε δει το video της παρουσιασης τοτε στο youtube,το κινητο που κραταει στα χερια του,ειναι αυτο που εχω τωρα:D).Ισως στο τομεα του ιντερνετ να ειναι πισω πλεον.Παντως δε θα ειχα κανενα προβλημα να παω σε 808,αλλα ειναι πολυ δυσεύρετα.Εδω και πολυ καιρο εχω να δω αγγελια:(.

Παιδια παω να τρελαθω.Εκανα ενα πειραμα και μπηκα στο ιντερνετ απο το αρχαιο Ε90 που εχω και μπαιναι (με opera mini) πολυ γρηγορα σε σχεση με το Ν8!Τι γινεται θα τρελαθουμε?

Edited by impreza_sti
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση

Παντως δε θα ειχα κανενα προβλημα να παω σε 808,αλλα ειναι πολυ δυσεύρετα.Εδω και πολυ καιρο εχω να δω αγγελια:(.

Δε τα πουλάμε τα διαμάντια μας!

Παιδια παω να τρελαθω.Εκανα ενα πειραμα και μπηκα στο ιντερνετ απο το αρχαιο Ε90 που εχω και μπαιναι (με opera mini) πολυ γρηγορα σε σχεση με το Ν8!Τι γινεται θα τρελαθουμε?

Κάτι παίζει φίλε μου. Ειδικά ο opera mini που είναι πετσοκομμενος θα πρέπει να πηγαίνει σχετικά γρήγορα. Μήπως η σύνδεση? Με ασύρματο μπήκες και από τα δύο ή με 3g?

Όπως και να έχει πλέον είναι όντως παλιό το Ν8. Παλιά συστηναμε την rom του lagoskon για να πάρει ένα έξτρα σπινταρισμα. Πλέον επιβάλλεται.

Κάτι παίζει φίλε μου. Ειδικά ο opera mini που είναι πετσοκομμενος θα πρέπει να πηγαίνει σχετικά γρήγορα. Μήπως η σύνδεση? Με ασύρματο μπήκες και από τα δύο ή με 3g?

Όπως και να έχει πλέον είναι όντως παλιό το Ν8. Παλιά συστηναμε την rom του lagoskon για να πάρει ένα έξτρα σπινταρισμα. Πλέον επιβάλλεται.

προτεινεις να την περασω αμεσως μολις το παρω ετσι?κερδιζω σε χωρο και ταχυτητα?ειναι αυτος υποθετω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350736

Edited by tolisfar

Εκανα βλακεια...Με το Ν8 μπηκα με 3g και με το Ε90 με το τοπικο δικτυο του σπιτιου:X

Ναι η rom του lagoskon ειναι επιβεβλημένη πλεον.

Δε θα το δωσω γιατι πιστευω οτι τετοια κινητα δε θα ξαναβγουν...

Edited by mitsoschios

προτεινεις να την περασω αμεσως μολις το παρω ετσι?κερδιζω σε χωρο και ταχυτητα?ειναι αυτος υποθετω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350736

Ναι αυτή είναι. Κερδίζεις και στα δύο. Ο χώρος θα σου φανεί πολύτιμος με το πέρασμα του χρόνου. Εγκατέστησε στη c μόνο opera και whatsapp, αν χρησιμοποιείς.

Ναι αυτή είναι. Κερδίζεις και στα δύο. Ο χώρος θα σου φανεί πολύτιμος με το πέρασμα του χρόνου. Εγκατέστησε στη c μόνο opera και whatsapp, αν χρησιμοποιείς.

και swype θα ελεγα, απαραιτητο (αν το μαθεις δεν μπορεις αλλιως), στο C για καλυτερη αποκριση? (ετσι νομιζω..)

Οσο για το 808, πραγματικα θα το επαιρνα τωρα αν δεν ειχα το Ν8 και ηθελα φωτογραφικο κινητο χωρις αλλες απαιτησεις..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

και swype θα ελεγα, απαραιτητο (αν το μαθεις δεν μπορεις αλλιως), στο C για καλυτερη αποκριση? (ετσι νομιζω..)

Οσο για το 808, πραγματικα θα το επαιρνα τωρα αν δεν ειχα το Ν8 και ηθελα φωτογραφικο κινητο χωρις αλλες απαιτησεις..

Κι εγω που ψαχνω να βρω 808 αλλα δεν βρίσκω πουθενα.....

Ναι και το swype αν έχεις συνηθίσει. Εγώ στο 808 είμαι καλυμένος από το μαμίσιο qwerty. Πάντως αν με το "απαιτήσεις" εννοείς το browsing πάω πάσο. Οποιαδήποτε άλλη απαίτηση έχω, με καλύπτει το άμοιρο το 808. Α οκ και τελευταία games δεν έχει. Αλλά στα 34 μου πλέον, με μια πασιέτζα, ένα angry birds και άλλα παρόμοια τέτοια (sparcle 2 παρακαλώ!) είμαι καλυμένος :)

Ακόμα και το browsing που κάνω, που είναι συγκεκριμένο στο κινητό, είναι μια χαρά (για εμένα) με τον opera βέβαια. Μπαίνω εδώ και σε κάνα δύο forum ακόμα, google search άνετα και γενικά για χρήση κινητού είναι οκ. Δε θα δω βίντεο στο σκάι και στον ant1 οκ.

Αχ βρε Nokia γιατι το εγκατέλειψες το symbian...?:cry:

Εστω και ετσι ομως,ακομα κραταει το ατιμο.Ποιος ξερει,ισως στο μελλον να δουμε καμια εξέληξη.

Edited by mitsoschios

Αχ βρε Nokia γιατι το εγκατέλειψες το symbian...?:cry:

Εστω και ετσι ομως,ακομα κραταει το ατιμο.Ποιος ξερει,ισως στο μελλον να δουμε καμια εξέληξη.

αν ειχε 4,5 εφαρμογες που χρειαζομαι οπωσδηποτε ειλικρινα δεν κουνιομουν! ειδικα κανενα tapatalk,im+,tunein radio και θα μουν αρχοντας!

Ναι και το swype αν έχεις συνηθίσει. Εγώ στο 808 είμαι καλυμένος από το μαμίσιο qwerty. Πάντως αν με το "απαιτήσεις" εννοείς το browsing πάω πάσο. Οποιαδήποτε άλλη απαίτηση έχω, με καλύπτει το άμοιρο το 808. Α οκ και τελευταία games δεν έχει. Αλλά στα 34 μου πλέον, με μια πασιέτζα, ένα angry birds και άλλα παρόμοια τέτοια (sparcle 2 παρακαλώ!) είμαι καλυμένος :)

Ακόμα και το browsing που κάνω, που είναι συγκεκριμένο στο κινητό, είναι μια χαρά (για εμένα) με τον opera βέβαια. Μπαίνω εδώ και σε κάνα δύο forum ακόμα, google search άνετα και γενικά για χρήση κινητού είναι οκ. Δε θα δω βίντεο στο σκάι και στον ant1 οκ.

Κοιτα, εγω θελω να εχω και fb, και viber (Που στο Ν8 απλα δεν λειτουργει), να μπορω να δω κατι σε μια ιστοσελιδα ανετα και οχι να με πρηζει ο οπερα στο περιπου..γενικα αν καλομαθεις με ενα γρηγορο ανδροιδ, δε μπορεις το Ν8 μετα..παιχνιδια και τετοια δε με ενδιαφερουν..

απλα ειναι αργο ακομα και στο να ανοιξεις να γραψεις ενα μηνυμα,αν πχ λιωνεις με το whatsapp, κανει περιεγα κατα καιρους σε συνδιασμο με το swype..

Κι εγω που ψαχνω να βρω 808 αλλα δεν βρίσκω πουθενα.....

αν δε βγαλει η σονυ ενα καλυτερο Ζ, δηλαδη στις ιδιες διαστασεις κατι τετοιο, ή αν δεν πειστω να παω στο S4 και εαν το 1020 δω οτι ειναι μετριο σε πρακτικοτητα (μεγεθος,βαρος, εφαρμογες), μπορει να παρω 808 εαν βρω και να μεινω με το Τ για βασικο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κοιτα, εγω θελω να εχω και fb, και viber (Που στο Ν8 απλα δεν λειτουργει), να μπορω να δω κατι σε μια ιστοσελιδα ανετα και οχι να με πρηζει ο οπερα στο περιπου..γενικα αν καλομαθεις με ενα γρηγορο ανδροιδ, δε μπορεις το Ν8 μετα..παιχνιδια και τετοια δε με ενδιαφερουν..

απλα ειναι αργο ακομα και στο να ανοιξεις να γραψεις ενα μηνυμα,αν πχ λιωνεις με το whatsapp, κανει περιεγα κατα καιρους σε συνδιασμο με το swype..

Καλά viber ξέχνα το γιατί έτσι κιαλλιώς μόνο για μηνύματα κάνει, οπότε έχεις whatsapp και τέλος. Αλλά για facebook έχεις δει τα fmobi και facinate? Σε αυτά που σε ενδιαφέρουν σίγουρα υστερεί, αλλά υπερτερεί σε αυτά που ενδιαφέρουν εμένα:D

Καλά viber ξέχνα το γιατί έτσι κιαλλιώς μόνο για μηνύματα κάνει, οπότε έχεις whatsapp και τέλος. Αλλά για facebook έχεις δει τα fmobi και facinate? Σε αυτά που σε ενδιαφέρουν σίγουρα υστερεί, αλλά υπερτερεί σε αυτά που ενδιαφέρουν εμένα:D

το θεμα ειναι οτι ολοι πλεον πανε σε viber (το μισω σαν εφαρμογη, γεματη bugs, σε αντιθεση με το whatsapp) μιας και συνδυαζει και κλησεις και ειναι και δωρεαν στο ios, οποτε εκει που ειχα 200 ατομα στο whatsapp και 100 στο viber, τωρα εχουν παει 180 και 220 περιπου, με αποτελεσμα το viber να γινεται απαραιτητο!

Επισης, ακομα και ετσι, το να γραφεις στο Ν8 απο ο,τι στο Τ (αναφερω το Τ γιατι ειναι 4,5" και ειναι οριακα τελειο για γραφη με swype και αυτο εχω) ειναι πολυ πιο αργο και σπαστικο και οποτε το παλεψα με κερδιζε το Τ. καθαρα και μονο επειδη ειναι πιο αβολο το Ν8 σε θεμα ταχυτητας,μεγεθους οθονης κτλ

Τελος, για fb, και επειδη το χρησιμοποιω γιατι μου στελνουν και εκει πολλες φορες για καφε κτλ (οι φιλοι που ειναι σε pc και δεν εχουν σμσ και ξερουν οτι τα βλεπω), δεν εχω βολευτει καθολου με fb. ασε που για καποιο λογο δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις, παρα μονο αν το εχω ανοιχτο. αν κανω exit δεν ερχεται τιποτα (νομιζω στην αρχη ερχονταν ολα), αλλα αν τρεχει, το κινητο μπουκωνει,

2ον οσο βολευει ενα γρηγορο ανδροιδ και εκει, δε βολευει κανενα συμπιαν. και ξαναλεω οτι οσο ειχα το arc S, επειδη ετρωγε σκαλωματα λογω 512 ραμ ελεγα οκ, σιγα τις διαφορες, αφου ολα υπολειτουργουν. πλεον δε σου κανει αισθηση να πας στο συμπιαν.

ακομα και για φωτο, εχεις εφαρμογες μαμισιες και στο μαρκετ που παιζεις με φιλτρα κτλ και ευχαριστιεσαι φωτο (αν και εχω και το καμερα προ στο Ν8 πληρωμενο)

το θεμα ειναι οτι ολοι πλεον πανε σε viber (το μισω σαν εφαρμογη, γεματη bugs, σε αντιθεση με το whatsapp) μιας και συνδυαζει και κλησεις και ειναι και δωρεαν στο ios, οποτε εκει που ειχα 200 ατομα στο whatsapp και 100 στο viber, τωρα εχουν παει 180 και 220 περιπου, με αποτελεσμα το viber να γινεται απαραιτητο!

Επισης, ακομα και ετσι, το να γραφεις στο Ν8 απο ο,τι στο Τ (αναφερω το Τ γιατι ειναι 4,5" και ειναι οριακα τελειο για γραφη με swype και αυτο εχω) ειναι πολυ πιο αργο και σπαστικο και οποτε το παλεψα με κερδιζε το Τ. καθαρα και μονο επειδη ειναι πιο αβολο το Ν8 σε θεμα ταχυτητας,μεγεθους οθονης κτλ

Τελος, για fb, και επειδη το χρησιμοποιω γιατι μου στελνουν και εκει πολλες φορες για καφε κτλ (οι φιλοι που ειναι σε pc και δεν εχουν σμσ και ξερουν οτι τα βλεπω), δεν εχω βολευτει καθολου με fb. ασε που για καποιο λογο δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις, παρα μονο αν το εχω ανοιχτο. αν κανω exit δεν ερχεται τιποτα (νομιζω στην αρχη ερχονταν ολα), αλλα αν τρεχει, το κινητο μπουκωνει,

2ον οσο βολευει ενα γρηγορο ανδροιδ και εκει, δε βολευει κανενα συμπιαν. και ξαναλεω οτι οσο ειχα το arc S, επειδη ετρωγε σκαλωματα λογω 512 ραμ ελεγα οκ, σιγα τις διαφορες, αφου ολα υπολειτουργουν. πλεον δε σου κανει αισθηση να πας στο συμπιαν.

ακομα και για φωτο, εχεις εφαρμογες μαμισιες και στο μαρκετ που παιζεις με φιλτρα κτλ και ευχαριστιεσαι φωτο (αν και εχω και το καμερα προ στο Ν8 πληρωμενο)

Εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να πάει κανείς σε symbian πλέον. Εγώ λέω τους λόγους που απλά με κρατάει ακόμα, όχι λόγους για να αγοράσει κανείς συσκευή. Συμφωνώ σε όσα λες και ο μόνος τρόπος να γίνει πλέον υποφερτό το Ν8 στη χρήση του είναι η rom του lagoskon. Πάντως στο θέμα φωτογραφίας διαφωνώ. Όσα φίλτρα και να βάλεις σε μάπα φωτογραφία, μάπα θα παραμείνει. Εκεί το Ν8 υπερτερεί και το πλησιάζει μόνο το note από όσο έχω δει και μου έχουν πει. (εκτός των τελευταίων ναυαρχίδων που δεν ξέρω). Πόσο μάλλον το 808.

αν ειχε 4,5 εφαρμογες που χρειαζομαι οπωσδηποτε ειλικρινα δεν κουνιομουν! ειδικα κανενα tapatalk,im+,tunein radio και θα μουν αρχοντας!

Συμφωνω φιλε μου.Κι εγω 4-5 εφαρμογες θα ηθελα και θα το ειχα οσο παει...

Εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να πάει κανείς σε symbian πλέον. Εγώ λέω τους λόγους που απλά με κρατάει ακόμα, όχι λόγους για να αγοράσει κανείς συσκευή. Συμφωνώ σε όσα λες και ο μόνος τρόπος να γίνει πλέον υποφερτό το Ν8 στη χρήση του είναι η rom του lagoskon. Πάντως στο θέμα φωτογραφίας διαφωνώ. Όσα φίλτρα και να βάλεις σε μάπα φωτογραφία, μάπα θα παραμείνει. Εκεί το Ν8 υπερτερεί και το πλησιάζει μόνο το note από όσο έχω δει και μου έχουν πει. (εκτός των τελευταίων ναυαρχίδων που δεν ξέρω). Πόσο μάλλον το 808.

Κι ομως ως χρηστης του Note 1,πιστευω οτι του Ν8 ηταν ανωτερες.Αυτο βεβαια με καθε επιφυλαξη μιας και δε γνωριζω απο ρυθμισεις στις φωτογραφιες.Καλα το 808 πιστευω οτι ακομα ειναι νουμερο 1.Αν έβρισκα παντως ενα σε καλη τιμη,θα το αγοραζα.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by impreza_sti

• 1 month later...

Μετά από εκκαθαριστικές επιχειρήσεις βρήκα μερικές θήκες για το Ν8 όποιος τις θέλει, έχει Ν8 και μένει Αθήνα ας μου στείλει p.m. να τις δώσω (δωρεάν εννοείται) είναι σε καλή κατάσταση.

Έβαλα το μήνυμα εδώ γιατί δεν είναι αγγελία για πώληση αν δεν επιτρέπεται να διαγραφεί.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/107243366/20130917_142331.jpg

Nickolas

Μετά από εκκαθαριστικές επιχειρήσεις βρήκα μερικές θήκες για το Ν8 όποιος τις θέλει, έχει Ν8 και μένει Αθήνα ας μου στείλει p.m. να τις δώσω (δωρεάν εννοείται) είναι σε καλή κατάσταση.

Έβαλα το μήνυμα εδώ γιατί δεν είναι αγγελία για πώληση αν δεν επιτρέπεται να διαγραφεί.

ωραία συλλογή έχεις. Δυστυχώς είμαι επαρχία.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ωραία συλλογή έχεις. Δυστυχώς είμαι επαρχία.....

Φίλε μου απλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να στέλνω με κούριερ.

Nickolas

Το κατάλαβα βρε. Μην αγχώνεσαι. Δεν το είπα γι αυτό. Απλα μου έκανε εντύπωση η συλλογή. Εγώ μόνο την μαύρη έχω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κριμα κι εγω ηθελα και δεν βρισκω πουθενα στη Θεσσαλονικη 'η τουλαχιστον εκει που εψαχνα! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 2 months later...

Παρότι αγόρασα το Galaxy S4 μετά από προτροπή πολλών

τελικά δεν κατάφερε να με κερδίσει ακόμη.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να κάνεις ένα OS για κινητά

όπως είναι το symbian και να κάνεις κάτι που δεν επικεντρώνεται

πουθενά.

Έχει και τα θετικά του βεβαίως αλλά το βάθος σκέψης και την ενσωμάτωση

τεχνολογιών όπως του Ν8, δεν τα πλησιάζει κάν.

Κρίμα.

Racing because all other sports require one ball only!

• 3 weeks later...
Παρότι αγόρασα το Galaxy S4 μετά από προτροπή πολλών

τελικά δεν κατάφερε να με κερδίσει ακόμη.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να κάνεις ένα OS για κινητά

όπως είναι το symbian και να κάνεις κάτι που δεν επικεντρώνεται

πουθενά.

Έχει και τα θετικά του βεβαίως αλλά το βάθος σκέψης και την ενσωμάτωση

τεχνολογιών όπως του Ν8, δεν τα πλησιάζει κάν.

Κρίμα.

Το τελευταίο δεν το έπιασα! Τι ακριβώς θέλεις να πεις;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής επέζησε, και τώρα το Ν8 μου έχει ολοκαίνοουργια "καρδιά", και είναι έτοιμο να με υπηρετήσει για άλλα 3 χρόνια. :p

In short: τοποθέτηση καινούργιας μπαταρίας. Τελικά ήταν πανεύκολο, πιο εύκολο απ' ό,τι δείχνουν και τα βιντεάκια στο YouTube. :up:

Εγώ πάντως θα μείνω με την απορία: γιατί για μία διαδικασία που δεν παίρνει πάνω από 2-3 λεπτά, στα Nokia Care κρατούν τη συσκευή για 2 μέρες; :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...